Inloopdouche Eco 100x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Inloopdouche Eco 100x200 is een product van eersteklas kwaliteit. Het model valt onder de moderne inloopdouches. Deze inloopdouche bestaat uit een enkele douchewand en bevat een muurprofiel van 100cm x 200cm. Verder behelst deze inloopdouche 8mm dik, gehard veiligheidsglas en is het voorzien van een aluminium muurprofiel. Inloopdouche Eco 100x200 staat garant voor een lange levensduur.

€ 239.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche Eco Nano met Zijwand 130x200cm 30x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veilighedsglas Easy Clean

De Inloopdouche Eco Nano - DC2637 bestaat uit een enkele douchewand en een zijwand. Verder behelst deze inloopdouche 8 mm dik, gehard veiligheidsglas en is het voorzien van een prachtige aluminium muurprofiel. Met deze inloopdouche met glazen wanden haalt u een ware eyecatcher in uw badkamer. De douchecabine meet 130 cm breed en 200 cm hoog. Gebruiksvriendelijk De Inloopdouche Eco Nano - DC2637 is de belichaming van de termen modern en gebruiksvriendelijk. Het verstelbare muurprofiel (1285 - 1300 mm) zorgt ervoor dat de inloopdouche altijd goed past tegen de muur waar u er gebruik van wilt maken. De stabilisatiestang zorgt ervoor dat de inloopdouche stabieler wordt en robuuster aanvoelt. De stabilisatiestang van 1200 mm is inkortbaar. Daarnaast geeft het veiligheidsglas van de douchecabine u een fijn gevoel, omdat u niet bang hoeft te zijn dat het plotseling breekt. Het glas is namelijk vijf tot zeven keer sterker dan ongehard glas. Inloopdouche Eco Nano: antikalk en Easy Clean De Inloopdouche Eco Nano - DC2637 is erg makkelijk om schoon te maken dankzij Antikalk en Easy Clean. Hierdoor bent u niet veel tijd kwijt aan het schoonmaken van de inloopdouche. De antikalk finish zorgt er namelijk voor dat kalk zich niet aan het glas hecht en dat het makkelijk en snel te reinigen is. Daarnaast zorgt Easy Clean ervoor dat bacteriën en zeepresten zich moeilijk kunnen hechten aan de douchewanden. Productvoordelen Verstelbaar muurprofiel Verstelbare stabilisatiestang Gehard veiligheidsglas van 8 mm dik Antikalk en Easy Clean Glazen wanden: ruimtelijk effect

€ 315.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche Miami 80x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profielloos 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

De Inloopdouche Miami Nano Profielloos 800x2000 is van het merk Wiesbaden. Deze inloopdouche is gemaakt van 8 mm dik veiligheidsglas met anti kalk nano coating. De afmetingen zijn 800 mm breed en 2000 mm hoog. U krijgt er een stabilisatiestang die in te korten is erbij.

€ 299.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche BWS Frame 120x200cm Helder Glas Geborsteld Goud Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Inloopdouche BWS Frame 120x200cm Helder Glas Geborsteld Goud Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean.

€ 549.95

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche Erico 80x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

De Inloopdouche Erico Nano 800x2000 is van het merk Best Design. Deze inloopdouche bestaat uit 1 vaste wand en een stabilisatiestang. De wand is gemaakt van 8 mm dik helder veiligheidsglas. Het glas heeft anti kalk coating. Het muurprofiel is gemaakt van aluminium. De chromen stabilisatiestang is 120 cm, maar is inkortbaar. De afmetingen van de wand zijn 80 cm breed en 200 cm hoog.

€ 190.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche 80x200cm Antikalk Helder Mat Glas 8mm Geborsteld Goud Veiligheidsglas

Inloopdouche 80x200cm Antikalk Helder/Mat Glas 8mm Geborsteld Goud Veiligheidsglas

€ 304.34

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche Sealskin Get Wet I Am 100x200cm Chroom Zilver Hoogglans Helder Glas Antikalk

Een volledig profielloze doucheserie bij het merk Sealskin is de Get Wet I AM serie. Deze serie is een transparante alleskunner. Inloopdouche Sealskin Get Wet I Am 100x200cm is een vrijstaande inloopdouche met kenmerken als transparantie en schoonmaakgemak. De glaswand heeft namelijk twee steunen op het glas voor stabiliteit. Deze wordt geleverd in tijdloos chroom. Bovendien beschikt de deur over 8 mm veiligheidsglas dat voorzien is van een antikalk laag. Hierdoor kan kalk en viezigheid minder snel hechten aan het glas. De afmetingen van de inloopdouche zijn: 100 cm breed en 200 cm hoog.

€ 459.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche 100x200cm Antikalk Rook Mat Glas 8mm Geborsteld Koper Veiligheidsglas

Inloopdouche 100x200cm Antikalk Rook/Mat Glas 8mm Geborsteld Koper Veiligheidsglas

€ 354.34

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche 110x200cm Antikalk Rookglas 8mm Veiligheidsglas

Inloopdouche 110x200cm Antikalk Rookglas 8mm Veiligheidsglas. De profielset en stabilisatiestang kunt u optioneel meebestellen.

€ 240.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche Miami 110x200cm Antikalk Helder Mat Glas Chroom Profiel 10mm Veiligheidsglas Easy Clean

Inloopdouche Miami is een zeer fraaie inloopdouche van 110 cm breed en heeft een hoogte van 200 cm, die bestaat uit een enkele douchewand. Deze inloopdouche is van het kwalitatieve merk Wiesbaden en bevat o.a. een chromen zijprofiel en een chromen stabilisatiestang van 120 cm lang. Verder is de douche voorzien van een 10 mm dik veiligheidsglas met een NANO-coating. Deze antikalk-laag zorgt ervoor dat kalkafzetting tegen de glaswand wordt tegengegaan. Daarnaast is het glas ook gedeeltelijk uitgevoerd in een matte laag waardoor je wat extra privacy hebt tijdens het douchen. Doordat er maar 1/3 uit matglas bestaat, is het wel duidelijk dat er achter het glas een doucheruimte schuilt waardoor uw een ruimtelijk gevoel in de badkamer blijft behouden. Inloopdouche Miami 110x200cm zal uw badkamer vast en zeker doen schitteren!

€ 315.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche 140x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Een zeer royale inloopdouche, als heerlijk comfortabele keuze in de badkamer. Met veel breedte en een diepte die u zelf kunt bepalen. Het heldere glas van de douchewand zorgt ervoor dat die nauwelijks zichtbaar is. Het komt de ervaren ruimte in de badkamer sterk ten goede, voor een luxe keuze op basis van mooie materialen. Het verstelbare muurprofiel van de inloopdouche maakt de installatie eenvoudig, zodat u dat met de meegeleverde handleiding gewoon zelf kunt doen. Uiteraard kunt u rekenen op het gebruik van veiligheidsglas, dat daarmee goed geschikt is voor in de badkamer. Met een antikalk-coating en Easy Clean, waardoor kalk en zeepresten geen kans krijgen. Bestel de Inloopdouche 140x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean direct online, dan kunt daar de volgende werkdag al gebruik van maken. Snel in huis en standaard op basis van gratis verzending, nadat we er voor u vanuit onze eigen voorraad mee aan de slag gaan. Productvoordelen Veiligheidsglas: geschikt voor de badkamer Aluminium muurprofiel Antikalk-coating Easy Clean: geen zeepresten Met verstelbaar muurprofiel

€ 289.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche Wiesbaden Safety Glass 120x200cm Antikalk Helder Glas Zwart Muurprofiel 10mm

De Wiesbaden Safety Glass Inloopdouche in 120 x 200cm is uitstekend geschikt voor in de grootste badkamers. Het douchescherm is 200cm hoog en heeft een dikte van 10mm. Het gebruikte veiligheidsglas is door Wiesbaden gepatenteerd en zorgt voor maximale veiligheid. Dit voorkomt vervelende ongelukken, indien de douchewand een flink klap krijgt en het glas zou breken. Het glas voor de inloopdouche van Wiesbaden in 120 x 200cm bestaat uit 3 lagen. Er is sprake van een laag transparante acryl, polyurethaan en een plakkend glasfolie. Samen zorgen ze ervoor dat het glas netjes bij elkaar blijft indien de inloopdouche een stevige klap te verduren krijgt. Dit komt de veiligheid sterk ten goede, zonder dat het mooie design van het glazen douchescherm verloren gaat. Met een 120 x 200cm Wiesbaden Safety Glass Inloopdouche kiest u voor een mooie glazen wand voor in de douche. Eenvoudig te bevestigen aan de wand. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u die gewoon met een transparante sanitairkit kunt bevestigen. Dit levert het mooiste resultaat op en zorgt er tegelijkertijd voor dat het water netjes binnen de douche blijft. Wiesbaden zorgt met deze Safety Glass 2.0-serie in 120 x 200cm voor een innovatieve oplossing in de badkamer. Maximale veiligheid, met het mooie design van een inloopdouche.

€ 325.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche 50x200cm Antikalk Helder Glas 8mm Veiligheidsglas

Inloopdouche 50x200cm Antikalk Helder Glas 8mm Veiligheidsglas. De profielset en stabilisatiestang kunt u optioneel meebestellen.

€ 150.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche 50x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 10mm Veiligheidsglas Easy Clean

Een compacte inloopdouche, goed geschikt om gebruik van te maken in een kleinere badkamer. Met mooi helder glas, waardoor er een ruimtelijk effect ontstaat en het geheel een stuk groter zal ogen. Gemakkelijk in te lopen en uitgevoerd in mooie materialen, voor een luxe keuze bij u in de badkamer. De inloopdouche is gemaakt van veiligheidsglas, zodat u daar in de badkamer zonder problemen gebruik van kunt maken. Glas met een aluminium muurprofiel, voor een mooi materiaal van degelijke kwaliteit. Dankzij de antikalk-coating krijgt kalk op het glas geen kans. Schoonmaken is daardoor een stuk gemakkelijker. Wilt u de Inloopdouche 50x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 10mm Veiligheidsglas Easy Clean online bestellen? Wij gaan er meteen vanuit onze voorraad mee aan de slag, zodat u het model de volgende werkdag al in huis heeft. Op basis van gratis verzending, om daar geen extra kosten voor te hoeven maken. Productvoordelen Veiligheidsglas: geschikt voor de badkamer Aluminium muurprofiel Antikalk-coating Easy Clean: geen zeepresten Met verstelbaar muurprofiel

€ 195.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche Sealskin Get Wet I Am 100x200cm RVS Helder Glas Antikalk

Een volledig profielloze doucheserie bij het merk Sealskin is de Get Wet I AM serie. Deze serie is een transparante alleskunner. Inloopdouche Sealskin Get Wet I Am 100x200cm is een vrijstaande inloopdouche met kenmerken als transparantie en schoonmaakgemak. De glaswand heeft namelijk twee steunen op het glas voor stabiliteit. Deze wordt geleverd in een moderne RVS uitstraling. Bovendien beschikt de deur over 8 mm veiligheidsglas dat voorzien is van een antikalk laag. Hierdoor kan kalk en viezigheid minder snel hechten aan het glas. De afmetingen van de inloopdouche zijn: 100 cm breed en 200 cm hoog.

€ 459.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche 60x200cm Antikalk Helder Glas 8mm Veiligheidsglas

Inloopdouche 60x200cm Antikalk Helder Glas 8mm Veiligheidsglas. De profielset en stabilisatiestang kunt u optioneel meebestellen.

€ 160.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche 70x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 10mm Veiligheidsglas Easy Clean

Een nette inloopdouche die zorgt voor een ruimtelijk effect in de badkamer. Dankzij de stijlvolle vormgeving, net als dankzij het gebruik van helder glas voor de glazen wand. Makkelijk te bevestigen met de meegeleverde handleiding, zodat u daar gewoon zelf mee aan de slag kunt. De antikalk-coating van het glas zorgt ervoor dat kalk daarop geen kans heeft, terwijl Easy Clean voorkomt dat zeepresten zich kunnen hechten. Zo wordt schoonmaken makkelijker dan ooit met deze inloopdouche. Het verstelbare muurprofiel zorgt ervoor dat de inloopdouche altijd goed past tegen de muur waar u er gebruik van wilt maken. Wilt u de Inloopdouche 70x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 10mm Veiligheidsglas Easy Clean bestellen? Dat kan eenvoudig online, direct bij ons uit de eigen voorraad. Wij gaan er voor u mee aan de slag, zodat u de douche de volgende werkdag in huis heeft. Bovendien zorgen we natuurlijk voor gratis verzending. Productvoordelen Veiligheidsglas: geschikt voor de badkamer Aluminium muurprofiel Antikalk-coating Easy Clean: geen zeepresten Met verstelbaar muurprofiel

€ 204.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche Allibert Walk In Wings Gebogen Rechts 125x210cm Antikalk 8mm Helder Glas

Inloopdouche Allibert Walk-In Wings Gebogen Rechts 125x210cm Antikalk 8mm Helder Glas (inclusief douchebak). Breedtes: 55 cm (douche-ingang), 80 cm (muurzijde) en 90 cm (het einde van de ronding).

€ 658.71

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Douchewand Miami 40x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Hoekprofiel 10mm Veiligheidsglas Easy Clean

Douchewand Nano Hoek 400x2000 heeft een prachtig design. Dankzij het 10mm dikke, heldere Nano-veiligheidsglas waaruit het is vervaardigd, staat het garant voor een lange levensduur en een groot gebruiksgemak. Dit product fungeert als een extensie voor uw inloopdouche. Inloopdouches zijn uitermate geschikt voor kleinere badkamers. Dit komt doordat een inloopdouche zorgt voor een ruimtelijke indruk, waardoor uw badkamer niet aan optische grootheid verliest. Dankzij het Nano veiligheidsglas, zijn kalksporen op de douchewand kansloos. Douchewand Nano Hoek 400x2000 bestaat uit een enkele douchewand en wordt inclusief hoekprofiel geleverd.

€ 179.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche Allibert Walk In Wings Gebogen Links 140x210cm Antikalk 8mm Helder Glas

Inloopdouche Allibert Walk-In Wings Gebogen Links 140x210cm Antikalk 8mm Helder Glas (inclusief douchebak). Breedtes: 55 cm (douche-ingang), 80 cm (muurzijde) en 90 cm (het einde van de ronding).

€ 736.11

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche Miami 120x200cm Antikalk Helder Glas Vrijstaand 10mm Veiligheidsglas Easy Clean

Inloopdouche Nano Vrijstaand 1200x2000 is een zeer fraaie, vrijstaande Inloopdouche. Deze inloopdouche is 1200mm breed en 2000mm hoog. Het product bestaat uit een enkele douchewand met NANO-veiligheidsglas. Dit glas gaat o.a. kalkafzetting op de wanden tegen. Verder wordt deze inloopdouche inclusief twee chromen stabilisatiestangen van 1200 mm geleverd. Inloopdouche Nano Vrijstaand 1200x2000 staat garant voor een lange levensduur.

€ 275.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche 120x200cm Antikalk Helder Mat Glas 8mm Geborsteld Goud Veiligheidsglas

Inloopdouche 120x200cm Antikalk Helder/Mat Glas 8mm Geborsteld Goud Veiligheidsglas

€ 344.34

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Douchewand Eco Nano 30x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Hoekprofiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

De Douchewand Eco Nano 30x200cm kopen? Een mooie keuze op basis van een strak design. Om de ruimte om te douchen op een subtiele manier af te scheiden, zonder dat er sprake is van een lange wand die de ruimte in de badkamer te veel zou beperken. Uitgevoerd in helder 8mm dik veiligheidsglas, voor zowel een mooie als een veilige keuze. De Douchewand Eco Nano 30x200cm is goed geschikt als extra hoekwand, bijvoorbeeld om te voorkomen dat het water zich door heel de badkamer verspreid. Subtiel om het open karakter te behouden en voor een ruimtelijke uitstraling in de badkamer te zorgen. Terwijl u er toch op een heel handige manier gebruik van kunt maken. Uiteraard wordt de kleine douchewand met het hoekprofiel geleverd, zodat u daar meteen gebruik van kunt maken. Bestel de Douchewand Eco Nano 30x200cm meteen online vanuit onze voorraad. Of kom naar onze showroom in Schiedam, waar we u het model graag beter laten zien.

€ 129.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Douchewand Stern 35x200cm Rookglas Chroom Hoekprofiel 10mm Veiligheidsglas Easy Clean

De Douchewand Stern 35x200cm kopen? Een handig hoekprofiel, om te bevestigen in combinatie met een inloopdouche. Uitgevoerd met rookglas, waardoor er een donkere uitstraling ontstaat en het niet zomaar lukt om daar doorheen te kijken. Meer privacy in de badkamer, prettig als er tijdens het douchen ook anderen gebruik van willen maken. Uiteraard is de Douchewand Stern 35x200cm ook in spiegelbeeld te monteren, zodat u er gebruik van kunt maken op de manier die u wenst. Het glas is voorzien van een Nano Coating, waardoor u geen last heeft van zeepresten of kalkaanslag, omdat die zich er niet aan kunnen hechten. De Douchewand Stern 35x200cm maakt gebruik van een gepolijst aluminium profiel en wordt geleverd met een duidelijke installatiehandleiding. U kunt het geheel gemakkelijk zelf plaatsen, na de gratis verzending naar uw adres. Bestel meteen, dan gaan we er vanuit onze eigen voorraad voor u mee aan de slag.

€ 189.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche Sealskin E1 Multi 210x200cm Helder Glas Mat Zilver Profiel

Inloopdouche Sealskin E1 Multi 210x200cm is een prachtige inloopdouche van het merk Sealskin. De E1 multi serie staat garant voor kwaliteit en design. Dit model is geheel vrijstaand en beschikt over 1 draaideur dat met stabilisatiestangen aan de muur vastzit. Hierdoor oogt de douche zeer ruim en zorgt de stabilisatiestang voor stevigheid. Verder is deze E1 inloopdouche voorzien van helder glas met mat zilveren profielen. Dankzij de matte afwerking wordt er een stoere touch gecreëerd aan uw badkamer. Inloopdouche Sealskin E1 Multi heeft verder een ruime afmeting van 210 bij 200 cm en is ideaal geschikt voor de ruimere badkamers.

€ 1610.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product