Wonderboom Luchtverfrisser Fruit

Arbre Magique is de meest verkochte luchtverfrisser voor auto's ter wereld. Deze herkenbare luchtverfrisser heeft de vorm van een dennenboom en zorgt voor een heerlijke frisse fruitgeur in de auto. Deze Wonderboom Fruit Cocktail gaat ongeveer 7 weken mee als je de aanwijzingen op de verpakking volgt. Deze verfrisser is makkelijk te bevestigen aan de achteruitkijkspiegel.

€ 2.79

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Wonderboom Luchtverfrisser Cocos

Wie kent hem niet, die oude vertrouwde geurende dennenboom in de auto. Deze Wonderboom, ook wel bekend als Arbre Magique, verwijdert onaangename geurtjes en zorgt voor een heerlijke geur in de auto. Deze dennenboom heeft een heerlijke cocosgeur. Je hangt de verfrisser eenvoudig op aan de achteruitkijkspiegel. Volg de aanwijzingen op de verpakking en je kunt 7 weken genieten van natuurlijke frisheid.
  • Geurboom cocos voor in je auto
  • Arbre Magique
  • Geniet 7 weken van een heerlijke geur

€ 2.79

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Wonderboom Luchtverfrisser Sport

Met de Arbre Magique Luchtverfrisser Sport Zwart zorg je ervoor dat jouw auto nooit meer naar vieze luchtjes ruikt. De luchtverfrisser boom hang je aan een touwtje aan bijvoorbeeld je spiegel en je auto ruikt gelijk heerlijk! De boom is tot wel 7 weken te ruiken in je auto.
  • Geurboom voor in je auto
  • Frisse geur
  • Beste verkochte luchtverfrisser in de wereld!
  • Geniet 7 weken lang van een frisse geur in je auto

€ 2.79

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Wonderboom Luchtverfrisser Vanille

Heb je de hond wel eens vervoerd in de auto? Of rook je wel eens een sigaretje onderweg? Hang dan deze vanille luchtverfrisser van Arbre Magique aan je achteruitkijkspiegel en alle onaangename geurtjes worden verwijderd. Deze Wonderboom Vanille verfrisser zorgt zeven weken lang voor een heerlijke frisse vanille geur.

€ 2.79

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Wonderboom Luchtverfrisser Den

Wie kent hem niet, die oude vertrouwde geurende dennenboom in de auto. Deze Wonderboom, ook wel bekend als Arbre Magique, verwijdert onaangename geurtjes en zorgt voor een heerlijke dennengeur in de auto. Je hangt de verfrisser eenvoudig op aan de achteruitkijkspiegel. Volg de aanwijzingen op de verpakking en je kunt 7 weken genieten van natuurlijke frisheid.

€ 2.79

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product