United by Blue Gadget Tioga Woods Out Of Doors Candle 8.5 Oz

Hand gegoten in onze geboortestad Philadelphia, deze soja wax kaars heeft een fijne en verfrissende geur met hints van groene salie en hout. Durf te zeggen dat het nog beter ruikt dan het eruit ziet (hoewel we dol zijn op het met de hand getekende etiket en gekleurd glas).

€ 29.95

Meerinformatie

Outdoor Huis en tuin Decoratie
Product
 

United by Blue Gadget Surf Out Of Doors Candle 8.5Oz Groen

Ecologische geurkaars "Surf", geuren van zeezout, mineralen en oceaanlucht, voor 40 uur sfeer. United By Blue is in 2010 gestart vanuit het verlangen om de plek waar we leven en spelen te behoeden. In plaats van louter geld te doneren wilden ze iets concreets doen, met een tastbare invloed op onze oceanen. Er is weinig meer tastbaar dan banden uit rivieren vissen of plastic flessen van de stranden rapen. United By Blue deed dan ook de belofte om per item dat ze verkopen een pond afval uit het water op onze planeet te verwijderen. En dat gebeurt door opruimacties die worden georganiseerd door het bedrijf zelf. Ze hielden zo'n eerste opruimactie in dezelfde week dat ze hun eerste T-shirt verkochten. United By Blue denkt ook grondig na over de materiaalkeuze: ecologisch, kwalitatief en duurzaam. Ze werken bijvoorbeeld graag met organisch katoen, gerecycleerd polyester en bizonvezel.

€ 29.95

Meerinformatie

Outdoor Huis en tuin Decoratie
Product
 

United by Blue Gadget Log Cabin Out Of Doors Candle 3Oz Bruin

Ecologische geurkaars "Log Cabin", geuren van warm hout met een frisse toets voor 10 uur sfeer. United By Blue is in 2010 gestart vanuit het verlangen om de plek waar we leven en spelen te behoeden. In plaats van louter geld te doneren wilden ze iets concreets doen, met een tastbare invloed op onze oceanen. Er is weinig meer tastbaar dan banden uit rivieren vissen of plastic flessen van de stranden rapen. United By Blue deed dan ook de belofte om per item dat ze verkopen een pond afval uit het water op onze planeet te verwijderen. En dat gebeurt door opruimacties die worden georganiseerd door het bedrijf zelf. Ze hielden zo'n eerste opruimactie in dezelfde week dat ze hun eerste T-shirt verkochten. United By Blue denkt ook grondig na over de materiaalkeuze: ecologisch, kwalitatief en duurzaam. Ze werken bijvoorbeeld graag met organisch katoen, gerecycleerd polyester en bizonvezel.

€ 14.95

Meerinformatie

Outdoor Huis en tuin Decoratie
Product
 

United by Blue Gadget Houderain Peak Out Of Doors Candle 3Oz Bruin

Ecologische geurkaars "Mountain Peak", geuren van groene salie en hout voor 10 uur sfeer. United By Blue is in 2010 gestart vanuit het verlangen om de plek waar we leven en spelen te behoeden. In plaats van louter geld te doneren wilden ze iets concreets doen, met een tastbare invloed op onze oceanen. Er is weinig meer tastbaar dan banden uit rivieren vissen of plastic flessen van de stranden rapen. United By Blue deed dan ook de belofte om per item dat ze verkopen een pond afval uit het water op onze planeet te verwijderen. En dat gebeurt door opruimacties die worden georganiseerd door het bedrijf zelf. Ze hielden zo'n eerste opruimactie in dezelfde week dat ze hun eerste T-shirt verkochten. United By Blue denkt ook grondig na over de materiaalkeuze: ecologisch, kwalitatief en duurzaam. Ze werken bijvoorbeeld graag met organisch katoen, gerecycleerd polyester en bizonvezel.

€ 14.95

Meerinformatie

Outdoor Huis en tuin Decoratie
Product
 

United by Blue Kaars Surf Out Of Doors 3Oz Bruin

Een diepe en frisse geur met tonen van zeezout, mineralen en zeelucht. United By Blue is in 2010 gestart vanuit het verlangen om de plek waar we leven en spelen te behoeden. In plaats van louter geld te doneren wilden ze iets concreets doen, met een tastbare invloed op onze oceanen. Er is weinig meer tastbaar dan banden uit rivieren vissen of plastic flessen van de stranden rapen. United By Blue deed dan ook de belofte om per item dat ze verkopen een pond afval uit het water op onze planeet te verwijderen. En dat gebeurt door opruimacties die worden georganiseerd door het bedrijf zelf. Ze hielden zo'n eerste opruimactie in dezelfde week dat ze hun eerste T-shirt verkochten. United By Blue denkt ook grondig na over de materiaalkeuze: ecologisch, kwalitatief en duurzaam. Ze werken bijvoorbeeld graag met organisch katoen, gerecycleerd polyester en bizonvezel.

€ 14.95

Meerinformatie

Outdoor Huis en tuin Decoratie
Product