Turtle Wax Koplampreparatie set

Komt je auto niet meer door de APK-keuring omdat de koplampen vergeeld, dof of vaal zijn? Koop dan geen nieuwe koplampen, maar herstel dit met de Turtle Wax koplamp reparatieset. Zo spaar je een hoop geld uit!

De koplamp reparatieset van Turtle Wax is een complete set waarmee je in verschillende stappen de koplampen herstelt. Je start met het verwijderen van lichte krassen. Vervolgens schuur je alle vuil en aanslag van de lampen. Tot slot breng je een beschermende laag aan waardoor vuil zich minder snel opnieuw hecht. Zo heb je in no-time weer heldere koplampen met een goede lichtopbrengst en komen de lampen weer door de APK! Lees voor een uitgebreid stappenplan ook onze blog.

De Turtle Wax koplamp reparatieset bevat deze producten:

 • Headlight Clarifying Compound (118 ml). Met dit polijstmiddel verwijder je lichte krassen en schaafplekken van de koplampen.
 • Schuurpads (4 stuks). De schuurpads variëren van fijn tot grof.
 • Spray lubricant (118 ml). Gebruik de Spray Lubricant in combinatie met de schuurpads om aanslag en vuil van de koplampen te schuren. Daarmee verbetert de helderheid en lichtopbrengst van de lampen.
 • Lens base coat wipe (1 stuk): Hiermee breng je een hechtend laagje aan op de koplamp. Dit zorgt ervoor dat de Lens sealing wipe beter aan de lamp hecht.
 • Lens sealing wipe (1 stuk): Legt een beschermlaag over de koplamp. Dit voorkomt snel aanhechten van nieuw vuil.

Let op: De Turtle Wax koplamp reparatieset is geschikt om beide koplampen eenmaal te behandelen. Zijn de koplampen zeer zwaar vergeeld of zitten er ernstige krassen op? Houd er rekening mee dat de lampen in dat geval niet in één behandeling weer helder kunnen zijn en je de behandeling mogelijk zult moeten herhalen met een nieuwe set.

€ 18.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Turtle Wax wasset

Turtle Wax hoogglans shampoo is al jaren bij uitstek dé autoshampoo van Nederland. Hiermee wordt jouw auto letterlijk en figuurlijk het stralende middelpunt. Het middel zorgt voor een glanzend en streeploos resultaat.
 • Loszittend vuil, maar ook dieper ingetrokken vervuiling door bijvoorbeeld uitlaatgassen wordt verwijderd.
 • Ondanks de krachtige reiniging wordt je waxlaag niet aangetast en blijft je laklaag in topconditie.
 • De roestwerende werking houdt daarnaast ook de naden en kieren van je auto in topconditie.
 • Vul een emmer met warm water en voeg 1-2 dopjes Turtle Wax shampoo toe. Met de gratis meegeleverde spons wordt deze klus een eitje.
 • Tip: ook te gebruiken voor je caravan of boot.
 • Inhoud verpakking: 2x 0,5 liter Turtle Wax hoogglansshampoo + 1x reinigingsspons.

€ 9.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Turtle Wax Original

Jij wil toch ook een stralende auto? Gebruik deze Turtle Wax en zorg voor optimale glans en bescherming van je auto. Turtle Wax zorgt er namelijk voor dat de autolak wordt beschermd tegen weersinvloeden, vervuiling en corrosie. Deze wax is makkelijk aan te brengen met een microvezeldoekje. Dit is niet voor niets 's werelds best verkochte autowax! Inhoud 500 ml.

€ 13.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Turtle Wax Kras Remover CS12 100ml

Heb je krassen in de lak van je auto? Heel vaak is het mogelijk dat je deze krassen zelf kunt repareren met de Turtle Wax Kras Remover. Je kunt dit product van Turtle Wax gebruiken op alle soorten lak. En de krassen waar je jouw nagel niet in blijft hangen kan je bijna altijd wegpoetsen met de krasverwijderaars van Turtle Wax.
 • Verwijder krassen op je auto makkelijk en snel met de Turtle Wax Scratch Remover
 • Inhoud: 100ml
 • Verwijder kleine krasjes zelf
 • Geschikt voor alle type lak

€ 10.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product