Loader Heavylifting Plate Loader Halterlifter Deadlift Jack

Deze Plate Loader van Loader Heavylifting is onmisbaar tijdens je krachttraining. Met behulp van de fitness loader kun je je focussen op de training zelf in plaats van kracht te verspillen bij het verwisselen van halterschijven. De loader is eenvoudig te gebruiken en geschikt voor alle halterstangen met een maximaal gewicht van 450 kg. De deadlift jack zorgt ervoor dat je veilig en eenvoudig je krachttraining kunt starten.

Voordelen Plate Loader
Focus op krachttraining in plaats van op het verwisselen van halterschijven.Veilig, snel en eenvoudig halterschijven verwisselen.Licht en makkelijk mee te nemen.Geproduceerd van natuurlijk en duurzaam materiaal.Geschikt voor halters tot wel 450 kg.Onmisbaar voor professionele gewichtheffers.

Duurzaam materiaal

De loader is geproduceerd van duurzaam berken multiplex. Hierdoor is de loader geschikt voor zware olympische halterstangen. De loader heeft een maximale belastbaarheid van 450 kg en is geschikt voor professioneel gebruik. De loader weegt maar 790 gram doordat hij geproduceerd is van berken multiplex. De afmetingen van de loader zijn 47 x 19.5 x 1.8 cm. Je kunt hem dus makkelijk meenemen naar je sportschool.

€ 39.95

Meerinformatie

Fitnessapparaat Loader Heavylifting Krachttraining Halterstang Halterset
Product