Kenwood Sluiting Blenderbeker

Deze KW650544 sluitingsring van Kenwood zorgt ervoor dat de mesjes goed worden afgesloten en er hierdoor geen vloeistof uit de blenderkan kan lekken. Geschikt voor verschillende Kenwood apparaten.

€ 7.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Kenwood Garde

Deze garde is speciaal voor je Kenwood keukenmachine, hiermee heb je een perfecte vervanger voor je oude kapotte garde. Het originele nummer van deze garde is KW712208. Zo waan jij je binnen no time weer een keukenprinses en sta je de heerlijkste gerechten te bereiden.

€ 39.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Kenwood Bar Naar Twist Adapter KAT001ME

Dankzij de Kenwood Bar Naar Twist Adapter KAT001ME gebruik je hulpstukken voor het Twist verbindingssysteem (KAX modellen) op oudere keukenapparaten met het Bar verbindingssysteem (KM/KMC modellen). De adapter is eenvoudig te plaatsen op het langzame snelheidsaandrijfpunt aan de voorkant.
  • Passend voor: oudere Kenwood Chef/Major keukenmachines.
  • Let op: past NIET in de eerdere A700, A701, A702 of A703 series.

€ 24.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Kenwood koffiekan zwart KW711539

Is je koffiekan van je Kenwood kMix CM kapot? Deze vervangende Kenwood koffiekan CM021 is geschikt voor je Kenwood kMix CM koffiezetapparaat. Bij het regelmatig gebruiken van je koffiemachine slijten onderdelen of accessoires van de koffiemachine. Deze kun je nu makkelijk bij Handyman bestellen. Zo hoef je geen nieuw apparaat aan te schaffen.
  • Inhoud voor 3 tot 6 kopjes koffie
  • Originele Kenwood koffiekan
  • Kleur: zwart

€ 22.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product