Festoon tuinverlichting snoer 12 meter multi gekleurde RGB LED verlichting met knipperfuncties

Festoon buitenfeestverlichting gekleurde RGB lampbolletjes 12 m. Luxe buitenfeestverlichting lichtsnoer die geschikt is om permanent buiten te laten hangen. De gekleurde lichtbolletjes met LED licht geven sfeer aan uw tuin of feestlocatie. U kunt de lampjes, middels de meegeleverde afstandsbediening, in diverse knipperstanden zetten of continu aan laten staan. Het geheel heeft ook een memory-functie, waardoor de geselecteerde stand blijft staan. Soort verlichting: LED. Kleur licht: Multi kleur. Lengte lichtsnoer: 12 meter. Lengte aanloopsnoer: 3 meter. Totale lengte inclusief aanloopsnoer: 15 meter. Aantal lampjes: 20. Afstand tussen lampjes: 60 cm. Niet koppelbaar aan andere lichtsnoeren. IP44 spatwaterdicht.

€ 64.95

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Tuinverlichting
Product
 

Bamboe oliefakkel paars 90 cm

Bamboe tuinfakkel paars 90 cm. Bamboe fakkel voor in de tuin. De fakkel beschikt over een paars metalen oliereservoir welke gemakkelijk navulbaar is. Formaat: 90 cm hoog. Materiaal: Bamboe/metaal. Bamboe tuinverlichting/tuindecoratie fakkels.

€ 2.99

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Tuinverlichting
Product
 

2x Famingo tuinkaarsen op stok 60 cm

2x Flamingo tuinfakkels/kaarsen 60 cm. Set van 2 tuindecoratie flamingo kaarsen op houten met per stuk een lengte van ongeveer 60 cm. De stok loopt aan de onderzijde in een schuine punt zodat deze gemakkelijk in de grond gezet kan worden. Formaat: ca. 60 cm hoog. Materiaal: hout/wax. U ontvangt in totaal 2 stuks. Flamingo thema tuinverlichting/tuindecoratie kaarsen.

€ 7.98

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Tuinverlichting
Product
 

4x Solarlamp toortsen op zonne energie 48 cm met zwarte steker

4x Solar tuinlampen fakkels/toortsen met vlam effect 48 cm. Kunststof tuinfakkel op zwarte steker/grondpin/grondpen. De lamp werkt op zonne-energie en wordt opgeladen door het zonnepanneel bovenop de fakkel en geeft een vlameffect wanneer deze brandt. Verlicht het tuinpad/looppad of licht een plantenborder uit met meerdere van deze lampen. De lampen zijn milieuvriendelijk aangezien ze zelfvoorzienend zijn in stroom dankzij de zonnepanelen. U kunt de lamp overal plaatsen en ook weer verplaatsen omdat u geen elektriciteitsdraden hoeft te spannen. Aantal fakkels/tuinlampen: 4 stuks. Materiaal: polystyreen. Formaat diameter per lamp: 7,5 cm, hoogte per lamp: 48 cm. Kleur licht: warm, vlamkleurig. Benodigde batterijen per lamp: 4x AAA, inbegrepen. Branduren indien volledig opgeladen: ca. 6-8 uur. De brandduur hangt af van de weersomstandigheden, 8 uur volle zon zorgt voor een maximaal aantal branduren. Wanneer er onvoldoende zon is geweest, schakelt de lamp over op de batterij. De lampjes zijn niet vervangbaar. Tuinverlichting tuinpad tuindecoratie zonne-energie solarlamp.

€ 19.96

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Tuinverlichting
Product
 

1x Tuindecoratie tuinverlichting fakkel 16,5 x 15 cm 6 12 branduren

Tuinfakkel vuur verlichting in blik 16,5 x 15 cm 6-12 branduren. Outdoor vuurtje/kaars in blik. Het vuurblik kunt u los plaatsen in de tuin voor licht en warmte, of in een vuurkorf of terraskachel. Het outdoor vuurtje steekt u bij voorkeur aan met een aansteker aan het lont. Het vuur zal rustig beginnen en daarna komen de grote vlammen tevoorschijn. Om het vuur te doven legt u het deksel terug op het blik, waarna deze opnieuw te gebruiken is. Het blik is een leuk alternatief voor de Zweedse fakkel en laat geen troep achter. Het blik kunt u eventueel hergebruiken als decoratie of om iets in op te bergen. Tuinverlichting/warmte heater terrasverwarmer verfblik. Materiaal: verzinkt metaal, papier, hout. Formaat diameter: 16,5 cm, hoogte: 15 cm. Gewicht: 2200 gram/2,2 kg. Brandtijd: 5-6 uur indien deze in 1x opgebrand wordt, anders is de brandduur iets langer, maximaal ca. 12 uur. De totale brandduur heeft ook te maken met de weersomstandigheden. Belangrijk: - Lees voor gebruik de instructies op het deksel. - Kinderen of huisdieren in de buurt? Zet het blik vanwege veiligheidsredenen in een vuurkorf. - Laat het blik nooit zonder toezicht branden.

€ 17.99

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Tuinverlichting
Product
 

1x Buiten tuin LED verlichting stekers lampen solar pad verlichting draadloos 49 cm RVS

1x Buiten/tuin LED verlichting stekers/lampen solar pad verlichting draadloos 49 cm RVS. De lampen hebben een transparante behuizing van kunststof. Verlicht het tuinpad/looppad of licht een plantenborder uit met meerdere van deze lampen. De lampen zijn milieuvriendelijk aangezien ze zelfvoorzienend zijn in stroom dankzij de zonnepanelen. U kunt de lampen overal plaatsen en ook weer verplaatsen omdat u geen elektriciteitsdraden hoeft te spannen. Gaat automatisch aan bij duisternis. Aantal lampen: 1. Materiaal: RVS, kunststof. Formaat hoogte: 49 cm (inclusief grondpen), diameter: 16 cm. Met aan/uit schakelaar. Tuinverlichting tuinpad tuindecoratie zonne-energie solarlamp.

€ 9.99

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Tuinverlichting
Product
 

20x Tuinfakkels van bamboe 61 cm met fakkelolie 1L

Bamboe tuinfakkels set 20 stuks met 1 liter fakkelolie. Set van 20 bamboe fakkels voor in de tuin. De tuinfakkels zijn aan de onderzijde voorzien van een punt waardoor u de fakkels eenvoudig in de grond kunt steken. Lengte: ongeveer 61 cm. De fakkels hebben een navulbaar olietankje. Deze set wordt geleverd met 1 liter fakkelolie. Het reservoir dient u tot maximaal 75% te vullen met olie. De brandduur is dan 2,5 tot 3 uur. Indien u de fakkel opnieuw wenst te vullen: laat de fakkel afkoelen en vervang ook het lont. De inhoud van het tankje is ca. 25 ml. , Dit artikel bestaat uit:, 10x Bamboe tuinfakkels set 2 stuks 61 cm, 1x Lampenolie 1 liter

€ 38.49

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Tuinverlichting
Product
 

2x Zweedse fakkel kaars 20 cm

2x Zweedse fakkel 20 cm. De Zweedse fakkel voor binnen en buiten kan je aansteken aan de voorzijde. Buiten plaatsen op een niet-brandbaar oppervlak. Binnen geschikt voor in de open haard. Aantal branduren: 1,5 tot 2 uur. Afmetingen: hoogte 20 cm, diameter 15 cm. Dit artikel is een natuurproduct en kan dus afwijken van de getoonde afbeelding. Aantal: 2 stuks.

€ 9.98

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Tuinverlichting
Product
 

Feest tuinverlichting snoer 2,5 meter witte lampion lantaarn LED verlichting op zonne energie

Binnen/buiten feestverlichting lichtsnoer die geschikt is voor gebruik buitenshuis. De witte lampionnetjes met warm wit LED licht geven sfeer aan uw tuin of feestlocatie. Soort verlichting: LED. Kleur licht: warm wit. Kleur snoer: wit. Totale lengte lichtsnoer: 4,5 meter. Lengte snoer met lampjes: 2,5 meter. Aantal lampjes/lampionnetjes: 10. Diameter per lampion: 7,5 cm. Lengte aanloopsnoer: 2 meter. IP44 spatwaterdicht. Dit lichtsnoer werkt op zonne-energie: door het zonnepaneel op te laden in de zon branden de lampjes wanneer het donker is.

€ 9.99

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Tuinverlichting
Product
 

1x Koperen solarlampen bollen ballen op zonne energie 28,5 cm

1x Buiten/tuin koperen decoratie bol solar verlichting 28,5 cm. Verlicht het terras of licht een mooi hoekje uit in de tuin met deze lamp. De lamp is milieuvriendelijk aangezien deze zelfvoorzienend is in stroom dankzij het zonnepaneel bovenop de bol/bal. U kunt de lamp overal plaatsen en ook weer verplaatsen omdat u geen elektriciteitsdraden hoeft te spannen. U steekt de decoratiebol gemakkelijk in de grond door middel van een steker/pin. De tuinlamp is gemakkelijk te installeren en verlicht uw tuin op een sfeervolle manier. Materiaal: metaal. Kleur metaal: koper. Kleur licht: warm wit. Formaat diameter: 28,5 cm. Deze tuinfakkel heeft een doorsnede van 28.5 cm en werkt op zonne-energie. De tuinfakkel wordt opgeladen door het zonnepanneel bovenop de bol. De brandduur hangt af van de weersomstandigheden. IP44 spatwaterdicht, geschikt voor gebruik buitenshuis (buiten/outdoor). Deze solar decoratiebol geeft een warm wit LED licht af. De accu is meegeleverd, deze is echter niet vervangbaar. Tuinverlichting tuinpad tuindecoratie zonne-energie solarlampen.

€ 35.99

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Tuinverlichting
Product
 

1x Buiten tuin grijze rotan lampionnen hanglantaarns 20 cm solar tuinverlichting

1x Buiten/tuin grijze rotan lampionnen/hanglantaarns 20 cm solar tuinverlichting. Rotan uiterlijk lampion hanglantaarn met LED stompkaars voor in uw tuin. De verlichting werkt op zonne-energie waardoor het zichzelf oplaadt gedurende de dag. U kunt de lantaarn neerzetten of ophangen aan het handvat voor een gezellige sfeer in de tuin. Verlicht het tuinpad/looppad met meerdere van deze lampen of plaats deze op de eettafel. De lampen zijn milieuvriendelijk aangezien ze zelfvoorzienend zijn in stroom dankzij de zonnepanelen. U kunt de lamp overal plaatsen en ook weer verplaatsen omdat u geen elektriciteitsdraden hoeft te spannen. Aantal lampen: 1 stuks. Formaat lamp: diameter 20 cm. Kleur licht: flikkerend warm wit. Kleur lamp: grijs. Materiaal: kunststof. IP44 spatwaterdicht. Geschikt voor gebruik buitenshuis (buiten/outdoor). Tuindecoratie/accessoires - Tuinverlichting - Tuinlampen - Buiten verlichting - Solarlampen op zonne-energie. Rotan/rattan lampionnen. Tuinverlichting tuindecoratie zonne-energie solarlamp.

€ 8.99

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Tuinverlichting
Product
 

3x Solarlamp toortsen op zonne energie 48 cm met zwarte steker

3x Solar tuinlampen fakkels/toortsen met vlam effect 48 cm. Kunststof tuinfakkel op zwarte steker/grondpin/grondpen. De lamp werkt op zonne-energie en wordt opgeladen door het zonnepanneel bovenop de fakkel en geeft een vlameffect wanneer deze brandt. Verlicht het tuinpad/looppad of licht een plantenborder uit met meerdere van deze lampen. De lampen zijn milieuvriendelijk aangezien ze zelfvoorzienend zijn in stroom dankzij de zonnepanelen. U kunt de lamp overal plaatsen en ook weer verplaatsen omdat u geen elektriciteitsdraden hoeft te spannen. Aantal fakkels/tuinlampen: 3 stuks. Materiaal: polystyreen. Formaat diameter per lamp: 7,5 cm, hoogte per lamp: 48 cm. Kleur licht: warm, vlamkleurig. Benodigde batterijen per lamp: 3x AAA, inbegrepen. Branduren indien volledig opgeladen: ca. 6-8 uur. De brandduur hangt af van de weersomstandigheden, 8 uur volle zon zorgt voor een maximaal aantal branduren. Wanneer er onvoldoende zon is geweest, schakelt de lamp over op de batterij. De lampjes zijn niet vervangbaar. Tuinverlichting tuinpad tuindecoratie zonne-energie solarlamp.

€ 14.97

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Tuinverlichting
Product
 

4x Zweedse fakkel kaars 20 cm

4x Zweedse fakkel 20 cm. De Zweedse fakkel voor binnen en buiten kan je aansteken aan de voorzijde. Buiten plaatsen op een niet-brandbaar oppervlak. Binnen geschikt voor in de open haard. Aantal branduren: 1,5 tot 2 uur. Afmetingen: hoogte 20 cm, diameter 15 cm. Dit artikel is een natuurproduct en kan dus afwijken van de getoonde afbeelding. Aantal: 4 stuks.

€ 19.96

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Tuinverlichting
Product
 

Gele bamboe oliefakkel voor in de tuin 65 cm

Bamboe tuinfakkel geel 65 cm. Bamboe tuinfakkel met geel olietankje. De fakkel heeft aan de onderzijde een punt waardoor deze eenvoudig in de grond gestoken kan worden. Lengte: ongeveer 65 cm. Lont en olie niet inbegrepen.

€ 2.99

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Tuinverlichting
Product
 

Gekleurde tuinverlichting snoer lichtketting uitbreidingsset LED 10 meter

Gekleurde LED snoer voor buiten uitbreidingsset, 10 meter. Dit lichtsnoer bevat 20 gekleurde LED bolletjes in de kleuren: geel, blauw, rood en groen. De lichtketting bevat een begin- en eindconnector van 25 cm en totale lengte van 10 meter. De afstand tussen de lampjes is 50 cm. Het LED snoer is IP44 en daarmee geschikt voor buiten. Let op: dit betreft een uitbreidingsset en heeft bevat geen stekker. Bovendien zijn de bolletjes zijn niet vervangbaar. CE-Kema keurmerk.

€ 36.99

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Tuinverlichting
Product
 

Lilapaarse fakkel met kaarsje 35 cm

Lilapaarse tuinfakkel met citronella waxinelichtje 35 cm. De fakkel is ca. 35 cm lang en heeft een doorsnede van 8,5 cm. Materiaal: metaal/glas.

€ 4.99

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Tuinverlichting
Product
 

Bamboe oliefakkel oranje 90 cm

Bamboe tuinfakkel oranje 90 cm. Bamboe fakkel voor in de tuin. De fakkel beschikt over een oranje metalen oliereservoir welke gemakkelijk navulbaar is. Formaat: 90 cm hoog. Materiaal: Bamboe/metaal. Bamboe tuinverlichting/tuindecoratie fakkels.

€ 2.99

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Tuinverlichting
Product
 

2x Bamboe oliefakkel oranje 90 cm

2x Bamboe tuinfakkels oranje 90 cm. Set van 2 bamboe fakkels voor in de tuin. De fakkels beschikken over een oranje metalen oliereservoir welke gemakkelijk navulbaar is. Formaat: 90 cm hoog. Materiaal: Bamboe/metaal. U ontvangt in totaal 2 stuks. Bamboe tuinverlichting/tuindecoratie fakkels.

€ 5.98

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Tuinverlichting
Product
 

6x stuks luxe solar lampion lampionnen wit met realistisch vlameffect 20 cm

6x stuks luxe solar lampion wit met realistisch vlameffect 20 cm. Deze witte, bolvormige lampion werkt op zonne-energie en heeft een 72 led lamp met een realistisch en sfeervol vuureffect. De lampion heeft een dag- en nachtsensor en gaat vanzelf aan wanneer het donker is. Diameter: 20 cm. Materiaal: polyester. Tuinverlichting/ sfeerverlichting achtertuin/ lampionnen Leuke lampion om op te hangen voor een gezellig sfeertje in de achtertuin / tuin of op het balkon.

€ 59.94

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Tuinverlichting
Product
 

Roestvrijstalen tuinfakkels 120 cm

RVS tuinfakkel met veiligheidskap 120 cm. Deze tuinfakkel is gemaakt van RVS en is voorzien van een veiligheidskap/dop. formaat: ongeveer 120 cm. De ketting van de dop is niet gemaakt van RVS, deze kan dus roesten. Fakkels voor in de tuin / tuinfakkels.

€ 8.99

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Tuinverlichting
Product
 

Tuin balkon lampion op zonne energie groen

Groene solar lampion. Deze lampion werkt op zonne energie en is geschikt voor buiten. Materiaal: Polyester/kunststof. Formaat: ongeveer 20 x 35 cm.

€ 4.99

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Tuinverlichting
Product
 

2x Solarlamp toortsen op zonne energie 48 cm met zwarte steker

2x Solar tuinlampen fakkels/toortsen met vlam effect 48 cm. Kunststof tuinfakkel op zwarte steker/grondpin/grondpen. De lamp werkt op zonne-energie en wordt opgeladen door het zonnepanneel bovenop de fakkel en geeft een vlameffect wanneer deze brandt. Verlicht het tuinpad/looppad of licht een plantenborder uit met meerdere van deze lampen. De lampen zijn milieuvriendelijk aangezien ze zelfvoorzienend zijn in stroom dankzij de zonnepanelen. U kunt de lamp overal plaatsen en ook weer verplaatsen omdat u geen elektriciteitsdraden hoeft te spannen. Aantal fakkels/tuinlampen: 2 stuks. Materiaal: polystyreen. Formaat diameter per lamp: 7,5 cm, hoogte per lamp: 48 cm. Kleur licht: warm, vlamkleurig. Benodigde batterijen per lamp: 2x AAA, inbegrepen. Branduren indien volledig opgeladen: ca. 6-8 uur. De brandduur hangt af van de weersomstandigheden, 8 uur volle zon zorgt voor een maximaal aantal branduren. Wanneer er onvoldoende zon is geweest, schakelt de lamp over op de batterij. De lampjes zijn niet vervangbaar. Tuinverlichting tuinpad tuindecoratie zonne-energie solarlamp.

€ 9.98

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Tuinverlichting
Product
 

Paarse fakkel met kaarsje 35 cm

Paarse tuinfakkel met citronella waxinelichtje 35 cm. De fakkel is ca. 35 cm lang en heeft een doorsnede van 8,5 cm. Materiaal: metaal/glas.

€ 4.99

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Tuinverlichting
Product
 

Feest tuinverlichting snoer 7,2 meter gekleurde lampion lantaarn LED verlichting

Binnen/buiten feestverlichting lichtsnoer die geschikt is voor zowel gebruik binnenshuis als buitenshuis. De gekleurde lampionnetjes met warm wit LED licht geven sfeer aan uw tuin of feestlocatie. Soort verlichting: LED. Kleur lampionnen: multi (gekleurd: geel, groen, oranje en blauw). Kleur licht: warm wit. Kleur snoer: wit. Totale lengte lichtsnoer: 17,2 meter. Lengte snoer met lampjes: 7,2 meter. Aantal lampjes/lampionnetjes: 24. Diameter per lampion: 7,5 cm. Lengte aanloopsnoer: 10 meter. IP44 spatwaterdicht. Aansluiten op een geaard stopcontact wordt aangeraden.

€ 22.99

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Tuinverlichting
Product
 

1x Tuindecoratie tuinverlichting fakkel 11 x 7,5 cm 4 branduren

Tuinfakkel vuur verlichting in blik 11 x 7,5 cm 4 branduren. Outdoor vuurtje/kaars in blik. Het vuurblik kunt u los plaatsen in de tuin voor licht en warmte, of in een vuurkorf of terraskachel. Het outdoor vuurtje steekt u bij voorkeur aan met een aansteker aan het lont. Het vuur zal rustig beginnen en daarna komen de grote vlammen tevoorschijn. Om het vuur te doven legt u het deksel terug op het blik, waarna deze opnieuw te gebruiken is. Het blik is een leuk alternatief voor de Zweedse fakkel en laat geen troep achter. Het blik kunt u eventueel hergebruiken als decoratie of om iets in op te bergen. Tuinverlichting/warmte heater terrasverwarmer verfblik. Materiaal: verzinkt metaal, papier, hout. Formaat diameter: 11 cm, hoogte: 7,5 cm. Gewicht: 450 gram/0,45 kg. Brandtijd: 3-4 uur indien deze in 1x opgebrand wordt, anders is de brandduur iets langer, maximaal ca. 4 uur. De totale brandduur heeft ook te maken met de weersomstandigheden. Belangrijk: - Lees voor gebruik de instructies op het deksel. - Kinderen of huisdieren in de buurt? Zet het blik vanwege veiligheidsredenen in een vuurkorf. - Laat het blik nooit zonder toezicht branden.

€ 6.99

Meerinformatie

Hobby Tuin Dier Tuinverlichting
Product