Zanussi Korfwiel Onder

Origineel Zanussi Korfwiel Onder. Als het rek van je vaatwasser niet meer goed in- en uitschuift, kun je eenvoudig de wieltjes vervangen. Dit witte plastic wieltje is voor het onderrek van je vaatwasser en bevat de wielsteun.

€ 6.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Zanussi Korfwiel Boven

In de vaatwasmachine zitten een boven en onderkorf waarin je de vuile vaat kunt plaatsen. Er zitten wieltjes aan de zijkant hiervan om ervoor te zorgen dat deze korven makkelijk in en uit te trekken zijn. Dit korfwiel van Zanussi is speciaal voor de bovenste korf. Verpakt per 1 stuk.

€ 8.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Zanussi Korfwiel onder

Is het wieltje van de korf van je Zanussi vaatwasser afgebroken? Dat bemoeilijkt het in- en uitruimen van de vaat enorm. Gelukkig zijn deze wieltjes eenvoudig te vervangen.
  • Dit originele Zanussi wieltje is geschikt voor de onderkorf van de Zanussi FAV 64570 VI.
  • Origineelnummer: 50286964007.

€ 6.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Zanussi Korfwiel Onder Set a8

Om de korf in de vaatwasser makkelijk in en uit te trekken zijn er wieltjes bevestigd aan de korf. Het kan wel eens voorkomen dat een wieltje afbreekt. In plaats van een hele nieuwe vaatwasserkorf aan te schaffen kun je eenvoudig het wieltje vervangen. Dit is een set met 8 Zanussi korfwielen en is speciaal voor de onderste korf.

€ 29.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Zanussi Korfwiel Boven 50659337005

Origineel Zanussi korfwiel voor bovenin je vaatwasmachine. Het korfwiel zorgt ervoor dat het rekje in je vaatwasser soepel in en uit te schuiven is. Dit is één korfwieltje. Als je er meerdere nodig hebt, moet je dit artikel dus meerdere keren in je winkelmandje plaatsen.

€ 5.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Zanussi Railgeleider

De boven/bestek en middelste korf in een vaatwasmachine zitten soms bevestigd op een rail. De railgeleider bestaat uit twee wieltjes die aan binnenkant van de machine zitten en die het mogelijk maakt om de korf in/uit de vaatwasmachine te halen. Per 1 stuk verpakt.

€ 16.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Zanussi Koolborstel met houder

Draait de wasmachine tijdens het centrifugeren niet meer op volle snelheid, waardoor je was te nat uit de machine komt? Dan is waarschijnlijk de koolborstel aan vervanging toe. Deze Zanussi koolborstel is geschikt voor verschillende modellen wasmachines van de merken AEG, Ariston, Electrolux en Husqvarna. Na vervanging draait het apparaat weer op volle toeren!
  • Met houder
  • Afmetingen: 1,3 x 0,5 centimeter
  • Aansluitklem: 4,8 millimeter
  • Per stuk verpakt

€ 49.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

Zanussi Deurgeleider Inbouwkoelkast

Met deze deurgeleider van Zanussi zorg je ervoor dat de 'buitendeur' en de koelkastdeur samen goed open en dicht gaan. De 'buitendeur' verhult de originele deur van de inbouwkoelkast en zorgt ervoor dat de koelkast niet afsteekt bij de rest van de keuken. Zo ziet je keuken er als één mooi geheel uit. Deze deurgeleider is ook voor andere merken te gebruiken, zoals AEG, ATAG, Pelgrim en Rex.

Wil je de deurgeleiders boven en onder vervangen? Dan heb je dit artikel 2 keer nodig
Product