Kroon Oil Kettingspray

Een ketting en tandwielen zijn best prijzig om te vervangen. Daarom is het belangrijk om deze goed te onderhouden zodat ze langer mee gaan. Hiervoor kun je de BioTec AS van Kroon Oil gebruiken, ook wel kettingspray genoemd. Dit is een universeel smeermiddel dat biologisch afbreekbaar is. Deze kettingspray werkt vuil- en vochtafstotend, vermindert slijtage, werkt wrijving verlagend en voorkomt corrosie. Zo is je fietsketting beter bestand tegen hoge druk, strooizout en modder. Ook andere bewegende delen zoals de derailleur, kabels en shifters zijn geschikt voor deze kettingspray. Inhoud 300 ml.

Voordat je de onderdelen gaat smeren is het belangrijk om deze eerst grondig te reinigen. Daarna breng je de kettingspray aan en verwijder je overtollig product met een pluisvrije doek. Regelmatige herhaling voorkomt bovenmatige slijtage.

€ 14.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Fiets
Product
 

Kroon Oil Tefspray PTFE

Minder slijtage aan je fiets? Om ervoor te zorgen dat je fiets lang mee gaat is het belangrijk dat je deze regelmatig insprayt met teflonspray. Deze teflonspray van Kroon Oil - ook wel Tefspray PTFE genoemd - is multifunctioneel, want het is een smeermiddel, glijmiddel en antihechtmiddel in 1. Teflonspray zorgt ervoor dat vocht en vuil wordt verdreven en laat een beschermlaagje op het behandelde oppervlak achter. Hierdoor is je fiets beter bestand tegen corrosie en wordt aanhechting van nieuw vuil tegen gegaan. Een ander kenmerk van Tefspray PTFE is dat het een groot doordringend vermogen heeft, waardoor alle hoekjes en gaatjes bereikt kunnen worden. De spray kan gebruikt worden voor het smeren van scharnieren, gereedschappen, lagers, kabels en kettingen. Inhoud 300 ml.

Voordat je begint is het belangrijk dat je de te behandelen oppervlakken schoon, droog en vetvrij zijn. De teflonspray goed schudden voor gebruik. Spuit vervolgens vanaf een afstand van 10 - 25 cm en laat het enkele minuten drogen. Je kunt de behandeling enkele keren herhalen om de functionaliteit te verhogen. Iedere laag dient droog te zijn voor het aanbrengen van een volgende laag. Het nawrijven met een doek verhoogt het resultaat.

€ 15.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Fiets
Product
 

Kroon Oil Rijwielolie

Als je je fiets in topconditie wil houden is het belangrijk dat je regelmatig de bewegende delen van je fiets smeert. Zo voorkom dat je stalen ros gaat kraken en piepen. Hierbij kun je denken aan het smeren van de remmen, ketting, schakelcomponenten, pedalen en het slot. Hierbij is de rijwielolie van Kroon-Oil onmisbaar. Deze rijwielolie bestaat uit volledig afbreekbare raapzaadoliën en breekt daardoor snel af. Deze olie heeft een zeer goede anti-roest en anti-corrosiewerking.

€ 5.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Fiets
Product
 

Kroon Oil Vaseline

Deze witte vaseline van Kroon-Oil is onmisbaar in het onderhoud setje voor je fiets. Vet met deze zuurvrije vaseline ondergronden van aluminium, chroom en staal in en voorkom zo roestvorming. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de velgen, spaken, boutjes en moeren. Zorg wel dat je eerst het in te smeren oppervlak schoonmaakt. Aangeraden wordt om je fiets voor het winterweer met vaseline in te smeren, zodat sneeuw, regen en strooizout je fiets minder aantasten. Inhoud 60 gram.

€ 4.49

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Fiets
Product
 

Kroon Oil Handy Oil

Deze handy oil is een universeel smeermiddel dat in geen enkel huishouden zou mogen ontbreken. Het is een ideaal product voor vele doeleinden in en om het huis doordat deze olie van Kroon Oil zuurvrij, kleur- en reukloos is. Zo is dit smeermiddel te gebruiken voor het smeren van scharnieren, remkabels, portierpennen, sloten en licht belaste kogellagers. Daarnaast kun je deze handy oil ook als poetsolie voor je fiets gebruiken. Een multifunctioneel product dus dat thuis hoort in je gereedschapskist of keukenla. Inhoud 100 ml.

€ 6.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Fiets
Product
 

Kroon Oil Kogellagervet

Kraken je trappers of wielen? Dan is het tijd om je kogellagers in te smeren. Alle bewegende onderdelen op je fiets zijn voorzien van kogellagers. Dit kogellagervet van Kroon Oil is ideaal voor het smeren van kleine en middelgrote kogellagers van je fiets, maar ook van andere machines. Het kogellagervet voorkomt corrosie en slijtage en zorgt bovendien ook voor een uitstekende water- en vuilverdringing. Inhoud 60 gr.

€ 4.49

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Fiets
Product
 

Kroon Oil Naaimachineolie

Deze SMO 1830 olie van Kroon Oil is speciaal ontwikkeld voor het zuurvrij smeren van zeer fijnmechanische apparaten, zoals naaimachines en andere textielmachines. Deze olie staat dan ook beter bekend als naaimachineolie. Door de hoge zuiverheid van de naaimachineolie is deze voor vele doeleinden te gebruiken. Inhoud 100 ml.

Let op! SMO 1830 mag niet worden gebruikt in de medische industrie en in de levensmiddelenindustrie, waar levensmiddelen met de olie in contact kunnen komen.

€ 5.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Fiets
Product
 

Kroon Oil Siliconenspray

Deze siliconenspray van Kroon Oil is een echte alleskunner. Het middel is erg handig om in huis te hebben, en niet alleen voor je fiets!
  • Zo is de spray een breed inzetbaar beschermings- en conserveringsmiddel tegen vuil, vocht en roest. Als je een fiets insprayt met siliconenspray komt er een beschermend laagje op de fiets. Dit zorgt ervoor dat het vuil niet zo makkelijk hecht en je fiets de volgende keer makkelijker schoon te maken is.
  • Daarnaast kun je siliconenspray ook goed gebruiken voor het smeren van bewegende delen die in aanraking komen met vocht.
  • Kroon Oil siliconenspray beschermt tegen bevriezing. Het wordt daarom ook veel gebruikt voor (auto)sloten.
  • Ook te gebruiken voor andere materialen en voorwerpen zoals rubber, scharnieren, plastic, chroom en leer.
  • Let op! Siliconenspray is niet geschikt voor het waterdicht maken van kleding en textiel.
  • Pompspray zonder drijfgas.
  • Inhoud: 300 ml.

€ 11.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Fiets
Product