Set van 10x stuks opberg ordners zwart A4 50 mm

Set van 10x stuks ringband mappen/ordners zwart 50 mm A4. Ringbandmap/ordnermap voor het opbergen van papieren/documenten/facturen in A4 formaat. De map is voorzien van 2 O-ringen, een duimgat en een etikethouder met beschrijfbaar en vervangbaar kartonnen etiket (FSC-gecertificeerd). Materiaal: karton met PP-folie in linnenstructuur, metaal. Formaat: 31,8 x 29 x 5 cm. Maximale inhoud: 500 vellen. Handige kantoorartikelen voor het opbergen van documenten zoals dossiers of facturen.

€ 55.00

Meerinformatie

Hobby Hobby Kantoorartikelen
Product
 

Set van 6x stuks opberg ordners zwart A4 50 mm

Set van 6x stuks ringband mappen/ordners zwart 50 mm A4. Ringbandmap/ordnermap voor het opbergen van papieren/documenten/facturen in A4 formaat. De map is voorzien van 2 O-ringen, een duimgat en een etikethouder met beschrijfbaar en vervangbaar kartonnen etiket (FSC-gecertificeerd). Materiaal: karton met PP-folie in linnenstructuur, metaal. Formaat: 31,8 x 29 x 5 cm. Maximale inhoud: 500 vellen. Handige kantoorartikelen voor het opbergen van documenten zoals dossiers of facturen.

€ 33.00

Meerinformatie

Hobby Hobby Kantoorartikelen
Product
 

Set van 8x stuks opberg ordners zwart A4 50 mm

Set van 8x stuks ringband mappen/ordners zwart 50 mm A4. Ringbandmap/ordnermap voor het opbergen van papieren/documenten/facturen in A4 formaat. De map is voorzien van 2 O-ringen, een duimgat en een etikethouder met beschrijfbaar en vervangbaar kartonnen etiket (FSC-gecertificeerd). Materiaal: karton met PP-folie in linnenstructuur, metaal. Formaat: 31,8 x 29 x 5 cm. Maximale inhoud: 500 vellen. Handige kantoorartikelen voor het opbergen van documenten zoals dossiers of facturen.

€ 44.00

Meerinformatie

Hobby Hobby Kantoorartikelen
Product
 

Set van 8x stuks opberg ordners blauw A4 50 mm

Set van 8x stuks ringband mappen/ordners blauw 50 mm A4. Ringbandmap/ordnermap voor het opbergen van papieren/documenten/facturen in A4 formaat. De map is voorzien van 2 O-ringen, een duimgat en een etikethouder met beschrijfbaar en vervangbaar kartonnen etiket (FSC-gecertificeerd). Materiaal: karton met PP-folie in linnenstructuur, metaal. Formaat: 31,8 x 29 x 5 cm. Maximale inhoud: 500 vellen. Handige kantoorartikelen voor het opbergen van documenten zoals dossiers of facturen.

€ 44.00

Meerinformatie

Hobby Hobby Kantoorartikelen
Product
 

Set van 10x stuks opberg ordners blauw A4 50 mm

Set van 10x stuks ringband mappen/ordners blauw 50 mm A4. Ringbandmap/ordnermap voor het opbergen van papieren/documenten/facturen in A4 formaat. De map is voorzien van 2 O-ringen, een duimgat en een etikethouder met beschrijfbaar en vervangbaar kartonnen etiket (FSC-gecertificeerd). Materiaal: karton met PP-folie in linnenstructuur, metaal. Formaat: 31,8 x 29 x 5 cm. Maximale inhoud: 500 vellen. Handige kantoorartikelen voor het opbergen van documenten zoals dossiers of facturen.

€ 55.00

Meerinformatie

Hobby Hobby Kantoorartikelen
Product
 

Set van 6x stuks opberg ordners blauw A4 50 mm

Set van 6x stuks ringband mappen/ordners blauw 50 mm A4. Ringbandmap/ordnermap voor het opbergen van papieren/documenten/facturen in A4 formaat. De map is voorzien van 2 O-ringen, een duimgat en een etikethouder met beschrijfbaar en vervangbaar kartonnen etiket (FSC-gecertificeerd). Materiaal: karton met PP-folie in linnenstructuur, metaal. Formaat: 31,8 x 29 x 5 cm. Maximale inhoud: 500 vellen. Handige kantoorartikelen voor het opbergen van documenten zoals dossiers of facturen.

€ 33.00

Meerinformatie

Hobby Hobby Kantoorartikelen
Product