Melitta vloeibare ontkalker 100 ml

Melitta ANTI CALC vloeibare ontkalker is geschikt voor koffiepad en capsulemachines van alle merken. Handig: deze ontkalker is verpakt in afzonderlijke porties. Een zakje is dus precies voldoende voor één keer ontkalken. Je hoeft de inhoud van de verpakking alleen nog te mengen met het water in het reservoir. Daarna kan het ontkalkingsprogramma worden gestart.
Product
 

Melitta Ontkalker Koffiezetapparaat 250ml

Melitta ontkalker voor het koffiezetapparaat heeft als werkzame stof citroenzuur. Dit middel is heel geconcentreerd en verwijdert snel en grondig alle kalkafzetting in de machine. Hierdoor komt het koffieapparaat gemakkelijker op temperatuur, verbruikt minder stroom en gaat (soms zelfs jaren!) langer mee. Wij raden daarom aan de machine iedere maand of na 40 koppen koffie te ontkalken. Ook je waterkoker en strijkijzer hebben baat bij een regelmatige ontkalking.

De fles bevat 250 ml Melitta vloeibare ontkalker. Dit is genoeg voor twee ontkalkingsbeurten.

€ 5.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Melitta Kan Linea Unica

De Linea Unica is een stijlvol koffiezetapparaat van Melitta. Met dit apparaat kun je heerlijke filterkoffie zetten. Maar wat als de koffiekan van de Linea Unica kapot is gevallen? Geen probleem! Vervang de oude kan eenvoudig met deze nieuwe Melitta kan linea unica. Zo kun je snel weer genieten van een heerlijke kop koffie. De inhoud van de koffiekan is 8-12 koppen.

€ 18.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Melitta Kan Aroma Excellent

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Het kan je dus zomaar gebeuren dat je de koffiekan van de Melitta Aroma Excellent (M510) kapot laat vallen. Vervang de kan eenvoudig met deze Melitta koffiekan Aroma Excellent en binnen een handomdraai staat de volgende koffie al te pruttelen. De koffiekan is geschikt voor 10 kopjes (1,25 liter) koffie.

€ 19.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Melitta Koffiekan Aromaboy 2

Vind je filterkoffie de lekkerste koffie, maar wil je niet steeds een grote kan hoeven zetten? Met deze kleine Aromaboy koffiekan van Melitta maak je 2 heerlijke koppen koffie.
 • Geschikt voor het Melitta Aromaboy 2 koffiezetapparaat.
 • Ideaal voor een 2-persoonshuishouden.
 • Het kleine formaat is ook fijn wanneer je het apparaat gebruikt in een kleine ruimte, zoals een keuken met een smal aanrecht of een caravan.

€ 10.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Melitta ontkalkingspoeder 6x20g

Melitta ANTI CALC ontkalkingspoeder is ontwikkeld voor het verwijderen van kalkaanslag in waterkokers en filterkoffiemachines. Het middel werkt snel en effectief, en is uiteraard onschadelijk voor het binnenwerk van het apparaat.
 • Kalkaanslag heeft een negatief effect op de smaak van het gebruikte water. Om de smaak van jouw koffie of thee goed te houden, raden wij aan het apparaat iedere maand te ontkalken.
 • Deze verpakking bevat 6 zakjes met 20 gram ontkalkingspoeder. Dit is voldoende voor 6 keer ontkalken.
 • Melitta ANTI CALC is geschikt voor filterkoffieapparaten en waterkokers van alle merken.

€ 4.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Melitta Perfect Clean Reinigingstabletten

Om de smaak van jouw kopje koffie te waarborgen is het belangrijk om regelmatig je koffiemachine te reinigen. Met deze Melitta Perfect Clean reinigingstabletten worden alle achtergebleven oliën, vetten en koffieresten verwijderd.
 • Het reinigen van je koffiemachine is belangrijk voor zowel de smaak van de koffie als de levensduur van het apparaat.
 • Wij adviseren om na elke 200 koffiebereidingen de machine te reinigen met Melitta Perfect Clean reinigingstabletten.
 • Ook de filterkoffie koffiepot en je thermoskan worden weer helemaal schoon door een reinigingsbehandeling met deze tabs. Los de tablet op in lauw water en laat de oplossing inwerken. Spoel daarna de koffiepot of thermoskan goed om.
 • Deze verpakking bevat 4 Perfect Clean reinigingstabletten. Iedere tablet is goed voor één reiniging.
 • Naast het reinigen is het ook erg belangrijk om de machine regelmatig te ontkalken. Hiervoor kun je de Melitta Anti Calc tabletten of vloeibare ontkalker gebruiken.

€ 6.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Melitta Anti Calc Vloeibare Ontkalker

Melitta Anti Calc vloeibare ontkalker zorgt voor een perfect kopje koffie en een langere levensduur van je koffiemachine. Het water waarmee je de koffie zet veroorzaakt namelijk kalkvorming. Als je dit niet verhelpt gaat het koffiezetapparaat steeds minder goed werken en houdt er uiteindelijk helemaal mee op. Dit is gemakkelijk te voorkomen door steeds wanneer je 40 koppen koffie hebt gezet het apparaat te ontkalken.
 • Deze fles bevat 250 ml Melitta Anti Calc vloeibare ontkalker. Hiermee kun je jouw koffiemachine twee keer ontkalken.
 • Het werkzame bestanddeel is citroenzuur. Dit middel zorgt voor een snelle en krachtige ontkalking.
 • Om je koffiemachine optimaal te onderhouden is het ook verstandig om de binnenkant regelmatig te reinigen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de Melitta Perfect Clean reinigingstabletten.

€ 13.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Melitta koffiezetapparaat Aroma Boy

Wil je genieten van een lekkere bak koffie maar wil je niet steeds een grote kan koffie in één keer zetten? Dan is het Aroma Boy koffiezetapparaat van Melitta de oplossing voor jou. Met dit compacte koffiezettertje zet je maximaal 2 kopjes koffie per keer. Dankzij het kleine formaat is de koffiezetter ideaal voor wanneer je weinig ruimte in de keuken hebt.
 • Dankzij het relatief lage vermogen van 500 watt is het apparaat ook geschikt voor gebruik op de camping of boot.
 • Als je de koffiezetter vergeet uit te zetten, dan schakelt deze zichzelf na 40 minuten uit.
 • Dankzij het transparante waterreservoir gebruik je altijd de juiste hoeveelheid water.
 • Het snoer kun je opbergen in het geïntegreerde opbergvak. Zo heb je nooit een lang snoer op je aanrecht liggen en kun je de koffiezetter netjes opbergen.
 • De filterhouder en de glazen kan zijn geschikt voor de vaatwasser.

€ 44.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Melitta Koffiefilter Nr.6

Soms ben je niet in de gelegenheid om een koffiezetapparaat mee te nemen, maar heb je wel echt behoefte aan een kopje koffie. Het Melitta koffiefilter nr. 6 biedt dan uitkomst! Deze koffiefilterhouder past namelijk standaard op een koffiekan- en kopje.

€ 7.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Melitta Anti Calc Ontkalker

Ben jij een echte koffieliefhebber en zet je regelmatig een kop koffie met je Melitta koffiemachine? Met de Melitta Anti Calc ontkalkingstabletten zorg je ervoor dat de kwaliteit van de koffie gewaarborgd blijft. Deze tabletten zijn eenvoudig te gebruiken, zeer effectief en zorgen voor een snelle ontkalking. De verpakking bevat 2 zakjes met 40 gram ontkalker (poeder). Iedere keer dat je gaat ontkalken heb je 1 zakje nodig.

Het water dat je gebruikt voor het zetten van koffie zorgt ervoor dat er kalkafzetting ontstaat in je koffiemachine. Hierdoor kan de machine minder goed zijn werk doen of houdt er op den duur helemaal mee op. Door je Melitta koffiemachine na elke 40 koffiebereidingen te ontkalken verleng je de levensduur van het apparaat.

Naast het ontkalken is het ook erg belangrijk om de koffiemachine regelmatig te reinigen met de Melitta Perfect Clean reinigingstabletten. Dit voorkomt verstoppingen die worden veroorzaakt door koffievet.

€ 5.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Melitta Ontkalkingstabletten 6750343 4x12g

Melitta ontkalkingstabletten 6750343 zijn geschikt voor filterkoffiemachines en waterkokers van alle merken. Het middel op basis van citroenzuur verwijdert super effectief kalkaanslag van de binnenzijde van het apparaat.
 • Kalkafzetting zorgt ervoor dat een koffiezetapparaat of waterkoker minder snel op temperatuur komt. Ook kunnen er kalkdeeltjes drijven in het water. Niet bepaald smakelijk! Voorkom deze ongemakken door het apparaat minimaal 1x per maand te ontkalken. Zie je al eerder kalkaanslag ontstaan? Ontkalk dan vaker.
 • Inhoud verpakking: 4 tabletten van 12 gram. Iedere tablet is goed voor 1 keer ontkalken.

€ 3.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Melitta Melkreiniger Perfect Clean 250ml

Er is weinig dat een kopje cappuccino zó kan verpesten als een vreemde bijsmaak aan het melkschuim. Voorkom vieze smaakjes door het melksysteem (minimaal) één keer per week te reinigen met Melitta Perfect Clean melkreiniger. Deze vloeibare reiniger verwijdert de melkresten in de koffiemachine zacht maar grondig.
 • Efficiënt en hygiënisch.
 • Voor koffiemachines van alle merken.
 • Inhoud: 250 milliliter. Hiermee reinig je het melksysteem in totaal 5 keer.

€ 12.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Melitta Koffiefilters nr. 100

In deze verpakking zitten 40 Melitta koffiefilters nr. 100. Deze kleine filters zijn geschikt voor de Melitta Aromaboy, maar ook voor andere koffiezetters met maat 100. De fijne gaatjes in de Melitta filters zorgen voor een koffie met een nóg voller aroma!

€ 3.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Melitta anti kalkpatroon Pro Aqua Claris White 1 stuk

Het Melitta Claris White anti kalkpatroon is een schroefbaar filterpatroon voor espressomachines. Het Pro Aqua patroon zuivert het water in de koffiemachine van kalk en andere smaakverstorende deeltjes. Dat verbetert de smaak van jouw dagelijkse portie koffie. Ook voorkomt het filterpatroon dat er kalkaanslag ontstaat in het apparaat.
 • Dit patroon is geschikt voor espresso-automaten uit de series Melitta Caffeo Bistro, Caffeo Gourmet, Caffeo Solo, Caffeo Solo & Milk, Caffeo Lattea, Caffeo CI, Barista, Barista T, Passione & Varianza.
 • De verpakking bevat 1 filterpatroon.

€ 17.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Melitta Koffiefilter Korf

Deze koffiefilter is speciaal voor koffiezetapparaten die gebruik maken van korffilters met maat 90. Deze korffilters worden gebruikt voor het zetten van 12 kopjes en zijn speciaal ontwikkeld voor de grotere koffiemachines die de hele dag gebruikt worden. De filters zijn scheurvast en hebben een hoog filter vermogen. Met 250 filters in 1 doos kun je voorlopig weer vooruit.

€ 15.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Melitta Koffiekan Aromaboy 2 Zwart

Zit er een scheur in de koffiepot van je Aromaboy? Met deze nieuwe Melitta koffiekan voor het Aromaboy 2 koffiezetapparaat maak je morgen weer heerlijke filterkoffie.
 • Glazen koffiekan voor de Aromaboy 2 koffiezetter van Melitta.
 • Het handvat en de deksel zijn zwart.
 • Voor het zetten van 1 of 2 koppen koffie.

€ 10.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product