Gerber Zaag Freescape Camp Saw Grijs Groen

De Freescape Camp zaag heeft een innovatief design waardoor de zaag plat op te vouwen is terwijl ze volledig blijft. Er zijn vier scharnierpunten om hout te kunnen zagen met een grotere diameter terwijl je de volledige lengte van het lemmet gebruik. Opgevouwen wordt het lemmet beschermd en kan veilig weggestoken worden in kit of kampbak. De felgroene accenten in het zwarte rubber maken het gemakkelijk om de zaag te zien in je basecamp. De stevige handgreep met textuur blijft goed in de hand liggen, ongeacht de omstandigheden. Vervang het standaard lemmet van de zaag (12”) snel en efficiënt indien nodig.

€ 69.95

Meerinformatie

Outdoor Bouwmaterialen Gereedschap
Product
 

Coghlan apos s Diversen Pocket Saw

Draadzaag met een lengte van 50,8 cm. Beide uiteinden voorzien van een metalen ring.

€ 8.95

Meerinformatie

Outdoor Bouwmaterialen Gereedschap
Product
 

Fiskars Zaag Handzaag Sw73 Zwart Oranje

Een sterke inschuifbare zaag. Dankzij het volledig inschuifbare blad en de handige riemclip is de zaag veilig en altijd binnen handbereik. Het slim ontworpen blad met dubbele vertanding zorgt voor een snelle en efficiënte werking. Ideaal voor het snoeien van heesters, snoeien van bomen en het afzagen van takken. Deze zaag heeft een uitstekende houvast dankzij de comfortabele en ergonomisch vormgegeven SoftGrip-greep met vingerbescherming.

€ 30.50

Meerinformatie

Outdoor Bouwmaterialen Gereedschap
Product
 

Nordic Pocket Saw Zaag Nordic Pocket Saw Groen

Een lichte, flexibele en stevige handkettingzaag van 104 cm. Het zaaggedeelte is maar liefst 68 cm. Deze zaagketting is van gehard koolstofstaal en gemaakt om zelfs de meest extreme omstandigheden te doorstaan.

€ 49.95

Meerinformatie

Outdoor Bouwmaterialen Gereedschap
Product