Tacx Neo 2T Smart Fietstrainer Gratis trainingsschema

Hij is extreem krachtig en tegelijkertijd geruisloos: de iconische Tacx Neo 2T Smart Fietstrainer. De Neo 2T Smart biedt je een nieuwe manier van trainen waar je nooit meer zonder kunt. Bij de ontwikkeling van deze fietstrainer is alle energie gestoken in een realistische fietstraining. Sprints, afdalingen, ondergronden, alles lijkt levensecht dankzij het geavanceerde Tacx systeem.

Stil en comfortabel trainen

De 2T, het nieuwste model van de Tacx fietstrainer, is stiller dan ooit tevoren. Mede dankzij de vernieuwde 32 neodymium magneten en de geoptimaliseerde luchtciruclatie is de 2T vrijwel geruisloos. De trillingen en bewegingen worden weggeleidt via de vloer, wat resulteert in een stille en comfortabele training.

Realistisch trainen met exclusieve Tacx functies

Tacx is bedenker van veel geavanceerde technieken en functies die ook in de Neo 2T Smart zijn toegepast. Hierdoor is jouw training met de Neo 2T Smart fietstrainer echt uniek en wil je nooit meer iets anders. Hieronder een aantal voorbeelden van exclusieve eigenschappen waarover de Neo 2T Smart beschikt.

Road Feel
De Road Feel techniek waarover de fietstrainer beschikt, is sensationeel. Dankzij dit systeem voel je ieder hobbeltje en iedere drempel die je tijdens een normale fietstraining ook zou voelen. Het appraat geleidt trillingen naar je fiets alsof je over grind, keien of andere ondergronden fietst.

Descent Simulation
Ken je het gevoel als je bovenaan een heuvel staat en naar beneden begint te fietsen? Dit gevoel geeft de Neo 2T Smart je ook. De fietstrainer versnelt naarmate de afdaling toeneemt.

Pedal Stroke Analysis
De Neo 2 is aan beide zijden voorzien van sensoren die de exacte positie en beweging van je benen registreert. Hiermee krijg je inzicht in je rotaties via software van derden, zoals op een Garmin Edge fietscomputer. Dankzij de Isokinetic & Isotonic trainingsmodus kun je vervolgens trainen om je bewegingen volledig gelijk te krijgen.

Meer unieke functies
Andere unieke extra's van de Neo 2T Smart zijn bijvoorbeeld de LED lampjes die de intensiteit van je training aangeven, het inklapbare design, de extreem nauwkeurige metingen en de zelfgenererende stroomvoorziening. Je kunt er echter ook voor kiezen om de fietstrainer op netstroom aan te sluiten.

De Tacx Training app

Via de Tacx Training app, welke gratis te downloaden is op je laptop, tablet of smartphone, volg je realistische en virtueel aantrekkelijke fietstrainingen. In de app vind je een bibliotheek met routes van hoge kwaliteit, gestructrureerde trainingsschema's, GPS workouts en tools om je prestaties te analyseren. Het is tevens mogelijk om je eigen trainingen samen te stellen, gebaseerd op helling, hartslag, kracht of FTP.

Omdat de Neo 2T Smart fietstrainer zowel via ANT+ als via Bluetooth communiceert, is het mogelijk om meerdere apparaten tegelijk te koppelen, zoals een borstband.

Trainen met jouw eigen racefiets

Het positieve van een fietstrainer is dat je binnen kunt trainen, maar wel gebruik kunt maken van je eigen favoriete racefiets. De Neo 2T Smart is compatibel met de meeste fietsen, zonder dat je hiervoor enige extra's nodig hebt. Alleeen voor racefietsen met een as van 135 x 10 mm of 135 x 12 mm is een extra adapter nodig.

€ 1299.00

Meerinformatie

Fitnessapparaat Tacx Fitnessapparatuur Fietstrainer
Product
 

Tacx Antares Rollenbank Fietstrainer Gratis trainingsschema

De Tacx Antares Rollenbank is een fietstrainer waarmee je vrij fietst en waarmee je je coördinatie en techniek tot in de puntjes verfijnt. De rollen van deze fietstrainer bewegen sneller naarmate jij sneller trapt. Je richt je fietstraining dus volledig zelf in, net als op straat.

Conische rollen

De rollen van de Antares rollenbank zijn conisch gevormd. Dit betekent dat het middenste deel van de rollen smaller is dan de buitenzijden. Voordeel van deze conische vorm is dat je de fiets gemakkelijker in het midden houdt. Handig én veilig dus.

Verstelbaar en inschuifbaar

De Antares rollenbank van Tacx beschikt over een schuifsysteem waardoor je zelf de afstand tussen de rollen bepaalt. Hierdoor kan iedere fiets met een diameter van 26" tot 29" in de fietstrainer worden geplaatst. Met behulp van het schuifsysteem kun je de gehele rollenbank ook inschuiven en vervolgens gemakkelijk opbergen.

€ 179.00

Meerinformatie

Fitnessapparaat Tacx Fitnessapparatuur Fietstrainer
Product