Rain X Anti Regen

Wil je onder alle weersomstandigheden goed zicht op de weg behouden? Gebruik dan deze anti-regen van Rain X!
  • Het product zorgt voor een water- en vuilafstotende laag op de autoramen. Zo kunnen druppels eenvoudig worden afgevoerd en wordt ook het vuil meteen meegenomen.
  • Rain X zorgt ook voor een verminderde hechting en opbouw van vorst, zout, modder, insecten en straatvuil. Zo worden je zicht en veiligheid verhoogd, en gaan bovendien je ruitenwissers langer mee.
  • De beschermlaag gaat er niet na een regenbui af en blijft ongeveer twee maanden werkzaam.
  • Rain X is makkelijk aan te brengen met een microvezeldoekje. Je kunt het gebruiken voor zowel de voorruit als de zij- en achterruit.
  • Inhoud: 200 ml.

€ 12.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Rain X Anti Nevel

Nat weer, temperatuurveranderingen en een hoge luchtvochtigheid zorgen er voor dat je autoruiten en -spiegels vaak beslagen raken. Met de anti-nevel van Rain X hoef jij 's ochtends niet langer in de weer met een doekje om je beslagen ruiten en spiegels af te doen! Met dit product zorg je namelijk voor een goede zichtbaarheid op de weg en dat is wel zo veilig voor jou en andere verkeersdeelnemers! Breng de anti-nevel vloeistof aan op de binnenkant van de ramen. Om strepen te voorkomen kun je het product het beste aanbrengen met een zeem. Maak voordat je begint de ramen goed schoon, want zo zorg je voor maximale duurzaamheid.

€ 10.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product