Wenko Mouwstrijkplank 52 x 12

Loop je ook altijd moeilijk te doen bij het strijken van mouwen of broekspijpen? Met de Wenko mouwstrijkplank is dit nu verledentijd! De mouwstrijkplank is een klein formaat waar je jouw mouwen of broekspijpen strak op kunt strijken. Om de plank zit een strakke en vouwvrije hoes die het strijken extra comfortabel maakt.
  • Strijkplank voor mouwen en broekspijpen
  • Geschikt voor: stoom strijken
  • Afmeting: 52x12 cm

€ 14.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

Wenko Wasbal Anti Pluis

Deze Wenko antipluis wasbollen zorgen ervoor dat haren, pluizen, draadjes en andere losse deeltjes al tijdens het wassen worden verwijderd. Dit zonder je wasgoed te beschadigen! Daarnaast blijft jouw wasmachine en afvoer langer schoon. Een ander groot voordeel is dat de anti - pluis wasbal herbruikbaar is. Wél eerst haren en pluizen van de bolletjes verwijderen.

€ 6.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

Wenko Wolontpluizer

Ziet je favoriete wollen trui er niet meer uit door alle pluisjes? Verwijder dan eenvoudig pluisjes en vervilting door deze wolontpluizer van Wenko te gebruiken. Ook ideaal voor grote oppervlakken, zoals je wollen bank. De pluisjes worden opgevangen in het opvangreservoir en is makkelijk te legen. Wordt geleverd met beschermkap en reinigingspenseel. Zo kun je het apparaat goed kan schoonmaken en veilig opbergen. Werkt op batterijen: 2 x 1,5V AA (niet meegeleverd).

€ 19.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

Wenko Strijkplankovertrek Spanners

Strijken is één van de minst populaire huishoudelijke klusjes. Met deze strijkhoes spanners zorg je er tenminste voor dat het makkelijker en sneller gaat. De spanners zorgen er namelijk voor dat de hoes perfect om de plank blijft zitten. Zo glijdt je met het strijkijzer over het wasgoed.

Als het elastiek van de strijkplankovertrek versleten is blijft deze vaak niet goed meer zitten. Met de spanners heb je geen nieuwe overtrek nodig. Deze spanners gebruik je onder de strijkplank, want je spant de overtrek weer strak om de plank heen. Geschikt voor alle maten strijkplanken.

€ 9.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

Wenko Waslijn Uittrekbaar Jumbo 15M

Je bespaart veel op je energierekening door je was op de waslijn te laten drogen in plaats van in de droogtrommel te doen. Deze waslijn van Wenko is uittrekbaar tot maar liefst 15 meter!
  • Dankzij het weerbestendige materiaal kan de waslijn zowel binnen als buiten worden geplaatst.
  • Hang je was te drogen in je tuin, kelder, bijkeuken of op je balkon. Omdat de lijn in lengte verstelbaar is kun je hem in iedere gewenste ruimte gebruiken.
  • De lijn is voorzien van terugtrekbeveiliging.
  • Inclusief montagemateriaal. De waslijn is ook weer gemakkelijk te verwijderen.

€ 29.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

Wenko Strijkplank Overtrek Stretch

Is de toplaag van je oude strijkplankovertrek versleten, maar de schuimlaag nog prima in orde? Vervang dan de toplaag met deze Wenko strijkplankhoes. De overtrek is geschikt voor strijken met stoom en heeft een dunne vulling van 2 mm. De hoes is eenvoudig om de plank heen te spannen en past (bijna) altijd!
  • De overtrek is gemaakt van 100% katoen.
  • Universeel passend; de overtrek is geschikt voor alle strijkplanken met een lengte van 110 tot 125 cm en een breedte van 30 tot 45 cm.
  • Zodra de hoes vuil is geworden kun je hem eenvoudig wassen in de wasmachine.

€ 19.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

Wenko Strijkdoek

Met deze strijkdoek kun je delicate (glimmende) stoffen zoals nylon, zijde en perlon probleemloos strijken. Hiermee voorkom je glansafdrukken op de stof en zo gaat je kleding dus niet glimmen. De strijkdoek is transparant en alleen te gebruiken voor stoomstrijkijzers. De doek is bestand tegen een temperatuur tot 220 graden en is gemaakt van 100% polyester. Leg de strijkdoek voordat je gaat strijken tussen je wasgoed en strijkijzer.

€ 7.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product