Inventum hepa filter

Gebruik in je Inventum DE010 of STS725 steelstofzuiger de Hepa 13 filter.
  • Passend voor: Inventum DE010 en STS725 steelstofzuigers
  • Uitvoering: Origineel

€ 11.99

Meerinformatie

Handyman Stofzuigen Accessoires
Product
 

Inventum Koolstoffilter Ø176x35mm 2KSF002

De 2KSF002 koolstoffilters set is een set geschikt voor verschillende modellen afzuigkappen van Inventum. Als je de afzuigkap niet mag aansluiten op een buiten luchtafvoer dan heb je recirculatie filters nodig. Deze koolstof filters filteren je kookluchtjes uit de lucht. Op deze manier blaast je afzuigkap weer frisse lucht terug je keuken in.

De fabrikant raad aan elke 3 maanden je koolstoffilters te vervangen. Zo ben je er zeker van dat je altijd goed werkende filters hebt.

€ 24.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Inventum Steelstofzuiger STS725RC

Deze Inventum steelstofzuiger STS725RC is een krachtige stofzuiger en kruimeldief in één. Doordat de stofzuiger snoerloos is, heb je nooit meer last van het draad dat in de weg zit. De stofzuiger heeft een super krachtige motor dat werkt via een ultrapower cycloontechniek en een 25,2V Li-ion accu. Je kunt 25 minuten stofzuigen met een volle accu en hij is weer binnen 5 uur tijd volledig opgeladen. Doordat er een HEPA 13 filter in zit is deze zeer geschikt voor mensen met een allergie. De stofzuiger is voorzien van een gemotoriseerde turboborstel. Met een turboborstel zuig je alle stof, vuil en haren maken op, ideaal voor mensen met dieren is huis! De stofzuiger is een lichtgewicht waardoor die door iedereen makkelijk te gebruiken is. Het is aan zakloze stofzuiger, je hoeft dus geen stofzakken aan te schaffen. Een heel leuk extraatje is dat de stofzuiger automatische verlichting heeft. Dus bij te weinig licht springt er een lampje aan waardoor je in de donkere hoeken makkelijk kunt schoonmaken.
  • Steelstofzuiger van Inventum
  • Kleur: Rood
  • Gebruikstijd: 25 min
  • Inhoud stofreservoir: 0,6 L
  • Met kruimelzuiger
  • Oplaadtijd: 300 minuten
  • 80 dB
  • Inclusief turbozuigmond, combimond en meubelzuigmond

€ 129.00

Meerinformatie

Handyman Stofzuigen Stofzuigers
Product
 

Inventum Kneedhaak BM20

Niets is lekkerder dan de geur van versgebakken brood in de ochtend. Kun je helaas niet meer zelf bakken, omdat je per ongeluk de kneedhaak van je broodbakmachine hebt weggegooid? Of is de haak simpelweg versleten en aan vervanging toe? Vervang de kneedhaak dan met deze originele kneedhaak van Inventum. Zo blijf je genieten van vers gebakken brood.

€ 14.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product