The Amazing Spider Man 2

De game speelt zich af naast de gebeurtenissen uit de film. Spider-Man is op zoek naar de moordenaar van oom Ben. De game zal een all-star villain cast uit het Spider-Man universum hebben en zal zowel oude als nieuwe karakters bevatten.

De gameplay is hetzelfde als in het eerste deel waar je ook door een grote stad kon slingeren. Echter is alles in deel 2 uitgebreider en groter gemaakt.

€ 19.99

Tweedehands games Playstation 3 Games
Product
 

Street Fighter Alpha Anthology

Capcoms vechtklassieker uit de speelhal slaat en trapt zich een weg naar de PlayStation 2 met deze compilatie van de complete Street Fighter Alpha-serie. Street Fighter Alpha, Street Fighter Alpha 2, Street Fighter Alpha 2 Gold en Street Fighter Alpha 3 zijn identiek aan de speelhalversies. Ze krijgen op de dodelijke disc gezelschap van Super Gem Fighter Mini Mix, de pink van deze knalharde vuist van Capcom.

In het speltype Arcade neem je het op tegen een reeks computergestuurde tegenstanders. Speel het speltype Versus als je de voorkeur geeft aan intense duels tegen een vriend. Alle vier de Alpha-titels beschikken over de speltypen Survival en het spannende Battle. Daarin nemen twee personages het samen op tegen een tegenstander, waarbij ze elkaar aftikken.

€ 19.99

Tweedehands games Playstation 2 Games
Product
 

Wario Land 3 (losse cassette)

Het is weer zover, Wario's gierigheid heeft hem de das omgedaan. Opgesloten in een muziekdoos moet hij op zoek naar de vrijheid - terwijl hij alle buit meegraait natuurlijk.

Wario Land 3 is een immens avontuur met platform-elementen. Elk van de gebieden heeft een dag- en nachtversie, 100 schatten om te ontdekken, een scala aan geheimen en de zotte humor die zo kenmerkend is voor Wario.

Wario kan ook nieuwe transformaties ondergaan zoals Electrische Wario, Onzichtbare Wario en Vampier Wario. Er is zelfs een Time Attack-stand en een Golf-minigame te ontdekken!

€ 15.00

Tweedehands games Gameboy Color Games
Product
 

Tomb Raider (platinum)

In de Tomb Raider ga je aan de slag met de rondborstige Lara Croft, die op zoek gaat naar een belangrijk voorwerp. Er zijn echter nog andere lieden die ook hun pijlen hebben gericht op dit voorwerp en Lara moet dus flink haar best doen om deze te slim af te zijn. De reis brengt je op verschillende exotische locaties waarin je een aantal grote levels moet doorkruisen.

De levels zitten zeker voor die tijd geniaal in elkaar, Lara moet al springend, klimmend en schietend er doorheen en dit geeft de speler het gevoel dat hij of zij echt de ontdekkingsreiziger uithangt. Veel locaties hebben een historische status en er moeten veel puzzels opgelost worden om verder te komen.

€ 19.99

Tweedehands games Playstation 1 Games
Product
 

Formula 1 (F1 2009)

Formula 1: Official FIA Game F1 2009 is een racegame naar aanleiding van de populaire Grand Prix races. Deze game zit vol met bekende coureurs als Schumacher, Alonso en wereldkampioen Hamilton, terwijl je over de banen scheurt van Monaco, Spa en de Nürnbergring.

Omdat het de officiële Formule 1 licentie is, zal er veel aandacht uitgaan naar de auto's die met het oog voor detail zijn nagemaakt. Formula 1: Official FIA Game F1 2009 bevat alle officiële licenties uit het seizoen 2009 en biedt hierom een levensechte en super realistische raceervaring.

Als echte Formule 1-fan heb je nu eindelijk weer de mogelijkheid om zelf achter het stuur te gaan zitten en mee te strijden om de wereldtitel. Durf gas te geven in de bochten en rijd mee in toernooien, oefenraces en gehele seizoenen. Durf jij de druk aan van echte topcoureur. Grijp dan nu je kans en pak die pole position!

€ 19.99

Tweedehands games Nintendo Wii Games
Product
 

Mario Party 9 (Nintendo Selects)

In dit nieuwste deel in de Mario Party-serie heb je als doel meer Mini Stars te verzamelen dan je tegenstanders en Bowser te verslaan.

Bowser en zijn onderdanen hebben alle Mini Stars uit de hemel gestolen, aan jou de taak om ze allemaal terug te winnen, zodat je de Super Star wordt.

€ 19.99

Tweedehands games Nintendo Wii Games
Product
 

Assassin's Creed Brotherhood (classics)

Ezio is terug in de nieuwe Assassins Creed. Hij neemt het op tegen de sterke Tempeliers in Rome. Het centrum van macht, hebzucht en corruptie. Om alle tyrannen te verslaan zal Ezio een "Brotherhood" moeten verzamelen en aansturen.

Voor de eerste keer heeft Assassins Creed een multi player modus. Speel als een Tempelier of Assassin en probeer je target te grazen te nemen zonder dat ze het door hebben. Een echte aanrader voor iedereen.

€ 4.99

Tweedehands games Xbox 360 Games
Product
 

Pokemon Silver (losse cassette)

Welkom bij de schitterende nieuwe avonturen van Pokémon Gold en Silver! Deze twee games zijn zeer kleurrijk en bevatten hele hordes nieuwe Pokémon bovenop de 150 uit Pokémon Red en Blue. Je start dit spel als beginnende trainer en je verkent het eiland Johto.

Jouw doel is om zoveel mogelijk Pokémon te vangen. Er zullen wat bekende snoetjes opduiken uit het lange gras, maar je zult ook versteld staan van de vele nieuwe Pokémon die in dit spel hun debuut maken. Probeer eens wat nieuwe aanvalstechnieken uit en verbaas je over de verrassende evoluties terwijl je jouw Pokédex aanvult met de nieuwste ontdekkingen.

Er is heel wat voortgang geboekt in de Pokémon-studies en dat heeft ook geleid tot nieuwe technologische ontwikkelingen. Wetenschappers zijn druk bezig nieuwe uitvindingen te doen en oude te verbeteren om jouw te helpen bij het verzamelen en onderhouden van je Pokémon.

€ 40.00

Tweedehands games Gameboy Color Games
Product
 

Storm Warriors

De wrede Japanse krijgsheer Lord Godless is er op gebrand om China te veroveren. Hij heeft een aantal vechters gevangen genomen en probeert hen onder controle te krijgen. Onder de gevangenen zijn Cloud en de oude staatsman Nameless. Wind komt hen redden. Het drietal raakt ernstig gewond door een aanval van Lord Godless. De andere vechtspecialisten offeren zich op om zo het drietal te redden in de hoop dat ze op een dag Lord Godless zullen verslaan en China zullen redden.

€ 4.99

Tweedehands games Blu ray Films
Product
 

World Sports Party

World Sports Party bevat acht verschillende sporten om met de gehele familie te spelen. De maakt het mogelijk om je krachten te meten tegen drie andere spelers in zowel splitscreen als gewoon om beurten, op verschillende disciplines, zoals standcricket, darten, trefbal, frisbee golf, petanque en karten.

Elke sport laat spelers de Wii-afstandsbediening ter hand nemen, om al zwiepend, zwaaiend, stotend en draaiend de beste score te halen. Dit kun je doen in snelle korte potjes, maar ook in een uitputtende marathonwedstrijd, waarin je spel na spel speelt.

€ 9.99

Tweedehands games Nintendo Wii Games
Product
 

Saw III

De gestoorde seriemoordenaar Jigsaw besluit zijn zieke spelletjes door te zetten. Deze keer heeft hij het gemunt op Lynn en Jeff. Lynn is een getrouwde moeder van in de dertig, die wordt gekidnapt door Jigsaw. Lynn heeft namelijk een paar donkere geheimen voor haar familie verborgen gehouden. En dan is er ook Jeff, een vader die nooit volledig hersteld is nadat zijn zoon stierf bij een ongeval. Beide worden slachtoffer van de zieke spelletjes van Jigsaw.

€ 2.99

Tweedehands games Blu ray
Product
 

Tomb Raider Survival Edition

Wanneer een plotselinge storm haar onderzoeks schip vernietigd, vind een jonge en onervaren Lara Croft haarzelf gestrand op een mysterieus en afgelegen eiland buiten de kust van Japan. Ondanks verschillende tekenen van bewoning, is het eiland verdacht verlaten van mensen.

Met enkel haar volhardendheid, innerlijke kracht en vindingrijkheid om haar te helpen moet Lara de gevaren en uitdagingen van een onvergevelijk hardereis die haar meeneemt door de wildernis en dieper in het claustrofobische eiland brengt. Wat is hier verborgen?

De Survival Edition bevat naast de game:

- Exclusieve verpakking
- 15 x 19 inch dubbelzijdige poster / kaart van het eiland
- The Art of Tomb Raider boek
- Originele Soundtrack
- Weapon Pack DLC
- 4 x 6 inch survival pouch

€ 19.99

Tweedehands games Xbox 360 Games
Product
 

Armed and Dangerous

Maak kennis met de Lionhearts: een lawaaierige, ordinaire groep rebellen met een onmogelijke missie. Zij moeten de overwinning zien te behalen met maximaal 12.000 kogels.

Als zij hun mannetje kunnen staan tegenover een leger psychotische robots en muren stuksmijtende Goliaths kunnen zij de wereld misschien redden als ze die tenminste niet eerst afbranden.

€ 9.99

Tweedehands games Xbox Games
Product
 

Castle Shikigami 2 War of the Worlds

Er is een oorlog begonnen tussen de mensheid en de demongoden in Kasteel Shikigami in de lucht boven Tokyo. In een niet zo ver verleden verzamelde zich een groep aardelingen die met behulp van magische wapens deze demonen wisten te verbannen van de aarde.

Echter zijn deze demonen terugkomen op aarde en heeft de mensheid haar laatste hoop wederom te leggen in de armen van deze helden. Zullen zij de demonen voor eens en voor altijd van de aarde kunnen doen verdwijnen?

€ 29.99

Tweedehands games Playstation 2 Games
Product
 

Rock Band 3

Rock Band 3 is het nieuwe deel in de Rock Band-serie en deze keer speel je niet alleen gitaar, drums of zing je erop los, je kan ook als toetsenist met een keyboard aan de slag.

De 83 nummers tellende setlist laat je, met in totaal zeven vrienden, een ware band vormen. Met behulp van een nieuwe set instrumenten en de pro-modus is het tevens mogelijk om echt een instrument te leren spelen.

€ 14.99

Tweedehands games Nintendo Wii Games
Product
 

Tomb Raider 2

The unstoppable Lara Croft is back in TRII, complete with the classic gameplay that made Tomb Raider the game of the year. Join Lara in her quest for the Dagger of Xian, reputed to possess the power of the dragon.

But beware, Lara is not the only one in search of danger! Warrior Monks and crazed cult members plot against you as you travel from the remote mountain peaks of Tibet, the canals of Venice and even to the bottom of the sea.

€ 29.99

Tweedehands games Playstation 1 Games
Product
 

Under Siege 2

De man die een boot overhoop haalde in Under Siege, zet nu een trein op stelten! Steven Seagal is terug als de voormalige SEAL-agent Casey Ryback in de explosieve kaskraker Under Siege 2: Dark Territory, geregisseerd door Geoff Murphy (The Quiet Earth, Freejack).

Een verraderlijk computergenie (Eric Bogosian) heeft de chique passagierstrein Grand Continental gekaapt en omgevormd tot een rijdende basis voor de lancering van een indrukwekkende wapensatelliet. Maar Ryback is de enige passagier die weet te ontkomen.

De trein is nu een slagveld, de satelliet is op zijn doel gericht en een aanstormende goederentrein met benzine aan boord stevent recht op de Grand Continental af. Kan Ryback de ramp op tijd voorkomen? Allemaal aan boord.

€ 4.99

Tweedehands games Blu ray Films
Product
 

Suikoden Tierkreis

Suikoden Tierkreis is geen remake, maar een volledig nieuw deel in de Suikoden-serie dat exclusief zal verschijnen op de Nintendo DS. De sctructuur zal hetzelfde zijn als de eerdere, op Sony-platformen verschenen Suikoden-games.

Het spel begint in een op de Middeleeuwen gebaseerde fantasiewereld, waar jij met een jonge held je dorpje Citro moet beschermen. Dit leidt tot een groots avontuur, waarin je meer dan 108 personages in je team zal kunnen opnemen.

€ 49.99

Tweedehands games Nintendo DS Games
Product
 

Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (platinum)

Het nieuwste deel in de succesvolle serie laat gamers in de huid kruipen van Harry, Ron, of Hermelien, terwijl zij hun gevaarlijkste en meest gevreesde vijanden tot nu toe treffen: de ontsnapte gevangene Sirius Zwarts en de gevreesde Dementors van Azkaban.

Voor de eerste keer kunnen gamers naast Harry Potter zelf ook spelen als zijn vrienden Ron Wemel en Hermelien Griffel. Ze kunnen wisselen tussen de personages om hun sterke kanten en vaardigheden te gebruiken, om op die manier puzzels op te lossen en vijanden te verslaan.

€ 9.99

Tweedehands games Playstation 2 Games
Product
 
feed-image