Nautilus U624 Hometrainer Gratis trainingsschema

De Nautilus U624 is een uitblinker onder de hometrainers. De hometrainer presteert zeer goed op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast bevat de Nautilus U624 Hometrainer unieke functies zoals een USB-poort, MP3-uitgang, hartslag sensoren en een ingebouwde ventilator. De hometrainer bevat in totaal 22 verschillende trainingsprogramma's en 20 weerstandsniveaus. Varieer je trainingsroutine!


Trainingsprogramma's en weerstandsniveaus
De Nautilus U624 hometrainer bevat 22 verschillende trainingsprogramma's waaronder 9 profiel programma's, 8 hartslagprogramma's, 2 programma's op maatwerk, 2 fitnesstesten en 1 quick start programma. Je kunt naast deze programma's ook de weerstand aanpassen per training. Je kunt de weerstand instellen in 20 verschillende niveaus. Intensiveer je training door de weerstand te verhogen.


DualTrack LCD-schermen
De Nautilus U624 Hometrainer bevat een console met diverse opties. De console bevat sneltoetsen voor de weerstand. Hiermee kun je de weerstand van de hometrainer veranderen met één druk op de knop. De hometrainer is uitgerust met DualTrack LCD-schermen. De console meet je prestaties zoals het aantal verbrandde calorieën, tijd en afstand.


Hartslagmeting
Hartslagmeting is mogelijk via onder andere de hartslagsensoren op het stuur. De hometrainer bevat 9 hartslaggestuurde programma's waarmee je effectief aan je conditie kunt werken.

€ 499.00

Meerinformatie

Fitnessapparaat Nautilus Fitnessapparatuur Hometrainer
Product