Simson Solutie Klein

Zul je net zien... wil je op de fiets springen is je band lek. Met deze bandenlijm kun je zelf je band plakken en hoef je je fiets niet naar de fietsenmaker te brengen. Deze solutie van Simson is een bandenplakmiddel en wordt vooral gebruikt voor het repareren van kleine gaatjes in de binnenband. Je gebruikt deze bandenlijm in combinatie met plakkers en knippleisters om zo het lek helemaal af te dichten. Schuur het stukje waar het gaatje zit en laat de lijm ongeveer 2 minuten intrekken voordat je de plakker er op doet. Inhoud 10 ml.

€ 3.49

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Fiets
Product
 

Simson Reparatiedoos Groot

Deze Reparatiedoos Select van Simson mag niet ontbreken in je keukenla. Laat je namelijk niet om de tuin leiden door de grootte van dit reparatiesetje, want er zit alles in voor maar liefst 10 plakbeurten. Dit reparatiesetje heeft verschillende extra's ten opzichte van de reparatiedoos 'normaal' van Simson. Inhoud: 5 verschillende maten pleisters, waterproof schuurpapier, een buitenbandpleister, bandenlijm, knippleister, 3 kunststof bandenlichters, een universeel ventiel, een pincet en een handreinigingsdoekje.

€ 13.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Fiets
Product
 

Simson Solutie Groot

Met deze Simson bandenlijm kun je zelf redelijk eenvoudig je binnenband plakken. Dit bespaart je de kosten van de fietsenmaker of een nieuwe binnenband. Je gebruikt de bandenplaklijm in combinatie met plakkers of stickers. Zo ben je in staat om het gehele gaatje goed af te dichten. Zo ben je binnen no-time weer onderweg met je stalen ros! Schuur eerst het stukje waar het gaatje zit, breng de lijm aan op de binnenband en laat eerst 2 minuten drogen voordat je het plakkertje op het gaatje doet. Inhoud 30 ml.

€ 4.49

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Fiets
Product
 

Simson Reparatiedoos Normaal

Deze Simson Reparatiedoos is onmisbaar in elk huishouden. In dit handige blik zit namelijk alles wat je nodig hebt voor het plakken van je fietsband.
  • De reparatiedoos formaat "normaal" van Simson bevat 3 metalen bandenlichters, lijm, verschillende buitenbandplakkers, vierstripplakkers, ventielslang, waterproof schuurpapier en solutie.
  • Geschikt voor het repareren van vrijwel alle fietsen met stalen velgen.
  • Je zou het niet zeggen als je het kleine formaat van de reparatiedoos ziet, maar de inhoud is goed voor wel 12 plakbeurten!
  • Gemakkelijk mee te nemen in je (fiets)tas of jaszak. Zo ben je ook voorbereid op pech onderweg.

€ 8.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Fiets
Product