NoStik Ovenbeschermer 36X45cm

Ingebakken spatten van saus of andere bakresten krijg je soms nauwelijks meer schoon. Door de NoStik ovenbeschermer te gebruiken bespaar je jezelf een hoop schoonmaakwerk. De beschermfolie is gemaakt van teflon. Dit materiaal is gemakkelijk te reinigen met warm water. De NoStik ovenbeschermer is herbruikbaar en is daarom een duurzame oplossing voor vieze ovens.

De ovenmat heeft een afmeting van 36 x 45 centimeter. Omdat de beschermer eenvoudig op maat te knippen is, is het product geschikt voor alle typen ovens tot 260°. Ook voor magnetrons is dit een ideale oplossing.

€ 6.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

NoStik Bakfolie 33X40cm

NoStik bakfolie 33 x 40 cm is een milieubewust én voordelig alternatief voor bakpapier. De ovenfolie is gemaakt van duurzaam teflon. Dit materiaal is eenvoudig te reinigen met warm water of in de vaatwasser, en kan daarna weer opnieuw gebruikt worden! Je hoeft dus niet steeds nieuwe bakfolie aan te schaffen.
  • Goed voor je gezondheid en lijn, want je hebt geen boter meer nodig om de bakplaat in te vetten.
  • De afmeting is 33 x 40 centimeter. Dit is gemakkelijk kleiner te knippen als de folie te groot is voor jouw bakplaat.
  • NoStik bakfolie is geschikt voor alle typen ovens en combimagnetrons tot 260 graden Celsius.
  • Het product laat geen smaak of geur achter op je eten.
  • Geschikt voor bakken, braden en grillen.

€ 5.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

NoStik Cake Inleg Bakfolie 20 38cm

Bak jij graag cake of andere heerlijkheden maar komt het gebak moeilijk uit het bakblik? Gebruik dan NoStik cake inleg bakfolie. Hiermee haal je cakes voortaan moeiteloos uit de bakvorm! Bijkomend voordeel is dat de vorm niet ingevet hoeft te worden, waardoor je gezonder bakt. Omdat de vorm schoner blijft bespaart dit jou ook nog eens schoonmaakwerk.

De NoStik inleg bakfolie is aanpasbaar in lengte en daardoor geschikt voor rechthoekige bakvormen met een lengte van 20 tot 38 centimeter. Het is gemaakt van teflon en voorzien van antikleeflaag. Dit product is ten opzichte van gewoon bakpapier milieubewust en duurzaam. Na het bakken wordt de NoStik bakfolie snel weer schoon wanneer je het afwast met warm water of in de vaatwasmachine. Je hoeft het dus niet weg te gooien, maar kunt het steeds opnieuw gebruiken!

€ 8.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

NoStik Panfolie Ø24cm

Is de anti-aanbaklaag van je koekenpan beschadigd? Dankzij de NoStik panfolie Ø24cm koekt het eten niet vast aan de bodem en kun je de beschadigde pan gewoon blijven gebruiken. Bakken wordt bovendien een stuk gezonder, want je hebt geen olie of bakboter meer nodig! De panfolie kan keer op keer opnieuw worden gebruikt; na het bakken spoel je deze af met warm water. Dit product is geschikt voor pannen met een diameter van 24 centimeter.

€ 5.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

NoStik Panfolie Ø26cm

Wil jij bewuster en met minder caloriën koken? Gebruik dan de NoStik panfolie Ø26cm. De teflon panfolie maakt het gebruik van olie of bakboter overbodig dankzij de anti-kleeflaag. Je hoeft het product slechts eenmalig aan te schaffen om er tot 1000 keer bakken plezier van te hebben. Na gebruik was je de panfolie af met warm water en is de bakhulp klaar voor de volgende kooksessie! Deze folie is geschikt voor pannen met een diameter van 26 centimeter. Ideaal voor pannen met een beschadigde anti-aanbaklaag!

€ 5.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

NoStik Friteusefilter 25X34cm

Dankzij het NoStik friteusefilter hoef je het frituurvet minder vaak te vervangen. Je plaatst het filter op de bodem van het frituurmandje. Hierdoor komen “korrels” afkomstig van snacks of frietjes niet in het frietvet terecht. Het vet blijft zo tot drie keer langer bruikbaar en er zitten geen ongezonde verbrande etensrestjes in!

Het NoStik friteusefilter is gemaakt van teflon. Dit materiaal is bestand tegen temperaturen van -40°C tot +260°C. Bovendien wordt het gemakkelijk schoon onder warm water of in de vaatwasmachine. Het frituurpanfilter is daardoor iedere keer dat je zin hebt in frietjes opnieuw te gebruiken, en is een duurzame oplossing om langer met hetzelfde frituurvet te doen!

De afmeting van het friteusefilter is 25 x 34 centimeter. Is dat te groot voor jouw frietpan? Dan knip je het filter eenvoudig op de passende maat.

€ 5.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

NoStik Anti Slip Lepelhouder 20cm 2 Stuks

Overkomt het jou ook regelmatig dat de saus- of juslepel in de pan valt? De NoStik anti-slip lepelhouder zorgt ervoor dat bestek niet in de pan kan vallen. En ook voor potten is de lepelhouder zeer geschikt. De siliconen lepelhouder past op elke pot of pan. Dat komt omdat de siliconen houder gemakkelijk op maat te knippen is wanneer de standaard afmeting van 20 centimeter te lang is.

De NoStik anti-slip lepelhouder is eenvoudig schoon te maken in de vaatwasser of met warm water. Hierdoor is de houder herbruikbaar. Om nóg langer plezier van je aankoop te hebben bevat deze verpakking niet één maar twee lepelhouders.

€ 6.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

NoStik Beschermfolie Gasfornuizen 27X27cm 4 Stuks

De makkelijkste oplossing om je gasfornuis schoon te houden is de NoStik beschermfolie voor gasfornuizen. Dit bespaart je een hoop schoonmaakwerk, want je hoeft niet meer te boenen op vetspatten, pannenkoekenbeslag of etensresten die naast de pan beland zijn.

De set bevat 4 herbruikbare folies die voor alle gasfornuizen geschikt zijn. De standaard afmeting van de NoStik beschermfolie is 27 x 27 centimeter. Te groot voor jouw fornuis? Dan knip je er gemakkelijk een stukje af. Na het koken spoel je de folie af met warm water en is het weer klaar voor nieuw gebruik!

€ 8.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

NoStik Ovenset Met Ovenmandje, Bak Ovenfolie

De NoStik ovenset met ovenmandje, bak- en ovenfolie bevat alle ingrediënten voor extra bakplezier. Het ovenmandje zorgt voor een snellere en gelijkmatigere garing van het eten, waardoor je minder lang op je maaltijd hoeft te wachten. Dat komt omdat de hete lucht optimaal circuleert dankzij het gaasontwerp van het mandje.

De NoStik bakfolie vervangt het “ouderwetse” bakpapier. Het is geschikt voor bakken, braden en grillen. De folie is gemaakt van teflon. Dit materiaal is gemakkelijk schoon te maken met warm water; het kan zelfs in de vaatwasser! Hierdoor is de NoStik bakfolie tot wel 1000 keer opnieuw te gebruiken. Een stuk duurzamer dus dan bakpapier. De folie heeft een standaard afmeting van 33 x 40 centimeter. Is dit te groot voor jouw bakplaat? Dan knip je het product gemakkelijk op de goede maat. Uiteraard is de bakfolie volledig smaak- en geurvrij.

Dankzij de NoStik ovenfolie blijft jouw oven schoner dan ooit. Loopt er saus uit de ovenschaal of valt er iets uit het ovenmandje? Wanneer de oven is afgekoeld hoef je alleen de beschermfolie van de bodem te verwijderen en schoon te maken in een warm sopje of de vaatwasser. Ook de ovenfolie is hierdoor keer op keer opnieuw te gebruiken.

Inhoud NoStik ovenset:
  • 1x ovenmandje. Afmeting: 35 x 29 x 3 centimeter
  • 1 x bakfolie. Afmeting: 33 x 40 centimeter
  • 1 x oven beschermfolie. Afmeting: 36 x 45 centimeter

€ 24.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

NoStik Ovenmandje

Wordt het eten dat je in de oven klaarmaakt niet altijd gelijkmatig gaar? Gebruik dan het NoStik ovenmandje. Dankzij de optimale circulatie van hete lucht wordt het eten niet alleen gelijkmatiger, maar bovendien ook snéller gaar!

Het mandje is gemaakt van teflon en heeft een antikleeflaag. Is het mandje vuil geworden? Was het dan af met warm water of laat het een rondje meedraaien in de vaatwasser. Het materiaal wordt gemakkelijk weer schoon.

De NoStik ovenmand is bestand tegen temperaturen tot 260 graden Celsius en kan zowel in alle typen ovens als in combimagnetrons worden gebruikt. De afmeting is 43 x 29 x 3 centimeter. Het mandje kan daarom in vrijwel iedere oven worden gebruikt!

€ 18.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product