Douchecabine Sealskin Multi Kwartrond Draaideur 4 Delig 80x90x195cm Helder Glas Hoogglans Zilver

De Douchecabine Multi Kwartrond 80x90x195cm is van het merk Sealskin. Deze kwartronde douchecabines zijn voorzien van een hoekinstap met 2 draaideuren. De kwartronde Multi cabines kunnen uit 2 delen of uit 4 delen bestaan. Dit model is 4 delig en is voorzien van 6 mm helder glas wat ruimte uitstraalt aan uw badkamer. De profielen bestaan uit hoogglans zilver voor een luxe uitstraling. Douchecabine Multi Kwartrond heeft verder een maatuitvoering van 80x90x195 cm.

€ 1454.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchecabines
Product
 

Douchecabine Sealskin Get Wet 110 Kwartrond 100x100x190cm Wit Druppel Kunststofglas

Deze Sealskin douchecabine is afkomstig uit de Get Wet 110 serie. De 110 serie bestaat uit douchedeuren, cabines en maatwerkoplossingen in een solide raamwerk. Bij alle draai, vouw, en schuifelementen zijn de horizontale profielen weggelaten. Hierdoor is er sprake van een groot schoonmaakgemak en krijgt de douche een zeer open en vriendelijk karakter. De 110 serie staat er bekend om dat de douchecabines vrijwel altijd passen. Daarom zijn ze juist voor de kleinere badkamers een fraaie oplossing. De cabines bestaan al vanaf 70 cm, hebben doordachte deuroplossingen en de mogelijkheid tot maatwerk. Douchecabine Sealskin Get Wet 110 Kwartrond 100x100x190cm Wit Druppel Kunststofglas kent een groot installatiegemak en is verstelbaar tot wel 25mm. Hierdoor kun je een oneffenheid in je muur vrijwel altijd opvangen. De afmetingen van de cabine zijn: 100 cm lang, 100 cm breed en 190 cm hoog.

€ 699.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchecabines
Product
 

Douchecabine 80x80 Torino Schuifdeur Hoekinstap Vierkant Mat Zwart

Een fijne en compacte douchecabine, uitgevoerd met een schuifdeur voor een hoekinstap. Sterker nog, er is sprake van dubbele schuifdeuren die op een heel ruimtebesparende manier werken. Zo is het in de kleinere badkamer goed mogelijk om hier gebruik van te maken, ook dankzij de beperkte hoogte van 185cm. De vierkante douchecabine is geschikt voor op een hoge of een lage douchebak, net als meteen op de tegelvloer. Zo kunt u er gebruik van maken zoals u wilt, ook dankzij de mogelijkheid om dat links of rechts in de hoek te doen. Uiteraard leveren we daarvoor een duidelijke installatiehandleiding mee. Bestel de Douchecabine 80x80 - Torino Schuifdeur Hoekinstap Vierkant Mat Zwart online, dan maken wij de bestelling voor u in orde. We houden u op de hoogte van de levertijd en zorgen daarna voor de gratis verzending, zodat u daar met deze douchecabine geen extra kosten voor hoeft te maken.

€ 239.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchecabines
Product
 

Douchecabine Sealskin Multi Vijfhoek Draaideur 3 Delig Links 90x90x195cm Helder Glas Hoogglans Zilver Profiel

Deze vijfhoekige douchecabine is van het kwalitatieve merk Sealskin en komt uit de Multi serie. Deze serie kenmerkt zich als een praktische serie door het maximale installatie- en gebruiksgemak. Daarnaast biedt de Multi serie diverse mogelijkheden aan voor vrijwel elke badkamer. Douchecabine Sealskin Multi Vijfhoek Draaideur 3 Delig Links 90x90x195cm bestaat uit 2 openslaande deuren die voorzien zijn van 6 mm dik helder glas. Verder is de cabine afgewerkt in hoogglans zilver voor een lichte en moderne uitstraling. Bovendien is de instapruimte van de Multi cabine aan de linkerkant voorzien. De afmetingen van de douchecabine zijn: 90 cm lang, 90 cm breed en 195 cm hoog.

€ 1680.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchecabines
Product
 

Douchecabine Sealskin Get Wet 110 Pendeldeur Vijfhoek 100x100x190cm Mat Zilver Chinchilla Glas

Deze Sealskin douchecabine is afkomstig uit de Get Wet 110 serie. De 110 serie bestaat uit douchedeuren, cabines en maatwerkoplossingen in een solide raamwerk. Bij alle draai, vouw, en schuifelementen zijn de horizontale profielen weggelaten. Hierdoor is er sprake van een groot schoonmaakgemak en krijgt de douche een zeer open en vriendelijk karakter. De 110 serie staat er bekend om dat de douchecabines vrijwel altijd passen. Daarom zijn ze juist voor de kleinere badkamers een fraaie oplossing. De cabines bestaan al vanaf 70 cm, hebben doordachte deuroplossingen en de mogelijkheid tot maatwerk. Douchecabine Sealskin Get Wet 110 Pendeldeur Vijfhoek 100x100x190cm Mat Zilver Chinchilla Glas kent een groot installatiegemak en is verstelbaar tot wel 25mm. Hierdoor kun je een oneffenheid in je muur vrijwel altijd opvangen. Bovendien beschikt de cabine over een 3 mm chinchilla veiligheidsglas. Door gebruik van patronen in het glas wordt het geheel achter het glas in minder detail weergegeven. Deze vervaging geeft u meer privacy. De afmetingen van de cabine zijn: 100 cm lang, 100 cm breed en 190 cm hoog.

€ 749.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchecabines
Product
 

Douchecabine Wiesbaden Vanity 170x85x218cm 5mm Veiligheidsglas Chrome Rechts

Een mooie Wiesbaden douchecabine, voorzien van een regendouche. Een fijne grote douchekop waar veel water uitkomt, om daar op een heerlijke manier onder te kunnen staan. Tegelijkertijd kunt u gebruik maken van de heerlijk comfortabele massagejets onder de douche. Een gevoel van wellness, gewoon bij u in de badkamer. Met deze douchecabine van Wiesbaden combineert u een ruime douche en een ligbad. Neem plaats om even lekker te ontspannen of om bij te komen na een lange dag of intensief sporten. De cabine is voorzien van 5mm veiligheidsglas, zodat u daar in de badkamer bovendien op een veilige manier gebruik van kunt maken. We hebben de Douchecabine Wiesbaden Vanity 170x85x218cm 5mm Veiligheidsglas Chrome Rechts voor u op voorraad, zodat u die online meteen kunt bestellen. Plaats uw bestelling voor 14:00u, dan zorgen we vandaag nog voor de gratis verzending naar uw adres. Zo heeft u de nieuwe douche snel in huis.

€ 1046.43

Meerinformatie

Douche Douches Douchecabines
Product
 

Douchecabine Sealskin Get Wet Custom Kwartrond 90x90x195cm Zilver Hoogglans Helder Glas

Deze douchecabine van het merk Sealskin is afkomstig uit de Get Wet Custom serie. De Custom serie staat bekend om haar aandacht voor de kleinste details. Het is een kwalitatieve douchecabine die ideaal in uw stijlvolle badkamer past. De douchecabine beschikt over een 6 mm veiligheidsglas, 1 draaideur en aluminium magneetprofielen die ervoor zorgen dat de deur perfect sluit. Daarnaast zijn alle schroeven netjes weggewerkt en zijn de muurprofielen afgewerkt met een afdekkapje. Douchecabine Sealskin Get Wet Custom Kwartrond 90x90x195cm is eenvoudig te installeren en zeer nauwkeurig af te stellen tot 20 mm. De afmetingen van de douchecabine zijn: 90 cm lang, 90 cm breed en 195 cm hoog.

€ 1107.75

Meerinformatie

Douche Douches Douchecabines
Product
 


Douchecabine Sealskin Get Wet 110 Pendeldeur Vijfhoek 90x90x190cm Mat Zilver Druppel Kunststofglas

Deze Sealskin douchecabine is afkomstig uit de Get Wet 110 serie. De 110 serie bestaat uit douchedeuren, cabines en maatwerkoplossingen in een solide raamwerk. Bij alle draai, vouw, en schuifelementen zijn de horizontale profielen weggelaten. Hierdoor is er sprake van een groot schoonmaakgemak en krijgt de douche een zeer open en vriendelijk karakter. De 110 serie staat er bekend om dat de douchecabines vrijwel altijd passen. Daarom zijn ze juist voor de kleinere badkamers een fraaie oplossing. De cabines bestaan al vanaf 70 cm, hebben doordachte deuroplossingen en de mogelijkheid tot maatwerk. Douchecabine Sealskin Get Wet 110 Pendeldeur Vijfhoek 90x90x190cm Mat Zilver Druppel Kunststofglas kent een groot installatiegemak en is verstelbaar tot wel 25mm. Hierdoor kun je een oneffenheid in je muur vrijwel altijd opvangen. De afmetingen van de cabine zijn: 90 cm lang, 90 cm breed en 190 cm hoog.

€ 629.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchecabines
Product
 

Douchecabine Horizon Mat Zwart Rechthoek 100x90cm Draaideur Antikalk Helderglas 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Douchecabine Horizon Mat Zwart Rechthoek 100x90cm Draaideur Antikalk Helderglas 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

€ 763.95

Meerinformatie

Douche Douches Douchecabines
Product
 

Douchecabine Arizona Rechthoek Draaideur 120x90x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Douchecabine Arizona - DC3133 kopen? Een ruime cabine, om op een fijne manier in te douchen. Bestaande uit een vaste wand en twee deuren. Terwijl een stabilisatiestang het geheel netjes bij elkaar houdt, om u daar geen zorgen over te hoeven maken in de badkamer. Antikalk-afwerking van het glas De douchecabine heeft glas met een speciale afwerking. Het gaat om een nanocoating, die zorgt voor een antikalk-behandeling. Kalk en vuil krijgen geen kans om zich eraan te hechten. Dat maakt het een stuk makkelijker om de douche goed schoon te houden en die er iedere dag stralend uit te laten zien. Douchecabine Arizona - DC3133 met veiligheidsglas Douchecabine Arizona - DC3133 is bovendien voorzien van veiligheidsglas. Als veilige keuze in de badkamer, om daar zonder zorgen gebruik van te maken. Met een mooie vierkante douchecabine, die het met de dubbele deuren eenvoudig maakt om in en uit te stappen. Productvoordelen Antikalk: geen last van kalkaanslag Helder glas met chroom: stijlvolle keuze Veiligheidsglas voor de badkamer

€ 439.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchecabines
Product
 

Douchecabine Sealskin Get Wet 110 Pendeldeur Vijfhoek 100x100x190cm Wit Druppel Kunststofglas

Deze Sealskin douchecabine is afkomstig uit de Get Wet 110 serie. De 110 serie bestaat uit douchedeuren, cabines en maatwerkoplossingen in een solide raamwerk. Bij alle draai, vouw, en schuifelementen zijn de horizontale profielen weggelaten. Hierdoor is er sprake van een groot schoonmaakgemak en krijgt de douche een zeer open en vriendelijk karakter. De 110 serie staat er bekend om dat de douchecabines vrijwel altijd passen. Daarom zijn ze juist voor de kleinere badkamers een fraaie oplossing. De cabines bestaan al vanaf 70 cm, hebben doordachte deuroplossingen en de mogelijkheid tot maatwerk. Douchecabine Sealskin Get Wet 110 Pendeldeur Vijfhoek 100x100x190cm Wit Druppel Kunststofglas kent een groot installatiegemak en is verstelbaar tot wel 25mm. Hierdoor kun je een oneffenheid in je muur vrijwel altijd opvangen. De afmetingen van de cabine zijn: 100 cm lang, 100 cm breed en 190 cm hoog.

€ 689.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchecabines
Product
 

Douchecabine Sealskin Multi Vierkant Draaideur 4 Delig 100x100x195cm Helder Glas Mat Zilver Profiel

De Multi douchecabines met een hoekinstap zijn erg populair. Deze vierkante moderne cabines hebben een strakke uitstraling en bestaan uit 2 of 4 delen. Hierdoor kunt u zelf een keuze maken welk cabine bij u in de badkamer het best tot zijn recht komt. Dit model bestaat uit 4 delen en is voorzien van 2 draaideuren met helder glas. Dankzij het helder glas oogt uw badkamer meteen wat ruimer is de cabine verder afgewerkt in mat zilver voor een moderne uitstraling. Douchecabine Sealskin Multi Vierkant Draaideur 4 Delig komt in een ruime afmeting van 100x100x195cm en wordt geleverd exclusief douchebak.

€ 1499.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchecabines
Product
 

Douchecabine Allibert Uyuni Vierkant 90x90x225cm Helder Glas Antikalk Mengkraan Hoofddouche en Handdouche

Douchecabine Allibert Uyuni Vierkant 90x90x225cm is een complete cabine met een hoofddouche, een handdouche (met 3 standen), een mengkraan en een doucheslang van 150 cm. De glasdikte van de zij- en achterwanden zijn 4 mm en van de schuifdeuren 5 mm. De glazen wanden zijn voorzien van veiligheidsglas en Nano Coating. Dit beschermt het glas tegen kalkaanslag en zeepresten, om het geheel gemakkelijker schoon te kunnen houden.

€ 749.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchecabines
Product
 


Douchecabine Sealskin Get Wet 110 Kwartrond 80x80x190cm Wit Chinchilla Glas

Deze Sealskin douchecabine is afkomstig uit de Get Wet 110 serie. De 110 serie bestaat uit douchedeuren, cabines en maatwerkoplossingen in een solide raamwerk. Bij alle draai, vouw, en schuifelementen zijn de horizontale profielen weggelaten. Hierdoor is er sprake van een groot schoonmaakgemak en krijgt de douche een zeer open en vriendelijk karakter. De 110 serie staat er bekend om dat de douchecabines vrijwel altijd passen. Daarom zijn ze juist voor de kleinere badkamers een fraaie oplossing. De cabines bestaan al vanaf 70 cm, hebben doordachte deuroplossingen en de mogelijkheid tot maatwerk. Douchecabine Sealskin Get Wet 110 Kwartrond 80x80x190cm kent een groot installatiegemak en is verstelbaar tot wel 25mm. Hierdoor kun je een oneffenheid in je muur vrijwel altijd opvangen. Bovendien beschikt de cabine over een 6 mm chinchilla veiligheidsglas. Door gebruik van patronen in het glas wordt het geheel achter het glas in minder detail weergegeven. Deze vervaging geeft u meer privacy. De afmetingen van de cabine zijn: 80 cm lang, 80 cm breed en 190 cm hoog.

€ 689.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchecabines
Product
 

Douchecabine BWS Frame Geborsteld Koper Rechthoek 120x100cm Draaideur Antikalk Helder Glas 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Douchecabine BWS Frame Geborsteld Koper Rechthoek 120x100cm Draaideur Antikalk Helder Glas 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

€ 1224.95

Meerinformatie

Douche Douches Douchecabines
Product
 

Douchecabine Collins Rechthoek Draaideur 90x60x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Een mooie compacte rechthoekige douchecabine kopen? Dan is de Douchecabine Collins Rechthoek Draaideur 90x60x200cm een uitstekende keuze. Goed geschikt voor in een kleine(re) badkamer. Zowel links als rechts te monteren, zodat u daar op een flexibele manier mee om kunt gaan. U kunt de rechthoekige douchecabine met een openslaande deur monteren op de tegelvloer, u heeft daar geen hoge of lage douchebak bij nodig. Gebruik de duidelijke installatiehandleiding om de Douchecabine Collins Rechthoek Draaideur 90x60x200cm zelf te plaatsen, inclusief de stabilisatiestang die het geheel netjes op z'n plek zal houden. U kiest met dit model douchecabine voor 8 mm veiligheidsglas, voorzien van een mooie Nano Coating. Dat komt de kwaliteit ten goede en maakt schoonmaken gemakkelijker, omdat zeepresten en kalkaanslag niet de kans krijgen om zich aan het glas te hechten. De afmetingen van dit model zijn: Deurzijde: 90 cm breed x 200 cm hoog (60 cm deur + 30 cm vast paneel) Vaste wand: 60 cm breed x 200 cm hoog

€ 369.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchecabines
Product
 

Douchecabine Sealskin Get Wet I Am Vierkant 100x100x200cm RVS Helder Glas Antikalk

Een veelzijdige doucheserie bij het merk Sealskin is de Get Wet I AM serie. Het is een compleet programma douches met ongekende maatwerkmogelijkheden. Douchecabine Sealskin Get Wet I Am Vierkant 100x100x200cm bestaat uit een swingdeur en een vaste zijwand. Deze swingdeur gecombineerd met een zijwand is bijzonder transparant. De glaswanden zit namelijk met twee strak vormgegeven scharnieren of muurklemmen op de muur. Deze wordt geleverd een stoere RVS uitstraling. Bovendien beschikt de cabine over 8 mm veiligheidsglas dat voorzien is van een antikalk laag. Hierdoor kan kalk en viezigheid minder snel hechten aan het glas. Wat de I AM douchecabines ook erg handig maakt is dat de scharnieren geheel zelfsluitend zijn. De deuren sluiten automatisch zichzelf dus. De afmetingen van de douchecabine zijn: 100 cm lang, 100 cm breed en 200 cm hoog.

€ 886.76

Meerinformatie

Douche Douches Douchecabines
Product
 

Douchecabine Nano Kwartrond Draaideur 100x100x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Douchecabine Nano Rond 1000x1000x2000 wordt gekenmerkt door aluminium behuizing en robuuste handgrepen. Met speciaal ontwikkeld veiligheidsglas dat uitgevoerd is met een Nano coating, behoort schoonmaken na elke douchebeurt tot het verleden. De coating zorgt ervoor dat er minder kalk achterblijft op het veiligheidsglas en zo ook niet kan achterblijven in de minuscule poriën van het glaswerk. Douchecabine Nano Rond 1000x1000x2000, is een echt juweeltje voor in de badkamer het brengt luxe en comfort tegen een voordelige prijs. De douchebak en sifon set zijn optioneel verkrijgbaar.

€ 550.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchecabines
Product
 

Douchecabine Allibert Everest Kwartrond 90x90x225cm Helder Glas Nano Coating Mengkraan met Handdouche

Douchecabine Allibert Everest Kwartrond 90x90x225cm Helder Glas Nano Coating Mengkraan met Handdouche is een complete cabine met een handdouche (met 3 standen), een mengkraan en een doucheslang van 150 cm. De glasdikte van de wanden zijn 4 mm. De glazen wanden zijn voorzien van veiligheidsglas.

€ 574.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchecabines
Product
 

Douchecabine Royal Rechthoek Draaideur 90x80x200cm Antikalk Rookglas Mat Zwart Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Heeft u behoefte aan een ruime douchecabine met een luxe uitstraling? Maak dan kennis met de Douchecabine Royal Mat Zwart - DC2861. Dit is een rechthoekige douchecabine van het merk Diamond Line. De douchecabine heeft een luxe aluminium profiel met een mat zwarte finish. Daarnaast is deze douchecabine voorzien van rookglas. Rookglas zorgt voor een unieke look en ziet er erg mooi uit. Meer ruimte met Douchecabine Royal Over het algemeen biedt de rechthoekige vorm van Douchecabine Royal Mat Zwart - DC2861 wat meer ruimte dan de vierkante modellen en de kwartronde douchecabines. Hierdoor kunt u lekker vrij bewegen in de douchecabine en optimaal genieten van uw douche. De bewegingsruimte die deze douchecabine biedt is ook fijn voor kinderen. Hoewel deze douchecabine perfect is voor een ruime badkamer, is de douchecabine ook goed geschikt voor een wat kleinere badkamer. De douchecabine is breder dan dat deze diep is, waardoor u zonder problemen langs de douchecabine kunt lopen. Makkelijk schoon te maken De Douchecabine Royal Mat Zwart - DC2861 is voorzien van een anti-kalk coating. De anti-kalk coating zorgt voor extra bescherming tegen kalkaanslag en zeepresten in de douchecabine. Hierdoor kunt u de douchecabine gemakkelijk schoonmaken en bent u niet veel tijd kwijt aan het schoonmaken en onderhouden van de douchecabine. Zo houdt u meer tijd over voor de leuke dingen! Productvoordelen Een moderne en luxe uitstraling Draaideur met voorinstap Voorzien van 8 mm dik veiligheidsglas Een schone douchecabine dankzij anti-kalk Een ruime douchecabine met rookglas

€ 549.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchecabines
Product
 

Douchecabine Sealskin Get Wet 110 Kwartrond 80x80x190cm Mat Zilver Druppel Kunststofglas

Deze Sealskin douchecabine is afkomstig uit de Get Wet 110 serie. De 110 serie bestaat uit douchedeuren, cabines en maatwerkoplossingen in een solide raamwerk. Bij alle draai, vouw, en schuifelementen zijn de horizontale profielen weggelaten. Hierdoor is er sprake van een groot schoonmaakgemak en krijgt de douche een zeer open en vriendelijk karakter. De 110 serie staat er bekend om dat de douchecabines vrijwel altijd passen. Daarom zijn ze juist voor de kleinere badkamers een fraaie oplossing. De cabines bestaan al vanaf 70 cm, hebben doordachte deuroplossingen en de mogelijkheid tot maatwerk. Douchecabine Sealskin Get Wet 110 Kwartrond 80x80x190cm Mat Zilver Druppel Kunststofglas kent een groot installatiegemak en is verstelbaar tot wel 25mm. Hierdoor kun je een oneffenheid in je muur vrijwel altijd opvangen. De afmetingen van de cabine zijn: 80 cm lang, 80 cm breed en 190 cm hoog.

€ 629.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchecabines
Product
 

Douchecabine 100x100 Torino Schuifdeur Hoekinstap Vierkant Mat Zwart Rookglas

Douchecabine Torino Mat Zwart - DC2847 is een mooie vierkante douchecabine met voldoende ruimte om u vrij te kunnen bewegen. Uitgevoerd in mat zwart, voor een stijlvolle en elegante keuze in de badkamer. Mooi van kwaliteit dankzij het luxe aluminium profiel, net als de handvatten in dezelfde kleur. Op die manier is het een prachtige verschijning bij u in de badkamer. Makkelijk schoonmaken De installatie van de vierkante Douchecabine Torino Mat Zwart - DC2847 is eenvoudig, dankzij de uitklikbare wielen die er zijn gebruikt. Dankzij deze uitklikbare wielen is niet alleen de installatie van de douchecabine makkelijk, maar ook schoonmaken is eenvoudiger dan ooit! Hierdoor bent u niet veel tijd kwijt aan het onderhouden van de douchecabine en houdt u meer tijd over voor de leuke dingen. Daarnaast bepaalt u zelf of u de douchecabine links of rechts in de hoek van uw badkamer wilt monteren. Douchecabine Torino Mat Zwart met veiligheidsglas Douchecabine Torino Mat Zwart - DC2847 is voorzien van veiligheidsglas. Het veiligheidsglas is 5 mm dik. Dankzij het veiligheidsglas hoeft u niet bang te zijn om uzelf te verwonden als het glas ooit mocht breken. Het glas verbrokkelt zich namelijk tot kleine afgeronde stukjes van ongeveer een halve centimeter tot maximaal een centimeter. Dit vermindert de kans op verwondingen. Productvoordelen Ruimtebesparend: vierkante douchecabine met 2 schuifdeuren Slechts 1850 mm hoog: ideaal voor een badkamer met een beperkte hoogte Aluminium profielen en handvat voor een luxe uitstraling Veilig: voorzien van 5 mm veiligheidsglas Zowel links als rechts in de hoek te monteren

€ 299.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchecabines
Product
 

Douchecabine Megan Rechthoek Schuifdeur 120x100x200cm Antikalk Helder Glas Mat Zwart Profiel 6mm Veiligheidsglas Easy Clean

Een heerlijk royale douchecabine, goed geschikt als grote keuze in een ruime badkamer. Met een mooi luxe aluminium profiel, uitgevoerd in een mat zwarte kleur. Zo ontstaat er een luxe en klassieke uitstraling, voor een stijlvolle badkamer waarin u gebruik wilt maken van mooie materialen. Het glas van de douchecabine is voorzien van een nano coating. Die voorkomt dat zeepresten en kalkaanslag zich daaraan kunnen hechten, om het er altijd weer eenvoudig af te kunnen spoelen. Bovendien kunt u de douchecabine ook in spiegelbeeld monteren, om er gebruik van te maken zoals u wenst. We leveren een duidelijke installatiehandleiding mee, zodra u de Douchecabine Megan Rechthoek Schuifdeur 120x100x200cm Antikalk Helder Glas Mat Zwart Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean bestel. We houden u op de hoogte van de levertijd en zorgen daarna natuurlijk voor gratis verzending naar uw adres. De afmetingen van dit model zijn: Deurzijde: 120 cm breed x 200 cm hoog (52 cm deur + 68 cm vast paneel) Vaste wand: 100 cm breed x 200 cm hoog

€ 499.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchecabines
Product