Rubber Oploop Extreme 100 x 13 x 2 cm Zwart

De Rubber Oploop Extreme is ontwikkeld voor het afwerken van rubberen crossfit vloeren. Dankzij dit oploopprofiel is de overgang van de vloer geleidelijk en voorkom je onveilige situaties. Daarnaast ziet je fitnessruimte er door deze randen strakker en netter uit.


Eigenschappen
De Rubber Oploop Extreme is gemaakt van fijn granulaat rubber. Dit materiaal is duurzaam, biedt veel weerstand en werkt geluidsdempend.

€ 14.90

Meerinformatie

Fitnessapparaat Bos Rubber Fitnessapparatuur Fitnessapparatuur accessoires Onderle
Product
 

Rubber Kunstgras Tegel 100 x 100 x 2,5 cm Groen

Deze Kunstgras Tegel is een uitstekende tegel van hoge kwaliteit. Het is een ideale tegel voor gebruik in fitness en crossfit ruimtes. Dankzij de hoge kwaliteit bieden de tegels hoge weerstand én werken ze geluidsdempend.


Hoge weerstand
De tegel is 2,5 cm dik en bestaat uit extra fijn rubber granulaat dat is geproduceerd met extra harde persing. Hierdoor biedt de tegel hoge weerstand als je er zware gewichten op laat vallen.

Geluidsdempend
Deze rubberen vloertegel met kunstgras is ontworpen voor fitness- en crossfit ruimtes. Omdat er regelmatis kettlebells, halters en andere zware materialen op gebruikt worden, is het belangrijk dat de vloer een geluidsdempende werking heeft. Deze kunstgras tegel voldoet aan die eis.

€ 69.00

Meerinformatie

Fitnessapparaat Bos Rubber Fitnessapparatuur Fitnessapparatuur accessoires Onderle
Product
 

Rubber Home Extreme Crossfit Vloer 50 x 50 x 1,5 cm Zwart

Kwaliteit is van belang bij fitness- en crossfit vloeren. De Rubber Home Extreme Crossfit Vloer biedt een uitstekende kwaliteit. De crossfit vloer is geproduceerd van geperst rubber. De vloer is geluidsdempend, duurzaam, eenvoudig te reinigen, slijtvast en isolerend. De vloer is speciaal ontworpen voor fitness- en crossfit ruimtes. De vloer beschadigd niet als je een halter op de grond laat vallen.

Eenvoudig te reinigen

De Home Extreme Crossfit Vloer is eenvoudig te reinigen. Dit is een belangrijke eigenschap omdat je de fitnessruimte wel schoon wil houden. Hierdoor zorg je voor een schone en professionele uitstraling van je sportruimte.

Geluidsdemping

Deze rubberen vloermat is ontworpen voor fitness- en crossfit ruimtes. De matten zijn bestendig tegen zware halters. De vloer dempt het geluid van halters die neervallen op de vloeren. Hierdoor zorg je voor minder geluidsoverlast in de fitnessruimte.

Duurzaam

De vloeren zijn duurzaam. Je kunt de home extreme crossfit vloer nog vele jaren gebruiken in je fitnessruimte. De vloer is namelijk slijtvast en bestendig tegen zware halters.

€ 19.95

Meerinformatie

Fitnessapparaat Bos Rubber Fitnessapparatuur Fitnessapparatuur accessoires Onderle
Product