J.E. Storkair Bedienknop Wit WK600

De J.E. Storkair WK600 is een bedienknop voor de motorloze wasemkap WK600.
Product
 

J.E. Storkair Filter WTW11

Deze 2 zwarte filters zijn voor de WTW 11 van J.E. Stork Air Zehnder. De afmetingen van de filter zijn 27,5 x 30,0 cm.

De afkorting WTW staat voor warmteterugwinunit en dit is een apparaat dat zorgt voor goede balansventilatie. Dit wordt gerealiseerd door de hoeveelheid afgevoerde als toegevoegde lucht gelijk te houden en zo ontstaat er een goed binnenmilieu. De naam van het apparaat is te danken aan het feit dat 95% van de afgevoerde lucht wordt gebruikt om de toevoerlucht op te warmen. Deze filters zijn van G3 kwaliteit en hebben een EN779 normering (Europese standaard voor luchtfilters). Het advies is om elke 6 maanden de filters te vervangen. Bij een nieuwbouw huis of na een verbouwing kan het nodig zijn om de filters vaker te vervangen door het vele vrij gekomen (bouw)stof.

€ 27.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

J.E. Storkair Filter WTW7 8

Twee zwarte filters voor de wat oude type warmteterugwin-apparaten van J.E. Stork Air Zehnder. Geschikt voor de WTW 12 WTW7 en WTW8. De afmetingen zijn 44,0 cm x 19,0 cm.

Kijk op het typeplaatje linksonder op het apparaat voor het typenummer. Zo weet je zeker dat je de juiste filters voor je hebt. Een warmteterugwin apparaat zorgt voor balansventilatie. Dit betekent dat er evenveel lucht wordt afgevoerd als toegevoerd . Zo wordt een goed binnenmilieu in huis gecreëerd. 95% van de lucht die wordt afgevoerd wordt weer gebruikt om de toevoerlucht op te warmen. Deze filters zijn van G3 kwaliteit en hebben een EN779 normering (Europese standaard voor luchtfilters). Het advies is om elke 6 maanden de filters te vervangen. Bij een nieuwbouw woning of na een verbouwing kan het nodig zijn om de filters vaker te vervangen.

€ 29.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

Zhender J.E. Storkair Schuiffilter WHR930 950

Dit zijn originele J.E. Storkair schuiffilters voor de warmteterugwininstallaties WHR 930 en WHR 950. Het filter wordt over een frame geschoven en gemakkelijk met klittenband opnieuw vastgezet.
 • Je warmteterugwininstallatie zuigt lucht uit je woning, verwarmt deze voor en blaast de schone lucht weer de ruimte in. Het J.E. Storkair schuiffilter filtert tijdens dit proces de stof en bacteriën uit de lucht. Zo ben jij verzekerd van schone lucht in huis.
 • Het luchtfilter zorgt bovendien voor een optimale luchtvochtigheid.
 • Na een poos raakt het filter verzadigd door de grote hoeveelheid stof en bacteriën die het al heeft opgenomen. Omdat het filter te vol zit neemt de werking af en gaat de warmteterugwininstallatie meer energie verbruiken. Dat is niet bevorderlijk voor het luchtklimaat in je woning, maar ook niet voor je energierekening! Het is daarom belangrijk het luchtfilter op tijd te vervangen.
 • Wij raden aan iedere 6 maanden een nieuw J.E. Storkair schuiffilter te plaatsen.
 • Merk je dat de warmteterugwininstallatie lawaaiiger wordt? Dan is het al eerder tijd om het filter te vervangen.
Specificaties:
 • Inhoud verpakking: 2 stuks
 • Afmeting: 50 x 19,8 centimeter

€ 18.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

J.E. Storkair Sluitingsset WK600

Sluitingsset passend voor de wasemkap WK 600 van Stork Air.

€ 17.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

J.E. Storkair Afdicht Ring

Stork Air Afdicht Ring is geschikt voor het afdichten van luchtverfrissers en ventilatoren. Per 3 stuks verpakt.

€ 11.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

J.E. Storkair Filtermat WHR90 91

Een warmteterugwin apparaat zorgt ervoor dat er evenveel lucht wordt afgevoerd als toegevoerd (balans ventilatie) om zo een goed binnenmilieu in huis te creëren. 95% van de lucht die wordt afgevoerd wordt weer gebruikt om de toevoerlucht op te warmen. Filters zijn van G3 kwaliteit en hebben een EN779 normering (Europese standaard voor luchtfilters). Aangeraden wordt om elke 6 maanden de filters te vervangen. Ben je naar een nieuwbouwwoning verhuisd of is er een verbouwing geweest? Dan kan het nodig zijn om de filters vaker te vervangen.

Belangrijke informatie:
Twee filters voor de types WHR 90 en WHR91 warmteterugwin-apparaten van het merk Zehnder JE Storkair. De afmetingen van de filters zijn 19,8 x 46,5 cm. Deze filters zijn alleen geschikt voor apparaten die geproduceerd zijn voor week 40 in het jaar 2001 ofwel productiedatum 40/01 (week/jaar). Weet je niet zeker of deze filters geschikt zijn voor jouw apparaat? Kijk dan op het typeplaatje linksonder op het apparaat.

€ 9.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

J.E. Storkair Lichtschakelaar WK601

Is de lichtschakelaar van je WK600 kapot? Handyman heeft nu de J.E. Storkair lichtschakelaar WK600 in het assortiment.
Product
 

Stork Air Ventilatieventiel Luchtafvoer STK Ø100mm en Ø125mm

Het Stork Air Ventilatieventiel Luchtafvoer STK Ø100mm en Ø125mm is bedoeld voor de luchtafvoer van het mechanische ventilatiesysteem in huis. Dit STK ventiel past zowel in een spirobuis met een diameter van Ø100mm als een spirobuis met een diameter van Ø125mm.
 • Instelbaar op zeven standen.
 • Gemaakt van zeer degelijk kunststof.
 • Laag eigen geluidsniveau.
 • Voor relatief lage drukverschillen.
 • Het Stork Air ventilatieventiel wordt bevestigd met drie klemveren en afgedicht door een schuimrubberen ring.
 • De maximale luchthoeveelheid van het ventiel is 75³/uur.
 • Gewicht: 60 gram.

€ 14.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

J.E. Storkair Schuiffilter WHR90 91

Originele schuiffilter van Stork Air voor de warmteterugwinapparaat WHR 90 en WHR 91. Deze filter wordt over een frame geschoven en met klittenband opnieuw vastgezet. Inhoud 2 stuks.

€ 18.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product