Douchebak Sealskin Potenset 5 Delig

Douchebak Sealskin Potenset - SS430050404 kopen? De makkelijkste manier om de douchebak goed neer te zetten. Op de juiste hoogte en met goede ondersteuning, dankzij de poten die u zelf kunt verstellen. Uitgevoerd in hoogwaardig RVS, voor degelijke materialen van goede kwaliteit. Complete douchebak potenset Op zoek naar een complete douchebak potenset, om de bak netjes neer te zetten? Dankzij de vijf poten is die in alle richtingen gestabiliseerd, om daar zonder problemen gebruik van te maken. De ideale keuze om de douchebak goed neer te zetten, zonder het risico dat die gaat wiebelen of kan verplaatsen. Douchebak Sealskin Potenset - SS430050404: eenvoudig te verstellen Douchebak Sealskin Potenset - SS430050404 is eenvoudig te verstellen, om de poten gelijkmatig neer te zetten. Als ideale ondersteuning voor de douchebak. Geschikt voor bakken van 80 tot 100 centimeter. Op een hoogte van 87 tot 115 millimeter, te variëren tussen de diverse poten van de complete set. Productvoordelen Verstellen 87 tot 115 mm RVS: hoogwaardig materiaal Voor douchebakken van 80 tot 100 cm

€ 45.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchebakpoot
Product
 

Douchebak Potenset BD 5 Delig

De Douchebak Potenset BD 5 Delig is van het merk Best Design.

€ 39.44

Meerinformatie

Douche Douches Douchebakpoot
Product
 

Douchebak Potenset Universeel 3 Delig

De Douchebak Potenset Universeel 3 Delig is van het merk Wiesbaden. Het product is geschikt te gebruiken voor alle douchebakken, het is van chroom en eenvoudig te gebruiken.

€ 20.95

Meerinformatie

Douche Douches Douchebakpoot
Product
 

Douchebak Potenset Universeel 5 Delig

De Douchebak Potenset Universeel 5 Delig is van het merk Wiesbaden. Het product is geschikt te gebruiken voor alle douchebakken, het is van chroom en eenvoudig te gebruiken.

€ 40.95

Meerinformatie

Douche Douches Douchebakpoot
Product