Sidas Inlegzool 3 Feet Outdoor Mid Maten XS, S, M, L, XL, XXL

Onderzoek van Sidas heeft uitgewezen dat er drie verschillende voettypen zijn: voeten met een hoge voetboog (High), voeten met een medium voetboog (Mid) en voeten met een lage voetboog (Low). En Sidas heeft voor elke voet een inlegzool! Deze zool is geschikt voor voeten met een medium voetboog en zorgt voor optimaal comfort en maximale ventilatie. Daarnaast zorgt de heel pad voor aangename demping.

€ 36.95

Meerinformatie

Outdoor Persoonlijke verzorging Voetverzorging
Product
 

Superfeet Inlegzool Active Blue Blauw Maten 34 36, 37 39, 39 41, 42 44, 45 47

De meest veelzijdige binnenzool met goede steun en stabiliteit. Past het beste in schoenen met gemiddeld volume zoals wandelschoenen uit de A-categorie, trailrunning- en running schoenen en andere sportschoenen.

€ 49.95

Meerinformatie

Outdoor Persoonlijke verzorging Voetverzorging
Product
 

Sidas Inlegzool 3 Feet Run Protect Low Maten XS, S, M, L, XL, XXL

De Run Protect Low van Sidas is perfect aangepast aan jouw voettype en is ideaal voor hardlopers die op zoek zijn naar maximaal comfort en optimale bescherming! Gel bij de hiel zorgt voor ongeevenaarde demping en de front pad geeft de voorwaartse beweging van de voorvoet een boost. De anatomisch gevormde verstevigingen garanderen stabiliteit en controle, wat zorgt voor een veilige run. Voeten met een lage voetboog hebben behoefte aan stabiliteit en ondersteuning van devoetboog. De oplossing? De Sidas Run Protect Low!

€ 34.95

Meerinformatie

Outdoor Persoonlijke verzorging Voetverzorging
Product
 

Sidas Inlegzool 3 Feet Activ High Maten XS, S, M, L, XL, XXL

De 3Feet® Activ High beantwoorden aan de behoeften van de drukverdeling en het comfort van de voeten. Ondersteunt voeten met een hoge boog.

€ 34.95

Meerinformatie

Outdoor Persoonlijke verzorging Voetverzorging
Product
 

Superfeet Inlegzool Active Green II voor heren Groen Maten 34 36, 37 39, 39 41, 42 44, 45 47

De kortste weg naar optimaal wandelcomfort? Deze gepersonaliseerde inlegzolen van Superfeet. Ga ervoor en je loopt op wolkjes!De meest ondersteunende en stabiliserende binnenzool. Deze past het beste in schoenen met hoog volume en met een uitneembare binnenzool zoals wandelschoenen en ski- of snowboardschoenen.

€ 49.95

Meerinformatie

Outdoor Persoonlijke verzorging Voetverzorging
Product
 

Sidas Inlegzool Volume Reducer Hard 3Mm Maten XS, S, M, L, XL, XXL

Deze 3mm inlegzool kan geplaatst worden onder een Sidas inlegzool om de ruimte in de schoen te verkleinen. Waardoor je een beter voetondersteuning krijgt in de schoen en zorgt voor meer precisie en comfort.

€ 6.95

Meerinformatie

Outdoor Persoonlijke verzorging Voetverzorging
Product
 

Sidas Inlegzool 3 Feet Slim High Maten XS, S, M, L, XL, XXL

Volgens Sidas zijn er drie verschillende soorten voeten: voeten met een hoge voetboog (High) voeten met een medium voetboog (Mid) en voeten met een lage voetboog (Low). En Sidas heeft voor elke voet een inlegzool! Voeten met een hoge voetboeg hebben behoefte aan comfort ondersteuning van de voetboog en een optimale verdeling van de druk. De oplossing? Sidas 3Feet Slim High! De perforaties maken de zool ademend en de pad aan de voorkant van de voet en de grote gel pads zorgen voor uitstekende demping. De 3Feet Slim inlegzolen zijn ideaal voor schoenen met een laag volume. Ze kunnen tevens op maat geknipt worden om als halve inlegzool te gebruiken.

€ 34.95

Meerinformatie

Outdoor Persoonlijke verzorging Voetverzorging
Product
 

Sidas Inlegzool 3 Feet Run Sense Low Maten XS, S, M, L, XL, XXL

Neem de controle terug met de 3Feet Sense binnenzool. Deze binnenzool is ontworpen voor diegene die regelmatig hardlopen. Deze binnenzool zorgt voor een 'natuurlijke' stap die zo dicht mogelijk bij de grond is. De vorm is aangepast aan een voettype en stimuleert een maximaal aantal aanraaksensoren voor een grotere reactiviteit. De structuur combineert dynamiek en lichtheid om de natuurlijke beweging van de voet te ondersteunen.

€ 34.95

Meerinformatie

Outdoor Persoonlijke verzorging Voetverzorging
Product
 

Woolpower Inlegzool Felt Kids voor kids Grijs Maten 26 27, 28 29, 30 31, 32 33, 34 35

Deze zooltjes zijn super! Ze zijn vervaardigd uit de overschotten van Woolpower stof. Dus hun ecoloigsche voetafdruk wordt hierdoor nog meer geminimaliseerd! Daardoor kan het ook zijn dat de kleuren van de zooltjes een beetje verschillen, maar blijft overwegend grijs. De zooltjes zijn perfect om het hele jaar door te dragen. Doordat het van merinowol gemaakt is, is het anti-bacterieel en gaat het niet geuren. En in de winter zorgt het voor extra isolatie. Dit is een must have!

€ 3.98

Meerinformatie

Outdoor Persoonlijke verzorging Voetverzorging
Product
 

Meindl Inlegzool Vakuum Maten 10, 11, 12, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Het MFS Vacuum-schuim past zich perfect aan elke vorm aan en bereikt zo een optimale drukverspreiding over het volledige voetoppervlak. Je schoenen zullen als een tweede huid aanvoelen dankzij het comfort dat deze inlegzool je biedt bij het wandelen.

€ 12.59

Meerinformatie

Outdoor Persoonlijke verzorging Voetverzorging
Product
 

Sidas Inlegzool 3 Feet Activ Mid Maten XS, S, M, L, XL, XXL

Met 3Feet Activ breidt Sidas de collectie inlegzolen uit. Deze zolen zijn speciaal ontwikkeld voor snelle bewegingsintensieve sporten zoals hardlopen en trailrunning. De zolen zijn opgebouwd uit verschillende materialen die elk hun eigen functie hebben. Zo bestaat het gedeelte bij de voorvoet uit een licht sterk ademend synthetisch materiaal met een geintegreerde elastische kunststof plaat onder het middelste deel voor extra veerkracht bij de afzet. De gedeeltes bij de middenvoet en de hiel worden gevormd door een voorgevormde relatief stijve stabilisatieplaat die de voet op een natuurlijke manier begeleidt tijdens de afwikkeling. Tot slot is het gebied onder de hiel voorzien van een dempingselement. Volgens Sidas zijn er drie verschillende soorten voeten: voeten met een hoge voetboog (High) voeten met een medium voetboog (Mid) en voeten met een lage voetboog (Low). En Sidas heeft voor elke voet een inlegzool! Voeten met een medium voetboog hebben naast comfort behoefte aan versteviging aan de achterkant van de voet en stabiliteit. De oplossing? Sidas 3Feet Activ Mid!

€ 34.95

Meerinformatie

Outdoor Persoonlijke verzorging Voetverzorging
Product
 

Sidas Inlegzool 3 Feet Slim Low Maten XS, S, M, L, XL, XXL

Volgens Sidas zijn er drie verschillende soorten voeten: voeten met een hoge voetboog (High) voeten met een medium voetboog (Mid) en voeten met een lage voetboog (Low). En Sidas heeft voor elke voet een inlegzool! Voeten met een lage voetboog hebben behoefte aan stabiliteit en ondersteuning van de voetboog. De oplossing? Sidas 3Feet Slim Low! Deze zool is ademend en biedt perfecte ondersteuning. De 3Feet Slim inlegzolen zijn ideaal voor schoenen met een laag volume. Ze kunnen tevens op maat geknipt worden om als halve inlegzool te gebruiken.

€ 34.95

Meerinformatie

Outdoor Persoonlijke verzorging Voetverzorging
Product
 

Digitsole Inlegzool Warm Series Zwart Rood Maat 36 37

Deze moet je hebben voor de winter! De eerste verwarmde binnenzool die verbonden is met je smartphone. Ontworpen om je voeten te verwarmen tijdens je activiteiten, in de winter of als je last hebt van een slechte bloedcirculatie. De Warm-series zijn een must om je comfort en welzijn te verbeteren. (Warm Series is geen medisch hulpmiddel, zoek advies in geval van twijfel).Smart HeatingNooit meer koude voeten. Verbind je verwarmde binnenzool met je telefoon. Stel uw gewenste comforttemperatuur in op je smartphone via onze app van 30 tot 45 °C (86 tot 113 °F)Connected Onze applicatie is beschikbaar op iOS (boven 9.0) en Android (boven 5.0). Hiermee kunt u verbinding maken met uw computer via de Bluetooth (BLE) -connectiviteit van uw telefoon. Via de app kan je de temperatuur van elk zooltje apart instellen.TrackingMet de Warm Series kun je niet alleen tellen hoeveel stappen je hebt genomen, maar ook afstand en calorie verbruik.Lightweight and Ergonomic ShapeDe verwarmde binnenzool heeft verschillende eigen schoeiseltechnologieën, waaronder een Flex-Zone die de natuurlijke beweging van de voet optimaliseert, een medium ondersteuning voor de voetboog om de natuurlijke voetfunctie te herstellen en een X-twist-systeem om de voetstabiliteit te verbeteren.

€ 198.95

Meerinformatie

Outdoor Persoonlijke verzorging Voetverzorging
Product
 

Sidas Inlegzool 3 Feet Activ Low Maten XS, S, M, L, XL, XXL

Met 3Feet Activ breidt Sidas de collectie inlegzolen uit. Deze zolen zijn speciaal ontwikkeld voor snelle bewegingsintensieve sporten zoals hardlopen en trailrunning. De zolen zijn opgebouwd uit verschillende materialen die elk hun eigen functie hebben. Zo bestaat het gedeelte bij de voorvoet uit een licht sterk ademend synthetisch materiaal met een geintegreerde elastische kunststof plaat onder het middelste deel voor extra veerkracht bij de afzet. De gedeeltes bij de middenvoet en de hiel worden gevormd door een voorgevormde relatief stijve stabilisatieplaat die de voet op een natuurlijke manier begeleidt tijdens de afwikkeling. Tot slot is het gebied onder de hiel voorzien van een dempingselement. Volgens Sidas zijn er drie verschillende soorten voeten: voeten met een hoge voetboog (High) voeten met een medium voetboog (Mid) en voeten met een lage voetboog (Low). En Sidas heeft voor elke voet een inlegzool! Voeten met een lage voetboog hebben behoefte aan stabiliteit en ondersteuning van devoetboog. De oplossing? Sidas 3Feet Activ Low!

€ 34.95

Meerinformatie

Outdoor Persoonlijke verzorging Voetverzorging
Product
 

Superfeet Inlegzool Orange M voor heren Oranje Maten 37 39, 39 41, 42 44, 45 47

Topmodel met extra voorvoetdemping. Speciaal ontwikkeld voor de herenvoet. Past het beste in medium- tot hoog volume schoenen (met uitneembare binnenzool) en voor diegenen die extra demping in de voorvoet wensen. Uitermate geschikt voor skischoenen door de stijvere hielkapconstructie.

€ 59.95

Meerinformatie

Outdoor Persoonlijke verzorging Voetverzorging
Product
 

Sidas Inlegzool 3 Feet Run Sense Mid Maten XS, S, M, L, XL, XXL

Neem de controle terug met de 3Feet Sense binnenzool. Deze binnenzool is ontworpen voor diegene die regelmatig hardlopen. Deze binnenzool zorgt voor een 'natuurlijke' stap die zo dicht mogelijk bij de grond is. De vorm is aangepast aan een voettype en stimuleert een maximaal aantal aanraaksensoren voor een grotere reactiviteit. De structuur combineert dynamiek en lichtheid om de natuurlijke beweging van de voet te ondersteunen.

€ 34.95

Meerinformatie

Outdoor Persoonlijke verzorging Voetverzorging
Product
 

Sidas Inlegzool 3 Feet Outdoor Low Maten S, M, L, XL

Onderzoek van Sidas heeft uitgewezen dat er drie verschillende voettypen zijn: voeten met een hoge voetboog (High), voeten met een medium voetboog (Mid) en voeten met een lage voetboog (Low). En Sidas heeft voor elke voet een inlegzool! Dit model is voor voeten met een lage voetboog hebben behoefte aan stabiliteit en ondersteuning van de voetboog. Ben je een echte outdoorfan? Dan heeft Sidas de oplossing voor jou: de 3Feet Outdoor Low! Deze inlegzool zorgt voor optimaal comfort en maximale ventilatie. Daarnaast zorgt de heel pad voor aangename demping.

€ 36.95

Meerinformatie

Outdoor Persoonlijke verzorging Voetverzorging
Product
 

Sidas Inlegzool Custom Run Insoles Blauw Maten XS, S, M, L, XL, XXL

De ultieme aangepaste zolen voor hardlopen. Van de hiel tot de tenen zorgt deze inlegzool voor een unieke mix van comfort en voetsteun. Plezier, bescherming en prestaties bij elke stap.

€ 79.95

Meerinformatie

Outdoor Persoonlijke verzorging Voetverzorging
Product
 

Woolpower Inlegzool Felt Grijs Maten 36 37, 38 39, 40 41, 42 43, 44 45, 46 47

Deze zooltjes zijn super! Ze zijn vervaardigd uit de overschotten van Woolpower stof. Dus hun ecoloigsche voetafdruk wordt hierdoor nog meer geminimaliseerd! Daardoor kan het ook zijn dat de kleuren van de zooltjes een beetje verschillen, maar blijft overwegend grijs. De zooltjes zijn perfect om het hele jaar door te dragen. Doordat het van merinowol gemaakt is, is het anti-bacterieel en gaat het niet geuren. En in de winter zorgt het voor extra isolatie. Dit is een must have!

€ 11.95

Meerinformatie

Outdoor Persoonlijke verzorging Voetverzorging
Product
 

Sidas Inlegzool 3 Feet Run Sense High Maten XS, S, M, L, XL, XXL

Neem de controle terug met de 3Feet Sense binnenzool. Deze binnenzool is ontworpen voor diegene die regelmatig hardlopen. Deze binnenzool zorgt voor een 'natuurlijke' stap die zo dicht mogelijk bij de grond is. De vorm is aangepast aan een voettype en stimuleert een maximaal aantal aanraaksensoren voor een grotere reactiviteit. De structuur combineert dynamiek en lichtheid om de natuurlijke beweging van de voet te ondersteunen.

€ 34.95

Meerinformatie

Outdoor Persoonlijke verzorging Voetverzorging
Product
 

Sidas Inlegzool 3 Feet Slim Mid Maten XS, S, M, L, XL, XXL

Volgens Sidas zijn er drie verschillende soorten voeten: voeten met een hoge voetboog (High) voeten met een medium voetboog (Mid) en voeten met een lage voetboog (Low). En Sidas heeft voor elke voet een inlegzool! Voeten met een medium voetboog hebben naast comfort behoefte aan versteviging aan de achterkant van de voet en stabiliteit. De oplossing? Sidas 3Feet Slim Mid! De perforaties maken de zool ademend en de gel pad zorgt voor uitstekende demping. De 3Feet Slim inlegzolen zijn ideaal voor schoenen met een laag volume. Ze kunnen tevens op maat geknipt worden om als halve inlegzool te gebruiken.

€ 34.95

Meerinformatie

Outdoor Persoonlijke verzorging Voetverzorging
Product
 

Sidas Inlegzool 3 Feet Outdoor High Maten XS, S, M, L, XL, XXL

De 3FEET outdoor inlegzolen zijn ontwikkeld voor een optimale drukverdeling aan de voet. Onderzoek van Sidas heeft uitgewezen dat er drie verschillende voettypen zijn: voeten met een hoge voetboog (High), voeten met een medium voetboog (Mid) en voeten met een lage voetboog (Low). En Sidas heeft voor elke voet een inlegzool! Dit model is specifiek gemaakt voor mensen met een hoge voetboog en zorgt voor optimaal comfort en maximale ventilatie. Daarnaast zorgt de heel pad voor aangename demping.

€ 36.95

Meerinformatie

Outdoor Persoonlijke verzorging Voetverzorging
Product