Scanpart Stofzuigersnoer 2X0.75mm 6.0M Zwart Oprolbaar

Dit Scanpart stofzuigersnoer kun je gebruiken om een defect snoer te vervangen.
 • Diameter: 2 x 0,75 mm².
 • Lengte 600cm.
 • Kleur: zwart.

€ 12.99

Meerinformatie

Handyman Stofzuigen Onderdelen
Product
 

Philips Halogeen Capsule 50W GY6.35

Deze halogeen capsulelampen van Philips (50W) met GY6.35 fitting bieden een helder licht dat zorgt voor een betere concentratie. De lampen zijn volledig dimbaar en hebben een levensduur van ongeveer 2 jaar.

Welke lampsoorten zijn er precies en welke is voor jou het best geschikt? Lees het in ons blog!

€ 5.99

Meerinformatie

Handyman Lampen Lampen
Product
 

Braun Combipack 8000 51S

Braun Combipack 51S. Een scheerkop/cassette en scheermessen. Als het scheersysteem regelmatig wordt verwisselt heeft viezigheid (haren, talg en overig vuil) geen invloed meer op de prestaties van het scheerapparaat. Passend voor series 5 en 8000 series.

€ 37.99

Meerinformatie

Handyman Overige Persoonlijke Verzorging
Product
 

weCare Cartridge Brother LC985 Zwart

De WEC 4440 is een zwarte huismerk cartridge van Wecare. De cartridge is een alternatief voor de originele Brother LC985 cartridge en is geschikt voor diverse Brother printers. Met Wecare wordt printen een stuk voordeliger, want de cartridges van Wecare bevatten tot wel 3 x zoveel inhoud als het origineel. De inhoud van de cartridge is 10 ml en print tot 460 pagina's.

Wil je meer informatie over het verschil tussen originele cartridges en weCare? Lees dan ons blog over de verschillen tussen originele en huismerk cartridges.

€ 8.99

Meerinformatie

Handyman Inkt PC Cartridges
Product
 

weCare Cartridge Brother LC1240 Blauw

De weCare cartridge Brother LC1240 blauw bevat 18 milliliter inkt. Dit is goed voor het printen van 2089 pagina's.

Wil je meer informatie over het verschil tussen originele cartridges en weCare? Lees dan ons blog over de verschillen tussen originele en huismerk cartridges.

€ 11.99

Meerinformatie

Handyman Inkt PC Cartridges
Product
 

Nilfisk speciale zuigmonden set Easy Quick 128389276

Met deze Nilfisk speciale zuigmonden set Easy & Quick 128389276 heb je alle zuigmonden bij de hand om je huis te stofzuigen. Dit pakket bestaat uit 3 stofzuigmonden. < br>
 • Nilfisk speciale zuigmonden set Easy & Quick
 • 3 verschillende stofzuigmonden
 • Origineelnummer: 128389276

€ 16.99

Meerinformatie

Handyman Stofzuigen Accessoires
Product
 

HG Elektrische vliegenmepper

Heb jij last van een muggenplaag, vliegen of wespen? Deze elektrische vliegenmepper van HG doodt vliegende insecten met een elektronische schok.
 • Simpel en doeltreffend.
 • Geen vieze afdruk van platgeslagen insecten op de muur.
 • Het lage vermogen op het spanningsrooster levert geen gevaar op voor mensen en huisdieren.

€ 4.99

Meerinformatie

Handyman Overige Diversen
Product
 


GP AAA 8 stuks Super Alkaline Batterij

Op zoek naar een voorraad AAA batterijen ? Met dit pak GP AAA Alkaline batterijen heb je ze altijd bij de hand. De handige set bevat maar liefst 8 batterijen, dus voorlopig heb je weer voldoende op voorraad.
Deze batterijen zijn speciaal geschikt voor apparatuur met een grote tot middelgrote energiebehoefte.

€ 6.99

Meerinformatie

Handyman Opladen Batterijen
Product
 

Numatic Borstel 606102 voor Numatic LoLine HLL415

Met deze borstel kan je samen met de Loline HLL-415 verschillende vloeren reinigen. Gebruik deze in combinatie met de Nu-pads om je vloer optimaal te verzorgen.
 • Voor het diepreinigen van harde vloeren.
 • Geschikt voor Numatic LoLine HLL415 machines.
 • Diameter: 400 mm.

Reinigingsopties:


€ 109.00

Meerinformatie

Handyman Overige Doe het zelf
Product
 

HG Haarontstopper

Haren in het doucheputje zijn dé oorzaak van verstoppingen in de afvoer. Door onder meer huidvetten en zeepresten die blijven vastzitten in de haren, wordt de verstopping alleen maar erger. Met HG haarontstopper los je zowel de haren als andere stoffen die worden tegengehouden door de haren op.
 • Werkt snel en effectief tegen verstoppingen veroorzaakt door haren
 • Voor douches, wasbakken en baden
 • Het kaliumhydroxide in het middel lost de haren op
 • Inhoud: 450 milliliter

€ 7.95

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

HG Spray tegen mieren

Last van mieren in je woning? En werken het stuivertje bij de drempel en het mierenlokdoosje niet voldoende om ze te weren? Gebruik dan HG spray tegen mieren. Dit middel bestrijdt zeer effectief mieren, andere kruipende insecten en wespen!
 • Spuit HG spray tegen mieren bij kieren, naden en andere plaatsen waar insecten zich schuilhouden.
 • Spuit de spray vanaf een afstand van ongeveer 20 cm gelijkmatig over de te behandelen plek tot het oppervlak licht vochtig is.
 • Toelatingsnummer: 12912/N
 • Lees voor je aan de slag gaat met HG spray tegen mieren eerst het etiket en de productinformatie op de verpakking. Zo weet je zeker dat je het middel op een veilige manier gebruikt.
 • Inhoud: 400 ml.

€ 10.99

Meerinformatie

Handyman Overige Diversen
Product
 

Cellular Line thuislader micro USB 2.1A wit

We gebruiken onze smartphones zo veel dat de accu snel leeg is. Om het toestel supersnel weer op te laden, gebruik je de Cellular Line thuislader Micro USB 2.1A wit. Deze handige thuis- en reislader is geschikt voor telefoons van bijna alle merken. Laad je telefoon snel thuis op, of neem de oplader mee onderweg om je telefoon overal razendsnel op te laden.
 • Cellular Line micro USB oplader
 • Kleur: wit
 • Input: 110-240V
 • Output: DC 5V,2.1A
 • Elektronische bescherming voor batterij en apparaat

€ 19.99

Meerinformatie

Handyman GSM Tablet Smartphone
Product
 

Oral B Tandenborstels TriZone 3 1

Deze 3+1 Oral-B EB30 TriZone opzetborstels zijn verdeeld in drie zones om de binnenkant van je mond helemaal gezond te houden. Zone één heeft een schuine power bovenkant, deze haren zijn speciaal ontworpen om de moeilijkst bereikbare plekken schoon te maken. De tweede zone bestaat uit korte stilstaande haren, deze zorgen voor een diepe reiniging van het gehele tandoppervlak. De haren van zone 3 zijn zo ontwikkeld dat ze tot diep tussen je tanden komen. Op deze manier de algehele toestand van je tanden en tandvlees verbeterd. Verpakt per 4 borstels.

€ 17.99

Meerinformatie

Handyman Overige Persoonlijke Verzorging
Product
 

Bosch Siemens koolstoffilter 00434229 DHZ4506

Het Bosch Siemens koolstoffilter (type 00434229 DHZ4506) helpt schone lucht in de keuken te behouden. De koolstofdeeltjes in het dampkapfilter absorberen geuren en vetten die tijdens het koken vrijkomen. Zorg wel dat je het filter elke 12 maanden vervangt, want na verloop van tijd is de koolstof uitgewerkt en heeft dit belangrijke afzuigkaponderdeel geen effect meer.
 • Het filter past in verschillende recirculatie afzuigkappen. Ook is het te gebruiken voor het opbouwen van alle breedtes van AF280.. vlakke keukenkap naar de circulatie-luchtstand.
 • Fabrikantnummer: 00434229 / DHZ4506.
 • Dit vervangende onderdeel is ook bekend onder de nummers LZ45501, KF280002 en Z5144X1.
 • Inhoud verpakking: 1 filter.

€ 59.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Ansmann Hoofdlamp met Sensor 1,5 Watt 200 Lumen Spatwaterdicht

Deze Ansmann hoofdlamp is voorzien van sensortechniek waarmee je eenvoudig de lamp in- en uitschakelt doormiddel van handgebaren. De lamp geeft optimaal alarmlicht mede door het reflectorsysteem. De lamp heeft drie lichtfuncties: 100% High Power-modus, 30% Eco-modus en 100% reserveleds.
 • Stof en spatwater bestendig
 • De batterij gaat 8,5 uur mee op high power modus, 15,5 uur op eco-modus en 30 uur op reserveleds
 • Kleur: wit

€ 29.99

Meerinformatie

Handyman Auto Fiets Auto
Product
 

Bosch Siemens Deurgreep Droger

Het kan natuurlijk zo maar gebeuren dat je iets te enthousiast de deur van je wasdroger hebt open getrokken en nu de deurgreep kapot is gegaan. Met deze gebogen deurgreep van Bosch Siemens vervang je de kapotte deurgreep in een handomdraai. Geschikt voor verschillende wasdrogers van o.a. Bosch, Constructa, Siemens, Neff en Lynx.

Monteren van de deurgreep
Deze handgreep van Bosch en Siemens is makkelijk te vervangen. Draai eerst de schroeven aan de binnenzijde van de machinedeur los. Zo kun je de deur die uit 2 delen bestaat uit elkaar halen. Bevestig de handgreep aan de deur door de 3 schroeven vast te draaien. Zet tot slot de 2 deurdelen weer tegen elkaar en draai de schroeven aan de binnenzijde van de deur vast. De nieuwe handgreep is nu klaar voor gebruik!

€ 17.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

HG Spray tegen vlooien

Last van een vlooienplaag? Pak het probleem dan zo snel mogelijk aan met HG spray tegen vlooien! De spray bestrijdt vlooien direct, snel en effectief.
 • Langdurige werking van 4 tot 6 weken.
 • HG spray tegen vlooien is ook erg geschikt als preventief middel om een vlooienplaag te voorkomen.
 • Indien nodig na 2 weken de spray nogmaals gebruiken.
 • Lees voor gebruik de productinformatie op de verpakking en zorg ervoor dat je de ruimte na gebruik van HG spray tegen vlooien enkele uren goed ventileert.
 • Toelatingsnummer: 12911/N.
 • Inhoud: 400 ml.

€ 10.99

Meerinformatie

Handyman Overige Diversen
Product
 

HG Wand vloervoegen super beschermer

Veel voegen zijn poreus en nemen daardoor zeer gemakkelijk vet, vuil en kalkaanslag op. Het morsen van bijvoorbeeld wijn, frisdranken of iets vettigs op vloervoegen, zal vlekken in de voeg veroorzaken die zeer moeilijk te verwijderen zijn. Wandvoegen, in met name vochtige ruimtes zoals de badkamer, zullen door schimmel en kalkaanslag vies en lelijk worden. Maar ook tijdens elke schoonmaakbeurt dringt het water (dat vuil bevat dat van de vloer of wand afkomt) in de voegen en langzaam maar zeker worden de voegen goor en zijn niet of nauwelijks meer schoon te krijgen. HG wand- & vloervoegen super beschermer lost dit probleem eenvoudig op. Met dit product worden de voegen absoluut water, olie, vet en vuil afstotend. De voegen moeten schoon en droog zijn. Reinig de voegen eerst grondig met HG voegenreiniger. Spoel de voegen met schoon water na en laat de voegen vervolgens 24 uur goed drogen. Nieuwe voegen volledig laten uitharden en laten drogen. Bij vloervoegen HG wand- & vloervoegen super beschermer aanbrengen met bij voorkeur bijgeleverde pipet. Bij voegen in een wandoppervlak zoals bijvoorbeeld in de keuken of de badkamer, HG wand- & vloervoegen super beschermer m.b.v. een kwastje op de voegen aanbrengen. Bij zowel wand- als vloervoegen overtollig product dat op de tegels komt met een doekje verwijderen. Na 36 à 48 uur mag het oppervlak weer normaal worden gereinigd. Voor vloervoegen is de vloer na ca. 3 uur beloopbaar. Vloeren in de douche zijn na 8 uur weer in gebruik te nemen. 250 ml is goed voor zo'n 30-40 m² voegoppervlak.

€ 16.49

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Huishouden
Product
 

Hirschmann Coaxkabel F connector Antennestekker (F) 10 meter

De Hirschmann FKAB5 10 meter is een voorgemonteerde KOKA 9 Eca coaxaansluiting met rechte IEC-female connector en een rechte F-connector. Met deze kabel kun je verbinding maken tussen je tv en radio. Door de hoogwaardige kwaliteit verliest de kabel weinig signaal en voorkomt het ongewenste signalen zoals 4G. De kabel heeft een lengte van 10 meter.
 • Aansluiting: qick fix F-connector(M)-9.5mm(F)
 • Lengte: 10 meter
 • Bereik: 5-3000 MHz
 • Ohm: 75 Ohm

€ 24.99

Meerinformatie

Handyman Kabels Kabels
Product
 

J.E. Storkair Bedienknop Wit WK600

De J.E. Storkair WK600 is een bedienknop voor de motorloze wasemkap WK600.
Product
 


One For All TV Beugel WM4211

Monteer je televisie aan de muur met de One For All TV Steun WM4211. De TV aan de muur bevestigen is ruimtebesparend en stylisch. Je plaatst de televisie gemakkelijk op de perfecte kijk-hoogte.

 • Afstand tot de muur: 2,15 cm
 • Maximale belasting: 50 kg
 • Passend voor: schermen van 19-42"/ 48-107 cm
 • Kleur: Zwart
 • Vesa maat: 75x75, 100x100, 200x100, 200x200 VESA is een mechanische standaard om beeldschermen en televisietoestellen aan de muur of een monitorarm te bevestigen. Deze standaard is metrisch. Hij bestaat uit vier montagegaten, geplaatst in een vierkant met zijden van 75, 100, 200 of 300 mm of meer

€ 19.99

Meerinformatie

Handyman Overige Multimedia
Product
 

Scanpart Comfoortaansluiting 1 2Haaks

Deze comfooraansluiting haaks, gebruik je als je gasslang niet past op je gasfornuis. Je gebruikt een haakse aansluiting als je weinig ruimte hebt om een bocht te maken met de gasslang. De maat is 1/2 (halfduims, 21,3 mm). Je kunt deze comfooraansluiting extra goed vastmaken met gastape.

€ 4.99

Meerinformatie

Handyman Keuken Huishoud Keuken
Product
 

Vitility Wandbeugel Vast 60CM

De wandbeugel met een geribbelde plastic toplaag geeft extra grip en voorkomt wegglijden. De wandbeugel geeft steun als men moeite heeft met omhoog komen van bijvoorbeeld het toilet of bij het in en uit bad stappen. De beugel kan aan beide uiteinden met drie schroeven aan de muur bevestigd worden.

Benieuwd hoe de producten van Vitility jouw leven gemakkelijker maken? Lees het in ons blog over het Vitility assortiment!

€ 21.99

Meerinformatie

Handyman Overige Persoonlijke Verzorging
Product