Stabilisatiestang Erico Plafond 1000

De Stabilisatiestang Erico Plafond 1000 is van het merk Best Design. De stang is gemaakt van verchroomde RVS staal en is 25 mm dik. De stang zelf is 100 cm lang maar is ook inkortbaar. Het is geschikt voor glas dat 8 mm dik is. De stang wordt gemonteerd aan het plafond.

€ 90.74

Meerinformatie

Douche Douches Stabilisatiestangen
Product
 

Stabilisatiestang Rechte Muurkoppeling Diamond

Stabilisatiestang Rechte Muurkoppeling - DC2874 is een rechte muurkoppeling voor de stabilisatie stang. De koppeling is geschikt voor 8 tot en met 12 millimeter dik glas. De muurkoppeling zorgt ervoor dat uw stabilisatiestang goed blijft zitten. Het is natuurlijk belangrijk om uw nieuwe douchewand goed vast te zetten. U wilt voorkomen dat deze losschiet. Inloopdouches Inloopdouches zijn de laatste jaren heel erg populair! Dit komt omdat inloopdouches stijlvol, veilig en gemakkelijk in onderhoud zijn. Daarnaast geeft een inloopdouche uw badkamer een ruimtelijk en open gevoel. Stabilisatiestang Rechte Muurkoppeling - DC2874 is hierbij een perfecte toevoeging. Stabilisatiestang Rechte Muurkoppeling - DC2874: voor inloopdouche en zijwanden Stabilisatiestang Rechte Muurkoppeling - DC2874 is geschikt voor inloopdouches en zijwanden. U kunt de muurkoppeling combineren met een losse stang om een complete stabilisatiestang voor uw inloopdouche te maken. Productvoordelen Geschikt voor 8 tot en met 10 mm

€ 19.95

Meerinformatie

Douche Douches Stabilisatiestangen
Product
 

Stabilisatiestang Set Slim 120cm Vierkant Glans Chroom t.b.v. Vrijstaande Inloopdouches

Stabilisatiestang set 120cm glans chroom van het merk Wiesbaden behoord tot de Slim-Collectie. De set bestaat uit 2 stangen en muur- en glaskoppeling.

€ 105.90

Meerinformatie

Douche Douches Stabilisatiestangen
Product
 

Stabilisatiestang Zijkant Glaskoppeling

De Stabilisatiestang Zijkant Glaskoppeling - 20.3875 zorgt voor de stevigheid en veiligheid van uw douche. De glaskoppeling is van het merk Wiesbaden. Wiesbaden is een gerenommeerd merk dat staat voor betrouwbare, kwalitatieve en vaak ook innovatieve producten. De glaskoppeling is gemaakt van aluminium en heeft een chroomlook. Stabilisatiestang Zijkant Glaskoppeling - 20.3875: voor uw inloopdouche Glazen douchewanden en inloopdouches zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in de badkamer. Als u een nieuwe douche monteert is het zeer verstandig om deze goed vast te zetten. U wilt natuurlijk voorkomen dat uw douchewand losschiet. Bij het monteren van de inloopdouche gebruikt u een stabilisatiestang en een glaskoppeling. Gebruik van de glaskoppeling Deze Stabilisatiestang Zijkant Glaskoppeling - 20.3875 van het merk Wiesbaden is te gebruiken in combinatie met andere accessoires. Combineer de glaskoppeling met een losse stang en een muurkoppeling om een complete stabilisatiestang te maken. Productvoordelen Breedte 20 cm Hoge kwaliteit Stevig en veilig Gemaakt aluminium

€ 42.95

Meerinformatie

Douche Douches Stabilisatiestangen
Product
 

Stabilisatiestang Set Slim 120cm Vierkant Geborsteld Koper t.b.v. Vrijstaande Inloopdouches

Stabilisatiestang set 120cm geborsteld koper van het merk Wiesbaden behoord tot de Slim-Collectie. De set bestaat uit 2 stangen en muur- en glaskoppeling.

€ 153.84

Meerinformatie

Douche Douches Stabilisatiestangen
Product
 

Stabilisatiestang Haakse Glaskoppeling Diamond

Stabilisatiestang Haakse Glaskoppeling - DC2875 is een accessoire dat u nodig heeft bij het installeren van uw inloopdouche. Het zorgt voor extra veiligheid en stevigheid voor uw douchewand. Gebruik van de glaskoppeling U kunt Stabilisatiestang Haakse Glaskoppeling - DC2875 van het merk Diamond Line gebruiken in combinatie met andere accessoires. Als u de glaskoppeling combineert met een losse stang en een muurkoppeling dan heeft u een complete stabilisatiestang. Stabilisatiestang Haakse Glaskoppeling - DC2875: voor uw inloopdouche Een inloopdouche is een van de grootste badkamertrends van dit moment. Dit komt zowel door de uitstraling als door de functionaliteit. Een inloopdouche is namelijk modern en luxe, maar ook veilig en gemakkelijker te onderhouden dan een douchebak. Als u uw nieuwe inloopdouche monteert dan moet deze natuurlijk goed vastgezet worden. Hierbij is naast een glaskoppeling ook een stabilisatiestang en een muurkoppeling belangrijk. Productvoordelen Hoge kwaliteit Stevig en veilig Gemaakt aluminium

€ 24.95

Meerinformatie

Douche Douches Stabilisatiestangen
Product
 

Stabilisatiestang Slim 120cm Vierkant Geborsteld Goud

De stabilisatiestang 120cm geborsteld goud van het merk Wiesbaden behoord tot de Slim-Collectie. Dit product is bedoeld voor glaswanden van 10 mm dik en wordt geleverd met muur- en glaskoppeling.

€ 76.92

Meerinformatie

Douche Douches Stabilisatiestangen
Product
 

Stabilisatiestang Set Slim 120cm Vierkant Mat Zwart t.b.v. Vrijstaande Inloopdouches

Stabilisatiestang set 120cm mat zwart van het merk Wiesbaden behoord tot de Slim-Collectie. De set bestaat uit 2 stangen en muur- en glaskoppeling.

€ 109.47

Meerinformatie

Douche Douches Stabilisatiestangen
Product
 

Stabilisatiestang Haakse Glaskoppeling Draaibaar

Losse haakse glaskoppeling draaibaar voor stabilisatiestang. Dit model is te combineren met de losse stang en een muurkoppeling om een complete stabilisatiestang voor de inloopdouches te maken. Deze koppeling is draaibaar dus ook geschikt voor de zijwand. Deze houder is geschikt voor 6 t/m 10mm dik glas.

€ 25.95

Meerinformatie

Douche Douches Stabilisatiestangen
Product
 

Stabilisatiestang Set Slim 120cm Vierkant Geborsteld Staal t.b.v. Vrijstaande Inloopdouches

Stabilisatiestang set 120cm geborsteld staal van het merk Wiesbaden behoord tot de Slim-Collectie. De set bestaat uit 2 stangen en muur- en glaskoppeling.

€ 109.90

Meerinformatie

Douche Douches Stabilisatiestangen
Product
 

Stabilisatiestang Glaskoppeling 45 Graden Omkeerbaar

Stabilisatiestang Glaskoppeling - DC2876 is gemaakt van verchroomd messing. De koppeling is 45 graden omkeerbaar. Dit zorgt ervoor dat de plaatsingen van de glaskoppeling en de stang heel eenvoudig gaan. De glaskoppeling wordt exclusief stabilisatiestang en muurkoppeling geleverd. Gebruik van de glaskoppeling Inloopdouches zijn super populair! Dit komt door de luxe uitstraling en het ruimtelijke effect. Bij het plaatsen van uw douchewand heeft u verschillende accessoires nodig. Deze accessoires zorgen er samen voor dat uw douchewand stevig en veilig blijft staan. Stabilisatiestang Glaskoppeling - DC2876: 45 graden omkeerbaar Stabilisatiestang Glaskoppeling - DC2876 is 45 graden omkeerbaar. De stang is zowel aan de muurzijde als aan de glaszijde 45 graden te verstellen. U kunt de glaskoppeling combineren met een losse stang en een muurkoppeling om een complete stang voor uw inloopdouche te maken. U kunt de stang niet inkorten. Productvoordelen Hoge kwaliteit Stevig en veilig 45 graden omkeerbaar

€ 24.95

Meerinformatie

Douche Douches Stabilisatiestangen
Product
 

Stabilisatiestang Teekoppeling

Teekoppeling voor stabilisatiestang. Met deze koppeling wordt het mogelijk 2 stabilisatiestangen haaks op elkaar te koppelen. Zo is het hiermee mogelijk een wand haaks op een andere wand te plaatsen en deze aan elkaar te koppelen. Het is ook mogelijk een plafondbevestiging te maken met dit model.

€ 30.95

Meerinformatie

Douche Douches Stabilisatiestangen
Product
 

Stabilisatiestang 45 Graden Omkeerbaar Muurkoppeling

De Stabilisatiestang 45 Graden Omkeerbaar - DC2877 zorgt voor de stevigheid en veiligheid van uw inloopdouche. De glaskoppeling is van het merk Diamond Line. Diamond Line staat bekend om een goede prijs-kwaliteitverhouding. De muurkoppeling is gemaakt van aluminium en heeft een chroomlook. Gebruik van de muurkoppeling De Stabilisatiestang 45 Graden Omkeerbaar - DC2877 muurkoppeling zorgt er samen met andere accessoires voor dat uw douchewand stevig blijft staan. U wilt natuurlijk niet dat deze te los zit en onverwachts omvalt. Combineer deze muurkoppeling met de losse stang en een glaskoppeling om een complete stabilisatie-stang te creëren. Stabilisatiestang 45 Graden - DC2877: 45 graden omkeerbaar Inloopdouches zorgen voor een moderne en luxe uitstraling in uw badkamer. U ervaart daarnaast een stukje ruimtelijkheid en vrijheid omdat er geen deur aanwezig is. Stabilisatiestang 45 Graden - DC2877: is 45 graden omkeerbaar. Dit maakt het plaatsen een stuk gemakkelijker! De muurkoppeling wordt exclusief stabilisatiestang en glaskoppeling geleverd. Productvoordelen Hoge kwaliteit Stevig en veilig 45 graden omkeerbaar

€ 19.95

Meerinformatie

Douche Douches Stabilisatiestangen
Product
 

Stabilisatiestang Vierkant 1000

Losse vierkante stabilisatiestang 100 cm zonder koppelingen. Dit model is te combineren met de losse muurkoppeling en een vaste of draaibare haakse glaskoppeling om een complete stabilisatiestang voor de inloopdouches te maken. Deze stang is inkortbaar.

€ 42.95

Meerinformatie

Douche Douches Stabilisatiestangen
Product
 

Stabilisatiestang Plafond Rond 1000

Chrome stabilisatiestang plafondbevestiging met een ronde stang van 100 cm inkortbaar. Geschikt voor 10mm dik glas.

€ 86.95

Meerinformatie

Douche Douches Stabilisatiestangen
Product
 

Stabilisatiestang Plafond Rond Zwart

Stabilisatiestang Plafond Rond Zwart heeft een ronde stang van 100 cm. Deze stang is inkortbaar en geschikt voor 10mm dik glas. Deze zwarte stabilisatiestang is perfect voor uw inloopdouche Black-Invisible en Black Screen.

€ 193.22

Meerinformatie

Douche Douches Stabilisatiestangen
Product
 

Stabilisatiestang Slim 120cm Vierkant Geborsteld Koper

De stabilisatiestang 120cm geborsteld koper van het merk Wiesbaden behoord tot de Slim-Collectie. Dit product is bedoeld voor glaswanden van 10 mm dik en wordt geleverd met muur- en glaskoppeling.

€ 76.92

Meerinformatie

Douche Douches Stabilisatiestangen
Product
 

Stabilisatiestang Rechte Muurkoppeling

Losse rechte muurkoppeling voor stabilisatiestang. Dit model is te combineren met de losse stang en een glaskoppeling om een complete stabilisatiestang voor de inloopdouches te maken.

€ 20.95

Meerinformatie

Douche Douches Stabilisatiestangen
Product
 

Stabilisatiestang Vierkant 1200

Losse vierkante stabilisatiestang 120 cm zonder koppelingen. Dit model is te combineren met de losse muurkoppeling en een vaste of draaibare haakse glaskoppeling om een complete stabilisatiestang voor de inloopdouches te maken. Deze stang is inkortbaar.

€ 52.95

Meerinformatie

Douche Douches Stabilisatiestangen
Product
 

Profielset met Stabilisatiestang 120cm Geborsteld Koper

Profielset met Stabilisatiestang 120cm Geborsteld Koper

€ 109.34

Meerinformatie

Douche Douches Stabilisatiestangen
Product
 

Profielset met Stabilisatiestang 120cm Mat Zwart

Profielset met Stabilisatiestang 120cm Mat Zwart

€ 100.00

Meerinformatie

Douche Douches Stabilisatiestangen
Product
 

Stabilisatiestang 45 Graden Omkeerbaar 1000

Stabilisatiestang 1000 - DC2865 kopen? Een stabilisatiestang die zich makkelijk laat omkeren. De beweging maakt de plaatsing en het gebruik heel eenvoudig. Om de glazen wand van de inloopdouche op een stevige manier vast te houden, zodat het geheel stabiel blijft en een fijne douche-ervaring mogelijk maakt. Stabilisatiestang 1000 - DC2865 voor de douche Het is een stabilisatiestang voor de douche. Geschikt voor een glaswand van acht millimeter dik, om die stevig vast te houden en zo min mogelijk te laten bewegen. Zodat u op een fijne manier gebruik kunt maken van de douche, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het glas dat niet op z'n plek zou blijven. 100 centimeter lang Let goed op de lengte van Stabilisatiestang 1000 - DC2865, op het moment dat u daar gebruik van wilt maken in de badkamer. Dit model heeft een lengte van 100 centimeter, uiteraard zijn er ook andere afmetingen beschikbaar. Bovendien leveren we een duidelijke installatiehandleiding mee, die u kunt gebruiken om het model goed te plaatsen. Productvoordelen: 45 graden omkeerbaar 100 centimeter breed Voor douchewanden van 8 millimeter

€ 59.95

Meerinformatie

Douche Douches Stabilisatiestangen
Product
 

Stabilisatiestang Wiesbaden Plafond 1000

Stabilisatiestang Wiesbaden Plafond 1000 is van het merk Wiesbaden. De stang is gemaakt van verchroomde messing en is 100 cm lang. Deze kan tevens ingekort worden. De Wiesbaden stang is geschikt voor glaswanden met een dikte van 10 mm en kan gemonteerd worden aan het plafond.

€ 215.95

Meerinformatie

Douche Douches Stabilisatiestangen
Product
 

Profielset met Stabilisatiestang 120cm Geborsteld Goud

Profielset met Stabilisatiestang 120cm Geborsteld Goud

€ 109.34

Meerinformatie

Douche Douches Stabilisatiestangen
Product
 

Stabilisatiestang Set Slim 120cm Vierkant Geborsteld Goud t.b.v. Vrijstaande Inloopdouches

Stabilisatiestang set 120cm geborsteld goud van het merk Wiesbaden behoord tot de Slim-Collectie. De set bestaat uit 2 stangen en muur- en glaskoppeling.

€ 153.84

Meerinformatie

Douche Douches Stabilisatiestangen
Product