Douchewisser James 25cm RVS met Houder

Douchewisser James is een zeer elegante en moderne douchewisser voor uw badkamer. De douchewisser is gefabriceerd uit hoogwaardig RVS. De douchewisser komt met een ophanging en bevestigingsmateriaal. Breedte is 25 cm.

€ 25.00

Meerinformatie

Douche Accessoires Douchewisser
Product
 


Vloerwisser Diamond Luxe RVS Mat Zwart

De douchewisster Diamond Luxe RVS matzwart - DC3090, is elegant, luxe en erg praktisch. De douchetrekker wordt geleverd met een reserverubber. Het ontwerp is sierlijk en past goed bij luxere, strakke badkamerontwerpen waar andere vloerwissers er over het algemeen log uitzien. Gebruik van de vloerwisser De vloerwisser is ideaal voor elke badkamer en ook voor glazen douchecabines. De douchewisser is eenvoudig te bevestigen aan de muur. Op deze manier heeft u de douchewisser altijd bij de hand, hij is namelijk altijd in de buurt. Let op: de zwarte afwerking is krasgevoelig. Bij het gebruik van gereedschap van de installatie van dit product dient u te zorgen voor enige bescherming op de onderdelen. Matzwart De matzwarte kleur is stijlvol en geeft uw badkamer meteen een chique uitstraling. De luxe douchewisser is ter combineren met elk badkamerinterieur. Zwart is tijdloos en het zal niet snel gaan vervelen. Kunststof en siliconenrubber Kunststof is een duurzaam materiaal. De levensduur is erg lang en kunststof kan makkelijk gerecycled worden. Het glasvriendelijke trekrubber zorgt ervoor dat douchewanden en -vloeren streeploos schoon worden.

€ 79.00

Meerinformatie

Douche Accessoires Douchewisser
Product
 

Vloerwisser Luca Woodynox Verchroomd Messing Mat met Houder 32x125cm

De vloerwisser Luca is een zeer moderne vloerwisser en ideaal voor de badkamer of andere natte ruimte. De Luca wisser is van het kwalitatieve merk Woodynox en komt met een lange steel. De vloerwisser is gemaakt van verchroomd messing en heeft een matte afwerking. Daarnaast komt het met een houder, waardoor de set gemakkelijk op te hangen is en neemt zo weinig ruimte in beslag. Breedte is 32 cm. De lengte van de steel is 125 cm.

€ 99.95

Meerinformatie

Douche Accessoires Douchewisser
Product
 

Douchewisser Luxe 25cm Mat Zwart met Houder

Douchewisser Luxe 25cm Mat Zwart met Houder

€ 42.99

Meerinformatie

Douche Accessoires Douchewisser
Product
 

Douchewisser Wenko Tropic Kunststof Wit 17x23cm

Deze zwarte en witte badkamer wisser is een handig hulpmiddel. De wisser kan aan vele stangen en aan haken hangen waardoor deze wisser in handbereik is. Het is zeker ideaal voor het reinigen van gladde oppervlakken zoals spiegels, wandtegels, douchecabine en douchewanden.

€ 16.25

Meerinformatie

Douche Accessoires Douchewisser
Product
 

Douchewisser Woodynox Verchroomd Siliconen Messing Grijs 26x22cm

De Woodynox douchewisser is een ideale toevoeging in uw moderne badkamer. Deze hoogwaardige wisser is perfect voor het schoonmaken van de douche en de badkamer muren. Deze raamwisser is namelijk aan 2 kanten te gebruiken. De ene kant voor het gewoon wissen en de andere kant met de borsteltjes is voor het verwijderen van kal en zeepresten. Hiermee trekt u de glaswanden en muren in z'n geheel droog en geeft u kalk en zeepresten geen kans op ophoping. De wisser is gemaakt van verchroomd messing en grijze siliconen. De Woodynox douchewisser is inclusief een handige douchewand haak en een siliconen handgreep. Deze zijn beide gemaakt van siliconen.

€ 27.95

Meerinformatie

Douche Accessoires Douchewisser
Product
 

Douchewisser Gela Woodynox Verchroomd RVS Zwart 24x16cm

Deze strak vormgegeven douchewisser is ideaal voor het schoonmaken van de douche en badkamermuren. Ook overige vlakken zoals spiegels en wandtegels kunnen eenvoudig gereinigd worden met de Gela wisser. Deze wandhangende douchewisser is door middel van een haak simpel op te hangen waardoor u meteen na het douchen aan de slag kan. Dankzij deze praktische en mooie RVS wisser in mat chroom houdt u tegels en glaswerk in de badkamer mooi streeploos schoon. De afmetingen van de Gela douchewisser zijn: 24x16 cm.

€ 28.67

Meerinformatie

Douche Accessoires Douchewisser
Product
 

Vloerwisser James 25x120cm Chroom met Houder

Vloerwisser James is een zeer elegante en moderne Vloerwisser voor uw badkamer. De Vloerwisser is gefabriceerd uit hoogwaardig chroom. De Vloerwisser komt met een ophanging en bevestigingsmateriaal. Breedte is 25 cm. De lengte van de steel is 120 cm.

€ 84.95

Meerinformatie

Douche Accessoires Douchewisser
Product
 


Douchewisser Woodynox Verchroomd RVS Glanzend Grijs met Zuignap Houder 25x17cm

De hoogwaardige badkamer wisser van het merk Woodynox in glanzend grijze rvs afwerking is ideaal voor het schoonmaken van de douche en de badkamer muren. Daarbij kunnen overige vlakke oppervlakken tevens eenvoudig gereinigd worden zoals spiegels en wandtegels. Door middel van de praktische wandbevestiging kan de wisser worden bevestigd aan de muur of een douche en is daardoor direct beschikbaar. Deze wandbevestiging is voorzien van een zuignap. Door de zuignap is de haak bijna overal te plaatsen en ook makkelijk te verhangen wanneer je dat wenst. De afmetingen van de douchewisser zijn: 25x17 cm.

€ 32.49

Meerinformatie

Douche Accessoires Douchewisser
Product
 

Douchewisser Diamond Luxe RVS Mat Zwart met Houder

De douchewisster Diamond Luxe RVS matzwart met houder- DC3088, is elegant, luxe en erg praktisch. De douchetrekker wordt geleverd met een ophangbeugel. Het ontwerp is sierlijk en past goed bij luxere, strakke badkamerontwerpen waar andere douchetrekkers er over het algemeen log uitzien. Gebruik van de douchewisser De douchewisser is ideaal voor elke badkamer en ook voor glazen douchecabines. De ophanghaak zorgt ervoor dat de douchewisser eenvoudig te bevestigen is aan de muur. Op deze manier heeft u de douchewisser altijd bij de hand, hij is namelijk altijd in de buurt. Let op: de zwarte afwerking is krasgevoelig. Bij het gebruik van gereedschap van de installatie van dit product dient u te zorgen voor enige bescherming op de onderdelen. Matzwart De matzwarte kleur is stijlvol en geeft uw badkamer meteen een chique uitstraling. De luxe douchewisser is ter combineren met elk badkamerinterieur. Zwart is tijdloos en het zal niet snel gaan vervelen. Kunststof en siliconenrubber Kunststof is een duurzaam materiaal. De levensduur is erg lang en kunststof kan makkelijk gerecycled worden. Het glasvriendelijke trekrubber zorgt ervoor dat douchewanden en -vloeren streeploos schoon worden.

€ 29.00

Meerinformatie

Douche Accessoires Douchewisser
Product
 

Douchewisser Nero Luxe RVS Mat Zwart 24.5cm

Douchewisser Nero Luxe RVS Mat Zwart 24.5cm

€ 44.95

Meerinformatie

Douche Accessoires Douchewisser
Product
 

Vloerwisser Luxe 33x120cm Mat Zwart met Muurbevestiging

Vloerwisser Luxe is een zeer elegante en moderne Vloerwisser voor uw badkamer. De Vloerwisser is gefabriceerd uit geborsteld staal. De Vloerwisser komt met een ophanging en bevestigingsmateriaal. De vloerwisser heeft een breedte van 33 cm met een lengte van 120 cm.

€ 119.95

Meerinformatie

Douche Accessoires Douchewisser
Product
 


Vloerwisser Big One Black Luxe RVS Mat Zwart 35x125cm

De vloerwisser Big One Black is een zeer moderne vloerwisser en ideaal voor de badkamer of andere natte ruimte. De douchewisser is van het kwalitatieve merk Best Design en is voorzien van een lange steel. De vloerwisser is gemaakt van RVS en heeft een mat zwarte afwerking.

€ 159.94

Meerinformatie

Douche Accessoires Douchewisser
Product
 

Douchewisser Diamond RVS met Houder

De Douchewisser Diamond RVS met Houder- DC3087, is elegant, luxe en erg praktisch. De douchetrekker wordt geleverd met een reserverubber. Het ontwerp is sierlijk en past goed bij luxere, strakke badkamerontwerpen waar andere douchetrekkers er over het algemeen log uitzien. Gebruik van de douchewisser De douchewisser is ideaal voor elke badkamer en ook voor glazen douchecabines. De douchewisser is eenvoudig te bevestigen aan de muur. Op deze manier heeft u de douchewisser altijd bij de hand, hij is namelijk altijd in de buurt. RVS-kleur RVS heeft een grove, industriële uitstraling die uw badkamer meteen een stoere uitstraling geeft. RVS wordt de laatste jaren steeds populairder en winnen terrein van de grote concurrent chroom. RVS is duurzamer dan chroom. RVS en siliconenrubber RVS is duurzamer dan chroom. In tegenstelling tot chroom is RVS bestand tegen de invloeden van schoonmaakmiddel . De levensduur is erg lang en RVS kan makkelijk gerecycled worden. Het glasvriendelijke trekrubber zorgt ervoor dat douchewanden en -vloeren streeploos schoon worden.

€ 25.00

Meerinformatie

Douche Accessoires Douchewisser
Product
 

Douchewisser Bosa Woodynox Verchroomd RVS Mat 24x16cm

Deze strak vormgegeven douchewisser is ideaal voor het schoonmaken van de douche en badkamermuren. Ook overige vlakken zoals spiegels en wandtegels kunnen eenvoudig gereinigd worden met de Bosa wisser. Deze wandhangende douchewisser is door middel van een haak simpel op te hangen waardoor u meteen na het douchen aan de slag kan. Dankzij deze praktische en mooie RVS wisser in mat chroom houdt u tegels en glaswerk in de badkamer mooi streeploos schoon. De afmetingen van de Bosa douchewisser zijn: 24x16 cm.

€ 24.49

Meerinformatie

Douche Accessoires Douchewisser
Product
 

Vloerwisser Diamond Chroom met Houder

Vloerwisser Diamond Chroom met Houder-DC3089, is elegant, luxe en erg praktisch. De douchetrekker wordt geleverd met een reserverubber. Het ontwerp is sierlijk en past goed bij luxere, strakke badkamerontwerpen waar andere vloerwissers er over het algemeen log uitzien. Gebruik van de vloerwisser De vloerwisser is ideaal voor elke badkamer en ook voor glazen douchecabines. De douchewisser is eenvoudig te bevestigen aan de muur. Op deze manier heeft u de douchewisser altijd bij de hand, hij is namelijk altijd in de buurt. Chroom Chroom heeft een grove, industriële uitstraling die uw badkamer meteen een stoere sfeer geeft. Siliconenrubber Het glasvriendelijke trekrubber zorgt ervoor dat douchewanden en -vloeren streeploos schoon worden. Het handzame formaat zorgt voor ultiem comfort bij de vloerwisse, u hoeft namelijk niet te bukken.

€ 69.00

Meerinformatie

Douche Accessoires Douchewisser
Product