Panzerglass Samsung Galaxy Tab S 8.4 Beschermglas

Je tablet een goede bescherming bieden? Breng dan dit beschermglas aan op je tablet. Zo gaat je apparaat een stuk langer mee!

€ 34.99

Meerinformatie

Handyman GSM Tablet Accessoires
Product
 

Panzerglass LG G4 Beschermglas

Een smartphone is vaak een dure aankoop, zo ook je LG G4. Je wilt je toestel dan ook zo goed mogelijk beschermen tegen de 'gevaren' van buitenaf. De meeste schade die je LG G4 kan oplopen is kras- en valschade. Met dit in je achterhoofd doe je er goed aan om een glazen screenprotector van Panzerglass te gebruiken. Doordat het beschermglas transparant is valt het nauwelijks op. De screenprotector is van glas gemaakt en hierdoor voelt het scherm hetzelfde aan als zonder beschermlaag. Optimale bescherming van je toestel dus zonder in te leveren op design of gebruiksgemak.

€ 26.99

Meerinformatie

Handyman GSM Tablet Accessoires
Product
 

Panzerglass Huawei Ascend P6 Beschermglas

Met dit beschermglas van Panzerglass komt er nooit meer een kras op het scherm van je Huawei Ascend P6. Een glazen screenprotector is de sterkste variant die er bestaat. Het voorkomt niet alleen krassen, maar ook barstjes en scheurtjes, voor wanneer je jouw P6 een keer laat vallen. De screenprotectors van Panzerglass vormen zich als een 'tweede huid' aan je toestel, hierdoor blijft de touchscreen bediening optimaal en is hierdoor eenvoudig bubbelvrij bevestigen.

€ 26.99

Meerinformatie

Handyman GSM Tablet Accessoires
Product
 

Panzerglass Samsung Galaxy Tab3 7.0 Beschermglas

Het kwetsbare beeldscherm van je Samsung tab 7.0 bescherm je optimaal met deze glazen screenprotector van Panzerglass. Dit beschermglas is gemaakt van ijzersterk gehard glas waardoor je niet bang hoeft te zijn voor krassen op je beeldscherm. Laat je je tablet ook wel eens vallen? Met Panzerglass voorkom je zelfs barsten na een valpartij. De screenprotector is transparant en voelt aan als een tweede huid. Hierdoor voel en zie je de extra glaslaag (bijna) niet.

€ 34.99

Meerinformatie

Handyman GSM Tablet Accessoires
Product
 

Panzerglass Nokia Lumia 630 650 Beschermglas

Dit beschermglas van Panzerglass zorgt voor een optimale bescherming van je Nokia Lumia 630 of 635. Het beschermglas zorgt er voor dat er geen enkel krasje op het originele scherm komt en zo houd jij je telefoon in nieuwstaat. Dit alles terwijl het glas geen moment in de weg zit. Gooi dus gerust je smartphone, sleutels en andere voorwerpen in je tas. Met Panzerglass weet je zeker dat het scherm van je Nokia Lumia er onbeschadigd uit komt!

€ 26.99

Meerinformatie

Handyman GSM Tablet Accessoires
Product
 

Panzerglass Samsung Galaxy S3 Mini Beschermglas

Dit Panzerglass beschermglas is ontwikkeld om het touchscreen van jouw Samsung S3 mini veilig te stellen van schade. In vergelijking met een plastic screenprotector heeft een glazen beschermlaag een verbeterde krasbestendigheid en een verminderde kraszichtbaarheid. Ook is het scherm goed beschermd tegen valpartijtjes. Doordat het beschermglas transparant is beschermt hij je telefoon zonder dat dit opvalt. Daarnaast blijft de bediening van je toestel optimaal. Kortom: je merkt (bijna) niet dat de screenprotector er op zit!

€ 26.99

Meerinformatie

Handyman GSM Tablet Accessoires
Product
 

Panzerglass Samsung Galaxy Core 2 Beschermglas

Gebruik Panzerglass als je op zoek bent naar een screenprotector voor je Samsung Core 2 die je beeldscherm optimaal beschermt, maar hetzelfde aanvoelt als het originele scherm. Met Panzerglass hoef je niet bang te zijn dat er krassen op je scherm komen of dat deze zal barsten als je het toestel laat vallen. Met deze glazen screenprotector kun je de Core 2 met gerust hart gebruiken terwijl je hem in top conditie houdt!

€ 26.99

Meerinformatie

Handyman GSM Tablet Accessoires
Product
 

Panzerglass Samsung Galaxy Tab S 10.5 Beschermglas

Op zoek naar bescherming voor je Samsung Tab S 10.5? Maar geen fan van tablethoesjes en -cases? Breng dan deze glazen screenprotector van Panzerglass aan op het touchscreen. Zo hoef je niet bang te zijn voor een gebarsten beeldscherm nadat je de tablet uit je hand hebt laten vallen. Ook krassen gemaakt door sleutels, muntjes en andere scherpe voorwerpen behoren tot de verleden tijd. Doordat het beschermglas zich als een tweede huid aan scherm hecht merk je niet eens dat er een extra laag aanwezig is. Het bedienen van het touchscreen blijft als vanouds en ook aan het uiterlijk van je tablet is niets af te zien.

€ 39.99

Meerinformatie

Handyman GSM Tablet Accessoires
Product
 

Panzerglass LG G2 D802 Beschermglas

Deze glazen screenprotector combineert het beste van beide werelden, zo beschermt het je LG G2 optimaal en voelt het scherm niet plastic-achtig aan. Dit beschermglas breng je probleemloos aan en het vormt zich als een tweede huid aan het touchscreen. Na bevestiging van het glas kun je jouw LG G2 zonder problemen in je broekzak met huissleutels of andere scherpe voorwerpen dragen, er zal geen krasje achter blijven op je scherm!

€ 26.99

Meerinformatie

Handyman GSM Tablet Accessoires
Product
 

Panzerglass Huawei Ascend P7 Beschermglas

Is het je al eerder overkomen dat je het beeldscherm van je smartphone kapot hebt laten vallen? Gebruik dan nu deze supersterke glazen screenprotector van Panzerglass. Zo behoed je je Huawei P7 voor hetzelfde lot. Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat sleutels of andere scherpe voorwerpen krasjes zullen achter laten op het beeldscherm. Een groot voordeel: het beschermglas zie en voel je (bijna) niet zitten! Hierdoor kun je jouw P7 gewoon op dezelfde manier blijven bedienen als zonder screenprotector.

€ 26.99

Meerinformatie

Handyman GSM Tablet Accessoires
Product
 

Panzerglass Nokia Lumia 925 Beschermglas

Met dit krasbestendige beschermglas van Panzerglass bescherm je de gehele voorzijde van je Nokia Lumia 925. Ondanks dat de functionaliteiten van smartphones toenemen, blijft het touchscreen altijd een kwetsbaar onderdeel. Met dit beschermglas weet je zeker dat het beeldscherm in topconditie blijft. Dit alles terwijl het originele touch-gevoel wordt behouden.

€ 26.99

Meerinformatie

Handyman GSM Tablet Accessoires
Product
 

Panzerglass Apple Iphone 4 4S Back Beschermglas

Panzerglass helpt je bij het beschermen van de achterkant van je kostbare Apple iPhone 4/4S telefoon. Deze glazen screenprotector is gemaakt van gelaagd glas en biedt een betere bescherming dan plastic beschermfolie. De glazen screenprotector is makkelijk aan te brengen en is vervolgens bijna niet meer zichtbaar.

€ 26.99

Meerinformatie

Handyman GSM Tablet Accessoires
Product
 

Panzerglass Samsung Galaxy S5 Mini Beschermglas

Geef het beeldscherm van je Samsung S5 mini de beste bescherming die er is! De glazen screenprotectors van Panzerglass zijn kristalhelder waardoor het touchscreen van je toestel even scherp en kleurrijk blijft als voorheen. Het beschermglas heeft een hoge dichtheid waardoor het je S5 mini optimaal beschermt tegen valpartijtjes en krassen. Zo verleng je de levensduur van je toestel en houd je hem ook nog eens in top vorm!

€ 26.99

Meerinformatie

Handyman GSM Tablet Accessoires
Product
 

Panzerglass Samsung Galaxy Tab4 8.0 Beschermglas

Is het beeldscherm van je vorige tablet gebarsten toen je hem uit je handen liet vallen? Gebruik dan nu deze glazen screenprotector van Panzerglass. Zo behoed je je Samsung tab 4 8.0 voor hetzelfde lot. Ook voor krassen door bijvoorbeeld sleutels, muntjes en andere scherpe voorwerpen hoef je niet bang te zijn. Doordat de screenprotector gemaakt is van glas blijft het 'touch' gevoel behouden en zie je hem (bijna) niet zitten!

€ 34.99

Meerinformatie

Handyman GSM Tablet Accessoires
Product
 

Panzerglass Samsung Galaxy Tab4 7.0 Beschermglas

Jij wil toch ook dat je Samsung tab 4 7.0 zo lang mogelijk mee gaat? De glazen screenprotectors van Panzerglass zitten geen moment in de weg en beschermen het touchscreen tegen krassen en barsten. Doordat het glas transparant is blijf het touchscreen even kleurrijk en scherp. Je merkt haast niet dat er een extra laag op je toestel zit.

€ 34.99

Meerinformatie

Handyman GSM Tablet Accessoires
Product
 

Panzerglass Apple Iphone 4 4S Front Beschermglas

Krasbestendig, schokbestendig, vingerafdrukbestendig… het zijn slechts enkele voorbeelden van de unieke eigenschappen van Panzerglass. Dit merk staat bekend om het (bijna) onbreekbare beschermglas voor smartphones, waaronder de Apple iPhone 4/4S. De glazen screenprotector breng je eenvoudig aan op je touchscreen en het vormt zich direct als een tweede huid aan je iPhone. Door de afgeronde hoeken beschermt Panzerglass ook tegen schokken en stoten op de kwetsbare gedeeltes van je scherm. Met Panzerglass beschermglas houd jij je de voorkant van je iPhone kras- en barstvrij!

€ 26.99

Meerinformatie

Handyman GSM Tablet Accessoires
Product
 

Panzerglass Samsung Galaxy Tab3 8.0 Beschermglas

Panzerglass beschermt jouw Samsung tab 3 8.0 op momenten dat het nodig is. De screenprotectors van Panzerglass zijn namelijk gemaakt van gehard glas. Hierdoor biedt deze screenprotector een betere bescherming dan zijn plastic broertje. Krassen van sleutels en muntjes of zelfs als je het apparaat uit je handen laat vallen... het beschermglas beschermt je tablet tegen val- en krasschade. Het geharde Japanse glas zorgt ervoor dat het bedieningsgemak van je tab 3 8.0 precies hetzelfde blijft. Bovendien blijft je scherm met een glazen protector heerlijk 'glasachtig' aanvoelen. Ook blijft het beschermglas er ook mooi uit zien en wordt dus niet vaal of lelijk.

€ 34.99

Meerinformatie

Handyman GSM Tablet Accessoires
Product
 

Panzerglass Samsung Galaxy Tab3 10.1 Beschermglas

Nooit meer een kras op je Samsung tab 3 10.0? Daar kan deze glazen screenprotector van Panzerglass bij helpen. Het grote voordeel ten opzichte van een plastic folie is dat Panzerglass ook beschermt tegen vallen en stoten. Zo stop je voortaan zonder zorgen je tablet in je tas met allerlei losse spulletjes zoals sleutels en munten.

€ 39.99

Meerinformatie

Handyman GSM Tablet Accessoires
Product