Douchegoot Wiesbaden RVS Flens 80x7cm met Sifon Uitneembaar Haarfilter

Douchegoot Wiesbaden RVS Flens 80x7cm met Sifon + Uitneembaar Haarfilter.

€ 119.95

Meerinformatie

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Brauer RVS FLENS 50cm met Gesloten Rooster en Uitneembaar Sifon Uitneembaar Haarfilter

Douchegoot Brauer RVS FLENS 50cm met Gesloten Rooster en Uitneembaar Sifon + Uitneembaar Haarfilter is de ideale douchegoot waar u naar op zoek bent voor in uw doucheruimte. De Brauer douchegoot is voorzien van een flens rondom de goot heen die zorgt voor een goede waterafdichting en waar u tegels direct op kunt leggen. Zit de afvoer aan de andere kant van uw badkamer? Dan kan deze douchegoot met zijuitloop gewenst zijn om eerst naar de zijkant te werken. Ook beschikt de goot over een uitneembaar haarfilter en sifon. Doordat deze uitneembaar zijn is het dus ook makkelijker te reinigen. Verder heeft de Brauer douchegoot een inbouwdiepte van 67mm en beschikt over een gesloten rvs rooster.

€ 159.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Brauer 70cm Inbouwdiepte 6.7cm RVS Zilver

Douchegoot Brauer 70cm Inbouwdiepte 6.7cm RVS Zilver is volledig uitgevoerd met roestvrijstaal en is een ideale toevoeging in uw badkamer. De douchegoot is van het kwalitatieve merk Brauer en is voorzien van een slotrooster, muurflens en een uitneembaar sifon die ervoor zorgt dat het goed te reinigen is. Verder is de douchegoot voorzien van een inbouwdiepte van 6.7 cm en heeft verstelbare luxe voetjes. De lengte van dit model is 70 cm en heeft een afvoeraansluiting aan de zijkant.

€ 150.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot RVS FLENS 90cm met Tegelrooster en Uitneembaar Sifon

Douchegoot RVS FLENS 90cm met Tegelrooster en Uitneembaar Sifon is volledig uitgevoerd met roestvrijstaal en heeft een uitneembaar sifon. Hierdoor is het goed te reinigen en door te spoelen. Douchegoot van het A-merk Wiesbaden staat garant voor kwaliteit. Douchegoot RVS FLENS 90cm met Tegelrooster en Uitneembaar Sifon is voorzien van: Flens Design rooster van RVS Verstelbare poten Waterdicht membraan Verloopstuk (verloopmof) van 40/50 mm Uitneembaar waterslot Uitneembaar haarfilter

€ 148.90

Meerinformatie

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Brauer 100cm Inbouwdiepte 6.7cm RVS Zilver

Douchegoot Brauer 100cm Inbouwdiepte 6.7cm RVS Zilver is volledig uitgevoerd met roestvrijstaal en is een ideale toevoeging in uw badkamer. De douchegoot is van het kwalitatieve merk Brauer en is voorzien van een slotrooster, muurflens en een uitneembaar sifon die ervoor zorgt dat het goed te reinigen is. Verder is de douchegoot voorzien van een inbouwdiepte van 6.7 cm en heeft verstelbare luxe voetjes. De lengte van dit model is 100 cm en heeft een afvoeraansluiting aan de zijkant.

€ 150.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Brauer RVS FLENS 120cm met Gesloten Rooster en Uitneembaar Sifon Uitneembaar Haarfilter

Douchegoot Brauer RVS FLENS 120cm met Gesloten Rooster en Uitneembaar Sifon + Uitneembaar Haarfilter is de ideale douchegoot waar u naar op zoek bent voor in uw doucheruimte. De Brauer douchegoot is voorzien van een flens rondom de goot heen die zorgt voor een goede waterafdichting en waar u tegels direct op kunt leggen. Zit de afvoer aan de andere kant van uw badkamer? Dan kan deze douchegoot met zijuitloop gewenst zijn om eerst naar de zijkant te werken. Ook beschikt de goot over een uitneembaar haarfilter en sifon. Doordat deze uitneembaar zijn is het dus ook makkelijker te reinigen. Verder heeft de Brauer douchegoot een inbouwdiepte van 67mm en beschikt over een gesloten rvs rooster.

€ 289.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Brauer 180cm Inbouwdiepte 6.7cm RVS Zilver

Douchegoot Brauer Lengte 180cm Inbouwdiepte 6.7cm RVS Zilver is volledig uitgevoerd met roestvrijstaal en is een ideale toevoeging in uw badkamer. De douchegoot is van het kwalitatieve merk Brauer en is voorzien van een slotrooster, muurflens en een uitneembaar sifon die ervoor zorgt dat het goed te reinigen is. Verder is de douchegoot voorzien van een inbouwdiepte van 6.7 cm en heeft verstelbare luxe voetjes. De lengte van dit model is 180 cm en heeft een afvoeraansluiting aan de zijkant.

€ 350.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Get Wet Elegance Lengte 85cm Inbouwdiepte 7,5 tot 11cm Kunststof Grijs

Douchegoot Get Wet Elegance Lengte 65cm is een uitstekende inbouw douchegoot van het kwalitatieve merk Sealskin. Deze inbouw douchegoot kunt op een fraaie en naadloze wijze laten verzinken in uw vloer. Hierdoor kunt het douchegedeelte van uw badkamer gelijkvloers krijgen met de rest van uw badkamer. Douchegoot Get Wet Elegance is gemaakt van sterke kunststof en is voorzien van een RVS rooster. Het voordeel van deze Sealskin douchegoot is dat het water snel wordt afgevoerd en dat het dubbele waterslot uitkomst biedt tegen nare geurtjes. Het slot zorgt er namelijk voor dat de afvoer automatisch wordt afgesloten van het riool. Het waterslot is verder volledig uitneembaar, zodat deze periodiek gereinigd kan worden. Douchegoot Get Wet Elegance heeft een lengte van 85 cm en een inbouwdiepte van 7,5 tot 11 cm. Daarnaast komt de douchegoot in de kleur grijs en is het voorzien van traploos verstelbare stelpoten. Er is ook een flens rondom uitgevoerd.

€ 182.13

Meerinformatie

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Get Wet Elegance Lengte 75cm Inbouwdiepte 7,5 tot 11cm Kunststof Grijs

Douchegoot Get Wet Elegance Lengte 65cm is een uitstekende inbouw douchegoot van het kwalitatieve merk Sealskin. Deze inbouw douchegoot kunt op een fraaie en naadloze wijze laten verzinken in uw vloer. Hierdoor kunt het douchegedeelte van uw badkamer gelijkvloers krijgen met de rest van uw badkamer. Douchegoot Get Wet Elegance is gemaakt van sterke kunststof en is voorzien van een RVS rooster. Het voordeel van deze Sealskin douchegoot is dat het water snel wordt afgevoerd en dat het dubbele waterslot uitkomst biedt tegen nare geurtjes. Het slot zorgt er namelijk voor dat de afvoer automatisch wordt afgesloten van het riool. Het waterslot is verder volledig uitneembaar, zodat deze periodiek gereinigd kan worden. Douchegoot Get Wet Elegance heeft een lengte van 75 cm en een inbouwdiepte van 7,5 tot 11 cm. Daarnaast komt de douchegoot in de kleur grijs en is het voorzien van traploos verstelbare stelpoten. Er is ook een flens rondom uitgevoerd.

€ 170.56

Meerinformatie

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot RVS FLENS 110cm met Tegelrooster en Uitneembaar Sifon

Douchegoot RVS FLENS 110cm met Tegelrooster en Uitneembaar Sifon is volledig uitgevoerd met roestvrijstaal en heeft een uitneembaar sifon. Hierdoor is het goed te reinigen en door te spoelen. Douchegoot van het A-merk Wiesbaden staat garant voor kwaliteit. Douchegoot RVS FLENS 110cm met Tegelrooster en Uitneembaar Sifon is voorzien van: Flens Design rooster van RVS Verstelbare poten Waterdicht membraan Verloopstuk (verloopmof) van 40/50 mm Uitneembaar waterslot Uitneembaar haarfilter

€ 168.90

Meerinformatie

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Brauer RVS MUURFLENS 70cm met Tegelrooster en Uitneembaar Sifon

Douchegoot Brauer RVS MUURFLENS 70cm met Tegelrooster en Uitneembaar Sifon is een moderne, rechthoekige douchegoot met een lengte van 70 cm. De Brauer douchegoot is volledig van roestvrij staal gemaakt en heeft een strak ontwerp die elke badkamer een luxueuze tintje geeft. Deze rechthoekige douchegoot heeft een hoge afwateringscapaciteit van 30 liter per minuut waardoor constante afwatering mogelijk is, zelfs met een hoge waterstroom. De Brauer douchegoot komt inclusief tegelrooster, uitneembaar sifon en een muurflens. Deze flens heeft een openstaande rand voor plaatsing tegen de wand en dient ook bevestigd te worden aan de muur.

€ 209.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Brauer RVS FLENS 80cm met Slotrooster en Uitneembaar Sifon Uitneembaar Haarfilter

Douchegoot Brauer RVS FLENS 80cm met Slotrooster en Uitneembaar Sifon + Uitneembaar Haarfilter is een douchegoot die niet meer weg te denken is uit een moderne badkamer. De Brauer douchegoot is gemaakt van de hoogste kwaliteit roestvrij staal en voorzien van een afvoeraansluiting aan de zijkant. De douchegoot beschikt verder ook over een flens. Dit is een randje om de douchegoot heen. Dit is makkelijker voor het installeren en is mooier en ronder afgewerkt dan de douchegoten zonder flens. Verder is de douchegoot voorzien van een uitneembaar haarfilter en sifon. Doordat deze uitneembaar zijn is het dus ook gemakkelijk te reinigen. Douchegoot Brauer RVS FLENS heeft verder een lengte van 80 cm en wordt geleverd met een slotrooster.

€ 136.96

Meerinformatie

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot RVS 100 CM met Uitneembaar Sifon uitneembaar haarfilter

RVS Douchegoot 100 CM is volledig uitgevoerd met roestvrijstaal en heeft een uitneembaar sifon + uitneembaar haarfilter. Hierdoor is het goed te reinigen en door te spoelen. Douchegoot van het A-merk Wiesbaden staat garant voor kwaliteit. RVS Douchegoot 100 CM is voorzien van: Design rooster van RVS Verstelbare poten Waterdicht membraan Verloopstuk (verloopmof) van 40/50 mm Uitneembaar waterslot Uitneembaar haarfilter

€ 74.87

Meerinformatie

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Brauer RVS FLENS 200cm met Gesloten Rooster en Uitneembaar Sifon Uitneembaar Haarfilter

Douchegoot Brauer RVS FLENS 200cm met Gesloten Rooster en Uitneembaar Sifon + Uitneembaar Haarfilter is de ideale douchegoot waar u naar op zoek bent voor in uw doucheruimte. De Brauer douchegoot is voorzien van een flens rondom de goot heen die zorgt voor een goede waterafdichting en waar u tegels direct op kunt leggen. Zit de afvoer aan de andere kant van uw badkamer? Dan kan deze douchegoot met zijuitloop gewenst zijn om eerst naar de zijkant te werken. Ook beschikt de goot over een uitneembaar haarfilter en sifon. Doordat deze uitneembaar zijn is het dus ook makkelijker te reinigen. Verder heeft de Brauer douchegoot een inbouwdiepte van 67mm en beschikt over een gesloten rvs rooster.

€ 499.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot RVS 70 CM met Uitneembaar Sifon uitneembaar haarfilter

RVS Douchegoot 70 CM is volledig uitgevoerd met roestvrijstaal en heeft een uitneembaar sifon + uitneembaar haarfilter. Hierdoor is het goed te reinigen en door te spoelen. Douchegoot van het A-merk Wiesbaden staat garant voor kwaliteit. RVS Douchegoot 70 CM is voorzien van: Design rooster van RVS Verstelbare poten Waterdicht membraan Verloopstuk (verloopmof) van 40/50 mm Uitneembaar waterslot Uitneembaar haarfilter

€ 78.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Brauer 120 cm Inbouwdiepte 6.7cm RVS Zilver

Douchegoot Brauer Lengte 160cm Inbouwdiepte 6.7cm RVS Zilver is volledig uitgevoerd met roestvrijstaal en is een ideale toevoeging in uw badkamer. De douchegoot is van het kwalitatieve merk Brauer en is voorzien van een slotrooster, muurflens en een uitneembaar sifon die ervoor zorgt dat het goed te reinigen is. Verder is de douchegoot voorzien van een inbouwdiepte van 6.7 cm en heeft verstelbare luxe voetjes. De lengte van dit model is 120 cm en heeft een afvoeraansluiting aan de zijkant.

€ 180.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot RVS FLENS 120cm met Tegelrooster en Uitneembaar Sifon

Douchegoot RVS FLENS 120cm met Tegelrooster en Uitneembaar Sifon is volledig uitgevoerd met roestvrijstaal en heeft een uitneembaar sifon. Hierdoor is het goed te reinigen en door te spoelen. Douchegoot van het A-merk Wiesbaden staat garant voor kwaliteit. Douchegoot RVS FLENS 120cm met Tegelrooster en Uitneembaar Sifon is voorzien van: Flens Design rooster van RVS Verstelbare poten Waterdicht membraan Verloopstuk (verloopmof) van 40/50 mm Uitneembaar waterslot Uitneembaar haarfilter

€ 173.90

Meerinformatie

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot RVS MUURFLENS 90 CM met Uitneembaar Sifon uitneembaar haarfilter

RVS Douchegoot met muurflens 90 CM is volledig uitgevoerd met roestvrijstaal en heeft een uitneembaar sifon + uitneembaar haarfilter. Hierdoor is het goed te reinigen en door te spoelen. Douchegoot van het A-merk Wiesbaden staat garant voor kwaliteit. RVS Douchegoot met muurflens 90 CM is voorzien van: Muurflens Design rooster van RVS Verstelbare poten Waterdicht membraan Verloopstuk (verloopmof) van 40/50 mm Uitneembaar waterslot Uitneembaar haarfilter

€ 91.45

Meerinformatie

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot RVS FLENS 60cm met Tegelrooster en Uitneembaar Sifon

Douchegoot RVS FLENS 60cm met Tegelrooster en Uitneembaar Sifon is volledig uitgevoerd met roestvrijstaal en heeft een uitneembaar sifon. Hierdoor is het goed te reinigen en door te spoelen. Douchegoot van het A-merk Wiesbaden staat garant voor kwaliteit. Douchegoot RVS FLENS 60cm met Tegelrooster en Uitneembaar Sifon is voorzien van: Flens Design rooster van RVS Verstelbare poten Waterdicht membraan Verloopstuk (verloopmof) van 40/50 mm Uitneembaar waterslot Uitneembaar haarfilter

€ 123.90

Meerinformatie

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot RVS MUURFLENS 100 CM met Uitneembaar Sifon uitneembaar haarfilter

RVS Douchegoot met muurflens 100 CM is volledig uitgevoerd met roestvrijstaal en heeft een uitneembaar sifon + uitneembaar haarfilter. Hierdoor is het goed te reinigen en door te spoelen. Douchegoot van het A-merk Wiesbaden staat garant voor kwaliteit. RVS Douchegoot met muurflens 100 CM is voorzien van: Muurflens Design rooster van RVS Verstelbare poten Waterdicht membraan Verloopstuk (verloopmof) van 40/50 mm Uitneembaar waterslot Uitneembaar haarfilter

€ 139.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot RVS FLENS 100cm met Tegelrooster en Uitneembaar Sifon

Douchegoot RVS FLENS 100cm met Tegelrooster en Uitneembaar Sifon is volledig uitgevoerd met roestvrijstaal en heeft een uitneembaar sifon. Hierdoor is het goed te reinigen en door te spoelen. Douchegoot van het A-merk Wiesbaden staat garant voor kwaliteit. Douchegoot RVS FLENS 100cm met Tegelrooster en Uitneembaar Sifon is voorzien van: Flens Design rooster van RVS Verstelbare poten Waterdicht membraan Verloopstuk (verloopmof) van 40/50 mm Uitneembaar waterslot Uitneembaar haarfilter

€ 153.90

Meerinformatie

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot RVS MUURFLENS 80 CM met Uitneembaar Sifon uitneembaar haarfilter

RVS Douchegoot met muurflens 80 CM is volledig uitgevoerd met roestvrijstaal en heeft een uitneembaar sifon + uitneembaar haarfilter. Hierdoor is het goed te reinigen en door te spoelen. Douchegoot van het A-merk Wiesbaden staat garant voor kwaliteit. RVS Douchegoot met muurflens 80 CM is voorzien van: Muurflens Design rooster van RVS Verstelbare poten Waterdicht membraan Verloopstuk (verloopmof) van 40/50 mm Uitneembaar waterslot Uitneembaar haarfilter

€ 74.87

Meerinformatie

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Brauer RVS MUURFLENS 90cm met Tegelrooster en Uitneembaar Sifon

Douchegoot Brauer RVS MUURFLENS 90cm met Tegelrooster en Uitneembaar Sifon is een moderne, rechthoekige douchegoot met een ruime lengte van 90 cm. De Brauer douchegoot is volledig van roestvrij staal gemaakt en heeft een strak ontwerp die elke badkamer een luxueuze tintje geeft. Deze rechthoekige douchegoot heeft een hoge afwateringscapaciteit van 30 liter per minuut waardoor constante afwatering mogelijk is, zelfs met een hoge waterstroom. De Brauer douchegoot komt inclusief tegelrooster, uitneembaar sifon en een muurflens. Deze flens heeft een openstaande rand voor plaatsing tegen de wand en dient ook bevestigd te worden aan de muur.

€ 229.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Brauer RVS MUURFLENS 60cm met Tegelrooster en Uitneembaar Sifon

Douchegoot Brauer RVS MUURFLENS 60cm met Tegelrooster en Uitneembaar Sifon is een moderne, rechthoekige douchegoot met een lengte van 60 cm. De Brauer douchegoot is volledig van roestvrij staal gemaakt en heeft een strak ontwerp die elke badkamer een luxueuze tintje geeft. Deze rechthoekige douchegoot heeft een hoge afwateringscapaciteit van 30 liter per minuut waardoor constante afwatering mogelijk is, zelfs met een hoge waterstroom. De Brauer douchegoot komt inclusief tegelrooster, uitneembaar sifon en een muurflens. Deze flens heeft een openstaande rand voor plaatsing tegen de wand en dient ook bevestigd te worden aan de muur.

€ 199.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchegoten
Product
 

Douchegoot Brauer RVS MUURFLENS 80cm met Tegelrooster en Uitneembaar Sifon

Douchegoot Brauer RVS MUURFLENS 80cm met Tegelrooster en Uitneembaar Sifon is een moderne, rechthoekige douchegoot met een lengte van 80 cm. De Brauer douchegoot is volledig van roestvrij staal gemaakt en heeft een strak ontwerp die elke badkamer een luxueuze tintje geeft. Deze rechthoekige douchegoot heeft een hoge afwateringscapaciteit van 30 liter per minuut waardoor constante afwatering mogelijk is, zelfs met een hoge waterstroom. De Brauer douchegoot komt inclusief tegelrooster, uitneembaar sifon en een muurflens. Deze flens heeft een openstaande rand voor plaatsing tegen de wand en dient ook bevestigd te worden aan de muur.

€ 219.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchegoten
Product