HPX Zelfklevende klittenband 1m

Deze HPX klittenband heeft een zelfklevende kant. Hiermee kan je gemakkelijk lichte voorwerpen bevestigen.
De zelfklevende laag hecht goed op bijvoorbeeld metaal, glas, keramiek en kunststoffen.
De klittenband is geschikt voor gebruik binnen en buiten.

€ 6.99

Meerinformatie

Handyman Overige Doe het zelf
Product
 

HPX Pantsertape 50mm

Zeer sterkte pantsertape van HPX. Geschikt voor de reparatie en bevestiging van leidingen, buizen, tuinslangen etc. Deze tape heeft een hoge kleefkracht en is waterbestendig. Lengte 10 meter.

€ 6.49

Meerinformatie

Handyman Overige Doe het zelf
Product
 

HPX Isolatietape 19mm 10m

Op zoek naar sterke tape? Deze PVC-isolatietape van HPX is niet alleen te gebruiken voor elektrische isolatie maar is ook heel geschikt voor vele andere toepassingen.
 • Gemaakt van vlamvertragend materiaal.
 • De rol bevat 10 meter tape zodat je een hele tijd vooruit kunt.
 • Breedte: 19 mm.

€ 2.29

Meerinformatie

Handyman Overige Doe het zelf
Product
 

HPX Stretch en fuse tape zwart

Wil je op een snelle en efficiënte manier een lek in bijvoorbeeld een tuinslang of drukluchtslang dichten? Dan is deze HPX Stretch en Fuse tape ideaal. Met deze tape kun je eenvoudig een permanente afdichting maken. Bij het aanbrengen van de tape trek je de tape uit tot 3x zijn eigen lengte, vervolgens rol je het om het gedeelte wat je wilt afdichten en de rest van het werk doet de tape zelf. Wil je de tape verwijderen? Dan kun je dit heel makkelijk doorsnijden met een mesje en de tape laat netjes zonder lijmresten los. De tape kan een druk tot 12 bar aan, is geschikt voor temperaturen van -65° tot 260° en is ook onder water te gebruiken. Zo kun je leidingen netjes afdichten en elektra kabels veilig isoleren. Kortom, deze tape mag in geen enkele gereedschapskist ontbreken.

€ 9.99

Meerinformatie

Handyman Overige Doe het zelf
Product
 

HPX Beveiligingstape 19mm

Dubbelzijde 100% transparante beveiligingstape. Zeer geschikt voor het monteren van allerhande objecten. Goede hechting op metaal, glas en de meeste kunststoffen.

€ 6.99

Meerinformatie

Handyman Overige Doe het zelf
Product
 

HPX Isolatieband

Deze witte isolatietape van HPX is uitermate geschikt voor het isoleren en bundelen van elektrische kabels en draden. De beschermende en betrouwbare isolatietape is eenvoudig rond oneffen oppervlakken te wikkelen. De tape is temperatuurbestendig tot 90 graden en werkt vlamvertragend. Een schaar heb je bovendien niet nodig, want de tape is simpel en snel af te scheuren! Deze isolatietape is voorzien van een VDE-goedkeuring. De breedte van de tape is 19mm en er zit 20 meter tape op één rol.

€ 4.99

Meerinformatie

Handyman Overige Doe het zelf
Product
 

HPX Powerpads 10 stuks

Met deze dubbelzijdige montage/kleef pads van HPX hang je gemakkelijk zonder te hoeven schroeven kleine decoraties op. Denk hierbij aan een klok huisnummer plaat of rookmelder. De kleefpads zijn geschikt voor zowel gladde ruwe en poreuze ondergronden.
 • De pads zijn 40 mm lang en 20 mm breed.
 • De pads zijn 0.80 mm dik
 • De pads zijn geschikt voor buiten en binnen gebruik.

  € 5.99

  Meerinformatie

  Handyman Overige Doe het zelf
Product
 

HPX Pantsertape 50mm Zilver 25m

Lekt je tuinslang of moet je snel een buis of leiding afdichten dan gebruik je de pantsertape van HPX. Deze hoogwaardige tape heeft een hoge kleefkracht en is makkelijk met de hand van de rol af te scheuren. De tape is waterproof en weerbestendig.
 • De tape heeft een breede van 50 mm
 • Er zit 25 meter tape op een rol
 • De tape heeft een dikte van 0.3 mm
 • De tape heeft een zilveren kleur

€ 8.99

Meerinformatie

Handyman Overige Doe het zelf
Product