Lifemaxx Crossmaxx Climbing Rope Klimtouw 6 m

Met behulp van de Lifemaxx Crossmaxx Climbing Rope verbeter je je klimvaardigheden en je hand- en voetcoördinatie. Het 6 meter lange klimtouw beschikt over een haak die je gemakkelijk op de gewenste plek bevestigt. Het andere uiteinde van de climbing rope is voorzien van een handvat dat zorgt voor het nodige comfort en stevigheid tijdens het klimmen.

Stevig sisal touw


Dit klimtouw van Crossmaxx is gemaakt van sisal touw en heeft een diameter van 35 mm. Hierdoor is het touw erg stevig en heb je altijd een goede grip.

€ 84.99

Meerinformatie

Fitnessapparaat Lifemaxx Crossfit Crossfit Squat Racks, Rigs Optrekstangen Cross
Product
 

Lifemaxx Medicijnbal Trampoline Medicineball rebounder

Maak je training nog uitdagender met de Lifemaxx Medicijnbal Trampoline. De trampoline heeft een stijlvol, duurzaam en robuust design en is qua positie en stabiliteit gemakkelijk aan te passen. De rubberen poten zorgen ervoor dat deze trampoline vriendelijk is voor je vloer.

Verstelbare posities en extra stabiliteit

Het frame van de trampoline is verstelbaar in vier verschillende posities voor verschillende trainingshoudingen. Daarnaast kun je zelf de stabiliteit vergroten. Dit doe je door halterschijven te plaatsen op de pinnen met een diameter van 50 mm. Deze halterschijven zijn apart verkrijgbaar.

Let op: om een lange levensduur te garanderen, raden we je aan om medicijnballen van maximaal 3 kg te gebruiken.

Bijzonderheden

De trampoline is zwart gepoedercoatVerstelbaar in 4 hoogtesKan verzwaard worden met halterschijven met een diameter van 50 mm (2 laadposities)

€ 459.99

Meerinformatie

Fitnessapparaat Lifemaxx Crossfit Crossfit Squat Racks, Rigs Optrekstangen Cross
Product
 

Gymstick Active Multi Door Gym Multifunctionele Optrekstang Met Online Trainingsvideo's

De Gymstick Active Multi Door Gymoptrekstang - Multifunctionele Optrekstang is speciaal ontwikkeld om de armen, rug en buikspieren effectief te trainen. Het voordeel van de chinning bar is dat er geen extra gewichten nodig zijn, je maakt namelijk gebruik van je eigen lichaamsgewicht. De Gymstick optrekstang is een stevige stalen optrekstang met meerdere handvaten van schuim. Met behulp van de Gymstick Active Multi Door Gym train je diverse spiergroepen. Je hebt meerdere handvaten waardoor je je training kunt afwisselen met andere optrektechnieken. Op deze manier train je de armen en rugspieren, met name de biceps en brede rugspier. Je traint met je eigen lichaamsgewicht als tegenwicht. Bij de Gymstick optrekstang krijg je een gratis trainingsvideo, deze is beschikbaar via een QR code. De Gymstick optrekstang is belastbaar tot 100 kg.

Gymstick

Gymstick is een kwaliteitsmerk uit Finland. De fitnessartikelen zijn ontwikkeld door personal trainers en er is daardoor veel aandacht besteed aan de kwaliteit, gebruikersgemak en doeltreffendheid van de fitnessartikelen. Simpel en effectief!

Bij de Gymstick optrekstangen zit een QR code. Met deze code heb je toegang tot vele online trainingsvideo's waarop personal trainers verschillende oefeningen uitvoeren. Download een QR Code reader op je telefoon of tablet. Scan de code met je telefoon of tablet en wordt automatisch doorverwezen naar de trainingsvideo's.

€ 29.90

Meerinformatie

Fitnessapparaat Gymstick Crossfit Crossfit Squat Racks, Rigs Optrekstangen Cross
Product
 

Lifemaxx Crossmaxx Boxing Bag Arm voor Crossmaxx Rig

De Crossfit Rigs van Crossmaxx zijn duurzaam, sterk en modulair op te bouwen. Hierdoor is bijna alles mogelijk! Alle onderdelen van de Crossmaxx Rigs zijn duurzaam en gepoedercoat, waardoor ze naast een fijne grip ook een aantrekkelijk mat zwart uiterlijk hebben. Om de rigs volledig naar jouw wens samen te stellen, zijn alle onderdelen apart verkrijgbaar.


Lifemaxx Crossmaxx Boxing Bag Arm
Ideaal in combinatie met een bokszakVoorzien van een extra steunbalkExtreem stevige ophangringInclusief 4 bouten en 4 moerenVerkijgbaar in een mat zwarte kleur.

€ 79.99

Meerinformatie

Fitnessapparaat Lifemaxx Crossfit Crossfit Squat Racks, Rigs Optrekstangen Cross
Product