Pritt herbruikbare kneedlijm

Kneedlijm/plakgummetjes 95 stuks. Deze poster buddies van het merk Pritt hebben een gewicht van ongeveer 39 gram. De buddies/kneed/plakgummetjes kunt u gebruiken voor het ophangen van posters of onze scenesetter. De buddies zijn herbruikbaar!

€ 3.99

Meerinformatie

Hobby Huis Wonen Huis overige
Product
 

3x Transparante lijmstift Pritt 22 gr

Pritt lijmstift 22 gr, 3 stuks. Deze kindvriendelijke Pritt lijmstift is door het medium formaat ideaal voor voor creatief en slim klussen met papier op kantoor, op school en thuis. De lijm is geschikt voor het lijmen van papier, karton, textiel, vilt en fotos en is oplosmiddelvrij, PVC-vrij en uitwasbaar op 20 graden. Inhoud: 3x 22 gram.

€ 9.75

Meerinformatie

Hobby Hobby Hobby basismateriaal
Product
 

2x stuks transparante lijmstiften Pritt 22 gram

2x stuks pritt lijmstiften 22 gram. Hobby knutselen plakken artikelen. Deze kindvriendelijke Pritt lijmstiften zijn door het medium formaat ideaal voor voor creatief en slim klussen met papier op kantoor, op school en thuis. De lijm is geschikt voor het lijmen van papier, karton, textiel, vilt en fotos en is oplosmiddelvrij, PVC-vrij en uitwasbaar op 20 graden. Inhoud: 22 gram. Aantal: 2x.

€ 6.50

Meerinformatie

Hobby Hobby Hobby basismateriaal
Product
 

5x Transparante lijmstift Pritt 11 gr

Pritt lijmstift 11 gr, 5 stuks. Deze kindvriendelijke Pritt lijmstift is door het kleine formaat ideaal voor kinderen en het lijmen van kleinere oppervlakken, randen en hoeken. Deze lijm is geschikt voor het lijmen van papier, karton, textiel, vilt en fotos en is oplosmiddelvrij, PVC-vrij en uitwasbaar op 20 graden. Inhoud: 5x 11 gram.

€ 9.95

Meerinformatie

Hobby Hobby Hobby basismateriaal
Product
 

3x Transparante lijmstift Pritt 11 gr

Pritt lijmstift 11 gr, 3 stuks. Deze kindvriendelijke Pritt lijmstift is door het kleine formaat ideaal voor kinderen en het lijmen van kleinere oppervlakken, randen en hoeken. Deze lijm is geschikt voor het lijmen van papier, karton, textiel, vilt en fotos en is oplosmiddelvrij, PVC-vrij en uitwasbaar op 20 graden. Inhoud: 3x 11 gram.

€ 5.97

Meerinformatie

Hobby Hobby Hobby basismateriaal
Product
 

5x Transparante lijmstift Pritt 22 gr

Pritt lijmstift 22 gr, 5 stuks. Deze kindvriendelijke Pritt lijmstift is door het medium formaat ideaal voor voor creatief en slim klussen met papier op kantoor, op school en thuis. De lijm is geschikt voor het lijmen van papier, karton, textiel, vilt en fotos en is oplosmiddelvrij, PVC-vrij en uitwasbaar op 20 graden. Inhoud: 5x 22 gram.

€ 16.25

Meerinformatie

Hobby Hobby Hobby basismateriaal
Product
 

Transparante lijmstift Pritt 11 gr

Pritt lijmstift 11 gr. Deze kindvriendelijke Pritt lijmstift is door het kleine formaat ideaal voor kinderen en het lijmen van kleinere oppervlakken, randen en hoeken. Deze lijm is geschikt voor het lijmen van papier, karton, textiel, vilt en fotos en is oplosmiddelvrij, PVC-vrij en uitwasbaar op 20 graden. Inhoud: 11 gram.

€ 1.99

Meerinformatie

Hobby Hobby Hobby basismateriaal
Product
 

Transparante lijmstiften Pritt 22 gram

Pritt lijmstiften 22 gram. Hobby knutselen plakken artikelen. Deze kindvriendelijke Pritt lijmstiften zijn door het medium formaat ideaal voor voor creatief en slim klussen met papier op kantoor, op school en thuis. De lijm is geschikt voor het lijmen van papier, karton, textiel, vilt en fotos en is oplosmiddelvrij, PVC-vrij en uitwasbaar op 20 graden. Inhoud: 22 gram.

€ 3.25

Meerinformatie

Hobby Hobby Hobby basismateriaal
Product
 

4x stuks transparante lijmstiften Pritt 22 gram

4x stuks pritt lijmstiften 22 gram. Hobby knutselen plakken artikelen. Deze kindvriendelijke Pritt lijmstiften zijn door het medium formaat ideaal voor voor creatief en slim klussen met papier op kantoor, op school en thuis. De lijm is geschikt voor het lijmen van papier, karton, textiel, vilt en fotos en is oplosmiddelvrij, PVC-vrij en uitwasbaar op 20 graden. Inhoud: 22 gram. Aantal: 4x.

€ 13.00

Meerinformatie

Hobby Hobby Hobby basismateriaal
Product