Weider Olympische Halterschijf Gietijzer 10kg 50 mm

Weider Olympische Halterschijven zijn een goede toevoeging aan je dumbbellset of halterset. De halterschijf is gemaakt van gietijzer en weegt 10 kg. De halterschijf is geschikt voor olympische halter- en dumbbellstangen met een diameter van 50mm. De halterschijven van Weider zijn zeer robuust en stevig. Hierdoor gaan ze nog jaren mee. Start je krachttraining nu met de Weider Gietijzeren Halterschijven!

€ 21.90

Meerinformatie

Fitnessapparaat Weider Krachttraining Halterschijven Halterschijven
Product
 

Weider Pro 290 halterbank

Weider Pro 290 CW Halterbank

De Weider Pro 290 CW is een halterbank met veelzijdige trainingsmogelijkheden. De leuning van de bank is verstelbaar, en kan schuin omhoog, vlak, en schuin naar beneden staan. Met de Preacher pad train je comfortabel je biceps en deze zorgt voor een goede vorm tijdens het uitvoeren van biceps curls. De curl stang isoleert de biceps en zorgt voor een juiste positie.
En met de uitstekende leg developer zijn uw benen ook goed te trainen. Deze zijn voorzien van een foam laag wat de training een stuk comfortabeler maakt. De halterbank is ook los van het squatrek te gebruiken, zodat je ook met losse dumbells oefeningen kunt uitoefenen.

Details:
Verstelbare rugleuning Bank en haltersteun ook los van elkaar te gebruiken Gedeeltelijk opklapbaar; bespaart ruimte bij het opbergen uitgebreide trainingsopties Verstelbare haltersteun Nederlandse handleiding met oefeningenlogboek en trainingstips
Specificaties
Trainingsopties:
Been oefeningenArm oefeningen Oefeningen met een halterstang Halterbank ook afzonderlijk te gebruiken

Belastbaar gewicht:
Haltersteun: 140 kgBeen curl: 68 kgCurl yoke: 68 kgMaximaal gebruikersgewicht: 136 kgMaximaal totaalgewicht: 277 kg

Geen gewichtsblokken
2 jaar fabrieksgarantie
Exclusief halterstangen en schijven

€ 279.00

Meerinformatie

Fitnessapparaat Weider Sport Spel Extra Kracht
Product
 

Weider Pro Power Tower

Train je lichaam naar perfectie met de Weider Pro Power Tower. Dit stevige apparaat is gemaakt van extra dikke stalen buizen, en voorzien van duurzame comfortabele kussens. Een goede keuze voor intensief thuisgebruik, ontworpen om lang mee te gaan en fanatiek op te trainen. De Weider Power Tower is een veelzijdig apparaat om de spieren in je hele bovenlichaam flink onder handen te nemen. Je kiest zelf je eigen trainingsbalans door de verschillende onderdelen van de power tower te combineren:

Pull-Up station: multi-grip en voorzien van goede handvaten. Jezelf optrekken is een goede oefening om je armspieren te ontwikkelen, maar ook rug en schouders train je voldoende mee..
Push-Up station: extra stevige handvaten voor een goede grip. Met push ups zet je de triceps en borstspieren aan het werk.
Dip Station: ook hier extra stevige handgrepen met een goede grip. Dippen is een goede oefening om je schouders, borstspieren en triceps te verstevigen.
Vertical Knee Raise: train je buikspieren en je core met deze stevige oefening. Ondersteund door comfortabele armsteunen en stevige handgrepen.

Je traint op basis van je eigen lichaamsgewicht en hebt dus geen stapel met extra gewichten nodig. De afmeting van het toestel is 143 x 107 x 213 cm (L x B x H) en het gewicht is 39 kg. De Weider Pro Power heeft daarnaast een maximale belastbaarheid van 140 kg.

€ 199.00

Meerinformatie

Fitnessapparaat Weider Krachttraining Power Tower
Product
 

Weider Pro 255 L Utility Bench Trainingsbank Fitnessbank

De Weider Pro 255 L Utility Bench - Trainingsbank / fitnessbank is ontworpen om u de stevige basis te bieden die u tijdens een krachttraining nodig heeft. De trainingsbank / fitnessbank is te verstellen naar een hellende hoek, een dalende hoek of gewoon plat. Door deze verstelbare hoeken is het mogelijk om vele verschillende oefeningen uit te voeren. Denk hierbij aan halteroefeningen, buikspieroefeningen, oefeningen met losse gewichten en overige krachtoefeningen. De rugleuning van de zitting is te verstellen tot een hoek van 90 graden voor een optimale houding tijdens het trainen. De zitting en de rugleuning zijn voorzien van een doorgestikte vinyl bovenlaag wat zorgt voor een lange levensduur en extra comfort. Aan het uiteinde van de zitting zijn vier voetrollen bevestigd die u tegenwicht, stabiliteit en veiligheid bieden gedurende een oefening. De trainingsbank / fitnessbank ondersteund een maximaal gebruikersgewicht van 136 kg en is uit te bereiden tot een maximaal belastbaar gewicht van 186 kg.
Bij de Weider Pro 255L Utility Bench - Trainingsbank / Fitnessbank wordt een kaart met oefeningen meegeleverd die speciaal ontworpen is door gecertificeerde personal trainers. Deze oefeningen zorgen ervoor dat u zelf een trainingsschema kan samenstellen.

Specificaties:
- Te verstellen naar een hellende hoek, dalende hoek of plat
- De rugleuning van de stoel is te verstellen tot 90 graden
- Inclusief vier schuimen voetrollen
- Comfortabel doorgestikte vinyl zitplaats en rugleuning
- Duurzame constructie
- Ideaal voor halter-, buikspier- en overige krachtoefeningen
- Inclusief een kaart met oefeningen ontworpen door gecertificeerde personal trainers
- Afmetingen: 136 x 46 x 102 cm (LxBxH)
- Gewicht van het product 17 KG
- Maximaal belastbaar gewicht van 190 kg

€ 99.00

Meerinformatie

Fitnessapparaat Weider Fitnessartikelen Buikspieren
Product
 

Weider Pro 265 Halterbank Inclusief halterset van 36 kg

Met de Weider Pro 265 halterbank kun je spiermassa opbouwen in je eigen huis. De fitnessbank beschikt over een halterstang, arm curl en leg curls. Zo is het mogelijk om te bankdrukken door gebruik te maken van de haltersteunen, maar kun je ook specifiek je net, schouders of biceps trainen. De leg curl kun je zowel liggend als zittend gebruiken waardoor je verschillende spieren in je benen kunt belasten. De bank is eenvoudig te verstellen zodat je zowel plat liggend als in een hoek je oefeningen kan doen.
Inclusief halterset

Je ontvangt bij je aankoop van de halterbank ook een vinyl halterset van 36 kg. Je kunt de halterschijven van de halterset ook gebruiken als tegengewicht bij de leg curl. Het totale gewicht van de halterset is 80 lbs (ongeveer 36 kg). De hatlerset bestaat uit 4 halterschijven. Je ontvangt twee halterschijven van ongeveer 6,8 kg en twee halterschijven van ongeveer 11,3 kg.

€ 229.00

Meerinformatie

Fitnessapparaat Weider Krachttraining Halterbank
Product
 

Weider Pro Power Rack Power Tower

Het Weider Pro Power Rack zorgt voor een diverse training. Het power rack is geproduceerd van extra dikke stalen buizen en duurzame comfortabele kussens met een belastbaar gewicht van 140 kg. Hij is ontworpen om lang mee te gaan en fanatiek op te trainen. Power racks zijn ideaal om je gehele lichaam flink onder handen te nemen. Combineer verschillende trainingsoefeningen op het power rack. Afwisseling zorgt ervoor dat je meerdere spiergroepen kunt trainen op het power rack.

Het power rack bevat een dual pulley, één pulley bovenaan, één pulley onderaan. Je ontvangt daarnaast diverse accessoires zoals de row bar, lat bar en de short strap handle. De halterschijven kun je opstapelen in het speciaal gecreëerde opbergsysteem van het power rack. De optrekstang bovenaan de power rack zorgt voor een extra trainingsmogelijkheden. Het squatrek is in hoogte verstelbaar. Met behulp van de dipstation kun je je bovenlichaam intensief trainen.

€ 499.00

Meerinformatie

Fitnessapparaat Weider Krachttraining Power Tower
Product