Douchedeur Slice Nisdeur Schuifdeur 110x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

De douchedeur Slice 110x200 cm - DC203854 is een praktische douchedeur van het merk Diamond Line, perfect voor in een nis in de badkamer. De douchedeur is 110 cm breed en 200 cm hoog. De breedte zorgt ervoor dat u voldoende ruimte heeft om comfortabel te kunnen douchen. De douchewand bestaat uit een vaste wand (49 cm) en een schuifdeur (58 cm) en is zowel op een lage als een hoge douchebak te plaatsen. Of plaats de douchedeur direct op de tegelvloer voor een ruimtelijk effect. Schuifdeur: ruimtebesparend De douchedeur Slice 110x200 cm - DC203854 is voorzien van een schuifdeur, een praktische en ruimtebesparende keuze voor in de badkamer. De deur neemt namelijk geen extra ruimte in beslag, zoals met een openslaande deur. U schuift de deur eenvoudig opzij, begeleid door de rails boven en onder. De deur is gemaakt van veiligheidsglas van 8 mm dik, voorzien van Nano Coating waardoor kalk en ander vuil zich moeilijk aan het glas kunnen hechten. Zowel links als rechts te plaatsen De douchedeur plaatst u tussen twee muren door middel van een verstelbaar muurprofiel van hoogwaardig aluminium. Het profiel is verstelbaar van 110 tot 111,5 cm, zodat u de douchedeur netjes waterpas kunt installeren. Daarnaast kunt u de douchedeur zowel aan de linkerkant als de rechterkant plaatsen. Productvoordelen In breedte verstelbaar van 110 tot 111,5 cm Met grote luxe deurwielen, die ervoor zorgen dat de schuifdeur soepel rolt en makkelijk schoongemaakt kan worden Zowel links als rechts te plaatsen Geschikt voor plaatsing op een lage of hoge douchebak of direct op de tegelvloer Voorzien van Nano Coating Gemaakt van 8 mm veiligheidsglas Hoogte van 2000 mm Inclusief duidelijke installatie handleiding

€ 329.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Sealskin Get Wet 110 Schuifdeur 3 Delig 100x190cm Wit Helder Glas

Deze Sealskin douchedeur is afkomstig uit de Get Wet 110 serie 100x190cm. De 110 serie bestaat uit douchedeuren, cabines en maatwerkoplossingen in een solide raamwerk. Bij alle draai, vouw, en schuifelementen zijn de horizontale profielen weggelaten. Hierdoor is er sprake van een groot schoonmaakgemak en krijgt de douche een zeer open en vriendelijk karakter. De 110 serie staat er bekend om dat de douchecabines vrijwel altijd passen. Daarom zijn ze juist voor de kleinere badkamers een fraaie oplossing. De cabines bestaan al vanaf 70 cm, hebben doordachte deuroplossingen en de mogelijkheid tot maatwerk. Douchedeur Sealskin Get Wet 110 Schuifdeur 3 Delig 100x190cm kent een groot installatiegemak en is verstelbaar. Hierdoor kun je een oneffenheid in je muur vrijwel altijd opvangen. Bovendien beschikt de deur over een 3 mm helder veiligheidsglas. De afmetingen van de deur zijn: 100 cm breed en 190 cm hoog.

€ 505.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Arizona Pendeldeur Draaideur 100x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 6mm Veiligheidsglas Easy Clean

Dubbele pendeldeur in nis. 1000x2000 6mm veiligheids-NANO glas Met magneetsluiting Deuren voorzien van liftsysteem Metalen knoppen Aluminium profielen Verstelbaar 98-102cm.

€ 305.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Sealskin Get Wet Custom Swingdeur Links 100x195cm Zilver Hoogglans Helder Glas

Deze swingdeur van het merk Sealskin is afkomstig uit de Get Wet Custom serie. De Custom serie staat bekend om haar aandacht voor de kleinste details. Het is een kwalitatieve douche die ideaal in uw stijlvolle badkamer past. De douchedeur beschikt over een 6 mm veiligheidsglas, 1 draaideur en aluminium magneetprofielen die ervoor zorgen dat de deur perfect sluit. Daarnaast zijn alle schroeven netjes weggewerkt en zijn de muurprofielen afgewerkt met een afdekkapje. Douchedeur Sealskin Get Wet Custom Swingdeur Links 100x195cm is eenvoudig te installeren en zeer nauwkeurig af te stellen tot 20 mm. De afmetingen van de deur zijn: 100 cm breed en 195 cm hoog.

€ 749.07

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Sealskin Multi Vouwdeur 4 Delig 160x195cm Hoogglans Zilver Profiel Helder Glas

Deze Sealskin douchedeur is afkomstig uit de Multi serie. Het is een 4 delige vouwdeur met instelbare auto-close scharnieren. Voorzien van 2 vouwdeuren die voor een exclusieve uitstraling zorgen binnen uw badkamer. Bovendien zijn vouwdeuren ook nog eens heel praktisch. Doordat ze opgevouwen worden verliest u geen ruimte zoals bij openslaande deuren. Douchedeur Sealskin Multi Vouwdeur is voorzien van 6 millimeter dik helder glas. Afgewerkt in prachtig hoogglans zilver en beschikt over een unieke soft-touch deurknop voor een luxueuze uitstraling aan uw douchedeur. De afmetingen van de deur zijn: 160cm breed en 195 cm hoog.

€ 2100.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Sealskin Get Wet 110 Swingdeur 70x190cm Mat Zilver Chinchilla Glas

Deze Sealskin douchedeur is afkomstig uit de Get Wet 110 serie. De 110 serie bestaat uit douchedeuren, cabines en maatwerkoplossingen in een solide raamwerk. Bij alle draai, vouw, en schuifelementen zijn de horizontale profielen weggelaten. Hierdoor is er sprake van een groot schoonmaakgemak en krijgt de douche een zeer open en vriendelijk karakter. De 110 serie staat er bekend om dat de douchecabines vrijwel altijd passen. Daarom zijn ze juist voor de kleinere badkamers een fraaie oplossing. De cabines bestaan al vanaf 70 cm, hebben doordachte deuroplossingen en de mogelijkheid tot maatwerk. Douchedeur Sealskin Get Wet 110 Swingdeur 70x190cm kent een groot installatiegemak en is verstelbaar. Hierdoor kun je een oneffenheid in uw muur vrijwel altijd opvangen. Bovendien beschikt de deur over een 3 mm chinchilla veiligheidsglas. Door gebruik van patronen in het glas wordt het geheel achter het glas in minder detail weergegeven. Deze vervaging geeft u meer privacy. De afmetingen van de deur zijn: 70 cm breed en 190 cm hoog.

€ 379.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Sealskin Get Wet 110 Vouwdeur 70x190cm Wit Druppel Kunststofglas

Deze Sealskin 70x190cm douchedeur is afkomstig uit de Get Wet 110 serie. De 110 serie bestaat uit douchedeuren, cabines en maatwerkoplossingen in een solide raamwerk. Bij alle draai, vouw, en schuifelementen zijn de horizontale profielen weggelaten. Hierdoor is er sprake van een groot schoonmaakgemak en krijgt de douche een zeer open en vriendelijk karakter. De 110 serie staat er bekend om dat de douchecabines vrijwel altijd passen. Daarom zijn ze juist voor de kleinere badkamers een fraaie oplossing. De cabines bestaan al vanaf 70 cm, hebben doordachte deuroplossingen en de mogelijkheid tot maatwerk. Douchedeur Sealskin Get Wet 110 Vouwdeur 70x190cm kent een groot installatiegemak en is verstelbaar tot wel 25mm. Hierdoor kun je een oneffenheid in je muur vrijwel altijd opvangen. De afmetingen van de deur zijn: 70 cm breed en 190 cm hoog.

€ 459.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Sealskin Get Wet 110 Pendeldeur 85x190cm Mat Zilver Druppel Kunststofglas

Deze Sealskin 85x190cm Mat Zilver douchedeur is afkomstig uit de Get Wet 110 serie. De 110 serie bestaat uit douchedeuren, cabines en maatwerkoplossingen in een solide raamwerk. Bij alle draai, vouw, en schuifelementen zijn de horizontale profielen weggelaten. Hierdoor is er sprake van een groot schoonmaakgemak en krijgt de douche een zeer open en vriendelijk karakter. De 110 serie staat er bekend om dat de douchecabines vrijwel altijd passen. Daarom zijn ze juist voor de kleinere badkamers een fraaie oplossing. De cabines bestaan al vanaf 70 cm, hebben doordachte deuroplossingen en de mogelijkheid tot maatwerk. Douchedeur Sealskin Get Wet 110 Pendeldeur 85x190cm kent een groot installatiegemak en is verstelbaar. Hierdoor kun je een oneffenheid in uw muur vrijwel altijd opvangen. Bovendien beschikt de deur over een 3 mm druppel kunststofglas. Door gebruik van patronen in het glas wordt het geheel achter het glas in minder detail weergegeven. Deze vervaging geeft u meer privacy. De afmetingen van de deur zijn: 85 cm breed en 190 cm hoog.

€ 449.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Wiesbaden Nisdeur Schuifdeur 170x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Een brede douchedeur van Wiesbaden, om een luxe en brede doucheruimte te creëren. Voorzien van helder glas, waardoor de schuifdeuren op een mooie manier bijdragen aan het ruimtelijke effect in de douche en de rest van de badkamer. De nisdeur van Wiesbaden kunt u plaatsen tussen twee wanden. Het glas van de douchedeur van Wiesbaden is voorzien van helder glas, met antikalk en Easy Clean. Dat voorkomt de aanslag van kalk en ander vuil, waardoor schoonmaken heel eenvoudig blijft. Dankzij het 8mm veiligheidsglas kunt u er in de badkamer bovendien op een veilige manier gebruik van maken. Wilt u de Douchedeur Wiesbaden Nisdeur Schuifdeur 170x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean bestellen? Dat kan direct bij ons uit de eigen voorraad. Bestelt u voor 14:00u? Dan maken we de gratis verzending naar uw adres dezelfde werkdag nog in orde.

€ 535.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Sealskin Get Wet 110 Pendeldeur 80x190cm Wit Helder Glas

Deze Sealskin douchedeur is afkomstig uit de Get Wet 110 serie. De 110 serie bestaat uit douchedeuren, cabines en maatwerkoplossingen in een solide raamwerk. Bij alle draai, vouw, en schuifelementen zijn de horizontale profielen weggelaten. Hierdoor is er sprake van een groot schoonmaakgemak en krijgt de douche een zeer open en vriendelijk karakter. De 110 serie staat er bekend om dat de douchecabines vrijwel altijd passen. Daarom zijn ze juist voor de kleinere badkamers een fraaie oplossing. De cabines bestaan al vanaf 70 cm, hebben doordachte deuroplossingen en de mogelijkheid tot maatwerk. Douchedeur Sealskin Get Wet 110 Pendeldeur 80x190cm kent een groot installatiegemak en is verstelbaar. Hierdoor kun je een oneffenheid in uw muur vrijwel altijd opvangen. Bovendien beschikt de deur over een 3 mm helder veiligheidsglas. De afmetingen van de deur zijn: 80 cm breed en 190 cm hoog.

€ 469.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Sealskin Soho Nisdeur Draaideur Rechts 80x210cm Zwart 8mm Helder Glas Veiligheidsglas Seal Coating

Douchedeur Sealskin Soho Nisdeur Draaideur Rechts 80x210cm is van het merk Sealskin. De moderne deuren zijn gebaseerd op industriële deuren. De zwart metalen frames zijn alleen aan de buitenzijde toegepast, zodat de douche van binnen makkelijk te reinigen is. Soho douchedeuren zijn standaard 210cm hoog en gemaakt met 8mm veiligheidsglas met sealglas coating, waardoor vuil en kalk zich minder snel aan het glas zal hechten. De Soho maakt gebruik van een bijzonder soort scharnieren. Deze zijn helemaal geïntegreerd in de metalen profielen. Dat betekent dat als de deur gesloten is, er helemaal niets meer van ziet; geen opliggende scharnieren waar je omheen moet schoonmaken en geen lelijke ruimtes tussen de deur en het raamkozijn. De douche oogt daardoor nóg strakker en moderner. De wand is alleen links draaiend en naar buiten te openen. Er is ook een rechts draaiende variant verkrijgbaar.

€ 934.19

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Sealskin Soho Nisdeur Draaideur Rechts met Vaste Wand 120x210cm Zwart 8mm Helder Glas Veiligheidsglas Seal Coating

Douchedeur Sealskin Soho Nisdeur Draaideur Rechts met Vaste Wand is van het merk Sealskin. De moderne deuren en vaste wand zijn gebaseerd op industriële deuren. De zwart metalen frames zijn alleen aan de buitenzijde toegepast, zodat de douche van binnen makkelijk te reinigen is. Soho douchedeuren zijn standaard 210cm hoog en gemaakt met 8mm veiligheidsglas met sealglas coating, waardoor vuil en kalk zich minder snel aan het glas zal hechten. De Soho maakt gebruik van een bijzonder soort scharnieren. Deze zijn helemaal geïntegreerd in de metalen profielen. Dat betekent dat als de deur gesloten is, er helemaal niets meer van ziet; geen opliggende scharnieren waar je omheen moet schoonmaken en geen lelijke ruimtes tussen de deur en het raamkozijn. De douche oogt daardoor nóg strakker en moderner. De wand is alleen rechts draaiend en naar buiten te openen. Er is ook een links draaiende variant verkrijgbaar.

€ 1281.29

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Collins Draaideur Rechts 120x200cm Mat Zwart Antikalk Helderglas 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Douchedeur Collins Draaideur Rechts 120x200cm Mat Zwart Antikalk Helderglas 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

€ 379.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Glazen Douchedeur 70cm Mania Helder mat Glas Nisdeur met Linksdraaiend Draaideur Verstelbaar Swingdeur met Antikalk

Bent u op zoek naar een praktische douchedeur, die u in een nis kunt plaatsen? Dan is de Douchedeur Mania 70 cm - DC2675 een fijne keuze. Het is een smalle douchedeur, die ook heel goed past in kleinere badkamers. Door de glanzend chromen muurprofielen is de douchedeur voor iedere badkamer een stijlvolle keuze. Meer privacy met matglas De Douchedeur Mania 70 cm - DC2675 is naast een stijlvolle keuze, ook een erg praktische keuze. Het veiligheidsglas is voorzien van een strook van matglas, wat u meer privacy biedt tijdens het douchen. Daarnaast is het glas voorzien van een handige antikalk coating, waardoor kalk en zeepresten zich moeilijk kunnen hechten aan het glas. Hierdoor maakt u de douchedeur eenvoudig en snel schoon. Met verstelbaar muurprofiel De douchedeur monteert u tussen twee muren, ofwel een nis, door middel van twee muurprofielen. Doordat deze verstelbaar zijn van 68 tot 72 cm, kunt u de Douchedeur Mania 70 cm - DC2675 altijd netjes waterpas ophangen, zodat de deur goed open draait. De deur kunt u aan de linkerkant of rechterkant openen. Daarnaast kunt u ook kiezen of u de deur naar binnen of naar buiten wilt laten draaien. Productvoordelen Smalle deur van 70 cm breed Met antikalk coating: makkelijk schoon te maken Meer privacy door de combinatie tussen helder en mat glas Links te plaatsen Met stijlvol glanzend chromen muurprofiel en handvat

€ 249.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Sealskin Multi Vouwdeur 4 Delig 180x195cm Hoogglans Zilver Profiel Helder Glas

Deze Sealskin douchedeur is afkomstig uit de Multi serie. Het is een 4 delige vouwdeur met instelbare auto-close scharnieren. Voorzien van 2 vouwdeuren die voor een exclusieve uitstraling zorgen binnen uw badkamer. Bovendien zijn vouwdeuren ook nog eens heel praktisch. Doordat ze opgevouwen worden verliest u geen ruimte zoals bij openslaande deuren. Douchedeur Sealskin Multi Vouwdeur is voorzien van 6 millimeter dik helder glas. Afgewerkt in prachtig hoogglans zilver en beschikt over een unieke soft-touch deurknop voor een luxueuze uitstraling aan uw douchedeur. De afmetingen van de deur zijn: 180 cm breed en 195 cm hoog.

€ 2139.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Nisdeur Draaideur met Vaste Wand 140(60 80)x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Een royale douchedeur voor een grote nis, om daar de douche op een mooie manier in te plaatsen. Met in totaal 140cm breedte, bestaande uit een vast deel en een draaiend deel voor de douche. Het glas is voorzien van Easy Clean en een antikalk-coating, zodat u geen last heeft van zeepresten en kalk. De douchedeur kunt u zowel links als rechts plaatsen, om er gebruik van te maken op de manier die u wenst. Dankzij het verstelbare muurprofiel past deze altijd en kunt u er ook bij u in de badkamer goed mee uit de voeten. Dankzij het veiligheidsglas kunt u er veilig gebruik van maken. Wilt u de royale Douchedeur Nisdeur Draaideur met Vaste Wand 120(60-60)x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean bestellen? Wij hebben die netjes voor u op voorraad. Bestel meteen online, dan maken we de gratis verzending in orde en heeft u het model de volgende werkdag in huis. Productvoordelen Verstelbaar muurprofiel Veiligheidsglas: geschikt voor de badkamer Aluminium profiel: stijlvolle keuze Chromen handvatten Draaideur naar buiten toe Links of rechts te plaatsen

€ 299.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Wiesbaden Nisdeur Vouwdeur Links 100x202cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas

De vouwbare nisdeuren van het merk Wiesbaden zijn uitstekende deuren en een echte aanwinst voor uw moderne badkamer. De nisdeuren staan bekend om de eenvoudige montage, omdat ze gemakkelijk tussen twee muren geplaatst kunnen worden. Deze vouwbare nisdeuren van Wiesbaden zijn verkrijgbaar in 3 verschillende breedtes. Douchedeur Wiesbaden Nisdeur Vouwdeur Links 100x202cm is voorzien van 8 mm dik helder veiligheidsglas. Het glas heeft een NANO antikalk coating, welke beschermt tegen kalk en zeepresten en geeft de douchecabine altijd een glanzende uitstraling. Ook is er sprake van een groot schoonmaakgemak. Een vochtige doekje alleen is al voldoende voor het schoonmaken. Verder is de linksdraaiende douchedeur afgewerkt in chroom en komt het in ruime afmetingen van 100 bij 202 cm.

€ 299.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Royal Draaideur 90x200cm Antikalk Rookglas Mat Zwart Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Douchedeur Royal Draaideur 90x200cm Antikalk Rookglas Mat Zwart Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

€ 369.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Sealskin Get Wet 110 Schuifdeur 3 Delig 70x190cm Wit Druppel Kunststofglas

Deze Sealskin douchedeur is afkomstig uit de Get Wet 110 serie. De 110 serie bestaat uit douchedeuren, cabines en maatwerkoplossingen in een solide raamwerk. Bij alle draai, vouw, en schuifelementen zijn de horizontale profielen weggelaten. Hierdoor is er sprake van een groot schoonmaakgemak en krijgt de douche een zeer open en vriendelijk karakter. De 110 serie staat er bekend om dat de douchecabines vrijwel altijd passen. Daarom zijn ze juist voor de kleinere badkamers een fraaie oplossing. De cabines bestaan al vanaf 70 cm, hebben doordachte deuroplossingen en de mogelijkheid tot maatwerk. Douchedeur Sealskin Get Wet 110 Schuifdeur 3 Delig 70x190cm kent een groot installatiegemak en is verstelbaar. Hierdoor kun je een oneffenheid in uw muur vrijwel altijd opvangen. Bovendien beschikt de deur over een 3 mm druppel kunststofglas. Door gebruik van patronen in het glas wordt het geheel achter het glas in minder detail weergegeven. Deze vervaging geeft u meer privacy. De afmetingen van de deur zijn: 70 cm breed en 190 cm hoog.

€ 359.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Sealskin Get Wet 110 Swingdeur 75x190cm Wit Chinchilla Glas

Deze Sealskin douchedeur is afkomstig uit de Get Wet 110 serie. De 110 serie bestaat uit douchedeuren, cabines en maatwerkoplossingen in een solide raamwerk. Bij alle draai, vouw, en schuifelementen zijn de horizontale profielen weggelaten. Hierdoor is er sprake van een groot schoonmaakgemak en krijgt de douche een zeer open en vriendelijk karakter. De 110 serie staat er bekend om dat de douchecabines vrijwel altijd passen. Daarom zijn ze juist voor de kleinere badkamers een fraaie oplossing. De cabines bestaan al vanaf 70 cm, hebben doordachte deuroplossingen en de mogelijkheid tot maatwerk. Douchedeur Sealskin Get Wet 110 Swingdeur 75x190cm kent een groot installatiegemak en is verstelbaar. Hierdoor kun je een oneffenheid in uw muur vrijwel altijd opvangen. Bovendien beschikt de deur over een 6 mm chinchilla veiligheidsglas. Door gebruik van patronen in het glas wordt het geheel achter het glas in minder detail weergegeven. Deze vervaging geeft u meer privacy. De afmetingen van de deur zijn: 75 cm breed en 190 cm hoog.

€ 389.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Sealskin Get Wet 110 Pendeldeur 90x190cm Wit Druppel Kunststofglas

Deze Sealskin 90x190cm douchedeur is afkomstig uit de Get Wet 110 serie. De 110 serie bestaat uit douchedeuren, cabines en maatwerkoplossingen in een solide raamwerk. Bij alle draai, vouw, en schuifelementen zijn de horizontale profielen weggelaten. Hierdoor is er sprake van een groot schoonmaakgemak en krijgt de douche een zeer open en vriendelijk karakter. De 110 serie staat er bekend om dat de douchecabines vrijwel altijd passen. Daarom zijn ze juist voor de kleinere badkamers een fraaie oplossing. De cabines bestaan al vanaf 70 cm, hebben doordachte deuroplossingen en de mogelijkheid tot maatwerk. Douchedeur Sealskin Get Wet 110 Pendeldeur 90x190cm kent een groot installatiegemak en is verstelbaar. Hierdoor kun je een oneffenheid in uw muur vrijwel altijd opvangen. Bovendien beschikt de deur over een 3 mm druppel veiligheidsglas. Door gebruik van patronen in het glas wordt het geheel achter het glas in minder detail weergegeven. Deze vervaging geeft u meer privacy. De afmetingen van de deur zijn: 90 cm breed en 190 cm hoog.

€ 400.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Sealskin Get Wet 110 Swingdeur 75x190cm Mat Zilver Helder Glas

Deze Sealskin douchedeur is afkomstig uit de Get Wet 110 serie. De 110 serie bestaat uit douchedeuren, cabines en maatwerkoplossingen in een solide raamwerk. Bij alle draai, vouw, en schuifelementen zijn de horizontale profielen weggelaten. Hierdoor is er sprake van een groot schoonmaakgemak en krijgt de douche een zeer open en vriendelijk karakter. De 110 serie staat er bekend om dat de douchecabines vrijwel altijd passen. Daarom zijn ze juist voor de kleinere badkamers een fraaie oplossing. De cabines bestaan al vanaf 70 cm, hebben doordachte deuroplossingen en de mogelijkheid tot maatwerk. Douchedeur Sealskin Get Wet 110 Swingdeur 75x190cm kent een groot installatiegemak en is verstelbaar. Hierdoor kun je een oneffenheid in uw muur vrijwel altijd opvangen. Bovendien beschikt de deur over een 3 mm helder veiligheidsglas. Door gebruik van patronen in het glas wordt het geheel achter het glas in minder detail weergegeven. Deze vervaging geeft u meer privacy. De afmetingen van de deur zijn: 75 cm breed en 190 cm hoog.

€ 389.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Collins Draaideur Links 120x200cm Mat Zwart Antikalk Helderglas 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Douchedeur Collins Draaideur Links 120x200cm Mat Zwart Antikalk Helderglas 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

€ 369.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Nisdeur Draaideur 70x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profielloos 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Een douchedeur voor een nis, uitgevoerd met mooi helder glas. Dat zorgt voor een ruimtelijke werking in de badkamer, die daardoor een stukje groter zal lijken. Het glas van de douchedeur is voorzien van een antikalk-behandeling, waardoor kalk en zeepresten zich er niet aan kan hechten en schoonmaken een stuk makkelijker is. 70x200 douchedeur in een nis De douchedeur heeft een breedte van 70cm en draait open met twee scharnieren aan de wand. Het is een model zonder profiel langs de rand, waardoor het een stijlvolle keuze is. De scharnieren zijn afgewerkt in chroom, iets dat daar ook aan bijdraagt. Bestel de Douchedeur Nisdeur Draaideur 70x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profielloos 8mm Veiligheidsglas Easy Clean online. De verzending naar uw adres is gratis. Productvoordelen Antikalk: makkelijker schoonmaken Helder glas: ruimtelijke werking Zonder profiel: stijlvolle keuze 8mm veiligheidsglas: veilige keuze

€ 239.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Slice Nisdeur Schuifdeur 180x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Met de douchedeur Slice 180x200 cm - DC203999 zorgt u gemakkelijk voor een grote, afgesloten doucheruimte, waar u alle ruimte heeft om comfortabel te kunnen douchen. De douchedeur Slice heeft een totale breedte van 180 cm en bestaat uit twee vaste delen en twee schuifbare delen. Dit zorgt er voor dat de douchedeur veilig en stevig tussen de muren staat, maar dat u wel een comfortabele instap heeft. Luxe afwerking en gemakkelijk te onderhouden Met de douchedeur Slice 180x200 cm - DC203999 bent u verzekerd van een prachtige douchedeur om de doucheruimte goed af te sluiten. De details, zoals de stoere rails en de luxe wielen, zorgen voor een moderne uitstraling, die uw badkamer helemaal af maakt. De rails, de handvaten en de muurprofielen zijn gemaakt van aluminium en afgewerkt in een glanzend chromen kleur. Met verstelbaar muurprofiel De douchedeur Slice 180x200 cm - DC203999 monteert u aan de muur door middel van de muurprofielen. Deze zijn elke tot 1,5 cm verstelbaar, zodat u de douchedeur netjes waterpas kunt monteren. Daarnaast is de douchedeur van veiligheidsglas van 8 mm dik gemaakt, met een heldere afwerking. Het heldere glas zorgt voor een ruimtelijke uitstraling. Productvoordelen Inclusief verstelbaar muurprofiel Met grote luxe deurwielen, die ervoor zorgen dat de schuifdeur soepel rolt en makkelijk schoongemaakt kan worden Zowel links als rechts te plaatsen Geschikt voor plaatsing op een lage of hoge douchebak of direct op de tegelvloer Voorzien van 8 mm veiligheidsglas met Nano Coating Hoogte van 2000 mm Duidelijke installatie handleiding

€ 589.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product