Krups Prikplaat MS 622718 Dolce Gusto

Deze Krups Prikplaat MS-622718 is geschikt voor verschillende Dolce Gusto koffiemachines. Om de lekkerste bakjes koffie te creëren is het belangrijk dat de capsule goed wordt open geprikt. Hiervoor dient de prikplaat van het apparaat. Als dit onderdeel is beschadigd, kan er niet genoeg druk worden gezet op de koffiecapsule om een groot genoeg gaatje te prikken. Hierdoor stroomt er niet genoeg water in de koffiecapsule en blijft een deel van de gemalen koffiebonen achter in de cup. Het resultaat is een slappe bak koffie...
 • Zet weer lekkere koffie dankzij deze Krups Prikplaat MS-622718.
 • De prikplaat bestaat uit een naaldje en waterinspuit.
 • Het complete onderdeel is 13 mm hoog en heeft een diameter van 56 mm.
 • Niet geschikt voor de Melody 1 KP20xx reeks.

€ 11.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Krups Waterreservoir MS 622735 Dolce Gusto Piccolo

Krups Waterreservoir MS-622735 voor de Dolce Gusto Piccolo koffiemachine. Is het waterreservoir van jouw Dolce Gusto koffiezetapparaat beschadigd of kapot? Dan is dit het moment om een nieuwe aan te schaffen!
 • Inhoud: 0,6 liter. Dat is voldoende voor ongeveer 5 koppen koffie.
 • Doordat het reservoir transparant is zie je precies hoeveel water er nog in zit.
 • Het reservoir is eenvoudig afneembaar.
 • De MS-622735 watertank past op alle Krups Dolce Gusto Piccolo machines.

€ 11.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Krups Anti Kalkpatroon Claris

Met het Anti kalkpartroon van Krups houd je een volautomaat in topconditie. De machine gaat hierdoor langer mee en zorgt ervoor dat de koffie goed blijft smaken. Schroefbaar en geschikt voor volautomaten. Per 1 stuk verpakt.

€ 17.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Krups Reinigingsnaald MS 622386 Dolce Gusto

Gebruik de Krups Reinigingsnaald MS-622386 voor de Dolce Gusto voor het ontstoppen / schoonmaken van de padhouder van de koffiemachine. Na een tijdje kan de opening in de padhouder verstopt raken door koffierestjes. Hierdoor kan de koffie niet goed meer doorstromen, en wordt de hoeveelheid drinken die in het kopje belandt steeds kleiner. Een verstopping los je gemakkelijk én veilig voor het apparaat op met deze reinigingsnaald.

€ 2.49

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Krups Waterreservoir MS 623472 Dolce Gusto Mini Me

Met dit Krups Waterreservoir MS-623472 ziet je Dolco Gusto Mini Me koffiemachine er weer uit als nieuw! Het waterreservoir is afneembaar. Dat is niet alleen handig tijdens het bijvullen, maar maakt bovendien het schoonmaken erg eenvoudig.
 • In het reservoir past 0,8 liter water. Dat komt neer op ruim 6 koppen koffie.
 • Het reservoir is transparant. Hierdoor is het waterniveau goed zichtbaar.
 • Dit waterreservoir is geschikt voor de Krups Nescafé Dolce Gusto Mini Me KP120.

€ 11.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Krups Diepvriesfolie set F3880010 voor Vacumeermachine

Met een vacumeermachine van Krups kun je gemakkelijk verse en gekookte etenswaren luchtdicht bewaren en bijvoorbeeld invriezen. Hierdoor blijven je etenswaren langer vers. Deze drie rollen diepvriesfolie van Krups zijn speciaal gemaakt voor het invriezen van je vacuümverpakte voedsel.

€ 19.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

Krups Reinigingstabletten XS3000

De Krups reinigingstabletten XS3000 voor de koffiemachine verwijderen al het vuil dat wordt veroorzaakt door de vette koffiebonen. Dit is nodig om verstoppingen in de machine te voorkomen. Op korte termijn veroorzaken verstoppingen een nare bijsmaak aan je koffie en verminderde prestaties van het koffiezetapparaat. Op langere termijn gaat de koffiemachine zonder regelmatige reiniging zelfs stuk!
 • De verpakking bevat 10 Krups XS3000 reinigingstabletten. Per reinigingsbeurt is één tablet nodig.
 • Dit product heeft geen ontkalkende werking. Om je Krups koffiemachine optimaal te onderhouden is ook een regelmatige ontkalking nodig. Dit voorkomt dat kalk zich afzet op de verwarmingselementen, waardoor het apparaat steeds meer energie gaat verbruiken en uiteindelijk kapot gaat. Voor een effectieve ontkalking gebruik je de Krups ontkalkingskit F054.

€ 16.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Krups Ontkalkingskit F054

De Krups ontkalkingskit F054 zorgt voor een snelle en effectieve ontkalking van espressomachines, koffiezetapparaten, waterkokers en strijkijzers. Kalkaanslag vermindert de prestaties van elektrische apparaten en verhoogt het energieverbruik. Door het apparaat op regelmatige basis te ontkalken voorkom je deze problemen. Bovendien wordt de kwaliteit van het water beter, en daarmee ook de smaak van je koffie of thee!
 • De ontkalkingskit van Krups bevat 2 flacons ontkalker van 40 gram. Per ontkalkingsbeurt gebruik je 1 flacon.
 • Het werkzame bestanddeel is citroenzuur.
 • Inclusief handig pH teststrookje om de waterhardheid te meten.

€ 10.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Krups Kan TS10

Een kapotte koffiekan betekent niet meteen het einde voor je koffiemachine. Deze koffiekan met deksel is geschikt voor diverse Krups koffiezetapparaten en is geschikt voor het zetten van 10 koppen koffie. Vervang snel de oude koffiekan en voor je het weet staat je koffiemachine alweer te pruttelen.

€ 24.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Krups Waterreservoir MS 0039142 Nespresso Essenza

Krijg je het Krups Waterreservoir MS-0039142 van je Nespresso Essenza koffiemachine niet meer schoon? Dan is het niet nodig om een nieuwe koffiemachine te kopen, het waterreservoir vervangen is al voldoende.
 • Er past 0,9 liter in het waterreservoir. Voldoende voor zo'n 8 koppen koffie!
 • Je kunt altijd het waterniveau controleren, omdat het reservoir transparant is. Zo zie je direct wanneer er extra water toegevoegd moet worden.
 • Je plaatst de waterunit gemakkelijk op en af de koffiemachine.
 • Het waterreservoir MS-0039142 is passend voor het Krups Nespresso Essenza Automatic koffiezetapparaat.

€ 9.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Krups Filterhouder MS 622248 voor XP22, XP52, XP56

De Krups Filterhouder MS-622248 is geschikt voor Krups XP22, XP52 en XP56 koffiemachines. Heb je de filterhouder per ongeluk met het filter mee weggegooid? Dan is dit een perfecte vervanger.

Functie 1: Druk gemalen koffie geleidelijk samen met het filter.
Functie 2: Werp koffiedik eenvoudig uit.
Functie 3: Ook geschikt voor gebruik met de Easy Serving Espresso (E.S.E.) pads. Met deze koffiepads maakt iedereen gemakkelijk zelf thuis een perfecte espresso.

De houder is uitneembaar, waardoor hij gemakkelijk schoongemaakt kan worden. Dankzij het vergrendelingssysteem blijft de filterhouder ook bij hoge druk goed op zijn plaats. Met deze nieuwe Krups Filterhouder MS-622248 geniet je morgen weer van een perfecte kop espresso!

€ 32.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Krups Capsulehouder MS 622727 Dolce Gusto Piccolo

Krups Capsulehouder MS-622727 voor de Dolce Gusto Piccolo. Is de capsulehouder van jouw Dolce Gusto koffiemachine beschadigd of wil je graag een reserve-exemplaar voor als er één in de vaatwasser zit? Schaf dan dit product aan, plaats de koffiecup in de houder en geniet van een van de vele smakelijke koffievariaties voor de Dolce Gusto!
 • Geschikt voor alle Krups Dolce Gusto Piccolo machines.
 • Dit is het originele onderdeel van Krups.

€ 9.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Krups Reinigingsvloeistof Voor Cappuccinosysteem 2X100ml

Krups reinigingsvloeistof voor het cappuccinosysteem reinigt het stoombuisje van je espressomachine. Tijdens het reinigen worden achtergebleven restjes van melk en room verwijderd. En dat is wel zo hygiënisch! Regelmatig reinigen van het stoompijpje voorkomt klontjes in je cappuccino of een vieze bijsmaak.
 • Deze set bevat 2 flesjes van 100 ml. Eén flesje Krups reinigingsvloeistof is genoeg voor één reinigingsbeurt.
 • Geschikt voor alle Krups cappuccinosystemen.

€ 22.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product