6x Decoratie krijtbordjes op knijper 3 x 4 cm

6x Decoratie krijtbordjes op houten knijper. Set van 6 decoratieve, beschrijfbare krijtbordjes op houten knijper. De krijtbordjes kunnen voor vele doeleinden gebruikt worden zoals tafelnummer, naambordje of voor beschrijving van kruiden, planten, gerechten of dranken. Formaat per stuk ca. 3 x 4 cm. Materiaal: hout. In de verpakking zit 1 krijtje meegeleverd.

€ 2.40

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Moestuinartikelen
Product
 

5x Kruidenbordjes rechthoek op stokje

Een set van 5 rechthoekige krijtbordjes op een stokje voor de tuin/moestuin, te gebruiken voor het aanduiden van plant- of kruidensoorten. Dubbelzijdig te gebruiken. UV en krasbestendig en makkelijk te reinigen met enkel een vochtige doek. Wordt geleverd met een witte stift. Aantal: 5 schrijfbordjes. Afmeting: ca. 8 x 0,1 x 18 cm. Materiaal: kunststof. Gewicht: 300 gram per pakje. Moestuin/groentetuin/kruidentuin benodigdheden - Krijtbordjes/schrijfbordjes - Tuin bordjes/labels - Krijtbordjes voor de tuin 5 stuks.

€ 8.99

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Moestuinartikelen
Product
 

1x Blauw schaartje snoeischaartje voor bloemen en planten 10 cm

Handig schaartje om dode bloemen weg te knippen of voor het knippen van kruiden. De vering in de schaar zorgt er voor dat het knippen heel eenvoudig gaat. Dit schaartje zit makkelijk tussen de duim en wijsvinger en krijgt u geen last van uw handen. Door de stalen knipbladen behoudt de schaar zijn kwaliteit. Voordelen: meer bloemen, langere bloeitijd, veel gezonde planten, mooier en nettere Lengte: 10 cm Gewicht: 0.020 kg Kleur: Blauw Snoeischaren/snoeischaartjes/kruidenschaartje tuin artikelen.

€ 5.99

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Moestuinartikelen
Product
 

1x Roze schaartje snoeischaartje voor bloemen en planten 10 cm

Handig schaartje om dode bloemen weg te knippen of voor het knippen van kruiden. De vering in de schaar zorgt er voor dat het knippen heel eenvoudig gaat. Dit schaartje zit makkelijk tussen de duim en wijsvinger en krijgt u geen last van uw handen. Door de stalen knipbladen behoudt de schaar zijn kwaliteit. Voordelen: meer bloemen, langere bloeitijd, veel gezonde planten, mooier en nettere Lengte: 10 cm Gewicht: 0.020 kg Kleur: Roze Snoeischaren/snoeischaartjes/kruidenschaartje tuin artikelen.

€ 5.99

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Moestuinartikelen
Product
 

5x Kruidenbordjes bloem op stokje

Een set van 5 bloem krijtbordjes op een stokje, om bijvoorbeeld in een kruidentuintje te zetten. Dubbelzijdig te gebruiken. UV en krasbestendig en makkelijk te reinigen met enkel een vochtige doek. Materiaal: kunststof. Afmeting: ca. 18 x 0,1 x 7 cm. Gewicht: 300 gram. Incl. stift.

€ 8.50

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Moestuinartikelen
Product
 

5x Kruidenbordjes vlinder op stokje

Een set van 5 vlinder krijtbordjes op een stokje, om bijvoorbeeld in een kruidentuintje te zetten. Dubbelzijdig te gebruiken. UV en krasbestendig en makkelijk te reinigen met enkel een vochtige doek. Materiaal: kunststof. Afmeting: ca. 18 x 0,1 x 7,5 cm. Gewicht: 300 gram. Incl. stift.

€ 8.99

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Moestuinartikelen
Product
 

5x Kruiden naambordjes ovaal op stokje

Een set van 5 ovale krijtbordjes op een stokje voor de tuin/moestuin, te gebruiken voor het aanduiden van plant- of kruidensoorten. Dubbelzijdig te gebruiken. UV en krasbestendig en makkelijk te reinigen met enkel een vochtige doek. Wordt geleverd met een witte stift. Aantal: 5 schrijfbordjes. Afmeting: ca. 8 x 0,1 x 18 cm. Materiaal: kunststof. Gewicht: 300 gram per pakje. Moestuin/groentetuin/kruidentuin benodigdheden - Krijtbordjes/schrijfbordjes - Tuin bordjes/labels - Krijtbordjes voor de tuin 5 stuks.

€ 7.99

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Moestuinartikelen
Product