Hello Kitty servetjes 20 stuks

20x Hello Kitty feest thema servetten 20 x 20 cm, papieren wegwerp servetjes. Aantal: 20 stuks. Formaat per servet: 20 x 20 cm, Materiaal: 3-laags tissue papier. Hello Kitty tafel versieringen/decoraties feestartikelen. Papieren Hello Kitty servetten.

€ 2.99

Meerinformatie

Hobby Feestartikelen Kinderfeestjes
Product
 

Hello Kitty uitnodigingen 6 stuks

Een pakje met 6 Hello Kitty party/feest uitnodigingen met roze enveloppen, met een afmeting van ca. 9 x 14 cm. Materiaal: karton. Aan de binnenkant heeft u ruimte om te kunnen schrijven. Voor meer producten uit deze serie zoekt u op de term: hellokittyverjaardag. Feest/party uitnodigingen in Hello Kitty/poezen thema voor een kinderfeestje/kinderverjaardag.

€ 3.50

Meerinformatie

Hobby Feestartikelen Kinderfeestjes
Product
 

Themafeest Hello Kitty poster 61 x 91,5 cm

Poster Hello Kitty 61 x 91,5 cm. Rode maxi poster van Hello Kitty. De poster wordt opgerold in plastic geleverd.

€ 7.99

Meerinformatie

Hobby Huis Wonen Woonaccessoires
Product
 

Hello Kitty uitnodigingen 12 stuks

Een pakket met 12 Hello Kitty party/feest uitnodigingen met roze enveloppen, met een afmeting van ca. 9 x 14 cm. Materiaal: karton. Aan de binnenkant heeft u ruimte om te kunnen schrijven. U ontvangt 2 pakjes van 6 stuks. Voor meer producten uit deze serie zoekt u op de term: hellokittyverjaardag. Feest/party uitnodigingen in Hello Kitty/poezen thema voor een kinderfeestje/kinderverjaardag.

€ 7.00

Meerinformatie

Hobby Feestartikelen Kinderfeestjes
Product
 

Hello Kitty vork en lepel

Hello Kitty peuterbestek roze. Besteksetje met leuke afbeeldingen van Hello Kitty. Het setje bestaat uit een vork en een lepel. Dit leuke setje is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het setje is gemaakt van plastic en is ongeveer 16 cm lang.

€ 1.99

Meerinformatie

Hobby Huis Wonen Keuken
Product
 

Hello Kitty feestzakjes 6 stuks

Een pakje met 6 Hello Kitty party/feest feestzakjes/uitdeelzakjes, met een afmeting van ca. 16 x 23 cm. Materiaal: plastic. Voor meer producten uit deze serie zoekt u op de term: hellokittyverjaardag. Wegwerp feest/party feestzakjes/uideelzakjes in Hello Kitty/poezen thema voor een kinderfeestje/kinderverjaardag.

€ 1.50

Meerinformatie

Hobby Feestartikelen Kinderfeestjes
Product
 

Hello Kitty feestzakjes 12 stuks

Een pakje met 12 Hello Kitty party/feest feestzakjes/uitdeelzakjes, met een afmeting van ca. 16 x 23 cm. Materiaal: plastic. U ontvangt 2 pakjes van 6 stuks. Voor meer producten uit deze serie zoekt u op de term: hellokittyverjaardag. Wegwerp feest/party feestzakjes/uideelzakjes in Hello Kitty/poezen thema voor een kinderfeestje/kinderverjaardag.

€ 3.00

Meerinformatie

Hobby Feestartikelen Kinderfeestjes
Product