Carpoint drankhouders 2 stuks

Weet je ook nooit zo goed waar je je drankjes moet laten in de auto? Met deze bekerhouders van Carpoint heb je je drankje altijd binnen handbereik en voorkom je dat deze omvalt. Je hangt de blikjeshouders eenvoudig in de raamsponning van de auto.
    Per 2 stuks.

€ 3.49

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Carpoint 7 Polige Stekker

Om de verlichting op de aanhanger of caravan te laten werken heb je een stekker nodig die voor een verbinding zorgt met de auto. In Nederland worden er vier verschillende soorten stekkers gebruikt voor het verbinden van auto met een andere toepassing. Eén hiervan is de 7 polige stekker. Deze 7 polige caravanstekker of aanhangerstekker wordt vooral gebruikt bij aanhangers/caravans van voor 1996 en fietsdragers. Na 1996 werden er meer eisen gesteld aan de verlichting hiervan (bijv. mistlamp) waardoor deze stekker werd vervangen door de 13 polige stekker.

€ 5.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Carpoint Parkeerkaarthouder

Deze parkeerkaarthouder van Carpoint is ideaal voor het op z'n plek houden van een parkeerkaartje. Zo zorg je ervoor dat het kaartje niet wegwaait bij het dichtslaan van het portier en voorkom je een parkeerboete.

€ 3.49

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Carpoint Plexi IJskrabber

Een eenvoudige en voordelige ijskrabber: de Carpoint Plexi IJskrabber. De schaafbreedte van de krabber is 8 cm. Vanwege het kleine formaat is de ijskrabber gemakkelijk op te bergen.

€ 2.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Carpoint spanbanden 2,5 meter

Zorg er met de Carpoint spanbanden 2,5 meter voor dat je bagage of lading geen kant op gaat. Met de spanbanden is het namelijk mogelijk deze extra stevig vast te zetten.
  • Afmetingen: 2,5m x 25cm.
  • Verpakkingsinhoud: 2 stuks van 2,5m.

€ 5.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Carpoint Autolader Plug

Ben je per ongeluk op de aanstekerplug gaan staan? Of is de plug doorgebrand? Vervang deze dan eenvoudig met de losse aanstekerplug van Carpoint. Zo heb je binnen een handomdraai je campingkoelkastje, portable dvd speler of ander 12V apparaat weer aan de praat. Maximaal belastbaar tot 8 ampère. Let op: er zit geen schroefbevestiging in; je moet de draad dus zelf vast solderen.

€ 4.69

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Carpoint Aanhangernet Fijn 2,5 x 1,6 M

Voorkom een boete en gebruik dit fijne aanhangernet 2,5 m x 1,6 m van Carpoint. Sinds 2007 is het namelijk verplicht om de lading van je aanhanger te zekeren en ervoor te zorgen dat de lading of delen hiervan niet van de aanhanger kunnen vallen. Doordat dit aanhangernet fijn geweven is, is het uitermate geschikt voor het vervoeren van losse ladingen zoals takken, slooppuin en ander los materiaal.

€ 27.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Carpoint alcoholtester met NF Keur

Ga je op vakantie naar Frankrijk? Sinds 2013 is elke automobilist in Frankrijk verplicht om twee alcoholtesters met het NF keurmerk in zijn auto te hebben. Ga goed voorbereid op vakantie en bestel deze Turdus alcoholtester. De alcoholtester van Turdus werkt zonder ballon.

Hoe werkt het?
1. Houd de tester 10-15 seconden in een dichte hand.
2. Duw de caps aan beide kanten op het testbuisje om de beveiliging te verbreken.
3. Blaas rustig in het buisje in de richting die staat aangeven op het buisje.
4. Stop met blazen zodra de rode rechthoek helemaal wit is geworden.
5. Vergelijk de uitslag met de kleurenkaart op de verpakking.

€ 3.29

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Carpoint Torxsleutelset

Deze torx set van Carpoint, ook wel torxinbussleutelset genoemd, is 8-delig. Deze torx sleutels zijn stervorming en hebben zes hoekpunten. Met torx sleutels kun je schroeven eenvoudig los en vast draaien. Het grote voordeel van torx is dat je hiermee minder kans hebt dat een sleutel uit de schroef schiet en je beter kracht kunt overbrengen van de sleutel op de schroef. Dit zorgt uiteindelijk voor makkelijker (de)monteren. Een nuttige aanvulling voor elke gereedschapskist dus! Maten van de sleutels zijn T9-T10-T15-T20-T25-T27-T30-T40.

€ 13.99

Meerinformatie

Handyman Overige Doe het zelf
Product
 

Carpoint EHBO Doos Euro

Een ongelukje zit vaak in een klein hoekje. Het is dan ook geen overbodige luxe om een verbanddoos binnen handbereik te hebben. Met deze EHBO doos van Carpoint heb je altijd de juiste spullen bij de hand. Hiermee kun je de meest voorkomende ongelukjes behandelen.

Inhoud
3x steriele gaasjes 5x5cm
2x elastisch windsel 4m x 6cm
1x elastisch windsel 4m x 8cm
schaar
pincet
paar handschoenen
20x pleisters assorti
5x wondpleister
hechtpleister 100 x 2 ,5cm
4x alcohol doekjes
driekante doek
EHBO-handleiding

€ 11.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Carpoint Autolamp 21 5W BAY15d

Een kapot achterlicht of remlicht? Vervang deze dan eenvoudig met deze gloeilampen van Carpoint. Deze lampen hebben een BAY15d (P21/5W) fitting en worden vooral gebruikt in knipper-, rem- en achterlichten. Voor veilig verkeer is het belangrijk dat je een kapotte lamp zo snel mogelijk vervangt. Zo zien andere verkeersdeelnemers wanneer je remt of wil afdraaien. Als je niet zeker weet welke fitting je nodig hebt kun je in het serviceboekje van de auto of op de kapotte lamp kijken. Het elektrisch vermogen van de lampjes is 21/5 W. Inhoud: 2 stuks.

€ 2.49

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Carpoint Autolamp 60 55W H4

Vervang altijd meteen een kapotte autolamp. Licht zorgt voor beter zicht, betere zichtbaarheid en dus meer veiligheid. Deze H4 gloeilamp is waarschijnlijk de populairste lamp in de automarkt. Deze lamp wordt namelijk gebruikt voor dim- en grootlicht. Bij het vervangen van je kapotte autolamp is het belangrijk om te kijken welke fitting de lamp heeft. Dit vind je terug in het serviceboekje van de auto of op de lamp zelf. Deze gloeilamp van Carpoint heeft een H4 fitting en is 60/55W.

€ 5.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Carpoint Discusslot

De kans verkleinen dat je slot wordt open gebroken? Gebruik dan dit discusslot van Carpoint. Een discusslot is een speciaal soort slot, want het heeft verschillende voordelen en een bijzondere vorm. Door de ronde vorm en de kleine beugelopening biedt dit slot optimale weerstand bij een poging tot openbreken. Het slot is gemaakt van roestvrijstaal en is hierdoor bestand tegen ruwheid, corrosie en is weersbestendig. Ideaal dus als fietsslot. Diameter van het slot is 70 mm.

€ 9.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Carpoint Raamtrekker Wisser

Met deze raamtrekker van Carpoint blijf je alles glashelder zien. Aan de ene kant zit een natuurspons waarmee je het raam goed in de sop zet. Met de trekker aan de andere kant maak je het raam droog. De overgebleven natte plekken kun je drogen met een microvezeldoek. Lengte van de wisser/spons is 15 cm en het handvat is 15 cm lang.

€ 4.69

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Carpoint Anti ijsdeken 70x150 cm

Voorkomen is beter dan genezen. Dus wil jij 's morgensvroeg niet eerst de voorruit moeten krabben? Gebruik de Carpoint Anti-ijsdeken 70x150 cm. De ijsdeken isoleert de voorruit en voorkomt ijsvorming. Ook in de zomer is de deken handig; hij voorkomt dat de warmte van de zon door de voorruit naar binnen dringt en dat helpt de temperatuur laag te houden. Omdat de deken vastgeklemd wordt in de deuren hoef je je geen zorgen te maken dat hij wegwaait of gestolen wordt.

€ 4.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Carpoint IJskrabber Met Handschoen

We moeten weer gaan krabben! Voorkom ijskoude handen met de Carpoint ijskrabber met handschoen. De krabber heeft een schaafbreedte van 10 cm en een handschoen om jouw hand te beschermen tegen de kou en het ijs.

Kleuren worden willekeurig uitgeleverd.

€ 5.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Carpoint Nachtbril Nightvision Geel

Zie je tijdens het autorijden minder goed in het donker? Dan biedt deze Carpoint nachtbril nightvision met gele glazen uitkomst. De nightvision bril beschermt je tegen storende lichteffecten en verblinding. Daardoor wordt autorijden weer een stuk veiliger en plezieriger!
  • Veel Nederlanders hebben moeite bij snelle omschakelingen van licht naar donker. Zo zien ze wegmarkeringen minder goed en wordt het inschatten van afstanden lastiger. Vaak is turen het gevolg en hierdoor wordt autorijden een stuk vermoeiender voor je ogen.
  • Ideaal bij druk tegenliggend verkeer of felle straatverlichting.
  • Dankzij de flexibele pootjes past de nachtbril iedereen.


Benieuwd of deze nachtbril echt nut heeft? Wij hebben het product voor jou getest. Lees ons oordeel in ons blog.

€ 7.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Carpoint IJskrabber Raamtrekker

De Carpoint IJskrabber & Raamtrekker is twee-in-één. Zowel een ijskrabber als een raamtrekker. De schaafbreedte is 13 centimeter, dat is handig om snel werk te maken van de ruit.

€ 5.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Carpoint Autolamp 5W BA15s

Deze gloeilamp van Carpoint heeft een BA15s/R5W fitting en wordt vooral gebruikt in rem-, knipper- en achterlichten. Het is belangrijk dat je een kapotte lamp zo snel mogelijk vervangt. Zo zien andere verkeersdeelnemers je beter, zien ze wanneer je remt of als je wil afdraaien. Weet je niet zeker welke fitting je nodig hebt? Kijk dan in het serviceboekje van de auto of kijk op de kapotte lamp. Het elektrisch vermogen van de lampjes is 5 W. Inhoud: 2 stuks.

€ 2.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Carpoint Gordelbeschermers

Heb je tijdens het rijden last van snijdende gordels? Gebruik dan deze gordelbeschermers van Carpoint en voorkom dit nare gevoel. Doordat de gordelhoezen van Carpoint een zachte buitenlaag hebben zullen de gordels niet meer schuren in je nek.
  • Inhoud: 2 gordelbeschermers
  • Kleur: Zwart

€ 8.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Carpoint Autolampset H4 30 delig

Onderweg altijd de juiste lamp of zekering bij de hand hebben? Dan is deze 30-delige autogloeilampenset van Carpoint ideaal voor jou. In de handige box zit alles om een kapot lampje of een doorgebrande zekering snel en eenvoudig te vervangen. Dit kan je achterlicht, remlicht, kentekenlicht, knipperlicht of koplamp zijn. De koplampen hebben een H4 fitting en daarnaast zitten er zowel normale zekeringen als mini zekeringen bij deze set.

Inhoud
Lampen
2x H4 60/55W
3x 21/5W BAY15D
1x 21W BA15S AMBER
2x 21W BA15S
1x 5W BA15S
1x 10W BA15S
2x 5W T10
3x C5W
3x C10W

Zekeringen
2x 10A
2x 15A
2x 20A
2x 10A (mini)
2x 15A (mini)
2x 20A (mini)

€ 14.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Carpoint Autolamp 21W BAU15s

Je herkent een kapot achterlicht wanneer deze een stuk sneller gaat knipperen. Gebruik deze autolampen van Carpoint die speciaal zijn ter vervanging van een kapot achterlicht. Deze lamp staat ook wel bekend als de BAU15s of PY21W. Als je niet zeker weet welke fitting je nodig hebt kun je in het serviceboekje van de auto of op de kapotte lamp kijken. Het elektrisch vermogen van de lampjes is 21W. Inhoud: 2 stuks.

€ 2.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Carpoint Mini Steekzekeringen

Wordt de sigarettenaansteker niet meer warm? Of gaan de autoramen niet meer omlaag? Dan kan het zijn dat er een autozekering is doorgebrand. Dit kan veroorzaakt zijn door overbelasting of kortsluiting. Autozekeringen voorkomen schade aan elektronische apparaten in je auto en het is dus belangrijk om de zekeringen zo snel mogelijk te vervangen. Anders doet het gekoppelde apparaat of mechanisme van deze kapotte zekering het niet. Kijk eens in de zekeringenkast om te kijken of er een zekering vervangen dient te worden. Deze kast vind je in de buurt van de stuurkolom of onder de motorkap in de buurt van de accu.

Autozekeringen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Elke kleur staat voor een ander maximaal belastbaar ampère. Het is belangrijk om een kapotte autozekering te vervangen met een zekering met dezelfde specificaties. Set met 6 mini zekeringen.

€ 3.49

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Carpoint Auto Beschermdeken 1,4 x 1,5 M

Met deze Carpoint beschermdeken houd je de achterbank en kofferbak eenvoudig schoon. Zo bescherm je de bekleding tegen dierenharen, vuil en vocht. De beschermdeken - ook wel autodeken genoemd - bevestig je snel en eenvoudig aan de hoofdsteunen. Is de autobeschermdeken vies? Met een vochtige doek maak je deze makkelijk weer schoon.

€ 13.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Carpoint Verloopstekker 13 naar 7 Polig

Op zoek naar een verloopstekker 13 naar 7 polig? Dan is dit de adapter die je zoekt! Als je een aanhanger, caravan of fietsdrager hebt, dan heb je een stekker met stekkerdoos nodig voor de verlichting ervan. Vooral oudere modellen aanhangwagens en caravans hebben een 7 polige aansluiting. Dit koppelstuk is ideaal wanneer je een auto hebt met een nieuwe 13 polige stekkerdoos, maar je nog een caravan, fietsendrager of aanhanger hebt met een 7 polige stekkerdoos.

€ 8.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product