Superfish Vijververwarmer Verwarming 26 cm Grijs 150 Watt

Superfish Vijververwarmer - Verwarming - 26 cm Grijs 150 Watt direct bestellen in onze webshop! SuperFish Pond HeaterVerwarmer en ijsvrijhouder in één. Energiezuinige RVS verwarmer van 150 Watt met een tempex drijver en 5 meter kabel.Als uw vijver bevriest houdt de Pond Heater een wak in het ijs, zodat verse zuurstof in het water komt en schade-lijke gassen kunnen ontsnappen. ook wordt het water een beetje verwarmd..

€ 24.50

Boerenbond Superfish
Product
 

Esschert apos s Garden Dennenappel Aanmaakblokjes Terrasverwarming 6.3x6.3x7.9 cm 10 stuks

Esschert's Garden Dennenappel Aanmaakblokjes - Terrasverwarming - 6.3x6.3x7.9 cm 10 stuks direct bestellen in onze webshop! .

€ 5.95

Boerenbond Esschert apos s Garden
Product
 

Esschert apos s Garden Laarzenrek Klassiek S Tuindecoratie 60.0x23.0x60.0 cm

Esschert's Garden Laarzenrek Klassiek S - Tuindecoratie - 60.0x23.0x60.0 cm direct bestellen in onze webshop! .

€ 69.95

Boerenbond Esschert apos s Garden
Product
 

Esschert apos s Garden Olielamp Berken Terrasverwarming 15x15x25 cm

Esschert's Garden Olielamp Berken - Terrasverwarming - 15x15x25 cm direct bestellen in onze webshop! .

€ 9.95

Boerenbond Esschert apos s Garden
Product
 

Esschert apos s Garden Smeedijzeren Haardgereedschap Terrasverwarming 20.0x13.8x67.0 cm 4 set

Esschert's Garden Smeedijzeren Haardgereedschap - Terrasverwarming - 20.0x13.8x67.0 cm 4 set direct bestellen in onze webshop! .

€ 99.00

Boerenbond Esschert apos s Garden
Product
 

Esschert apos s Garden Deurmat Hond Tuindecoratie 75.3x45.0x1.7 cm

Esschert's Garden Deurmat Hond - Tuindecoratie - 75.3x45.0x1.7 cm direct bestellen in onze webshop! .

€ 13.95

Boerenbond Esschert apos s Garden
Product
 

Superfish Vervangings Mat Pondclear 3000 3st Filters 40 cm Zwart 3 stuks

Superfish Vervangings Mat Pondclear 3000 3st - Filters - 40 cm Zwart 3 stuks direct bestellen in onze webshop! vervangingsmatten voor de reeds bestaande filters van je bestaande Pondclear 3000.

€ 9.95

Boerenbond Superfish
Product
 

Superfish Crystal Max Filtermateriaal Filters 20 cm 10 l Wit

Superfish Crystal Max Filtermateriaal - Filters - 20 cm 10 l Wit direct bestellen in onze webshop! Zeer poreus filtermedium gemaakt uit glas. het werkt als een spons voor micro-organisme en het garandeert optimale resultaten. Afvalstoffen en schadelijke stoffen worden zeer effectief afgebroken door de aerobe (zuurstofrijke) en anaerobe (zuurstofarme) filterprocesse.

€ 31.50

Boerenbond Superfish
Product
 

Terrax Sweatshirt Met Hoge Kraag Zwart Lime Werkkleding Xl

Terrax Sweatshirt Met Hoge Kraag Zwart&Lime - Werkkleding - Xl direct bestellen in onze webshop! Sweatshirt met hoge kraag is een product van Terrax.

€ 24.99

Boerenbond Terrax
Product
 

Terra Trend Job Softshell Jas Donkergrijs Zwart Werkkleding Xl

Terra Trend Job Softshell Jas Donkergrijs&Zwart - Werkkleding - Xl direct bestellen in onze webshop! Softshell jas is een product van Terra Trend Job.

€ 44.99

Boerenbond Terra Trend Job
Product
 

Htr Pilotjack 3 In 1 Zwart Werkkleding Xl

Htr Pilotjack 3-In-1 Zwart - Werkkleding - Xl direct bestellen in onze webshop! Pilotjack 3-in-1 is een product van Htr.

€ 49.99

Boerenbond Htr
Product
 

Terra Trend Job Werkshort Grijs Oranje Zwart Werkkleding 48

Terra Trend Job Werkshort Grijs&Oranje&Zwart - Werkkleding - 48 direct bestellen in onze webshop! Werkbroek met diverse opzetzakken, mobiel- en duimstok zak, belastingspunten in 3-voud genaaid, elastisch tailleband. Stof 270 g/m2.

€ 19.99

Boerenbond Terra Trend Job
Product
 

Eurom Fly Away 16 Allround Vliegenlamp Insectenbestrijding

Eurom Fly Away 16 Allround Vliegenlamp - Insectenbestrijding - direct bestellen in onze webshop! Met de Eurom Fly Away Allround heeft u geen last meer van vervelende insecten in de zomer. Deze insectenlamp schijnt ultraviolet licht, waar vliegende insecten zoals vliegen, motten, muggen enz op af komen. Deze insectendoder is bedoeld voor gebruik in en om het huis. De insectendoder elektrocuteert de insecten zodra deze tegen het rooster aanvliegen. Dit model is voorzien van een lokmiddel reservoir (voor bijv. limonade) om zo nog meer insecten naar de lamp te lokken. De Fly Away Allround kan zowel staand als hangend gebruikt worden. Bovendien is dit apparaat uitgerust met een verzekering zodat, mocht er kortsluiting in het apparaat ontstaan, alleen dit apparaat uitvalt. Aanbevelingen: Kan zowel opgehangen (aan ketting) als neer gezet worden. Plaatsing op 1,5 / 2 meter hoogte.

€ 29.99

Boerenbond Eurom
Product
 

Einhell Accu Grasmaaier Ge Cm 18 30 Grasmaaier 150 m2 8.87 kg Rood Zwart Grijs 18 Volt

Einhell Accu Grasmaaier Ge-Cm 18/30 - Grasmaaier - 150 m2 8.87 kg Rood Zwart Grijs 18 Volt direct bestellen in onze webshop! De Einhell GC-CT 18/24 Li Solo is een Accu Grastrimmer en een uitstekende machine voor het trimmen van grasstroken in de tuin waar je met de grasmaaier niet bij komt. Hierbij kan je denken aan de randen bij bloembedden. borders of langs gevels van het huis. De machine is onderdeel van de Power-X-Change productlijn en door de werking op accu heb je een optimale bewegingsvrijheid. Dankzij de extra handgreep op de machine kan je de machine stevig vasthouden en uitstekend geleiden. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig slagvast kunststof en zorgt voor hoge duurzaamheid. De snijcirkel van de machine is 24 cm en het onbelast toerental is 8.500 t/min. De machine beschikt over een bloembeschermer zodat tijdens het trimmen geen bloemen en planten kunnen worden geraakt. De machine beschikt over een traploos instelbare geleidesteel zodat je de machine kan instellen op je eigen lichaamslengte. Bij levering zitten 20 messen inbegrepen zodat je direct aan de slag kan gaan met de grastrimmer. Deze Accu Grastrimmer werkt op een krachtige 18 V oplaadbare accu uit de Power-X-Change productlijn. Deze accu heeft drie handige LED's. die je een indicatie van de vulstand van de accu geven. De accu is in verschillende mAh verkrijgbaar. De accu zit niet bij de machine inbegrepen. Heb je al gereedschap van de Power-X-Change-productlijn. dan kun je dezelfde accu's en lader gebruiken voor deze Accu Grastrimmer. Door de technische mogelijkheden van nu met lithium-ion accu's heeft ook Einhell een complete productlijn ontwikkelt waarbij de accu's onderling uitwisselbaar zijn. Binnen deze Power-X-Change productlijn kunt u dus één en dezelfde accu in verschillende machines gebruiken. Bijvoorbeeld met de accu van de schroefmachine even snel de graskantjes trimmen. zelfs het opladen van USB producten. alles is mogelijk. U kunt vrijwel alle artikelen uit de Power-X-Change productlijn ook als “KIT” versie (inclusief accu & lader) aanschaffen. Als u reeds een Power-X-Change accu heeft zorgt dit er dus voor dat u veel geld kunt besparen. Doordat Einhell zelf een intelligent accu systeem heeft ontwikkeld. kunt u ook met toekomstige Einhell machines uw bestaande accu's blijven gebruiken. Dit scheelt u geld in uw portemonnee. Het opladen van de accu voor deze accu grastrimmer verloopt snel. met de Einhell Power-X-Change 18 V lader. De lader zit niet bij de machine inbegrepen..

€ 99.95

Boerenbond Einhell
Product
 

Einhell Accu Bladblazer Ge Cl 18 Li Solo Bladblazer 3.15 kg Rood Zwart Wit

Einhell Accu Bladblazer Ge-Cl 18 Li Solo - Bladblazer - 3.15 kg Rood Zwart Wit direct bestellen in onze webshop! De Einhell GE-CL 18 Li E Solo Accu Bladblazer is een krachtige en betrouwbare machine die je helpt bij het schoonhouden van de tuin. het terras en de oprit. Blaast moeiteloos bladeren. kleine takjes en ander tuinafval van stenen. het gazon of grind. Dankzij het lage gewicht van deze machine is de accubladblazer makkelijk te gebruiken. Deze accubladblazer beschikt over een elektronische snelheidsregulering waardoor er gemakkelijk van blaaskracht gewisseld kan worden. De motor van deze accubladblazer levert een toerental van 12.000 t/min. wat voldoende is voor een luchtsnelheid van maximaal 210 kilometer per uur. Zo kunnen ook de bladeren of andere soorten tuinafval op lastig bereikbare plaatsen eenvoudig worden weggeblazen. De combinatie van een soft-grip handgreep en het lage gewicht van deze machine zorgt ervoor dat de accubladblazer stabiel in de hand ligt. Vermoeidheidsverschijnselen zullen niet snel optreden bij het gebruik van de accubladblazer. waardoor je bijvoorbeeld de hele tuin in een keer bladvrij kunt maken. Deze accu bladblazer werkt op een krachtige 18 V oplaadbare accu uit de Power-X-Change productlijn. Deze accu heeft drie handige LED's. die je een indicatie van de vulstand van de accu geven. De accu is in verschillende mAh verkrijgbaar. De accu zit niet bij de machine inbegrepen. Heb je al gereedschap van de Power-X-Change-productlijn. dan kun je dezelfde accu's en lader gebruiken voor deze Bladblazer. Door de technische mogelijkheden van nu met lithium-ion accu's heeft ook Einhell een complete productlijn ontwikkelt waarbij de accu's onderling uitwisselbaar zijn. Binnen deze Power-X-Change productlijn kunt u dus één en dezelfde accu in verschillende machines gebruiken. Bijvoorbeeld met de accu van de schroefmachine even snel de graskantjes trimmen. zelfs het opladen van USB producten. alles is mogelijk. U kunt vrijwel alle artikelen uit de Power-X-Change productlijn ook als “KIT” versie (inclusief accu & lader) aanschaffen. Als u reeds een Power-X-Change accu heeft zorgt dit er dus voor dat u veel geld kunt besparen. Doordat Einhell zelf een intelligent accu systeem heeft ontwikkeld. kunt u ook met toekomstige Einhell machines uw bestaande accu's blijven gebruiken. Dit scheelt u geld in uw portemonnee. Het opladen van de accu voor deze bladblazer verloopt snel. met de Einhell Power-X-Change 18 V snellader. De lader zit niet bij de machine inbegrepen..

€ 34.95

Boerenbond Einhell
Product
 

Wolf Garten Bladblazer Lbv2600e Bladblazer 50 l Rood Geel 2600 Watt

Wolf-Garten Bladblazer Lbv2600e - Bladblazer - 50 l Rood Geel 2600 Watt direct bestellen in onze webshop! Bladblazer lbv2600e is een product van Wolf-Garten.

€ 64.99

Boerenbond Wolf Garten
Product
 

Wolf Garten Elektro Heggenschaar Hse 45 V Heggenschaar 45 cm Rood Geel 600 Watt

Wolf-Garten Elektro Heggenschaar Hse 45 V - Heggenschaar - 45 cm Rood Geel 600 Watt direct bestellen in onze webshop! Motor 230V. 500/520/550w tegengesteld bewegende messen Messen Quikstop <0.2 sec .

€ 119.00

Boerenbond Wolf Garten
Product
 

Terra Trend Job Heren Werkbroek Werkkleding Donkergrijs Zwart Oranje 46

Terra Trend Job Heren Werkbroek - Werkkleding - Donkergrijs Zwart Oranje 46 direct bestellen in onze webshop! Werkbroek met diverse opzetzakken. mobiel- en duimstok zak. belastingspunten in 3-voud genaaid. elastisch tailleband. Stof 270 g/m2.

€ 39.99

Boerenbond Terra Trend Job Kleding Broeken Werkbroek
Product
 

Dcm Meststof Hortensia Blauw Siertuinmeststoffen 1.5 kg

Dcm Meststof Hortensia Blauw - Siertuinmeststoffen - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Meststof hortensia+blauw is een product van Dcm.

€ 12.25

Boerenbond Dcm
Product
 

Dcm Meststof Olijven Vijgen Citrus Siertuinmeststoffen 1.5 kg

Dcm Meststof Olijven Vijgen & Citrus - Siertuinmeststoffen - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Meststof olij/vijg/citr is een product van Dcm.

€ 8.25

Boerenbond Dcm
Product
 
feed-image