Badkamerspiegel Natural Wood 200x70x2cm Grey Oak

De Badkamerspiegel Natural Wood - TP30099 is een stijlvolle en klassieke toevoeging aan uw badkamer. De spiegel is 200 centimeter breed en 70 centimeter hoog. Dit formaat is ideaal voor wanneer u met twee personen tegelijk voor de spiegel staat. De houten spiegelrand zorgt voor een warme uitstraling. De spiegel is niet alleen praktisch, maar voegt ook veel sfeer toe aan uw badkamer. Hoge kwaliteit Het glas van Badkamerspiegel Natural Wood - TP30099 valt in de A-klasse. Dit betekent simpelweg dat het glas van hoge kwaliteit is. De badkamerspiegel heeft hierdoor een lange levensduur! Badkamerspiegel Natural Wood - TP30099: toevoegingen Deze badkamerspiegel is een spiegel zonder speciale toevoegingen, maar dit betekent niet dat dit niet mogelijk is! U kunt aan deze badkamerspiegel zowel spiegelverlichting als spiegelverwarming toevoegen. Met deze toevoegingen heeft u altijd een goede verlichting en is condens verleden tijd. Productvoordelen A-klasse glas Veelzijdig frame Inclusief montagemateriaal

€ 509.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Badkamerspiegels
Product
 

Badkamerspiegel Clou Look at Me met Facet Rand 100x50x0.5cm

Deze badkamerspiegel Look at Me is van het merk Clou en heeft een afmeting van 100x0.5x60cm. Deze spiegel is gemaakt van glas met een facet rand. Tevens kunt u ook verschillende spiegellampen boven de spiegel monteren om uw spiegel compleet te maken.

€ 180.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Badkamerspiegels
Product
 

Badkamerspiegel Clou Look at Me met Facet Rand 30x30x0.5cm

Deze badkamerspiegel Look at Me is van het merk Clou en heeft een afmeting van 30x30x0.5cm. Deze spiegel is gemaakt van glas met een facet rand. Tevens kunt u ook verschillende spiegellampen boven de spiegel monteren om uw spiegel compleet te maken.

€ 57.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Badkamerspiegels
Product
 

Badkamerspiegel Clou Look at Me met Satijn Rand 60x60x0.5cm

Deze badkamerspiegel Look at Me is van het merk Clou en heeft een afmeting van 60x60x0.5cm. Deze spiegel is gemaakt van glas met een satijnen rand. Tevens kunt u ook verschillende spiegellampen boven de spiegel monteren om uw spiegel compleet te maken.

€ 146.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Badkamerspiegels
Product
 

Badkamerspiegel Silhouette 200x70x2.5cm Geborsteld Aluminium Lijst

De badkamerspiegel is 199 cm breed en 70 cm hoog, met geborsteld aluminium frame rondom.

€ 375.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Badkamerspiegels
Product
 

Badkamerspiegel Silhouette 100x70x2.5cm Geborsteld Aluminium Lijst Zwart

De badkamerspiegel Silhouette-TP3504 heeft een mooi breed ontwerp, ideaal voor in een grotere badkamer. Goed geschikt voor boven een enkele wastafel, net als boven een dubbel model. De hoogte van 70cm maakt het een opvallende verschijning, ook dankzij de zwarte lijst die er omheen is aangebracht. Geborsteld aluminium: stijlvolle keuze De lijst rondom de badkamerspiegel Silhouette-TP3504 is gemaakt van geborsteld aluminium. Dat materiaal is goed geschikt voor in de badkamer en is bovendien een luxe en degelijke keuze. De afwerking met de zwarte lijst maakt het plaatje compleet. Uiteraard is de spiegel ondanks de degelijke materialen eenvoudig op te hangen aan de badkamerwand. Met sierlijke zwarte lijst De sierlijke zwarte lijst om de badkamerspiegel Silhouette-TP3504 heen maakt het net een stijlvol schilderij. Een luxe keuze voor in de badkamer, bijvoorbeeld om het zwart dat u ook elders gebruikt terug te laten komen. Een mooie keuze voor boven de wastafel, waar u bovendien heel praktisch gebruik van kunt maken. Productvoordelen: Geborsteld aluminium: stijlvolle keuze Zwarte lijst: als een schilderij Ideaal boven de wastafel(s)

€ 162.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Badkamerspiegels
Product
 

Badkamerspiegel Clou Look at Me met Facet Rand 32x90x0.5cm

Deze badkamerspiegel Look at Me is van het merk Clou en heeft een afmeting van 32x90x0.5cm. Deze spiegel is gemaakt van glas met een facet rand. Tevens kunt u ook verschillende spiegellampen boven de spiegel monteren om uw spiegel compleet te maken.

€ 129.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Badkamerspiegels
Product
 

Badkamerspiegel Clou Look at Me met Satijn Rand 60x80x0.5cm

Deze badkamerspiegel Look at Me is van het merk Clou en heeft een afmeting van 60x0.5x80cm. Deze spiegel is gemaakt van glas met een satijnen rand. Tevens kunt u ook verschillende spiegellampen boven de spiegel monteren om uw spiegel compleet te maken.

€ 174.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Badkamerspiegels
Product
 

Badkamerspiegel Bliss Rond 100x100cm Aluminium Omlijsting Mat Goud

Badkamerspiegel Bliss Rond 100x100cm Aluminium Omlijsting Mat Goud

€ 405.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Badkamerspiegels
Product
 

Badkamerspiegel Bliss Rond 40x40cm Aluminium Omlijsting Mat Zwart

Badkamerspiegel Bliss Rond 40x40cm Aluminium Omlijsting Mat Zwart.

€ 165.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Badkamerspiegels
Product
 

Badkamerspiegel Clou Look at Me 81x27x0.5cm

De badkamerspiegel Look at Me is van het merk Clou en is 81 cm breed, 27 cm hoog en 0.5 cm diep. Deze spiegel kan je combineren met een bevestigingsset van Clou.

€ 74.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Badkamerspiegels
Product
 

Badkamerspiegel Natural Wood 60x70x2cm Grey Oak

De Badkamerspiegel Natural Wood - TP30060 is de ideale spiegel voor in een badkamer met een robuuste of landelijke look. De houten badkamerspiegel heeft een stoere uitstraling en is gemakkelijk te combineren met andere materialen en kleuren. Makkelijk op te hangen Door middel van het bijgeleverde bevestigingsmateriaal is Badkamerspiegel Natural Wood - TP30060 eenvoudig op te hangen. U kunt de spiegel ophangen boven uw wastafel, maar natuurlijk ook in het toilet. Het type glas valt in de A-klasse. U kunt van deze badkamerspiegel dus lang gebruikmaken. Extra's toevoegen aan Badkamerspiegel Natural Wood - TP30060 U kunt aan het frame van de badkamerspiegel zelf gewenste extra's toevoegen. Zo kan het frame ook gecombineerd worden met spiegelverlichting. Deze kan dan op het frame gemonteerd worden om uw spiegel compleet te maken. Daarnaast is het ook mogelijk om een spiegelverwarmingsmat achter de spiegel te plakken. Zo heeft u nooit meer last van een beslagen spiegel. Productvoordelen Veelzijdig frame A-klasse glas Inclusief montagemateriaal

€ 159.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Badkamerspiegels
Product
 

Badkamerspiegel Silhouette 25x80x2.5cm Geborsteld Aluminium Lijst Zwart

De badkamerspiegel silhouette-TP3500 is een stijlvolle keuze voor aan de wand, in dit geval met een verticaal ontwerp. De hoogte van 80cm maakt het samen met de breedte van 25cm een slanke keuze, bijvoorbeeld geschikt voor in een kleinere badkamer. Net als op het toilet, zodat u er op meerdere manieren gebruik van kunt maken. Geborsteld aluminium: stijlvolle keuze Het geborstelde aluminium van de badkamerspiegel silhouette-TP3500 creëert een mooie luxe uitstraling, met een zowel stoer als modern ontwerp. Bovendien is het een heel duurzame keuze, die natuurlijk goed bestand is tegen het vocht in de badkamer. Speciaal geschikt voor boven de wastafel, om mooi gebruik van te maken. Met sierlijke zwarte lijst De badkamerspiegel silhouette-TP3500 kunt u ophangen als een waar schilderij, dankzij het gebruik van een sierlijke zwarte lijst daar omheen. De lijst heeft een dikte van 2,5cm, om daarmee voldoende aandacht te trekken. Makkelijk te bevestigen aan de muur, boven de wastafel en om de ruimte meteen groter te laten lijken. Productvoordelen: Geborsteld aluminium: stijlvolle keuze Zwarte lijst: als een schilderij Ideaal boven de wastafel(s)

€ 89.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Badkamerspiegels
Product
 

Fonteinspiegel INK Rechthoek 10x70cm Inclusief Bevestigingstape

Fonteinspiegel INK Rechthoek 10x70cm Inclusief Bevestigingstape

€ 30.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Badkamerspiegels
Product
 

Badkamerspiegel Ideavit Solidtondo Rechthoek 150x60cm Solid Surface Mat Wit

Badkamerspiegel Solidtondo Rechthoek heeft een afmeting van 150x60 en is van het kwalitatieve merk Ideavit. Dit design is daarom ook een enorme blikvanger. De matte, fluweelachtige randen van de spiegel voelen prettig aan, is makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Schoonmaakmiddelen zijn nauwelijks nodig voor dit materiaal, ook bij gebruik zal het geen effect hebben. Tevens heeft het frame een diepte van 12cm waardoor het mogelijk is deze als planchet te gebruiken voor toiletartikelen. Badkamerspiegel Solidtondo Rechthoek 150x60cm Solid Surface is voorzien van een witte kleur voor een moderne uitstraling

€ 1369.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Badkamerspiegels
Product
 

Badkamerspiegel Riva 100x60 Koper Aluminium Lijst

Badkamerspiegel Riva - DC3085 is als een schilderij dat aan de muur pronkt! Dit komt door de aluminium omlijst met een mooie, koperen look. De spiegel is perfect te combineren met andere tinten en materialen, zoals zwart, antraciet en wit! Natuurlijk kunt u de spiegel ook goed combineren met andere koperen accessoires om een mooi geheel te creëren. Een brede spiegel Door het formaat van 100 x 60 x 3,2 centimeter is de spiegel groot genoeg om met twee personen tegelijk voor te staan. Ideaal voor in een ruime badkamer met grote wastafel of natuurlijk gewoon als u een brede spiegel zoekt. Badkamerspiegel Riva - DC3085 maakt uw badkamer ook nog optisch groter! Retro Badkamerspiegel Riva - DC3085 De badkamerspiegel heeft door het design en de kleur een retro-uitstraling. Dit match perfect in vele badkamerstijlen die we tegenwoordig zien, zoals modern, industrieel en landelijk! Productvoordelen Koperen afwerking: retrolook Aluminium lijst: licht van gewicht Brede en stijlvolle spiegel

€ 129.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Badkamerspiegels
Product
 

Badkamerspiegel Silhouette 100x70x2.5cm Geborsteld Aluminium Lijst

De badkamerspiegel is 99 cm breed en 70 cm hoog, met geborsteld aluminium frame rondom.

€ 125.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Badkamerspiegels
Product
 

Badkamerspiegel Clou Look at Me met Satijn Rand 30x30x0.5cm

Deze badkamerspiegel Look at Me is van het merk Clou en heeft een afmeting van 30x30x0.5cm. Deze spiegel is gemaakt van glas met een satijnen rand. Tevens kunt u ook verschillende spiegellampen boven de spiegel monteren om uw spiegel compleet te maken.

€ 62.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Badkamerspiegels
Product
 

Badkamerspiegel Bliss Rond 100x100cm Aluminium Omlijsting Mat Wit

Badkamerspiegel Bliss Rond 100x100cm Aluminium Omlijsting Mat Wit

€ 375.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Badkamerspiegels
Product
 

Badkamerspiegel Bliss Rond 60x60cm Aluminium Omlijsting Mat Wit

Badkamerspiegel Bliss Rond 60x60cm Aluminium Omlijsting Mat Wit.

€ 225.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Badkamerspiegels
Product
 

Badkamerspiegel Clou Look at Me 60x60x0.5cm

Deze badkamerspiegel Look at Me is van het merk Clou en heeft een afmeting van 60x60x0.5cm. Deze spiegel is gemaakt van glas. Tevens kunt u ook verschillende spiegellampen boven de spiegel monteren om uw spiegel compleet te maken.

€ 113.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Badkamerspiegels
Product
 


Badkamerspiegel Benno 100x60x2,1cm Aluminium Lijst

De Badkamerspiegel Benno Aluminium - 38.3752 is een vierkante badkamerspiegel van het merk Wiesbaden. Deze mooie badkamerspiegel kunt u horizontaal of verticaal plaatsen, waardoor het goed tot zijn recht komt in iedere badkamer. De badkamerspiegel heeft een aluminium omlijsting en is 100 cm breed, 60 cm hoog en 2 cm diep. Badkamerspiegel Benno met aluminium frame Het glas van A-klasse uitvoering is 40 mm dik. Omdat het aluminium frame van de Badkamerspiegel Benno Aluminium - 38.3752 2 cm naar voren komt, kan er gemakkelijk een spiegelverwamingsmat achter de spiegel geplakt worden indien gewenst. Dit zorgt er dan voor dat de spiegel niet meer beslaat. Hierdoor kunt u optimaal gebruik maken van de spiegel in uw badkamer. Verder kan de spiegel vanwege het frame ook zonder problemen gecombineerd worden met spiegelverlichting; deze kan dan op het frame gemonteerd worden. Dit is vooral ideaal als u een donkere badkamer heeft waar weinig licht binnenvalt of als u het fijn vindt om extra belichting in uw badkamer te hebben. Horizontaal of verticaal De Badkamerspiegel Benno Aluminium - 38.3752 is niet alleen geschikt voor een ruime badkamer, maar ook voor een kleine badkamer. De meeste badkamerspiegels kunnen alleen horizontaal of alleen verticaal geplaatst worden in de badkamer. Met deze badkamerspiegel bepaalt u dat zelf. Met een horizontale plaatsing van de spiegel kan uw badkamer optisch groter lijken. De horizontale plaatsing van deze vierkante badkamerspiegel zorgen namelijk optisch voor meer ruimte en diepte waardoor je gevoelsmatig de badkamer verlengt. Productvoordelen Verticale of horizontale plaatsing A-klasse glas Geschikt voor plaatsing spiegelverwarmingsmat en spiegelverlichting

€ 129.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Badkamerspiegels
Product
 

Badkamerspiegel Riva 80x60 Goud Aluminium Lijst

Badkamerspiegel Riva - DC3743 heeft een ideaal formaat van 80 x 60 centimeter. Dit formaat past in vele badkamers en zorgt dat u goed zicht heeft. De spiegel is voorzien van extra sterk A-klasse glas en heeft een hoogwaardige afwerking. Badkamerspiegel Riva - DC3743: stijlvol en modern Deze spiegel is stijlvol, luxe en modern en past hierdoor in vele badkamerstijlen. Het goudkleurige frame is subtiel, maar toch niet te missen! Combineer de spiegel met andere goudkleurige accessoires om uw badkamer nog meer stijl te geven. Snel gebruiken U krijgt Badkamerspiegel Riva - DC3743 inclusief bevestigingsmateriaal geleverd. Dit zorgt dat u meteen aan de slag kunt. Ideaal, want zo geniet u heel snel van de spiegel! Productvoordelen Veelzijdig frame Hoogwaardige afwerking A-klasse glas Inclusief bevestigingsmateriaal

€ 109.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Badkamerspiegels
Product
 

Badkamerspiegel Silhouette 40x80x2.5cm Geborsteld Aluminium Lijst

De badkamerspiegel is 40 cm breed en 80 cm hoog, met geborsteld aluminium frame rondom.

€ 72.50

Meerinformatie

Douche Spiegels Badkamerspiegels
Product