Numatic Permatex Filter

Na verloop van tijd raakt een stofzuigerfilter vol. Dit merk je als de zuigkracht afneemt en de stofzuiger erg gaat stinken. Het wordt dan tijd om het filter te vervangen. Met dit filter van Numatic doe je dit in een handomdraai. Zo is de stofzuiger klaar voor weer vele jaren schoonmaakgemak.

€ 49.99

Meerinformatie

Handyman Stofzuigen Accessoires
Product
 

Numatic Verstelbare Meubelborstel NVA MAT 909556 Zwart

De Numatic NVA-MAT verstelbare meubelborstel is een handig accessoire voor je Numatic stofzuiger. De meubelborstel is voorzien van fijne borstelharen waarmee je op moeilijk bereikbare plekken kunt stofzuigen. Door dit product wordt het stofzuigen binnenshuis een stuk makkelijker. Stofzuig eenvoudig bovenop de kast of onder de bank.
 • Verstelbare stofzuigborstel
 • Merk: Numatic
 • Verstelbaar in 5 standen
 • Kleur: zwart
 • Uitvoering: origineel

€ 29.99

Meerinformatie

Handyman Stofzuigen Accessoires
Product
 

Numatic Borstel 606102 voor Numatic LoLine HLL415

Met deze borstel kan je samen met de Loline HLL-415 verschillende vloeren reinigen. Gebruik deze in combinatie met de Nu-pads om je vloer optimaal te verzorgen.
 • Voor het diepreinigen van harde vloeren.
 • Geschikt voor Numatic LoLine HLL415 machines.
 • Diameter: 400 mm.

Reinigingsopties:


€ 109.00

Meerinformatie

Handyman Overige Doe het zelf
Product
 

Numatic Stofzuigerzakken NVM 1CH Hepaflo 10 stuks

Dit zijn de originele Numatic NVM-1CH Hepaflo stofzakken.
 • Zuigt je Henry, Hetty, Charles of andere stofzuiger van Numatic niet meer krachtig? Dan is het tijd om de stofzuigerzak te vervangen. Een volle stofzak vermindert namelijk de zuigkracht van het apparaat.
 • De verpakking bevat 10 stofzakken
 • De Numatic stofzuigerzakken NVM-1CH Hepaflo hebben een hoog filtratiegehalte. Daardoor wordt stof die je net hebt opgezogen niet opnieuw de kamer in geblazen door de stofzuiger.
 • Deze stofzakken van Numatic zijn gemaakt van microfleece. Dit materiaal is sterker dan papier en kan 20% meer stof opvangen. Een microfleece stofzak gaat daarom langer mee dan een traditionele papieren zak.
 • Dit type vervangt de Numatic stofzuigerzakken NVM-1C/2 en NVM-1C/3.
 • De stofzakken zijn passend voor ruim 200 stofzuigermodellen, zowel van Numatic als van enkele andere merken.

Van deze stofzuigerzakken is ook een huismerk variant verkrijgbaar. En die zijn nu extra voordelig, want je krijgt tijdelijk 20% korting op het 2e pak huismerk stofzakken!

€ 17.99

Meerinformatie

Handyman Stofzuigen Stofzuigerzakken
Product
 

Numatic Stofzuiger James Sky Blue

De Numatic JVH-187 James een krachtige maar eenvoudige stofzuiger. Door de krachtige zuigkracht doet hij gewoon zijn werk, net zoals je gewend bent van de Henry. Door de lichtgewichte behuizing en de soepele wieltjes is de stofzuiger makkelijk overal naartoe te brengen. Met een ketelinhoud van 8 liter kan de James een lange tijd mee.

De kracht van Numatic
De ketelstofzuigers van Numatic zijn wereldberoemd en ze moeten die faam niet alléén hebben van hun stralende glimlach. Het ketelontwerp vertaalt een laag wattage naar een hoge zuigkracht. Dankzij het lage wattage van de motor (620 watt), is hij energiezuinig en stil (72 decibel). De Henry Next is een duurzame keuze die jou komt helpen in het huishouden, zonder de rust te verstoren.

Extra lang snoer
Wil je heel je huiskamer stofzuigen? Dan gaat dit makkelijk zonder van stopcontact te wisselen. De stofzuiger heeft namelijk een snoer van 10 meter! Het snoer rolt soepel af en is weer gemakkelijk op te rollen met gebruik van de hendel.

Accessoires
De stofzuiger wordt standaard geleverd met handige accessoires. Dankzij de combizuigmond, spleetzuigmond en plumeau, heb jij voor elke klus het juiste "gereedschap". De extra grote stofzuigerzakken van de Numatic James(een capaciteit van 8 liter) hoeven minder vaak vervangen te worden; dat scheelt ook weer.

€ 149.00

Meerinformatie

Handyman Stofzuigen Stofzuigers
Product
 

Numatic Speelgoedstofzuiger Henry Little LH R1 Rood

De Numatic Speelgoedstofzuiger Henry Little LH-R1 Rood is een speelgoed uitvoering van de bekende Numatic Henry stofzuiger. Deze little Numatic is ontworpen voor de allerkleinsten om papa en mama een handje te helpen met schoonmaken. Je zoon of dochter hoeft dus nooit meer jaloers toe te kijken; hij of zij kan dankzij Numatic en de LH-R1 Henry ministofzuiger nu ook zelf aan de slag!
 • Zuigt echt!
 • Werkt op 4 C batterijen (niet inbegrepen)
 • Wordt geleverd met diverse accessoires: zuigmond, slang en buizen
 • Leeftijdsindicatie: voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar
 • 1 jaar garantie
 • 22cm hoog; diameter 21cm

€ 34.99

Meerinformatie

Handyman Stofzuigen Stofzuigers
Product
 

Numatic Stofzuigerbuis Gebogen RVS

Is de gebogen buis van je Henry of Hetty, ook wel de handgreep genoemd, kwijt geraakt tijdens een verhuizing? Of per ongeluk toch te veel druppels opgezogen en de buis is gaan roesten? Vervang deze dan eenvoudig met deze gebogen buis van Numatic. Binnen no-time sta jij weer te stofzuigen met je favoriete schoonmaakhulpje.

€ 22.99

Meerinformatie

Handyman Stofzuigen Accessoires
Product
 

Numatic Reinigingspad Blauw 0614 voor LoLine

De Numatic Opwrijfpad Blauw 0614 gebruik je om de vloer te reinigen met de Numatic LoLine. De NuPad dient te worden bevestigd op de Numatic Nuloc padlockhouder.

Je gebruikt de pad altijd in combinatie met een speciale vloerreiniger, bijvoorbeeld van HG. Afhankelijk van het type vloer, adviseren wij de hieronder genoemde (kracht)reinigers. Deze zorgen voor het mooiste en langdurigste resultaat. Breng het HG product eerst aan met een Numatic Henry spraymop of normale dweil, en wrijf de vloer vervolgens op met de LoLine.

Toepassing: reinigen

€ 14.99

Meerinformatie

Handyman Overige Doe het zelf
Product
 

Numatic Stofzuiger Henry Next HVN202 11 Groen

De nieuwe generatie Henry stofzuigers is verkrijg is veel verschillende kleuren. Deze Numatic Henry Next HVN202-11 Groen is net zo energiezuinig als zijn broers (en zus), maar deze straalt het met zijn groene kleur ook echt uit. De Next Generation stofzuigers zijn opvolgers van de Henry Plus. De Henry Next is de meest uitgebreide uitvoering van Numatic stofzuigers die er is.

De kracht van Numatic De ketelstofzuigers van Numatic zijn wereldberoemd en ze moeten die faam niet alléén hebben van hun stralende glimlach. Het ketelontwerp vertaalt een laag wattage naar een hoge zuigkracht. Dankzij het lage wattage van de motor (620 watt), is hij energiezuinig en stil (72 decibel). De Henry Next is een duurzame keuze die jou komt helpen in het huishouden, zonder de rust te verstoren.

Extra lang snoer
Het lange snoer van 12,5 meter houdt in dat de Henry stofzuiger een actieradius heeft van 32 meter. Het snoer rolt soepel af en is weer gemakkelijk op te rollen met gebruik van de hendel.

Accessoires
De stofzuiger wordt standaard geleverd met handige accessoires. Dankzij de verschillende zuigmonden en opzetstukken, heb jij voor elke klus het juiste "gereedschap". De extra grote stofzuigerzakken van de Henry Next (een capaciteit van 9 liter) hoeven minder vaak vervangen te worden; dat scheelt ook weer.

50% korting op een onderhoudsbeurt bij aankoop van een Numatic stofzuiger!
Handyman biedt jou de beste service, óók achteraf. Daarom krijg je bij een Numatic stofzuiger 50% korting op de servicevoucher!. Lever het apparaat één tot anderhalf jaar na aankoop in bij de dichtstbijzijnde Handyman winkel. Onze stofzuigerspecialist controleert dan of alle onderdelen nog goed functioneren. Zo is veilig en schoon werken weer gegarandeerd en geniet jij lang van jouw Numatic stofzuiger. Zodra de stofzuiger weer klaar is voor gebruik, nemen wij contact met je op. Bij het ophalen van de stofzuiger krijg je ook nog een pak Numatic stofzuigerzakken (10 stuks) van ons cadeau.

De servicebeurt bestaat uit:

 • Controle van de zuigkracht
 • Controle van de kracht van de motor
 • Check of het filter vervangen moet worden
 • Controle van de mof, stofzuigerslang, zuigbuizen en zuigmond
 • Visuele check van de elektrische onderdelen, waaronder het snoer en de schakelaars van het apparaat
 • Een gratis pak Numatic stofzuigerzakken (10 stuks)

€ 199.00

Meerinformatie

Handyman Stofzuigen Stofzuigers
Product
 

Numatic Pistoolgreep 32mm Draaibaar

Is de handgreep, ook wel pistoolgreep genoemd, van je Numatic stofzuiger kapot en wil je geen nieuwe complete slang kopen? Kijk dan eens naar deze Numatic pistoolgreep. Deze pistoolgreep is geschikt voor alle Numatic Henry en Hetty stofzuigers met een 32 millimeter zuigbuis en zorgt ervoor dat je komende tijd weer zorgeloos kunt stofzuigen.

€ 14.99

Meerinformatie

Handyman Stofzuigen Accessoires
Product
 

Numatic Tussenstuk NVA148

Heb jij ook zo'n vrolijke Henry of Hetty stofzuiger aan de haak geslagen? En wil je nu aan de slag? Dan kan dit tussenstuk niet ontbreken. Andere zuigmonden, zoals een plumeau of spleetzuigmond, passen alleen op de metalen buis van de stofzuiger. Wil je echter even je vensterbank stofzuigen zonder de gehele metalen buis vast te hoeven houden? Koppel dan de buis los, plaatst dit tussenstuk op het uiteinde van de slang en koppel nu hieraan de zuigmond die je wilt gebruiken. Stofzuigen maar!

€ 11.99

Meerinformatie

Handyman Stofzuigen Accessoires
Product
 

Numatic Telescoopbuis 32mm RVS

Is de telescoopbuis van je Numatic stofzuiger aan vervanging toe? Deze originele uitschuifbare buis is dan wat je zoekt. De buis is in lengte verstelbaar. Afmetingen: 420 x 560 mm. Je kunt deze zelf monteren aan de Numatic stofzuiger.

€ 32.99

Meerinformatie

Handyman Stofzuigen Accessoires
Product
 

Numatic Stofzuiger geurkorrels citroen

Wanneer de stofzak al wat voller zit kan de stofzuiger een onaangename geur verspreiden. Dat probleem verhelp je eenvoudig met deze Numatic geurkorrels in de geur "Limonella". De stofzuiger luchtverfrisser verspreidt via het uitblaasrooster van het apparaat een frisse citroengeur in jouw woning.
 • Eenvoudig in gebruik: vul de dop van de fles met geurkorrels en strooi dit op de vloer. Zuig de parfumkorrels op met de stofzuiger, en stofzuigen maar! Je ruikt direct de citroengeur.
 • De werking houdt enkele weken aan. Ruik je de geurkorrels niet meer? Zuig dan een nieuwe hoeveelheid luchtverfrisser op.
 • Geschikt voor stofzuigers van alle merken.
 • Inhoud: 250 gram.

€ 9.99

Meerinformatie

Handyman Stofzuigen Accessoires
Product
 

Numatic Henry Spraymop HM40 Rood

Dweilen gaat sneller en makkelijker met de Numatic Henry Spraymop HM40 Rood. Je bespaart jezelf veel tijd en moeite; je hoeft dus niet meer tegen deze klus op te hikken. De spraymop heeft een vloeistoftankje aan de steel, die je vult met warm water en wat schoonmaakmiddel. Je slaat het soppen in de emmer over en sprayt het water met schoonmaakmiddel direct op de vloer en dan ga je er met de microvezel vlakmop overheen. Dankzij de spraypomp is het gemakkelijk doseren, zodat je de vloer gelijkmatig schoonmaakt. Geen plekken meer die drijfnat zijn en er lang over doen om op te drogen. Bij kleine ongelukjes pak je de mop uit de kast en dweil je met weinig moeite alleen het stukje vloer waar op geknoeid is. De mop is zowel nat als droog te gebruiken.

In combinatie met speciale reinigingsmiddelen is de spraymop ook geschikt voor het krachtreinigen, onderhouden en beschermen van de vloer. Geschikt voor elk type harde vloer.

De Numatic Henry Spraymop HM40 Rood is een handige hulp in huis. Hij staat altijd paraat! Wanneer de microvezelmop vies is, doe je deze gewoon in de wasmachine.

 • Ergonomisch handvat
 • Lengte steel: 145 cm
 • Inhoud watertank: 0,5 liter
 • Vlakmophouder: 40 cm
 • Eenvoudige dosering van schoonmaakmiddel (handmatig)

€ 59.99

Meerinformatie

Handyman Overige Doe het zelf
Product
 

Numatic Stofzuiger geurkorrels flower

Wil jij dat jouw woning na het stofzuigen naar zomerse bloemen ruikt? Gebruik dan deze Numatic geurkorrels in de geur "Flower". Een stofzuiger waarvan de stofzak al wat voller zit kan een muffe geur verspreiden. Dankzij de parfumkorrels wordt via het uitblaasrooster van de stofzuiger een zoete bloemengeur verspreidt.
 • Makkelijk te doseren: draai de verpakking open en vul de dop met geurkorrels. Strooi de inhoud van de dop op de grond en zuig de korrels met de stofzuiger op. De luchtverfrisser doet direct zijn werk.
 • De geurkorrels behouden hun geur enkele weken. Is de werking gestopt? Zuig dan een nieuwe hoeveelheid luchtverfrisser op.
 • Geschikt voor stofzuigers van alle merken.
 • Inhoud: 250 gram.

€ 9.99

Meerinformatie

Handyman Stofzuigen Accessoires
Product
 

Numatic Pistoolgreep 38mm Draaibaar

Is de handgreep, ook wel pistoolgreep genoemd, van je Numatic stofzuiger kapot en wil je geen nieuwe complete slang kopen? Kijk dan eens naar deze Numatic pistoolgreep. Deze pistoolgreep is geschikt voor alle Numatic Henry en Hetty stofzuigers met een 38 millimeter zuigbuis en zorgt ervoor dat je komende tijd weer zorgeloos kunt stofzuigen.

€ 19.99

Meerinformatie

Handyman Stofzuigen Accessoires
Product
 

Numatic George GVE 372 nat en droogzuiger

De Numatic George GVE-372 Nat- en droogstofzuiger Groen is onderdeel van de nieuwste generatie stofzuigers van Numatic. Deze krachtige stofzuiger is geschikt om elke oppervlakte te reinigen. De stofzuiger is voorzien van een kwalitatieve Twinflo-bypass-zuigmotor en powerflo-pomp, wat een hoogwaardig resultaat oplevert. Ga je van een droge ondergrond naar een natte ondergrond? Verwissel dan heel snel het droge filter voor de vlotterschaal en verwissel de zuigmond. De kracht van Numatic De nat- en droogstofzuigers van Numatic zijn wereldberoemd en ze moeten die faam niet alléén hebben van hun stralende glimlach. De stofzuiger heeft dankzij het ontwerp een hoge zuigkracht, bij een laag wattage. Met een geluidsniveau van 77 decibel is de stofzuiger stil in gebruik. Extra lang snoer Het lange snoer van 10 meter houdt in dat de George stofzuiger een actieradius heeft van 26,8 meter. Het snoer rolt soepel af. Vanaf één centraal stopcontact kom je (bijna) overal. Zodra je klaar bent rol je het snoer eenvoudig weer op met gebruik van de hendel. Accessoires De stofzuiger wordt standaard geleverd met handige accessoires. Dankzij de verschillende zuigmonden en opzetstukken, heb jij voor elke klus het juiste "gereedschap". De stofzuigerzakken in de George zijn extra groot (een capaciteit van 9 liter), deze hoeft dus minder vaak vervangen te worden. 50% korting op een onderhoudsbeurt bij aankoop van een Numatic stofzuiger! Handyman biedt jou de beste service, óók achteraf. Daarom krijg je bij een Numatic stofzuiger 50% korting op de servicevoucher!. Lever het apparaat één tot anderhalf jaar na aankoop in bij de dichtstbijzijnde Handyman winkel. Onze stofzuigerspecialist controleert dan of alle onderdelen nog goed functioneren. Zo is veilig en schoon werken weer gegarandeerd en geniet jij lang van jouw Numatic stofzuiger. Zodra de stofzuiger weer klaar is voor gebruik, nemen wij contact met je op. Bij het ophalen van de stofzuiger krijg je ook nog een pak Numatic stofzuigerzakken (10 stuks) van ons cadeau.
 • De servicebeurt bestaat uit:
 • Controle van de zuigkracht
 • Controle van de kracht van de motor
 • Check of het filter vervangen moet worden
 • Controle van de mof, stofzuigerslang, zuigbuizen en zuigmond
 • Visuele check van de elektrische onderdelen, waaronder het snoer en de schakelaars van het apparaat
 • Een gratis pak Numatic stofzuigerzakken (10 stuks)

  € 499.00

  Meerinformatie

  Handyman Stofzuigen Stofzuigers
 • Product
   

  Numatic Toolclip Houder Henry

  De Numatic Toolclip Houder Henry is geschikt voor het opbergen van accessoires aan de stofzuiger zelf. Zo kun je bijvoorbeeld de stofzuigermond vastklikken in de houder, zodat de stang rechtop tegen het apparaat blijft staan. Het apparaat neemt daardoor minder plaats in bij het opbergen. Je bevestigt de toolclip houder aan de achterzijde van het apparaat.

  • Passend voor: alle Numatic stofzuigers met een buisdiameter van 32mm, zoals de Numatic Eco, Eco Plus en Compact modellen.
  • Uitvoering: Origineel

  € 6.99

  Meerinformatie

  Handyman Stofzuigen Onderdelen
  Product
   

  Numatic Stofzuiger Hetty Compact HET160

  De nieuwste Numatic Stofzuiger Hetty Compact HET160 heeft alle voordelen van de grote Hetty maar verschijnt als het kleinere zusje. Deze meer compacte versie is gemakkelijker op te bergen en door het formaat meer wendbaar op kleine oppervlakten. Ideaal voor kleine huishoudens, studenten en starters.

  Niet alleen het formaat en het gewicht zijn verkleind; Hetty heeft nu ook ruimte voor accessoires op de machine zelf. Zo heb je alle benodigdheden bij de hand.
  • High Efficiency Motor 620 watt (gelijk aan de Eco + variant)
  • Energiezuinig
  • Soundpower slechts 72 dB
  • 6 jaar motorgarantie
  • TriTex motorfi lter voor een optimale filtratie
  • Ketelinhoud 6 liter (stofzak NVM-1AH)
  • Parkeerstand zuigbuis
  • Geïntegreerde toolhouder
  • 10 meter snoer met duurzaam oprolsysteem
  • Bereik van 26,5 meter
  • Power on/off met neon light
  • 3D face, Click-on/Click-off
  • Inclusief 3-delige RVS buizenset met NPC luchtregelaar, combizuigmond en 2,4 meter FloMax zuigslang.
  • Inclusief gratis 5-delig accessoire pakket t.w.v. €19,95. Dit pakket bevat een meubelborstel, een plumeau, een spleetzuigmond en een verloopstuk om de accessoires aan de stofzuigerbuis te bevestigen.

  50% korting op een onderhoudsbeurt bij aankoop van een Numatic stofzuiger!
  Handyman biedt jou de beste service, óók achteraf. Daarom krijg je bij een Numatic stofzuiger 50% korting op de servicevoucher!. Lever het apparaat één tot anderhalf jaar na aankoop in bij de dichtstbijzijnde Handyman winkel. Onze stofzuigerspecialist controleert dan of alle onderdelen nog goed functioneren. Zo is veilig en schoon werken weer gegarandeerd en geniet jij lang van jouw Numatic stofzuiger. Zodra de stofzuiger weer klaar is voor gebruik, nemen wij contact met je op. Bij het ophalen van de stofzuiger krijg je ook nog een pak Numatic stofzuigerzakken (10 stuks) van ons cadeau.

  De servicebeurt bestaat uit:

  • Controle van de zuigkracht
  • Controle van de kracht van de motor
  • Check of het filter vervangen moet worden
  • Controle van de mof, stofzuigerslang, zuigbuizen en zuigmond
  • Visuele check van de elektrische onderdelen, waaronder het snoer en de schakelaars van het apparaat
  • Een gratis pak Numatic stofzuigerzakken (10 stuks)

  € 189.00

  Meerinformatie

  Handyman Stofzuigen Stofzuigers
  Product
   

  Numatic Snoer 2 aderig 10meter

  Stofzuigen met een Henry of Hetty stofzuiger is nou niet bepaald een straf. Met deze vrolijke stofzuiger ga je fluitend door elke schoonmaak klus heen. Het is dan ook heel begrijpelijk dat je soms vergeet dat Henry of Hetty nog met een snoer vast zit in het stopcontact. Dus iets te hard getrokken aan het stofzuigersnoer? Of is het snoer simpelweg versleten? Vervang deze dan zelf heel eenvoudig met Numatic stofzuigersnoer. Lengte 10 meter.

  € 39.99

  Meerinformatie

  Handyman Stofzuigen Onderdelen
  Product
   

  Numatic Combimond FreeFlo 32mm

  De Numatic Combimond Free Flo glijdt soepel over de grond en laat geen krassen achter dankzij de grote zachte loopwielen. Daarnaast is de combimond ultra dun waardoor je gemakkelijk onder het meubilair komt.
  • Door de veloursstrip is de combimond ideaal voor het opzuigen van (dieren)haren van stoffen oppervlakken, zoals je tapijt.
  • Deze zuigmond is geschikt voor alle vloersoorten, denk bijvoorbeeld aan tapijt, hout of laminaat.
  • Door de handige parkeerstand neemt je stofzuiger minder ruimte in beslag tijdens het opbergen.
  • De combimond is geschikt voor alle stofzuigers met een buisdiameter van 32 mm.


  Twijfel je welke stofzuigermond het beste geschikt is voor jouw vloersoort? In ons blog vertellen we je precies wat je moet weten over de verschillende soorten zuigmonden.

  € 44.99

  Meerinformatie

  Handyman Stofzuigen Accessoires
  Product
   

  Numatic printplaat 2 Speed control HVR Autosave 208428

  Deze printplaat voor de 200-serie met autosave van Numatic zorgt ervoor dat motor soepel blijft draaien. Het kan zijn dat de oude printplaat het niet meer doet. Je kunt dan deze printplaat aanschaffen en zelf eenvoudig vervangen. Autosave. PCB kit. Print 2 toeren.

  € 57.99

  Meerinformatie

  Handyman Stofzuigen Onderdelen
  Product
   

  Numatic Speelgoedstofzuiger Hetty Little LH P1 Roze

  Numatic Speelgoedstofzuiger Hetty Little LH-P1 Roze. Je kent vast wel de klassieke Numatic Hetty stofzuiger met haar schattige gezichtje. Deze kleine little Numatic is een speelgoedvariant voor de allerkleinste kinderen die papa en mama een handje willen helpen met schoonmaken. Je dochtertje of zoontje hoeft dus nooit meer jaloers toe te kijken; hij of zij kan dankzij Numatic en de LH-P1 Hetty ministofzuiger nu ook zelf aan de slag!
  • Zuigt echt!
  • Werkt op 4 C batterijen (niet inbegrepen)
  • Wordt geleverd met diverse accessoires: zuigmond, slang en buizen.
  • Leeftijdsindicatie: voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar
  • 1 jaar garantie
  • 22cm hoog; diameter 21cm

  € 34.99

  Meerinformatie

  Handyman Stofzuigen Stofzuigers
  Product
   

  Numatic PolyScrub Schrobborstel 606105 voor Numatic LoLine NLL415

  Deze Numatic PolyScrub Schrobborstel 606105 gebruik je in combinatie met de LoLine NLL415 machine. De LoLine machine is een professionele machine voor vloeronderhoud. De PolyScrub pad wordt gebruikt om harde vloeren nat te schrobben.
  • De grove polyester borstelharen van dit hulpstuk zorgen voor een grondige reiniging van de vloer.
  • Diameter: 400 mm.
  • Voor het reinigen van keramische tegels (poreus) gebruik je product 20 van HG.

  € 109.00

  Meerinformatie

  Handyman Overige Doe het zelf
  Product
   

  Numatic Stofzuiger Henry Next HVN204 11 Lavendel

  Numatic Stofzuiger Henry Next HVN204-11 Lavendel is onderdeel van de nieuwste generatie stofzuigers van Numatic: Next Generation. Dit is de opvolger van de Henry Plus en daarmee de meest uitgebreide uitvoering die er is. Dankzij de vrolijke kleur is deze Henry niet alleen een handige maar ook een leuke hulp in het huishouden.

  De kracht van Numatic
  De ketelstofzuigers hebben dankzij hun ontwerp een hoge zuigkracht, bij een laag wattage. Daarom zijn de Henry stofzuigers van Numatic wereldberoemd. Omdat het wattage laag is, heeft de stofzuiger een geluidsniveau van slechts 72 decibel. Bovendien bespaart de energiezuinge motor van 620 watt jou geld. De Henry Next is een duurzame huishoudhulp.

  Extra lang snoer
  Met een lang snoer van 12,5 meter heeft de Numatic Henry Next HNV-200-11 Rood een actieradius heeft van 32 meter. Je steekt de stekker in een centraal stopcontact en vanaf daar kom je (bijna) in elke hoek van het huis. Het snoer rolt soepel af en na gebruik rol je het snoer weer op met gebruik van de hendel.

  Accessoires
  Bij de Henry Next stofzuiger krijg je standaard handige accessoires, zodat jouw Henry alle benodigde hulpstukken heeft om het onderhoud van jouw huishouden makkelijk te maken. Een extra voordeel van Nuamtic stofzuigers is de grote inhoud van de stofzuigerzakken. De zakken hebben een capaciteit van 9 liter en hoeven dus niet snel vervangen te worden.

  50% korting op een onderhoudsbeurt bij aankoop van een Numatic stofzuiger!
  Handyman biedt jou de beste service, óók achteraf. Daarom krijg je bij een Numatic stofzuiger 50% korting op de servicevoucher!. Lever het apparaat één tot anderhalf jaar na aankoop in bij de dichtstbijzijnde Handyman winkel. Onze stofzuigerspecialist controleert dan of alle onderdelen nog goed functioneren. Zo is veilig en schoon werken weer gegarandeerd en geniet jij lang van jouw Numatic stofzuiger. Zodra de stofzuiger weer klaar is voor gebruik, nemen wij contact met je op. Bij het ophalen van de stofzuiger krijg je ook nog een pak Numatic stofzuigerzakken (10 stuks) van ons cadeau.

  De servicebeurt bestaat uit:

  • Controle van de zuigkracht
  • Controle van de kracht van de motor
  • Check of het filter vervangen moet worden
  • Controle van de mof, stofzuigerslang, zuigbuizen en zuigmond
  • Visuele check van de elektrische onderdelen, waaronder het snoer en de schakelaars van het apparaat
  • Een gratis pak Numatic stofzuigerzakken (10 stuks)

  € 199.00

  Meerinformatie

  Handyman Stofzuigen Stofzuigers
  Product