Cougar Gaming Muis 700M Superior voor FPS

Wil jij alleen het beste van het beste? De Cougar Gaming Muis 700M Superior is een met prijzen bekroonde muis voor professionele gamers. Deze muis is de beste keuze voor first person shooters (FPS), want het model is super gevoelig en voorzien van een speciale knop waarmee je kunt richten. Het verstelbare aluminium frame, aanpasbare gewicht en de vormgeving zorgen voor het best mogelijke ergonomische ontwerp. De 12000 DPI laser sensor zorgt voor een extreem precieze nauwkeurigheid van de muis. Deze instelling pas je eenvoudig aan, zodat je in iedere situatie en bij ieder type scherm profiteert van de perfecte precisie.

Ergonomisch gepatenteerd ontwerp
Tijdens het gamen vliegt de tijd. Zonder dat je er erg in hebt, zit je al gauw een aantal uur achter de computer. Een ergonomische muis is dan ook een must! Het vrijdragende ontwerp van de Cougar 700M Superior is gepatenteerd en gebaseerd op ergonomische vormen. Je kunt zelf de hoogte, vorm en afmeting van de handpalm aanpassen. Zo is de muis helemaal aangepast aan jouw lichaam, en dat voorkomt vermoeidheid van je pols en arm tijdens lange game sessies. Met de losse gewichtjes kun je de muis bovendien verzwaren als je dat prettiger vindt.

Duurzaam aluminium behuizing
Wat de 700M Superior game muis zo onderscheidt van andere muizen, is dat het frame gemaakt is van aluminium. Dit materiaal is zeer licht van gewicht, maar toch erg sterk. Daardoor is dit model lichter, steviger en robuuster dan andere gaming muizen.

8 knoppen, 27 functies
Met de 8 knoppen bedien je wel 27 verschillende functies, zoals handige shortcuts. Er zit zelfs een 45° sniper knop op. Hiermee richt je met hoge precisie een schot, zonder ongewenste bewegingen van de cursor. Met de 8 programmeerbare knoppen bedien je alle functies snel en effectief. In het interne geheugen van de muis sla je de belangrijkste functies op en maak je tot 3 configuratie profielen met alle 27 functies. Super handig, want zo beschik je nog steeds over jouw favoriete configuratie wanneer je de muis aansluit op een andere pc!

 • Aanpasbaar gewicht
 • RGB headlight
 • 4-stadia DPI LED display; om direct te zien welk DPI level is ingesteld
 • 1000Hz polling rate; slechts 1ms reactietijd
 • Anti-slip zijkanten; voor meer grip
 • De vergulde USB-connector en gevlochten kabel zorgen voor meer stevigheid en een langere levensduur van de kabel.
 • Inclusief UIX Systeem; dit is een gaming device management systeem waarmee je eenvoudig alle functionaliteiten beheert.
 • Compatible met Windows 7, 8 en 10.

Downloads:
Handleiding Cougar 700M gaming muis
€ 89.99

Meerinformatie

Handyman Inkt PC Multimedia
Product
 

Cougar Gaming Muis 500M voor FPS MMO MMORPG

Voor iedere gamer is het comfort één van de belangrijkste zaken bij het uitkiezen van een nieuwe muis. De Cougar Gaming Muis 500M is daarom niet zo maar een muis; deze muis wordt één met je hand. De 6 knoppen zijn geplaatst op zorgvuldig gekozen posities. Dankzij de 3 configuratieprofielen die de muis op kan slaan, bedien je tot wel 21 functies met één hand! Dat maakt deze muis zeer geschikt voor FPO (first person shooters), MMO (massively multiplayer online games) en MMORPG (massively multiplayer online role-playing games).

Dit jongere broertje van de Cougar 550 M biedt jou alles wat je nodig hebt om optimaal te presteren tijdens het gamen, zonder dat je direct bankroet gaat door de aanschaf ervan. De ADNS-3090 optische sensor zorgt voor de precisie die je wenst voor een prijs die je jezelf kunt veroorloven. Dit is een van de beste sensoren die nu op de markt zijn. De gaming muis heeft een ergonomisch design, zodat jij uren kunt gamen zonder last van je pols te krijgen.

 • Aan de achterkant van het scrollwiel zit een trigger knop. Met deze ergonomisch vormgegeven button schakel je met een vlugge vingerbeweging vrijwel direct een extra functie in. De trigger knop is programmeerbaar, zodat je zelf bepaalt wélke functie dit is.
 • Het anti-slip profiel aan de zijkanten zorgt voor meer grip.
 • De gevlochten kabel is sterker dan de kabel van een normale muis, en daardoor goed beschermd tegen beschadigingen.
 • De optische ADNS-3090 sensor heeft een DPI van 4000. Tijdens het spel pas je de DPI eenvoudig aan met een van de knoppen. De resolutie is in te stellen op 400, 800, 1200, 1600, 2000, 2400, 3200 en 4000 DPI.
 • Extreem snelle reactietijd van 1 milliseconde dankzij de polling rate van 1000Hz. Al jouw opdrachten worden direct uitgevoerd.
 • Sla 3 configuratieprofielen in op het interne geheugen van de muis. De 500 M is uitgerust met een 3-stadia DPI LED indicator. Dit is een RGB backlight systeem waaraan je direct ziet welk configuratieprofiel je op dat moment gebruikt.
 • Inclusief UIX Systeem; dit is een gaming device management systeem waarmee je eenvoudig alle functionaliteiten beheert.
 • Compatible met Windows 7, 8 en 10.

Downloads:
€ 44.99

Meerinformatie

Handyman Inkt PC Multimedia
Product