Controller Aquasound N Joy Music Center met Lader en Adapter

De Aquasound N Joy controller is een fantastische toevoeging aan uw badkamer. Als u zo gek bent op muziek dan is dit wat u al een tijdje mist. Met dit muziek systeem kunt u al uw muziek luisteren via bluetooth. Als u uw mobiel niet graag meeneemt naar uw badkamer dan kunt u ook al uw favoriete muziek downloaden op uw N-Joy controller met 16GB geheugen. De Music Center heeft een beeldscherm van 5 inch. Deze waterdichte controller staat altijd op z'n plek met de bijgeleverde houder/lader. Deze kunt u overal in uw badkamer plaatsen. Het voordeel van deze wandlader is dat uw controller altijd is opgeladen en klaar staat voor gebruik. Met twee drukken op het scherm zet u direct de radio aan of speelt u uw favoriete muziek af.

€ 347.83

Meerinformatie

Douche Accessoires Multimedia
Product
 

Badkameraudio Aquasound Jazz 1 Speaker Rond 175MM 40W wit

De Aquasound Jazz is een geweldige toevoeging aan uw badkamer. Zorgeloos muziek luisteren terwijl u in bad ligt of een douche neemt. De 'Jazz' speaker is volledig waterdicht. Dit model heeft met maximaal 40 Watt behoorlijk wat power. Tevens is het een vlak model zodat het gelijk loopt met uw plafond. Deze speaker is extreem, want ze kunnen tegen temperaturen tussen -25 tot 100 graden Celsius. Dit model is gemakkelijk in te bouwen en heeft maar een inbouwdiepte van 60mm nodig.

€ 135.31

Meerinformatie

Douche Accessoires Multimedia
Product
 

Controller Aquasound N Joy Music Center met Lader en Twin Soundbar 25W

De Aquasound N Joy controller Music Center met Lader en Twin Soundbar is een uitstekende toevoeging aan uw badkamer. Als u zo gek bent op muziek dan is dit wat u al een tijdje mist. Met dit muziek systeem kunt u al uw muziek luister via bluetooth. Als u uw mobiel niet graag meeneemt naar uw badkamer dan kunt u ook al uw favoriete muziek downloaden op uw N-Joy controller met 16GB geheugen. De Music Center heeft een beeldscherm van 5 inch. De waterdichte controller staat altijd op z'n plek met de bijgeleverde houder/lader. Deze kunt u overal in uw badkamer plaatsen. Het voordeel van deze wandlader is dat uw controller altijd is opgeladen en klaar staat voor gebruik. Met twee drukken op het scherm zet u direct de radio aan of speelt u uw favoriete muziek af. Tevens zit de waterdichte twin soundbar boxen bij. U hoeft zich helemaal geen zorgen te maken dat deze speakers nat worden, of als u de controller in het bad laat vallen.

€ 518.35

Meerinformatie

Douche Accessoires Multimedia
Product
 

Badkameraudio Aquasound Bluetooth Music Center zonder Speakerset 35W

De Aquasound Bluetooth Music Center is klein van stuk, maar heeft een fantastische performance. Deze waterdichte Music Center is gemakkelijk in te bouwen in een verlaagd plafond. Met dit muziek systeem kunt u gemakkelijk al uw favoriete muziek streamen. Ook is het mogelijk dat u luistert naar uw persoonlijke bestanden. Uw muziek kunt u gemakkelijk beluisteren door middel van het geïntegreerde bluetooth systeem. Als u de waterdichte speakerset erbij neemt dan heeft u een geweldige geluidservaring in uw badkamer.

€ 194.95

Meerinformatie

Douche Accessoires Multimedia
Product
 

Doorvoerkoker Aquasound 6x2x200CM voor 22 en 27 inch TV Wit

Deze doorvoerkoker is helemaal geschikt voor het doorvoeren van uw TV en mediabox kabel. Dit product heeft slechts een inbouwdiepte van 24mm. Tevens heeft het product een admeting van 200x6x3cm.

€ 37.00

Meerinformatie

Douche Accessoires Multimedia
Product
 

Badkameraudio Aquasound Samba 4044 Speakers Vierkant 17.7x17.7x6.5cm Mat Chroom

De Aquasound Samba is een geweldige toevoeging aan uw badkamer. Zorgeloos muziek luisteren terwijl u in bad ligt of een douche neemt. Deze vierkante 'Samba' speakers zijn volledig waterdicht. Dit model heeft met maximaal 80 Watt behoorlijk wat power. Tevens is het een vlak model zodat het gelijk loopt met uw plafond. Dit model is gemakkelijk in te bouwen en heeft maar een inbouwdiepte van 68mm nodig.

€ 224.49

Meerinformatie

Douche Accessoires Multimedia
Product
 

Badkameraudio Aquasound Samba DT Speaker Inbouw Rond 23x7.8cm Mat Chroom

De Aquasound Samba Chroom is een geweldige toevoeging aan uw badkamer. Het kenmerk van de Samba DT is dat je met één inbouwspeaker toch stereogeluid heeft. Zorgeloos muziek luisteren terwijl u in bad ligt of een douche neemt. Deze ronde 'Samba DT' speakers zijn spatwaterdicht. Dit model heeft met maximaal 55 Watt behoorlijk wat power. Tevens is het een vlak model zodat het gelijk loopt met uw plafond. Dit model is gemakkelijk in te bouwen en heeft maar een inbouwdiepte van 79mm.

€ 265.00

Meerinformatie

Douche Accessoires Multimedia
Product
 

Badkameraudio Aquasound Twist Speakerset 45W 135MM Ral 9016 Wit

De Aquasound Twist is een geweldige toevoeging aan uw badkamer. Zorgeloos muziek luisteren terwijl u in bad ligt of een douche neemt. De 'Twist' speakers zijn volledig waterdicht. Dit model heeft met maximaal 45 Watt behoorlijk wat power. Tevens is het een vlak model zodat het gelijk loopt met uw plafond. Dit model is gemakkelijk in te bouwen en heeft maar een inbouwdiepte van 43mm nodig.

€ 72.45

Meerinformatie

Douche Accessoires Multimedia
Product
 

Sound Box Aquasound Bluetooth Groen

De Aquasound Sound Box is een geweldige toevoeging aan uw badkamer. Zorgeloos muziek luisteren terwijl u in bad ligt of een douche neemt. Deze waterbestendige speaker speelt uw muziek van uw tablet of Smartphone zorgeloos af. Voor dit model heeft u helemaal geen installatie nodig. Deze sound box is volledig draagbaar en is handig om mee te nemen, bijvoorbeeld naar het park of naar het strand. Deze sound box heeft een mooie groene kleur waardoor het een directe blikvanger is.

€ 95.27

Meerinformatie

Douche Accessoires Multimedia
Product
 

Wandhouder Controller Aquasound N Joy met Laadfunctie

Deze wandhouder is perfect voor uw Aquasound N-Joy Controller. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken of uw controller opgeladen is door de ingebouwde laadfunctie. U kunt deze wandhouder overal plaatsen in uw badkamer. Gemakkelijk de controller erin plaatsen of eruit halen en binnen twee drukken op het scherm kunt u al uw favoriete muziek direct beluisteren.

€ 46.97

Meerinformatie

Douche Accessoires Multimedia
Product
 

Badkameraudio Aquasound Samba DT Speaker Inbouw Rond 23x7.8cm Wit

De Aquasound Samba Wit is een geweldige toevoeging aan uw badkamer. Het kenmerk van de Samba DT is dat je met één inbouwspeaker toch stereogeluid heeft. Zorgeloos muziek luisteren terwijl u in bad ligt of een douche neemt. Deze ronde 'Samba DT' speakers zijn spatwaterdicht. Dit model heeft met maximaal 55 Watt behoorlijk wat power. Tevens is het een vlak model zodat het gelijk loopt met uw plafond. Dit model is gemakkelijk in te bouwen en heeft maar een inbouwdiepte van 79mm.

€ 186.27

Meerinformatie

Douche Accessoires Multimedia
Product
 

BadkamerTV LED Aquasound Exclusive Opbouw 27 Inch HDMI

Heerlijk genieten in bad met uw favoriete film of serie. Met deze badkamer tv kunt u uren lang ontspannen. Ontvang ook alle kanalen op uw tv en u kunt van alle opties gebruik maken. Deze tv is direct een blikvanger in uw badkamer door zijn uiterst moderne look. Deze opbouw LED tv staat prachtig tegen uw wand aan met z'n 27 inch grootte. Tevens heeft deze badkamer tv slechts een diepte van 40mm en is dit design uiterst strak. Met de ingebouwde twist 50W speakers is heel uw badkamer voorzien van het beste geluid. Deze tv heeft meerdere aansluitingen, onder meer HDMI, USB, CI-slot en VGA. De tv is overigens volledig waterdicht en zal uw badkamer compleet maken.

€ 1811.53

Meerinformatie

Douche Accessoires Multimedia
Product
 

Badkameraudio Aquasound Bluetooth Music Center met Speakerset 50W

De Aquasound Bluetooth Music Center is klein van stuk, maar heeft een fantastische performance. Deze waterdichte Music Center is gemakkelijk in te bouwen in een verlaagd plafond. Deze music center wordt geleverd met twist speakerset en zorgt voor een fantastische geluidservaring. Met dit muziek systeem kunt u gemakkelijk al uw favoriete muziek streamen. Ook is het mogelijk dat u luistert naar uw persoonlijke bestanden. Uw muziek kunt u gemakkelijk beluisteren door middel van het geïntegreerde bluetooth systeem.

€ 273.35

Meerinformatie

Douche Accessoires Multimedia
Product
 

Badkameraudio Aquasound Samba 4055 Speakers Inbouw Rond 20.5x6.5cm Mat Chroom

De Aquasound Samba is een geweldige toevoeging aan uw badkamer. Zorgeloos muziek luisteren terwijl u in bad ligt of een douche neemt. Deze ronde 'Samba' speakers zijn volledig waterdicht. Dit model heeft met maximaal 80 Watt behoorlijk wat power. ook beschikt deze speaker over een draaibare tweeter om de hoge tonen extra te richten. Tevens is het een vlak model zodat het gelijk loopt met uw plafond. Dit model is gemakkelijk in te bouwen en heeft maar een inbouwdiepte van 65mm.

€ 278.00

Meerinformatie

Douche Accessoires Multimedia
Product
 

Mini Adapter Aquasound Inbouw voor Sound Bar 55MM 24W 12V

Deze mini adapter is perfect voor uw wandhouder met oplaadmogelijkheid. Hiermee kunt u de N-Joy Music Center Controller overal plaatsen waar u een 230v leiding heeft lopen.

€ 67.55

Meerinformatie

Douche Accessoires Multimedia
Product
 

Badkameraudio Aquasound Jive Plus Speakers Inbouw Rond 18.5x6.5cm Wit

De Aquasound Jive is een geweldige toevoeging aan uw badkamer. Deze speaker heeft namelijk een wat grotere afmeting dan de 'Twist' badkamerspeaker-serie. Zorgeloos muziek luisteren terwijl u in bad ligt of een douche neemt. Deze ronde 'Jive' speakers zijn spatwaterdicht. Dit model heeft met maximaal 55 Watt behoorlijk wat power. ook beschikt deze speaker over een draaibare tweeter om de hoge tonen extra te richten. Tevens is het een vlak model zodat het gelijk loopt met uw plafond. Dit model is gemakkelijk in te bouwen en heeft maar een inbouwdiepte van 65mm.

€ 93.45

Meerinformatie

Douche Accessoires Multimedia
Product
 

BadkamerTV LED Aquasound Exclusive Inbouw 27 Inch HDMI

Heerlijk genieten in bad met uw favoriete film of serie. Met deze badkamer tv kunt u uren lang ontspannen. Ontvang ook alle kanalen op uw tv en u kunt van alle opties gebruik maken. Deze tv is direct een blikvanger in uw badkamer door zijn uiterst moderne look. Deze inbouw LED tv staat prachtig in uw wand met z'n 27 inch grootte. Tevens heeft deze badkamer tv slechts een diepte van 40mm en is dit design uiterst strak. Met de ingebouwde twist 50W speakers is heel uw badkamer voorzien van het beste geluid. Deze tv heeft meerdere aansluitingen, onder meer HDMI, USB, CI-slot en VGA. De tv is overigens volledig waterdicht en zal uw badkamer compleet maken.

€ 1902.53

Meerinformatie

Douche Accessoires Multimedia
Product
 

Badkameraudio Aquasound Move Bluetooth Speakerset 4.0 70W 230V 12V Wit

De Aquasound Move is een geweldige toevoeging aan uw badkamer. Zorgeloos muziek luisteren terwijl u in bad ligt of een douche neemt. De high-end 'Move' speakers zijn volledig waterdicht. Dit model heeft met maximaal 70 Watt behoorlijk wat power. Tevens is het een vlak model zodat het gelijk loopt met uw plafond. Dit model is gemakkelijk in te bouwen en heeft een inbouwdiepte van 95mm.

€ 420.35

Meerinformatie

Douche Accessoires Multimedia
Product
 

Sound Box Aquasound Bluetooth Oranje

De Aquasound Sound Box is een geweldige toevoeging aan uw badkamer. Zorgeloos muziek luisteren terwijl u in bad ligt of een douche neemt. Deze waterbestendige speaker speelt uw muziek van uw tablet of Smartphone zorgeloos af. Voor dit model heeft u helemaal geen installatie nodig. Deze sound box is volledig draagbaar en is handig om mee te nemen, bijvoorbeeld naar het park of naar het strand. Deze sound box heeft een mooie oranje kleur waardoor het een directe blikvanger is.

€ 95.27

Meerinformatie

Douche Accessoires Multimedia
Product
 

Badkameraudio Aquasound Jazz 2 Speakers Rond 175MM 40W wit

De Aquasound Jazz is een geweldige toevoeging aan uw badkamer. Zorgeloos muziek luisteren terwijl u in bad ligt of een douche neemt. De 'Jazz' speakers zijn volledig waterdicht. Dit model heeft met maximaal 40 Watt behoorlijk wat power. Tevens is het een vlak model zodat het gelijk loopt met uw plafond. Deze speakers zijn extreem, want ze kunnen tegen temperaturen tussen -25 tot 100 graden Celsius. Dit model is gemakkelijk in te bouwen en heeft maar een inbouwdiepte van 60mm nodig.

€ 235.41

Meerinformatie

Douche Accessoires Multimedia
Product
 

Badkameraudio Aquasound Jive Economy Speakers Inbouw Rond 15.5x3.5cm Wit

De Aquasound Jive is een geweldige toevoeging aan uw badkamer. Deze speaker heeft namelijk een wat grotere afmeting dan de 'Twist' badkamerspeaker-serie. Zorgeloos muziek luisteren terwijl u in bad ligt of een douche neemt. Deze ronde 'Jive' speakers zijn spatwaterdicht. Dit model heeft met maximaal 55 Watt behoorlijk wat power. ook beschikt deze speaker over een draaibare tweeter om de hoge tonen extra te richten. Tevens is het een vlak model zodat het gelijk loopt met uw plafond. Dit model is gemakkelijk in te bouwen en heeft maar een inbouwdiepte van 35mm.

€ 87.08

Meerinformatie

Douche Accessoires Multimedia
Product
 

Badkameraudio Aquasound Bluetooth Music Center met Speakerset 35W

De Aquasound Bluetooth Music Center is klein van stuk, maar heeft een fantastische performance. Deze waterdichte Music Center is gemakkelijk in te bouwen in een verlaagd plafond. Deze music center wordt geleverd met twist speakerset en zorgt voor een fantastische geluidservaring. Met dit muziek systeem kunt u gemakkelijk al uw favoriete muziek streamen. Ook is het mogelijk dat u luistert naar uw persoonlijke bestanden. Uw muziek kunt u gemakkelijk beluisteren door middel van het geïntegreerde bluetooth systeem.

€ 234.15

Meerinformatie

Douche Accessoires Multimedia
Product
 

Badkameraudio Aquasound Bluetooth 4.0 Sound Bar 25W 230V 12V Wit

De Aquasound Bluetooth Sound Bar is een geweldige toevoeging aan uw badkamer. Zorgeloos muziek luisteren terwijl u in bad ligt of een douche neemt. De Sound Bar is volledig waterdicht. Dit model heeft met maximaal 25 Watt behoorlijk wat power. Tevens is dit model zowel horizontaal als verticaal te monteren aan de muur of u kunt het ook horizontaal of verticaal stationeren.

€ 243.95

Meerinformatie

Douche Accessoires Multimedia
Product
 

Controller Aquasound N Joy Music Center met Lader en Minibox 50W

De Aquasound N Joy controller is een fantastische toevoeging aan uw badkamer. Als u zo gek bent op muziek dan is dit wat u al een tijdje mist. Met dit muziek systeem kunt u al uw muziek luister via bluetooth. Als u uw mobiel niet graag meeneemt naar uw badkamer dan kunt u ook al uw favoriete muziek downloaden op uw N-Joy controller met 16GB geheugen. De Music Center heeft een beeldscherm van 5 inch. De waterdichte controller staat altijd op z'n plek met de bijgeleverde houder/lader. Deze kunt u overal in uw badkamer plaatsen. Het voordeel van deze wandlader is dat uw controller altijd is opgeladen en klaar staat voor gebruik. Met twee drukken op het scherm zet u direct de radio aan of speelt u uw favoriete muziek af. Tevens ontvangt u ook de twist plus minibox versterker.

€ 498.75

Meerinformatie

Douche Accessoires Multimedia
Product
 

Badkameraudio Aquasound Samba 4044 Speakers Vierkant 17.7x17.7x6.5cm Wit

De Aquasound Samba Wit is een geweldige toevoeging aan uw badkamer. Zorgeloos muziek luisteren terwijl u in bad ligt of een douche neemt. Deze vierkante 'Samba' speakers zijn volledig waterdicht. Dit model heeft met maximaal 80 Watt behoorlijk wat power. Tevens is het een vlak model zodat het gelijk loopt met uw plafond. Dit model is gemakkelijk in te bouwen en heeft maar een inbouwdiepte van 68mm nodig.

€ 186.27

Meerinformatie

Douche Accessoires Multimedia
Product