Bosch Siemens Korfwiel Onder

Deze Bosch Siemens Korfwiel is een grotere wiel voor de onderste korf in een vaatwasser. Ideaal wanneer er een wieltje is afgebroken en de korf verder nog in orde is. Een betaalbare manier dus om je vaatwasser weer optimaal te kunnen gebruiken! Per 1 stuk verpakt.

€ 7.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Bosch Siemens Stofzuigerzakken Fleece type G All

Bosch Siemens Stofzuigerzakken Fleece type G All. Passend voor alle huidige varianten tot energie-efficiëntie klasse A. Overtuigende reinigingsresultaten voor apparaten met zowel lage als hogere wattage. De nieuwe PowerProtect stofzuigerzak; hoge zuigkracht van stofzuigers met een laag wattage- ook als de stofzak vol raakt. Langere levensduur van de apparatuur: hoge stofretentiecapaciteit en bijpassende zaksluiting zorgen voor een efficiënte bescherming van de motor. Overtuigende hygiëne: filtratie van 99,9% van het fijne stof, evenals schone afvoer door hygiëne afdichting. Tot 50% langere levensduur: lager stofzakverbruik door een hoge stofabsorptiecapaciteit.

Van deze stofzuigerzakken is ook een huismerk variant verkrijgbaar. En die zijn nu extra voordelig, want je krijgt tijdelijk 20% korting op het 2e pak huismerk stofzakken!

€ 14.99

Meerinformatie

Handyman Stofzuigen Stofzuigerzakken
Product
 

Bosch Siemens koolstoffilter 00434229 DHZ4506

Het Bosch Siemens koolstoffilter (type 00434229 DHZ4506) helpt schone lucht in de keuken te behouden. De koolstofdeeltjes in het dampkapfilter absorberen geuren en vetten die tijdens het koken vrijkomen. Zorg wel dat je het filter elke 12 maanden vervangt, want na verloop van tijd is de koolstof uitgewerkt en heeft dit belangrijke afzuigkaponderdeel geen effect meer.
 • Het filter past in verschillende recirculatie afzuigkappen. Ook is het te gebruiken voor het opbouwen van alle breedtes van AF280.. vlakke keukenkap naar de circulatie-luchtstand.
 • Fabrikantnummer: 00434229 / DHZ4506.
 • Dit vervangende onderdeel is ook bekend onder de nummers LZ45501, KF280002 en Z5144X1.
 • Inhoud verpakking: 1 filter.

€ 59.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Bosch Siemens Deurgreep Droger

Het kan natuurlijk zo maar gebeuren dat je iets te enthousiast de deur van je wasdroger hebt open getrokken en nu de deurgreep kapot is gegaan. Met deze gebogen deurgreep van Bosch Siemens vervang je de kapotte deurgreep in een handomdraai. Geschikt voor verschillende wasdrogers van o.a. Bosch, Constructa, Siemens, Neff en Lynx.

Monteren van de deurgreep
Deze handgreep van Bosch en Siemens is makkelijk te vervangen. Draai eerst de schroeven aan de binnenzijde van de machinedeur los. Zo kun je de deur die uit 2 delen bestaat uit elkaar halen. Bevestig de handgreep aan de deur door de 3 schroeven vast te draaien. Zet tot slot de 2 deurdelen weer tegen elkaar en draai de schroeven aan de binnenzijde van de deur vast. De nieuwe handgreep is nu klaar voor gebruik!

€ 17.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

Bosch Siemens koolstoffilter 460450 DHZ3390 1 stuk

Het Bosch Siemens koolstoffilter (type 460450 DHZ3390) helpt de lucht in de keuken schoon te houden. Het filter is passend voor verschillende recirculatie afzuigkappen van onder meer Siemens en Bosch.
 • Afhankelijk van hoe vaak je kookt, moet het afzuigkapfilter minimaal één keer per jaar worden vervangen.
 • Fabrikantnummer: 460450 / DHZ3390.
 • Afmeting: 43,3 x 21,5 centimeter.
 • Inhoud verpakking: 1 filter.

€ 109.00

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

B S Onderhoudsset

Deze complete set bestaat uit reinigings- en ontkalkingstabletten, een Brita Intenza waterfilter, een melkpijpje en een reinigingsborstel voor het melkpijpje. Zo maak je op geheel veilige wijze je Bosch TCA-koffievolautomaat grondig schoon.

€ 49.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Bosch Vloeibare ontkalker 500ml

Met deze Bosch Siemens vloeibare ontkalker 311968 verwijder je effectief kalkaanslag in je apparaat. Het is belangrijk om je koffieapparaat, waterkoker en stoom- en bakovens regelmatig te ontkalken. Wanneer je dit regelmatig doet zal de kwaliteit beter worden en de levensduur van het apparaat wordt verlengd. Wanneer je jouw stoomoven gaat ontkalken zorg er dan voor dat je beschermende handschoenen gebruikt.
 • Inhoud: 500ml
 • Goed voor 5 ontkalkingsbeurten
 • Origineel

€ 12.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Bosch Siemens koelkastscharnier 481147

Gaat je inbouwkoelkast maar moeilijk open en dicht? Of sluit de koelkast niet meer helemaal? Dan kan het zo zijn dat de scharnieren van je inbouwkoelkast afgebroken of versleten zijn. Dit kan voor irritaties en vervelende situaties zorgen, bijvoorbeeld krassen op de vloer of bedorven voedsel. Vervang daarom de oude scharnieren met dit setje nieuwe scharnieren van Bosch Siemens. Zo kan je inbouwkoelkast nog vele jaren mee.
 • Deze scharnieren zijn geschikt voor verschillende merken koelkasten, zoals Bosch, Siemens, Neff en Gaggenau.

€ 59.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Bosch Siemens RVS reinigingspoeder 100 gr

Met deze Bosch Siemens reiniger voor rvs laat je jouw rvs oppervlakken weer stralen! Gebruik dit schoonmaakpoeder in combinatie met water zodat je een mooie pasta krijgt. Let er wel op dat je dit product niet op anti-fingerprint (Afp) of folielaag kunt gebruiken.
 • Reiniger voor je rvs oppervlakken
 • Natuurlijk en biologisch afbreekbraak
 • Inhoud: 100 gr

  € 9.99

  Meerinformatie

  Handyman Keuken Huishoud Keuken
 • Product
   

  Bosch Siemens koolstoffilterset 11018701

  De Bosch Siemens koolstoffilterset (type 11018701) in de afzuigkap heeft een belangrijke functie. Het zorgt ervoor dat vet en geurtjes worden verwijderd uit de kooklucht. Zo ontstaat er geen vette aanslag in je keuken en blijven kookgeuren niet hangen. Deze set bevat twee actieve koolstoffilters: een voorfilter en een achterfilter (ook wel bodemfilter genoemd). De fabrikant raadt aan om de filters ieder jaar te vervangen.
  • Afmetingen voorfilter: 363 x 250 x 29 millimeter
  • Afmetingen achterfilter (ook wel bodemfilter genoemd): 349 x 121 x 23 millimeter
  • Fabrikantnummer: 11018701

  € 132.00

  Meerinformatie

  Handyman Keuken Huishoud Keuken
  Product
   

  Bosch Siemens Parketborstel BBZ122 123 Ø35mm

  De Bosch Siemens Parketborstel BBZ122/123 Ø35mm is geschikt voor alle Bosch & Siemens stofzuigers, met uitzondering van de Ergomaxx modellen. De zuigmond is speciaal ontworpen voor parket en harde vloeren en zuigt effectief vuil uit alle hoeken en naden.
  • Zuigbreedte: 30 cm
  • Diameter: 35 cm
  • Passend voor: alle stofzuigers behalve Ergomaxx modellen
  • Bij steelstofzuigers van de reeks VR4 enkel te gebruiken in combinatie met adapter VZ41010
  • Uitvoering: origineel

  € 19.99

  Meerinformatie

  Handyman Stofzuigen Accessoires
  Product
   

  Bosch Siemens keramische kookplaat reiniger 250ml 311896

  Een keramische kookplaat mag niet worden gereinigd met een schurend middel. Deze Bosch Siemens keramische kookplaat reiniger (origineelnummer 311896) is speciaal geschikt voor het schoonmaken van keramisch glas en roestvrij staal. Zo maak jij het keukenblok na het koken weer schoon, zonder bang te hoeven zijn dat je krassen maakt op de kwetsbare materialen.
  • Bosch Siemens schoonmaakmiddel voor de kookplaat
  • Geschikt voor keramische kookplaten van onder meer Siemens, Bosch, Neff en Gaggenau
  • Inhoud: 250 milliliter

  € 14.99

  Meerinformatie

  Handyman Keuken Huishoud Keuken
  Product
   

  Bosch Siemens Telescoopbuis

  Deze Bosch/Siemens telescoopbuis is ideaal wanneer je stofzuiger nog prima orde is, en enkel de stofzuigerstang aan vervanging toe is. Je koppelt de uitschuifbare stofzuigerbuis gemakkelijk aan de slang en vloerborstel. Zo kun je de stofzuiger weer gebruiken daar waar hij voor gemaakt is.
  • De diameter van de telescoopbuis is 35 mm.
  • Deze zuigbuis past op verschillende stofzuigers van de merken Bosch en Siemens.
  • Lengte uitgeschoven: 99 cm
  • Lengte ingeschoven 61.5 cm

  € 49.99

  Meerinformatie

  Handyman Stofzuigen Accessoires
  Product
   

  Bosch Siemens hepafilter BBZ161HF 00575665 uitwasbaar

  Je wilt niet dat allergenen, bacteriën en stofdeeltjes via de uitblaaslucht van de stofzuiger terug in je woning worden geblazen. Dit probleem voorkom je door het Bosch Siemens BBZ161HF 00575665 hepafilter in de stofzuiger te plaatsen. Het krachtige uitblaasfilter houdt de minuscule vervuilende deeltjes tegen, zodat ze niet ontsnappen uit het apparaat. Het gebruik van een hepafilter (ook wel hygiënefilter genoemd) wordt aangeraden voor personen die last hebben van hooikoorts of allergieën, omdat het zorgt voor een schoner luchtklimaat in je woning.
  • Dit filter is uitwasbaar. Zie je dat het filter vol zit? Spoel het dan uit onder de kraan en laat het filter opdrogen. Het droge filter is direct weer te gebruiken.
  • Hepafilters moeten ieder jaar worden vervangen
  • Fabrikantnummer: BBZ161HF / 575665
  • Inhoud: 1 filter
  • Uitvoering: origineel
  • Uitwasbaar

  € 17.99

  Meerinformatie

  Handyman Stofzuigen Accessoires
  Product
   

  Bosch Siemens Korfwiel Boven

  Deze Bosch Siemens korfwiel is een kleinere wiel voor de middelste en/of bovenste korf in een vaatwasser. Met gleuf zodat het wieltje goed over de rail rolt. Zo kun je de korf met de vaat makkelijk in en uit schuiven. Per 1 stuk verpakt.

  € 6.99

  Meerinformatie

  Handyman Keuken Huishoud Keuken
  Product
   

  Bosch Siemens hepafilter BBZ155HF 570324 uitwasbaar

  Het Bosch Siemens hepafilter BBZ155HF 570324 voorkomt dat stof, bacteriën en allergenen zich via de uitblaaslucht van de stofzuiger terug de kamer in worden verspreid. Het hygiëne uitblaasfilter wordt speciaal aanbevolen voor personen die last hebben van hooikoorts of allergieën, omdat het zorgt voor een schoner luchtklimaat in je woning. Zie je dat het onderdeel vervuild is? Spoel het dan uit onder de kraan en laat het filter opdrogen. Het droge filter is direct weer te gebruiken.
  • Hepafilters moeten ieder jaar worden vervangen
  • Fabrikantnummer: BBZ155HF / 570324
  • Inhoud: 1 filter
  • Uitvoering: origineel
  • Uitwasbaar

  € 49.99

  Meerinformatie

  Handyman Stofzuigen Accessoires
  Product
   

  Bosch Siemens koolstoffilter 00668491 DHZ5476 1 stuk

  Om de lucht in de keuken schoon te houden plaats je het Bosch Siemens koolstoffilter (type 00668491 DHZ5476) in de afzuigkap. De actieve koolstof neemt geuren en vet op uit de dampen die ontstaan tijdens het koken. Vervang het afzuigkapfilter ieder jaar om ervoor te zorgen dat de afzuigkap optimaal presteert.
  • Vervanger van de koolstoffilters met fabrikantnummer 00652477, 00650468 en 00650458.
  • Voor afzuigkappen van Siemens, Bosch, Neff en Gaggenau.
  • Fabrikantnummer: 00668491 / DHZ5476.
  • Inhoud verpakking: 1 filter.

  € 102.00

  Meerinformatie

  Handyman Keuken Huishoud Keuken
  Product
   

  Bosch Tassimo Maxtra Filter Watertank

  Ben je de filterinzet van je Tassimo kwijt maar wil je wel de lekkerste koffie? Gebruik dan deze inzet speciaal voor in je watertank. Dankzij deze inzet kun je een speciaal waterfilter plaatsen in de watertank. Zo wordt niet alleen kalk uit het water gefilterd, maar ook metalen zoals lood en koper die via de leidingen in het water komen. Zo kun je weer genieten van de heerlijkste koffie! Daarnaast weet je zeker dat je koffiezetter nog vele jaren mee gaat doordat je (bijna) geen kalkaanslag hebt.

  € 14.99

  Meerinformatie

  Handyman Keuken Huishoud Keuken
  Product
   

  Bosch Siemens hepafilter 579494 uitwasbaar

  Het Bosch Siemens hepafilter 579494 voor de stofzuiger zorgt voor een schoon en gezond luchtklimaat in huis. Het krachtige hygiënefilter voorkomt dat stof, bacteriën en allergenen via de uitblaaslucht van het apparaat terug de kamer in worden geblazen. Het gebruik van een hepafilter wordt warm aanbevolen aan personen die last hebben van hooikoorts of allergieën, omdat het de klachten aanzienlijk vermindert.
  • Na 6 maanden is het hepafilter verzadigd door alle vuildeeltjes die het heeft tegengehouden. Je kunt het filter één keer uitspoelen onder de kraan. Vervolgens gaat het nog eens 6 maanden mee.
  • Om een blijvend goede werking te garanderen dient het filter elk jaar te worden vervangen.
  • Fabrikantnummer: 579494
  • Inhoud: 1 filter
  • Uitvoering: origineel
  • Uitwasbaar

  € 12.99

  Meerinformatie

  Handyman Stofzuigen Accessoires
  Product
   

  Bosch Siemens Stofzuigerzakken PowerProtect G All 4 stuks

  Bosch/ Siemens type G All fleece stofzuigerzak.
  • Hygiënische sluiting.
  • Inhoud: 4 zakken en 1 microfilter.


  Van deze stofzuigerzakken is ook een huismerk variant verkrijgbaar. En die zijn nu extra voordelig, want je krijgt tijdelijk 20% korting op het 2e pak huismerk stofzakken!

  € 14.99

  Meerinformatie

  Handyman Stofzuigen Stofzuigerzakken
  Product
   

  Bosch Siemens zeefhuis reparatieset vaatwasser 12005744

  Bosch Siemens reparatieset voor de pomppotafdichting/zeefhuis van de vaatwasser. Deze reparatieset is makkelijk in te bouwen in je afwasmachine.
  • Fabrikantnummer: 12005744
  • Inhoud: 1x afdichting, 1x hulpstuk, 4x schroeven (Torx) en gebruiksaanwijzing.
  • Uitvoering: origineel

  € 21.99

  Meerinformatie

  Handyman Keuken Huishoud Keuken
  Product
   

  Bosch Siemens Deurgreep WTE8671 644221

  Bij het te hard en/of snel openen van het wasmachinedeurtje kan het zomaar gebeuren dat de handgreep kapot gaat. Ook kan op den duur door slijtage de deurgreep niet meer goed werken. Een kapotte deurgreep betekent niet dat je direct een gehele wasmachinedeur of zelfs wasmachine hoeft aan te schaffen. Je vervangt gewoon eenvoudig zelf dit onderdeel. Zo verleng je de levensduur van je wasmachine en kun je binnen een mum van tijd weer een wasje draaien!

  € 14.99

  Meerinformatie

  Handyman Keuken Huishoud Huishouden
  Product
   

  Bosch Siemens Reinigingsset

  Met deze Bosch Siemens reinigingsset houd je jouw koffievolautomaat in topconditie. De set bestaat uit een vloeibare ontkalker (500 ml) en 10 reinigingstabletten. Zo heb je in een keer alle producten in huis die nodig zijn voor een goed onderhoud. Door het regelmatig ontkalken en reinigen van je koffiemachine verleng je de levensduur van het apparaat én -niet onbelangrijk- verbetert de kwaliteit van je kopje koffie.
  • De Bosch Siemens reinigingstabletten lossen vet en andere verontreiniging die veroorzaakt worden door de koffiebonen op. Dit voorkomt verstoppingen in het apparaat en een vieze bijsmaak van de koffie.
  • De ontkalker verwijdert kalkafzetting op een betrouwbare en veilige manier.
  • De Bosch Siemens reinigingsset is geschikt voor volautomaten van onder andere Bosch Siemens, Gaggenau of NEFF. Ook waterkokers hebben baat bij een onderhoudsbeurt met deze set.

  € 24.99

  Meerinformatie

  Handyman Keuken Huishoud Keuken
  Product
   

  Bosch Siemens Sluithaak WTL WTA

  Iets te enthousiast geweest met het openen van de droger? En sluit nu het deurtje niet meer? Grote kans dat de deurhaak is is afgebroken. Dit betekent niet dat je meteen de hele droger naar de milieustraat hoeft te brengen. Vervang dit onderdeel eenvoudig met deze Bosch Siemens deurhaak. Zo kun je binnen no-time je natte wasgoed drogen in de wasdroger in plaats van alles op te moeten hangen aan de waslijn.

  € 14.99

  Meerinformatie

  Handyman Keuken Huishoud Huishouden
  Product
   

  Bosch Siemens reinigingstabletten 311940 10 stuks

  Deze Bosch Siemens reinigingstabletten zijn geschikt voor koffievolautomaten van Bosch, Siemens, Neff en Gaggenau. Je kunt de tabs zowel voor een handmatige onderhoudsbeurt gebruiken als voor apparaten met een automatisch reinigingsprogramma. Het middel verwijdert koffieresten uit de machine. Daardoor verbetert de smaak van de koffie. Bovendien hebben goed onderhouden koffieautomaten een langere levensduur. Wij adviseren daarom om de koffiemachine minimaal 1x per maand schoon te maken met speciale reinigingstabs.
  • Inhoud: 10 stuks. Dit is voldoende voor 10 reinigingsbeurten.
  • Origineelnummer: 311940.

  € 11.99

  Meerinformatie

  Handyman Keuken Huishoud Keuken
  Product