HG Hardhout Vernieuwer

Om je hardhouten tuinmeubelen mooi te houden gebruik je HG Hardhout Vernieuwer. Hardhout is een kwetsbaar materiaal; onder invloed van regen verkleuren de minerale bestanddelen van het hout. Dit middel herstelt de oorspronkelijke kleur van de tuinmeubels wanneer deze grauw is geworden. Dankzij de waterafstotende werking van HG Hardhout Vernieuwer is het meubilair bovendien maandenlang beschermd tegen weersinvloeden.
 • Voor een natuurlijke uitstraling van hardhouten tuinmeubilair.
 • Onderhoudt en beschermt het materiaal.
 • Snel en gemakkelijk in gebruik.
 • Waterafstotend.
 • Inhoud: 500 ml.
Gebruiksaanwijzing:
Verwijder eerst vuil en stof met een borstel of droge doek van het hardhouten meubilair. Wanneer (een deel van) het oppervlak erg grijs is verkleurd, adviseren wij dit gedeelte eerst licht op te schuren. Breng HG Hardhout Vernieuwer gelijkmatig aan en veeg eventuele druppelvorming weg met een droge doek. Laat het middel een kwartier intrekken en wrijf de meubels daarna op met een schone droge doek. Je ziet meteen het resultaat!

€ 9.69

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

VSH Slangwartelkraan Aquarius Met Beluchter Keerklep

De VSH slangwartelkraan Aquarius is voorzien van beluchter en keerklep. Dankzij de extra korte inbouwlengte is de slangwartelkraan zeer geschikt om te monteren in moeilijk bereikbare hoeken.
 • De kans op slijtage of lekkage is nihil; dankzij de integratie van de verschillende delen zijn minder verbindingen en afdichtingen gebruikt.
 • Lichtgewicht en compacte uitvoering.
 • De VSH Aquarius is gemakkelijk en snel te monteren, mede door de grote sleutelvlakken die zorgen voor goede grip.
 • Voorzien van Kiwa keurmerk.
 • Materiaal: kunststof.
 • Met zwarte knop.

€ 9.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

HG Wasmiddel voor getinte en gekleurde vitrage

Vitrage wordt vies en grauw door stof, rook, kook en nicotineaanslag. Dit HG wasmiddel voor gekleurde en getinte vitrage maakt de vitrage weer stralend schoon en heerlijk fris.
 • De binnenkant van de dop is te gebruiken als maatbeker. Vul voor gebruik in de wasmachine deze maatbeker tot de ring van 80 ml en doe dit in het hoofdwasmiddelbakje en start een wasprogramma op 30 of 40 graden. Na het wasprogramma kan de vitrage eventueel kort gecentrifugeerd worden.
 • De HG wasmiddelen voor vitrage kunnen ook voor de handwas gebruikt worden. Vul hiervoor de dop tot maatring 40 ml en los dit op in ongeveer 5 liter water.
 • Grotere vitrage kunnen ook in bijvoorbeeld een badkuip worden behandeld. Vul hiervoor de dop twee keer tot de maatring van 120 ml en los dit op in 30 liter water. Vervolgens de vitrage minimaal 2 uur laten inweken. Tijdens het inweken dient de vitrage af en toe omgekeerd te worden. Haal de vitrage na de inweektijd uit het water, knijp de vitrage uit en spoel ze vervolgens 2 keer uit met schoon water.
 • Voor het beste resultaat, bij zowel de machine als de handwas, de vitrage laten uitlekken, vochtig ophangen en voor het raam laten drogen.
 • Inhoud: 500 gram. Dit is goed voor ca. 6 wasmachine- of 8 handwasbeurten.

€ 5.29

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

Miele Filter Vulopening Warmtepompdroger

Dit zijn filters die worden gebruikt voor in de vulopening van verschillende Miele warmtepompdrogers. Per 2 stuks verpakt.

€ 27.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

HG Kunststof Tuinmeubel Vernieuwer

Heeft het tuinstel de hele winter buiten gestaan en is het door weersinvloeden nogal vervuild? Maak het dan schoon met HG Kunststof Tuinmeubel Vernieuwer. Deze reiniger brengt dankzij de licht polijstende werking de glans terug op verweerd of sterk vervuild tuinmeubilair.

Gebruiksaanwijzing:
 • Maak de tuinmeubels vooraf schoon door loszittend vuil te verwijderen, bijvoorbeeld met HG Tuinmeubel Krachtreiniger.
 • Wacht tot het oppervlak droog is.
 • Breng HG Kunststof Tuinmeubel Vernieuwer aan met een doek. Wrijf het licht en in één richting in.
 • Wrijf de meubels op met een zachte schone doek tot het oppervlak begint te glanzen.
Inhoud: 500 milliliter.

€ 8.95

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

HG Zonnescherm , dekzeil en tentenreiniger

Ziet je zonnescherm, (voor)tent, strandscherm of dekzeil er niet meer zo fris uit? Geef de stof dan een opknapbeurt met HG zonnescherm-, dekzeil- en tentenreiniger. Hiermee verwijder je gemakkelijk vervuiling. Binnen 10 tot 15 minuten ziet het scherm of de tent er weer piekfijn uit!
 • Gebruik: Maak het te reinigen oppervlak eerst vochtig met water. Spuit de HG zonnescherm-, dekzeil- en tentenreiniger gelijkmatig op de stof en borstel het middel goed in met een schone borstel of bezem. Laat dit minimaal 5 minuten laten inwerken, maar zorg ervoor dat het middel niet indroogt. Borstel na het inwerken het oppervlak opnieuw en spoel tot slot goed af met schoon water.
 • Inhoud: 500 ml.

€ 5.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 


HG Haarontstopper

Haren in het doucheputje zijn dé oorzaak van verstoppingen in de afvoer. Door onder meer huidvetten en zeepresten die blijven vastzitten in de haren, wordt de verstopping alleen maar erger. Met HG haarontstopper los je zowel de haren als andere stoffen die worden tegengehouden door de haren op.
 • Werkt snel en effectief tegen verstoppingen veroorzaakt door haren
 • Voor douches, wasbakken en baden
 • Het kaliumhydroxide in het middel lost de haren op
 • Inhoud: 450 milliliter

€ 7.95

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

Bosch Siemens Deurgreep Droger

Het kan natuurlijk zo maar gebeuren dat je iets te enthousiast de deur van je wasdroger hebt open getrokken en nu de deurgreep kapot is gegaan. Met deze gebogen deurgreep van Bosch Siemens vervang je de kapotte deurgreep in een handomdraai. Geschikt voor verschillende wasdrogers van o.a. Bosch, Constructa, Siemens, Neff en Lynx.

Monteren van de deurgreep
Deze handgreep van Bosch en Siemens is makkelijk te vervangen. Draai eerst de schroeven aan de binnenzijde van de machinedeur los. Zo kun je de deur die uit 2 delen bestaat uit elkaar halen. Bevestig de handgreep aan de deur door de 3 schroeven vast te draaien. Zet tot slot de 2 deurdelen weer tegen elkaar en draai de schroeven aan de binnenzijde van de deur vast. De nieuwe handgreep is nu klaar voor gebruik!

€ 12.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

HG Wand vloervoegen super beschermer

Veel voegen zijn poreus en nemen daardoor zeer gemakkelijk vet, vuil en kalkaanslag op. Het morsen van bijvoorbeeld wijn, frisdranken of iets vettigs op vloervoegen, zal vlekken in de voeg veroorzaken die zeer moeilijk te verwijderen zijn. Wandvoegen, in met name vochtige ruimtes zoals de badkamer, zullen door schimmel en kalkaanslag vies en lelijk worden. Maar ook tijdens elke schoonmaakbeurt dringt het water (dat vuil bevat dat van de vloer of wand afkomt) in de voegen en langzaam maar zeker worden de voegen goor en zijn niet of nauwelijks meer schoon te krijgen. HG wand- & vloervoegen super beschermer lost dit probleem eenvoudig op. Met dit product worden de voegen absoluut water, olie, vet en vuil afstotend. De voegen moeten schoon en droog zijn. Reinig de voegen eerst grondig met HG voegenreiniger. Spoel de voegen met schoon water na en laat de voegen vervolgens 24 uur goed drogen. Nieuwe voegen volledig laten uitharden en laten drogen. Bij vloervoegen HG wand- & vloervoegen super beschermer aanbrengen met bij voorkeur bijgeleverde pipet. Bij voegen in een wandoppervlak zoals bijvoorbeeld in de keuken of de badkamer, HG wand- & vloervoegen super beschermer m.b.v. een kwastje op de voegen aanbrengen. Bij zowel wand- als vloervoegen overtollig product dat op de tegels komt met een doekje verwijderen. Na 36 à 48 uur mag het oppervlak weer normaal worden gereinigd. Voor vloervoegen is de vloer na ca. 3 uur beloopbaar. Vloeren in de douche zijn na 8 uur weer in gebruik te nemen. 250 ml is goed voor zo'n 30-40 m² voegoppervlak.

€ 16.49

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

J.E. Storkair Bedienknop Wit WK600

De J.E. Storkair WK600 is een bedienknop voor de motorloze wasemkap WK600.
Product
 

HG Voegenreiniger Kant en Klaar

HG Voegenreiniger Kant en Klaar

€ 4.95

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

HG Hygienische Sauna Reiniger

Een sauna houd je fris en schoon met HG hygiënische sauna reiniger. Deze gebruiksklare spray is speciaal ontwikkeld voor het snel, veilig en hygiënisch reinigen van sauna's. Het middel verwijdert transpiratie, huidschilfers en -vetten.
 • HG sauna reiniger is veilig voor alle materialen die worden gebruikt in de sauna en bevat geen schuurmiddelen of ammonia.
 • Met frisse eucalyptus geur.
 • Hoe het werkt: spray het vervuilde oppervlak in met de HG hygiënische spray. Laat niet inwerken, maar neem het middel direct af met een licht vochtige, schone doek.
 • Inhoud: 500 ml.

€ 4.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

luchtafvoerslang PVC 80mm 3.0m

Afvoerslang voor luchtdroger.
3 meter
Ø 80mm

€ 22.95

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 


HG Vochtvanger navulling

De HG vochtvanger brengt de relatieve luchtvochtigheid in vochtige ruimtes terug naar een acceptabel niveau. Hierdoor worden alle nadelige gevolgen van een te hoge luchtvochtigheid, zoals condens, een muffe geur, schimmel, vochtplekken, ongedierte en houtrot voorkomen. De HG vochtvanger werkt op basis van vochtaanzuigende korrels. Het systeem is geluidloos en werkt zonder stroom of batterijen. De toegepaste, ronde vocht-vang-korrels hebben een groter absorptie-oppervlak dan de vaak toegepaste schilfers en door de ronde vorm ontstaat er bovendien meer ruimte tussen de korrels waardoor er meer lucht (met vocht) langs de korrels kan stromen. Tezamen met de, op een zo hoog mogelijk luchtcontact vormgegeven korrelkorf, resulteert dit in een vochtvanger die sneller is, langer zijn werk doet en bovendien tot wel 1,5 keer meer vocht uit de lucht onttrekt dan vergelijkbare systemen. Afhankelijk van de relatieve luchtvochtigheid werkt een HG vochtvanger met 450 gram HG vochtvangerkorrels 2 à 3 maanden in een ruimte van ca. 40 m3. Door de handige schenkkan is het weggooien van het opgevangen vocht geen lastig karwei meer. Dus geen gemors en vlekken! Door de dubbelwandige HG korrelkorf kunnen de handen niet in aanraking komen met de korrels. U houdt dus altijd schone handen. De HG vochtvanger is uitstekend geschikt voor in de caravan, boot, schuur, kelder, kledingkast of andere ruimtes in huis. Voor het makkelijk navullen van de HG vochtvanger, maar ook andere systemen, zijn er HG vochtvanger navulkorrels neutraal en lavendel, in hersluitbare flacon.

€ 4.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

HG Hygienische Toiletgel

De speciale samenstelling van de HG Hygiënische Toiletgel verwijdert zowel vuil als kalkaanslag en zorgt voor een glanzend resultaat. Ook is het product geschikt voor septic tanks.
 • Inwerktijd: 10 min.
 • Inhoud: 500 ml.

€ 2.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

HG Cementsluier Verwijderaar (HG product 11)

Zoek jij een oplossing voor het verwijderen van cementsluier van tegels? Met HG Cementsluier Verwijderaar (HG product 11) haal je het cement weg dat op het tegeloppervlak zit, maar blijft het cement in de voegen intact! Het middel heeft zelfs een versterkende werking voor de voegen.
 • Geschikt voor alle soorten keramische tegels (poreus en niet-poreus), plavuizen en niet-kalkhoudende natuursteensoorten, zoals graniet.
 • Inhoud: 1 liter.
 • Gebruiksaanwijzing: Maak de vloer nat met schoon water. Behandel steeds 10 tot 15m² van de vloer tegelijk. Los HG cementsluier verwijderaar op in een emmer water en breng deze oplossing met een dweil of mop ruim aan op de grond. Schrob de vloer met een harde borstel of schrobber zodat het middel goed intrekt, en laat een kwartier tot twintig minuten inwerken. Houd de vloer tijdens de inwerktijd nat met de oplossing van water met HG cementsluier verwijderaar. Na het inwerken dient de vloer nogmaals goed geschrobd te worden, waarna je de oplossing verwijdert met een dweil. De laatste stap is het dweilen van het behandelde oppervlak met schoon water.

  € 9.95

  Meerinformatie

  Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

Miele wasmiddel Booster WACBO0601L 6 capsules

De Miele Booster wasmiddel capsules WACBO0601L zijn speciaal ontwikkeld om hardnekkige vlekken te verwijderen uit textiel. Denk aan vetvlekken of plekken van aardbeien of ander fruit; je kent ze vast wel, van die vlekken die er haast niet meer uitgaan. De booster caps verwijderen deze vlekken wél. Zelfs als je op lage temperatuur wast!
 • Geschikt voor witte en bonte was.
 • De caps bevatten exact genoeg wasmiddel voor één wasbeurt.
 • Enkel geschikt voor Miele W1 wasmachines.
 • Verpakkingsinhoud: 6 capsules (goed voor 6 wasbeurten).
 • Fabrikantnummers: WACBO0601L / 10755830.

€ 8.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

Philips NanoProtect HEPAfilter FY3433

De Philips NanoProtect HEPAfilter FY3433 filtert tot 99,97% van de deeltjes zo klein als 0,3 micron zoals huishoudelijk stof, pollen, stofmijt en katten allergenen. In het bijzonder geschikt voor mensen met allergiën en huisdieren. Het filter dient elke 2 jaar vervangen te worden.
 • Passend voor: Philips luchtzuiveraar AC3256.
 • Verpakkingsinhoud: 1 filter.

€ 59.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

HG Natuursteen kleurvlekken verwijderaar

HG natuursteen kleurvlekken verwijderaar (marble stain colour remover) (HG product 41) verwijdert op eenvoudige wijze vlekken van koffie, thee, wijn, cola en andere gekleurde vlekken uit marmer en alle andere kalkhoudende natuursteenvloeren.

Besproei de ondergrond vanaf 3-5 cm en laat het product aansluitend 30 minuten inwerken. Vervolgens het besproeide oppervlak afnemen met een spons en water. Bij sterke vervuiling de behandeling desgewenst na 30 minuten herhalen.

€ 7.69

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 


Miele Navulreservoir 1 Wasmiddel TwinDos NBTD0011

Miele Navulreservoir 1 Wasmiddel TwinDos NBTD0011 voor TwinDos-wasmachines. Voor een automatische dosering van vloeibare wasmiddelen van andere merken dan Miele.

De Miele W1 wasmachine heeft twee reservoirs (1 en 2). Beide reservoirs zijn geschikt voor vloeibaar wasmiddel. Dat biedt jou de mogelijkheid om bijvoorbeeld in reservoir 1 vloeibaar wasmiddel voor de witte was en in reservoir 2 vloeibaar wasmiddel voor de bonte was te doen. Het enige wat je vervolgens hoeft te doen voordat het programma begint is selecteren welke wasmiddeldispencer er geactiveerd moet worden.
 • Navulreservoir 1
 • Passend voor: Miele W1-modellen met TwinDos
 • Inhoud: 1,5 liter
 • Uitvoering: Origineel

€ 34.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

HG Keukenspons

De HG Keukenspons is het ideale schoonmaakhulpje voor het reinigen van o.a. de kookplaat, het aanrecht, keukenkastjes en veel andere toepassingen in huis. Gebruik de spons in combinatie met reinigers van HG of een ander merk. Per stuk verpakt.

€ 1.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

Bison Vochtvreter Compact

Bescherm je waardevolle spullen tegen vocht met de Bison Vochtvreter Compact. Het product is direct klaar voor gebruik en heeft geen opvangbak nodig.
 • Ideaal voor kleine en instabiele toepassingen
 • Verpakking bevat hangertje om hem op te hangen

€ 4.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product