Human Comfort Luchtbed 1P Chatou Groen

Dit luchtbed is uniek. Het is ontstaan in de medische sector en het binnenwerk is gemaakt van 100% flexibel TPU. Hierdoor is het slaapcomfort hoog. De buitenlaag is gemaakt van wasbaar Technisch katoen en voelt aan als stevig tentdoek. De horizontale banen maken het luchtbed stabiel.

€ 79.95

Meerinformatie

Outdoor Kamperen en wandelen Kampeermeubilair
Product
 

Bo Camp Luchtbed Luchtbed Tube Prestige 1 Persoons 200 X 70 X 10 Cm Grijs

Een comfortabel en lichtgewicht luchtbed. Dit banen luchtbed heeft 23 horizontale banen die zorgen voor een hoog ligcomfort. Beschikt over een grote vulopening met dubbel ventiel. Dit zorgt dat het luchtbed snel is opgeblazen en weer leegloopt. Gemaakt van 190T polyester met een PVC coating.

€ 35.95

Meerinformatie

Outdoor Kamperen en wandelen Kampeermeubilair
Product
 

Bo Camp Luchtbed Banenbed Deluxe Grijs

6 banen, 55 x 185 x 6,3 cm, 210T polyester, TPU coating, 450 gram, antraciet grijs, met schroefventiel en in foedraal.

€ 39.95

Meerinformatie

Outdoor Kamperen en wandelen Kampeermeubilair
Product
 

Ayacucho Luchtbed Single Maxi Groen

Comfortabel eenpersoons luchtbed. Ideaal als logeerbed of op de camping. Het ligvlak is gemaakt van een zacht velours en dankzij de speciale luchtkamerconstructie ligt het matras bijzonder stabiel. Inclusief reparatiesetje.

€ 39.95

Meerinformatie

Outdoor Kamperen en wandelen Kampeermeubilair
Product
 

Coleman Luchtbed Double Comfort Maxi Groen

De hoeveelheid lucht in de twee slaapgedeelten van dit 2-persoons luchtbed is afzonderlijk reguleerbaar. Je slaapt dus zo hard (of zacht) als je wilt. Bewegingen worden geabsorbeerd zodat je partner niet meedeint.

€ 59.95

Meerinformatie

Outdoor Kamperen en wandelen Kampeermeubilair
Product
 

Exped Luchtbed Downmat 9 M Zwart Grijs

De Downmat 9 M van Exped is een echte mat voor winterkamperen. Gevuld met hoogwaardige ganzendonzen vulling heb je het zeker niet meer koud. De mat is zeer stabiel door de zogenaamde I-schotten. Tevens worden koudebruggen tussen onder- en bovenzijde van de matras voorkomen. De naden zijn gelast, zodat de mat langer meegaat. Oppompen gaat gemakkelijk met de geïntegreerde pomp. Plaats je beide handen op de pomp en sluit bij elke drukbeweging het pompgat af. Dit lijkt wat omslachtig, maar heeft als grote voordeel dat er geen bewegende delen nodig zijn. Bewegende delen zijn gevoelig voor slijtage en vuil. Zo heb je een betrouwbare mat.

€ 229.95

Meerinformatie

Outdoor Kamperen en wandelen Kampeermeubilair
Product
 

Therm a Rest Luchtbed Neoair Uberlite R Blauw

De NeoAir Uberlight matras levert meer warmte en comfort per cm dat iedere andere 3-seizoenen luchtmatras die er is. De naam zegt het al, deze slaapmat is zeer lichtgewicht. Zachtere stoffen geven een zachter comfort en een boost in duurzaamheid, allemaal zonder extra gewicht. Voor de veeleisende bergbeklimmer, thru-hiker of backcountry minimalist die iedere ons telt, is er simpelweg geen betere keuze om je te verzekeren van de rust die je nodig hebt om ook morgen weer te kunnen genieten. Inclusief Stuff Sack en reparatieset.

€ 209.95

Meerinformatie

Outdoor Kamperen en wandelen Kampeermeubilair
Product
 

Ayacucho Luchtbed Double Comfort Long Groen

Comfortabel twee-persoons luchtbed. Ideaal als logeerbed of op de camping. Het ligvlak is gemaakt van een zacht velours en dankzij de speciale luchtkamerconstructie ligt het matras bijzonder stabiel. Inclusief reparatiesetje.

€ 49.95

Meerinformatie

Outdoor Kamperen en wandelen Kampeermeubilair
Product
 

Exped Luchtbed Megamat Duo 10 M Rood Grijs

De Megamat Duo van Exped voor 2 personen is megagroot, megacomfortabel en vooral megawarm. Dit is de ultieme mat voor het basiskamp, de camper en voor de stads-nomaden, voor wie lekker slapen en een laag gewicht belangrijk zijn. Uniek aan de Megamat zijn de rechte zijden, waar andere matten aan de randen taps toelopen, is de Megamat ook vlak aan de zijkanten. Zo kan je niet van het matras afrollen. De naden zijn hoogfrequent gelast en daarmee extreem duurzaam. De mat is zelfopblaasbaar en wordt geleverd inclusief minipomp om de mat nog wat harder te kunnen oppompen. Voorzien van aparte ventielen voor opblazen en het laten leeglopen van de mat. Zo druk je makkelijk de laatste lucht uit de mat en loopt deze niet als je de mat loslaat weer gelijk vol met lucht. De ventielen zijn plat uitgevoerd waardoor deze de mat zelf of het tentdoek niet kunnen beschadigen. . Wij geven vijf jaar garantie op de Megamat. Gegarandeerd prinsheerlijk slapen.

€ 289.95

Meerinformatie

Outdoor Kamperen en wandelen Kampeermeubilair
Product
 

Bo Camp Luchtbed Luchtbed Velours Air Xl 1 1 Persoons 200 X 78 X 23 Cm Grijs Blauw

Een comfortabel, duurzaam en extra lang luchtbed. Beschikt over een grote vulopening met dubbel ventiel. Dit zorgt dat het luchtbed snel is opgeblazen en weer leegloopt. De bovenkant is voorzien van een extra zachte velours toplaag voor extra comfort.

€ 29.95

Meerinformatie

Outdoor Kamperen en wandelen Kampeermeubilair
Product
 

Intex Luchtbed Comfort Plush Elevated Queen Grijs

Een hoog, extra sterk en comfortabel luchtbed. Voorzien van een zachte toplaag en een Dura-Beam constructie. Hierbij zijn de vinyl tussenschotten vervangen door duizenden ijzersterke polyester draden waardoor de schotten niet kunnen breken. Deze verbinding zorgt voor een laag gewicht, een stabiel oppervlak en hoog ligcomfort. Dit luchtbed is voorzien van een ingebouwde 230 Volt pomp waarmee het luchtbed binnen 4 minuten is opgeblazen. Wordt geleverd in een handige draagtas.

€ 99.95

Meerinformatie

Outdoor Kamperen en wandelen Kampeermeubilair
Product
 

Exped Luchtbed Downmat Hl Winter Mw Zwart Grijs

De Downmat HL (Hyperlite) Winter MW van Exped is een ultralichte mat voor winterkamperen gevuld met een hoogwaardige donzen vulling. Door zijn mummy vorm is deze mat nog lichter en heeft een nog kleiner pakvolume dan de al zeer lichte Downmatten. Door de mat de vorm van je lichaam te geven, wordt er materiaal bespaart en dus gewicht. De zijkant is recht uitgevoerd, zodat je twee Winterlite matten naast elkaar kunt leggen zonder kier. Ideaal voor Ultralite tenten waarbij de binnentent vaak taps toeloopt en bij het voeteneinde dus minder ruimte heeft. Nu passen er twee matten naast elkaar. De mat is zeer stabiel door de zogenaamde I-schotten. Tevens worden koudebruggen tussen onder- en bovenzijde van de matras voorkomen. De naden zijn gelast, zodat de mat langer meegaat. De buitenste banen zijn wat hoger uitgevoerd, zodat je stabiel ligt en minder kans hebt om van je matje te rollen. De mat is voorzien van één plat ventiel. Zo kan het tentdoek niet beschadigen. Dit ventiel wordt zowel gebruikt voor het opblazen als leeg laten lopen. Dit betekent niet dat het opblazen lastig gaat, de lucht blijft erin door een terugslagklepje. Bij het leeg laten lopen, steek je een stokje in het ventiel om terugslagklepje te openen. Met de meegeleverde Schnozzel Pumpbag UL M wordt de mat in een mum van tijd opgeblazen, zonder vochtige adem, die invloed kan hebben op de isolatie. Tegelijkertijd dient de pompzak als een ultralichte, waterdichte compressie foudraal. Er is geen lichtere wintermat! De mat is licht genoeg om te gebruiken tijdens lichtgewicht zomertochten, maar heeft meer dan voldoende isolatie om ook onder koude omstandigheden je warm te houden.

€ 249.95

Meerinformatie

Outdoor Kamperen en wandelen Kampeermeubilair
Product
 

Exped Luchtbed Airmat Hl M Blauw Grijs

De Airmat HL (Hyperlite) M van Exped is een hyperlichtgewicht en compact luchtmatras voor zomerse kampeeravonturen. Door zijn mummy vorm is deze mat nog lichter en heeft een nog kleiner pakvolume. Dit matje is ingepakt niet veel groter dan een grote vuist. Door de mat de vorm van je lichaam te geven, wordt er materiaal bespaart en dus gewicht. De zijkant is recht uitgevoerd, zodat je twee Hyperlite matten naast elkaar kunt leggen zonder kier. Ideaal voor Ultralite tenten waarbij de binnentent vaak taps toeloopt en bij het voeteneinde dus minder ruimte heeft. Zo passen er twee matten naast elkaar. De mat is zeer stabiel door de zogenaamde I-schotten. Tevens worden koudebruggen tussen onder- en bovenzijde van de matras voorkomen. De naden zijn gelast, zodat de mat langer meegaat. De buitenste banen zijn wat hoger uitgevoerd, zodat je stabiel ligt en minder kans hebt om van je matje te rollen. De mat is voorzien van één plat ventiel. Zo kan het tentdoek niet beschadigen. Dit ventiel wordt zowel gebruikt voor het opblazen als leeg laten lopen. Dit betekent niet dat het opblazen lastig gaat, de lucht blijft erin door een terugslagklepje. Bij het leeg laten lopen, steek je een stokje in het ventiel om terugslagklepje te openen. Er is geen lichtere mat! De beste warmte/gewicht verhouding.

€ 109.95

Meerinformatie

Outdoor Kamperen en wandelen Kampeermeubilair
Product
 

Outwell Luchtbed Flock Classic Zwart

Klassieke luchtmatras met ingebouwde voetpomp en dubbel ventiel om snel op te blazen en af te laten.

€ 31.95

Meerinformatie

Outdoor Kamperen en wandelen Kampeermeubilair
Product
 

Exped Luchtbed Megamat Lite 12 Mw Rood Grijs

De MegaMat Lite 12 MW van Exped is een zeer dikke, isolerende luchtmatras en toch compact op te bergen. De Megamt Lite is het eerste luchtmatras met een bovenzijde van Stretch Tricot Nylon. Hierdoor vormt de mat nog beter naar het lichaam: meer ondersteunig en meer comfort. Deze matras combineert een dikte van 12 cm met een zeer klein pakvolume. De mat is voorzien van een Texpedloft microvezel waardoor een zeer hoge isolatiewaarde wordt behaald. De mat ligt stabiel door de zogenaamde I-schotten. Tevens worden koudebruggen tussen onder- en bovenzijde van de matras voorkomen. Met de meegeleverde pompzak pomp je het matras in een oogwenk op. Tevens is de pompzak te gebruiken als waterdicht foudraal. Multifunctioneel!

€ 239.95

Meerinformatie

Outdoor Kamperen en wandelen Kampeermeubilair
Product
 

VAUDE Luchtbed Hike Winter 9 L Rood

Licht, comfortabel en warm - zo laat deze klein te verpakken matten zich treffend beschrijven. Ontwikkeld voor trekkers en bergbeklimmers, die ook in koude streken veel waarde hechten aan slaapcomfort. De rechthoekige 3D-matconstructie (196 x 65 x 8 cm) biedt enerzijds meer ligoppervlak dan traditionele matconstructies, anderzijds reduceert hij irritante hiaten als hij met andere matten gecombineerd wordt. Deze klein verpakbare mat is met een isolerende kunstvezel gevuld. Bovendien laat hij zich dankzij het nieuw ontwikkelde ventiel snel en gemakkelijk oppompen (en leeglopen).

€ 149.95

Meerinformatie

Outdoor Kamperen en wandelen Kampeermeubilair
Product
 

Human Comfort Luchtbed 1 Persoonsluchtbed Durtal Single Groen

1 Persoons compact luchtbed met pomp gemaakt van extra sterk polyester. Door dat het doek een speciale behandeling, met een embossy structuur, heeft ondergaan kraakt het minder dan de gebruikelijke luchtbedden. Het luchtbed meet 194 x 70 x 10 cm en bestaat uit 23 horizontale banen en is hierdoor stabieler. Het luchtbed heeft een ingebouwde foam pomp maar kan ook via het universele ventiel worden opgeblazen met diverse luchtbedpompen.

€ 49.95

Meerinformatie

Outdoor Kamperen en wandelen Kampeermeubilair
Product
 

Therm a Rest Luchtbed Neoair Xlite R Geel

De NeoAir Xlite matras levert meer warmte en comfort per cm dat iedere andere 3-seizoenen luchtmatras die er is. De gepatenteerde technologieën leveren die prestaties met minimaal gewicht en minder massa dan een fles van 1L water. Zachtere stoffen geven een zachter comfort en een boost in duurzaamheid, allemaal zonder extra gewicht. Voor de veeleisende bergbeklimmer, thru-hiker of backcountry minimalist die iedere ons telt, is er simpelweg geen betere keuze om je te verzekeren van de rust die je nodig hebt om ook morgen weer te kunnen genieten. Inclusief Stuff Sack en reparatieset.

€ 189.95

Meerinformatie

Outdoor Kamperen en wandelen Kampeermeubilair
Product
 

Ayacucho Luchtbed Single Groen

Comfortabel eenpersoons luchtbed. Ideaal als logeerbed of op de camping. Het ligvlak is gemaakt van een zacht velours en dankzij de speciale luchtkamerconstructie ligt het matras bijzonder stabiel. Inclusief reparatiesetje.

€ 24.47

Meerinformatie

Outdoor Kamperen en wandelen Kampeermeubilair
Product
 

Therm a Rest Slaapmat NeoAir Venture Reg Groen

De Therm-a-Rest NeoAir Venture L is een extra grote luchtslaapmat voor recreatieve gebruikers die opzoek zijn naar de ultieme synergie tussen warmte en formaat. Door het gebruik van de unieke WaveCore technologie is de slaapmat uitzonderlijk comfortabel. Meer dan honderd isolerende cellen zorgen ervoor dat warmte optimaal wordt vastgehouden. Hierdoor heb je veel minder last van optrekkende kou. De Venture L slaapmat heeft een dikte van vijf centimeter. Dit is absoluut voldoende om comfortabel in je tentje te liggen. De slaapmat is vooral gericht op comfort, maar dit is absoluut niet ten koste gegaan van de compacte pakmaat waar Therm-a-Rest om bekend staat. De mat weegt slechts 800 gram en is makkelijk mee te nemen op de fiets, motor of in een rugzak. De mat wordt geleverd inclusief handige opbergzak.

€ 79.95

Meerinformatie

Outdoor Kamperen en wandelen Kampeermeubilair
Product
 

VAUDE Luchtbed Performance 7 M Rood

Voor tochten waarbij elke gram telt! Wie zijn rugzak voor "fast & light” avonturen, lange tochten in de natuur of voor meerdaagse bergtochten pakt, weet lichtgewicht en plaatsbesparende uitrustingsstukken zoals deze isomat te waarderen. Een speciale constructie in combinatie met hoogwaardige materialen en het “ei-vormige” ligoppervlak (183 x 51 x 7 cm) maken een zeer laag gewicht mogelijk. Toch lig je er heel comfortabel op en de verwerkte PrimaLoft voering beschermt tegen optrekkende kou van de grond.

€ 139.95

Meerinformatie

Outdoor Kamperen en wandelen Kampeermeubilair
Product
 

Intex Luchtbed Comfort Plush Mid Rise Queen Grijs

Een extra sterk en comfortabel luchtbed. Voorzien van een zachte toplaag en een Dura-Beam constructie. Hierbij zijn de vinyl tussenschotten vervangen door duizenden ijzersterke polyester draden waardoor de schotten niet kunnen breken. Deze verbinding zorgt voor een laag gewicht, een stabiel oppervlak en hoog ligcomfort. Dit luchtbed is voorzien van een ingebouwde 230 Volt pomp waarmee het luchtbed binnen 3 minuten is opgeblazen. Wordt geleverd in een handige draagtas.

€ 95.95

Meerinformatie

Outdoor Kamperen en wandelen Kampeermeubilair
Product
 

Exped Luchtbed Megamat Lite 12 Lxw Rood Grijs

De MegaMat Lite 12 LXW van Exped is een zeer dikke, isolerende luchtmatras en toch compact op te bergen. De Megamt Lite is het eerste luchtmatras met een bovenzijde van Stretch Tricot Nylon. Hierdoor vormt de mat nog beter naar het lichaam: meer ondersteunig en meer comfort. Deze matras combineert een dikte van 12 cm met een zeer klein pakvolume. De mat is voorzien van een Texpedloft microvezel waardoor een zeer hoge isolatiewaarde wordt behaald. De mat ligt stabiel door de zogenaamde I-schotten. Tevens worden koudebruggen tussen onder- en bovenzijde van de matras voorkomen. Met de meegeleverde pompzak pomp je het matras in een oogwenk op. Tevens is de pompzak te gebruiken als waterdicht foudraal. Multifunctioneel!

€ 259.95

Meerinformatie

Outdoor Kamperen en wandelen Kampeermeubilair
Product
 

Bo Camp Luchtbed Luchtbed Velours Air Xl 2 2 Persoons 200 X 140 X 23 Cm Grijs Blauw

Een comfortabel, duurzaam en extra lang tweepersoons luchtbed. Beschikt over een grote vulopening met dubbel ventiel. Dit zorgt dat het luchtbed snel is opgeblazen en weer leegloopt. De bovenkant is voorzien van een extra zachte velours toplaag voor extra comfort.

€ 44.95

Meerinformatie

Outdoor Kamperen en wandelen Kampeermeubilair
Product
 

Bo Camp Luchtbed Luchtbed Velours Air Xl Slim 1 Persoons 200 X 70 X 23 Cm Grijs Blauw

Een extra lang, duurzaam en smal luchtbed. Door zijn unieke breedte afmeting passen er 2 luchtbedden in een binnentent smaller dan 150 centimeter. Beschikt over een grote vulopening met dubbel ventiel. Dit zorgt dat het luchtbed snel is opgeblazen en weer leegloopt. De bovenkant is voorzien van een extra zachte velours toplaag voor extra comfort.

€ 28.50

Meerinformatie

Outdoor Kamperen en wandelen Kampeermeubilair
Product