Swarovski Verrekijker EL 8x32 W B Groen

De EL verrekijkers combineren maximale functionaliteit met innovatie en een mooi ontwerp. De unieke wrap-around grip maakt een comfortabel gebruik mogelijk, zelfs met 1 hand! Het lage gewicht en de juiste balans van elementen in de verrekijker maken het langdurig observeren een stuk prettiger. En uiteraard levert het geavanceerde optische systeem van Swarovski een beeld op met ongekend hoog contrast en levensechte beeldkwaliteit.

€ 2119.95

Meerinformatie

Outdoor Camera apos s en optiek Optiek
Product
 

GoPro Accessoire Sleeve en Lanyard Hero 8

Personaliseer je HERO8 Black met deze premium siliconen hoes. Draag je GoPro om je nek met de sleeve en het koord, of monteer je camera met de sleeve. Perfect voor bescherming tegen krassen terwijl je onderweg bent.

€ 19.95

Meerinformatie

Outdoor Camera apos s en optiek Optische en camera accessoires
Product
 

Vanguard Accessoire Raincape Medium Alta Rcm Zwart

De ALTA RCM Regen Cape (Medium) is een ingenieuze opname-in-de-regenoplossing, ontworpen om een DSLR met 70-200mm F2.8 lens te beschermen. Deze multifunctionele hoes kan compact worden opgevouwen en past gemakkelijk in elke tas, zodat u nooit door een stortbui overvallen wordt zonder voldoende bescherming.

€ 44.90

Meerinformatie

Outdoor Camera apos s en optiek Optische en camera accessoires
Product
 

Kite Optics Monokijker Mono 8x30 Zwart

Sommigen denken dat monoculairen minderwaardig zijn aan verrekijkers. De Kite Mono bewijst echter het tegendeel. Voor zij die over een minimum aan opbergruimte beschikken of door de aard van hun activiteit niet in de moglijkheid zijn 2 handen vrij te hebben, is de Mono een uitstekend alternatief voor vele compact of zakformaat kijkers. Zelfs al blijven monoculairen steeds een alternatief voor verrekijkers, door hun gebrek aan dieptezicht, zullen vele beoefenaars van buitenactiviteiten de voordelen van een monokijker ten zeerste waarderen. KITE Optics is hét Belgische merk van verrekijkers en telescopen. De Brugse onderneming staat voor topkwaliteit, duurzaamheid en is tot ver buiten onze landsgrenzen gekend voor zijn uitstekende dienst-na-verkoop en excellente herstelservice.

€ 168.00

Meerinformatie

Outdoor Camera apos s en optiek Optiek
Product
 

GoPro Accessoire The Handler Floating Hand Grip Zwart

Krijg een goede grip op je GoPro en houd hem beter vast dan ooit tevoren met The Handler. Deze drijvende handgreep geeft u de stabiliteit en de controle om het perfecte shot te krijgen, en met de quick release basis kunt u gemakkelijk tussen de bevestigingen draaien. Laat je het in het water vallen, zal het licht oranje einde van het handvat naar het oppervlak drijven, waardoor het makkelijk te zien is.

€ 26.95

Meerinformatie

Outdoor Camera apos s en optiek Optische en camera accessoires
Product
 

GoPro HERO8 Black 32 GB SD kaart Zwart

De langverwachte Hero 8 is een actiecamera die de concurrentie doet verbleken. Schiet kraakheldere, optimaal gestabiliseerde beelden met dit waterdichte prijsbeest van GoPro. (Incl. Milieu- en recupelbijdrage)Dit is de HERO8 Black: de meest veelzijdige en schokvrije HERO-camera die ooit is gemaakt. Het slanke ontwerp past beter in je zak dan ooit, en dankzij de ingebouwde inklapbare plaatjes kun je binnen enkele seconden van bevestiging wisselen. En met de optionele Media Mod beschik je over ultieme uitbreidingsmogelijkheden voor meer verlichting, professionele audio en zelfs een ander scherm. Laat je verrassen door de baanbrekende Hyper Smooth 2.0-stabilisatie met indrukwekkende slow motion.Gestroomlijnd ontwerp: De vernieuwde vorm past beter in je zak dan ooit en met de inklapbare plaatjes aan de onderkant kun je de bevestigingen snel verwisselen. Door een nieuw klepje aan de zijkant gaat het vervangen van batterijen nog sneller en de lens is nu 2x beter bestand tegen schokken, tegenover de Hero 7. Mods voor de HERO8 Black: Vloggers, professionele filmmakers en aanstormende inhoudmakers kunnen meer doen dan ooit tevoren: met

€ 329.00

Meerinformatie

Outdoor Camera apos s en optiek Camera apos s
Product
 

Kite Optics Verrekijker Ursus 8x32 Zwart

De KITE URSUS, het instapmodel tot de professionele lijn van KITE dakkant verrekijkers. Een eenvoudig te gebruiken en all-round verrekijker, die ontworpen is voor dagelijks gebruik en gedekt is door een uitgebreide 30 jaar durende garantie. Het optisch systeem is voorzien van KITE's MHR coating. Dit coating proces voorziet een meerlaagse coating op elk glasopervlak, alsook een hoog reflectieve coating op het prisma. Dit resulteert in uitstekende kleurenbalans, een helder en scherp beeld. De Ursus is volledig waterdicht en stikstof gevuld, zo wordt elke kans voor condensatie aan de binnenzijde van het instrument teniet gedaan. Het chassis is bekleed met een stevige rubber mantel om de verrekijker te voorzien van de nodige bescherming tegen schokken en stoten.

€ 229.95

Meerinformatie

Outdoor Camera apos s en optiek Optiek
Product
 

Sandisk Accessoire 32GB Extreme Micro SDHC 100MB 60MB V30

Leg meer snelle acties vast en neem meer Full HD- of 4K UHD-video2 op met uw op Android gebaseerde smartphone, camera met verwisselbare lens, drone of GoPro-actiecamera. De SanDisk Extreme microSD UHS-I-kaarten zijn ontworpen voor extreme duurzaamheid zelfs onder de meeste uitdagende omstandigheden 4. Door de extreme snelheden kunt u elk detail van uw avonturen vastleggen en zonder vertraging uw video's overdragen naar andere apparaten. Opslagcapaciteiten van 32 GB tot 128 GB1 breiden het geheugen van je apparaat uit en stellen je in staat 4K UHD-video2 op te nemen.

€ 21.95

Meerinformatie

Outdoor Camera apos s en optiek Optische en camera accessoires
Product
 

Bynolyt Verrekijker Woodpecker 10x21

Je vergeet bijna dat je deze bij je hebt: de Woodpecker is een zeer compacte, lichte en waterdichte kijker van slechts 210gram! Uitgerust met een dubbel scharnierende brug. Dus zeer compact op te bergen. Voorzien van twist-up oculairrubbers waarmee het ook voor brildragers een zeer geschikte kijker is. Kortom: een zeer geschikte kijkers voor actieve wandelaars.

€ 119.00

Meerinformatie

Outdoor Camera apos s en optiek Optiek
Product
 

Vanguard Verrekijker Vesta 8210 Zwart

Compact en lichtgewicht voor gebruik in diverse omgevingen en voor meerdere toepassingen. Het slanke en vrolijke design heeft een unieke aantrekkingskracht en de grote focusknop in het midden maakt het scherpstellen heel eenvoudig.

€ 49.95

Meerinformatie

Outdoor Camera apos s en optiek Optiek
Product
 

Kite Optics Verrekijker Ibis ED 12x50 Zwart

De Ibis ED is niet zomaar een upgrade van het vorig Ibis model. Naast het optisch systeem, werd ook de gehele constructie opnieuw uitgewerkt. Meest opvallend is dat de nieuwe Ibis ED voorzien is van een open brug, die bijdraagt tot het gebruikscomfort. De rubber bekleding werd zoals steeds ontworpen om optimaal van grip te voorzien. Ook nieuw zijn de twist-up oogschelpen die de gebruiker nu zelf gemakkelijk kan reinigen, of zelf gemakkelijk kan vervangen door nieuwe oogschelpen die Kite steeds gratis ter beschikking stelt voor zijn klanten. Maar primerend zijn de optische wijzigingen die aangebracht werden. Het nieuw ontwikkeld optisch systeem toont duidelijke verbeteringen in randscherpte, dieptescherpte, kleurweergave en helderheid. Resultaten die mede te danken zijn aan de toevoeging van ED lenzen. Kortom… de Ibis was al een geweldige kijker, maar gaat er nu nóg op vooruit. KITE Optics is hét Belgische merk van verrekijkers en telescopen. De Brugse onderneming staat voor topkwaliteit, duurzaamheid en is tot ver buiten onze landsgrenzen gekend voor zijn uitstekende dienst-na-verkoop en excellente herstelservice.

€ 1109.95

Meerinformatie

Outdoor Camera apos s en optiek Optiek
Product
 

Vanguard Verrekijker Vesta 1025 Zwart

*Gezichtsveld op 1000m: 330 * Eye relief: 10 * Uittredepupil (mm): 2.5 * Oogafstand: 10 * Gezichtsveld op 1000m: 330 * Schemergetal: 6 * Vergrotingsfactor: 10x * Objectiefdiameter: 25 mm * Gasgevuld: Ja * Gasgevuld (vocht/condensbestendig): Ja * Diameter Objectief (mm): 25 mm * Type verrekijker: Binoculair.

€ 109.95

Meerinformatie

Outdoor Camera apos s en optiek Optiek
Product
 

GoPro Accessoire Head Strap Quickclip

Inclusief een hoofdband en een QuickClip voor een verscheidenheid aan hoofdmontagemogelijkheden. Volledig verstelbaar zodat het alle maten past. De hoofdband kan worden gedragen over een helm of direct op je hoofd. Zo maakt je beelden in een koplamp-achtig perspectief. De QuickClip kan worden gebruikt om uw GoPro te hechten aan een omgekeerde baseball pet of aan andere objecten van 3mm tot 10mm dik.

€ 24.95

Meerinformatie

Outdoor Camera apos s en optiek Optische en camera accessoires
Product
 

Vanguard Accessoire Vanguard Balhoofd Veo2 Bh 45 Grijs

Hoofdzakelijk bedoeld voor gebruik met een spiegelloze camera. De grote ergonomische knop biedt een eenvoudige en makkelijke bediening bij het streven naar kwaliteitsbeelden.

€ 79.90

Meerinformatie

Outdoor Camera apos s en optiek Optische en camera accessoires
Product
 

Vanguard Accessoire Tafelstatief Vesta Tt1 Geel

De VESTA TT1 aluminium tafelstatiefkit in champagnekleur met smartphonehouder is een klein, ergonomisch en stabiel tafelstatief met bevestigingsmogelijkheid voor smartphones en ondersteund camera's tot 2Kg / 4.4 lbs. Uitstekende kwaliteit voor de creatieve beeldmaker!

€ 49.90

Meerinformatie

Outdoor Camera apos s en optiek Optische en camera accessoires
Product
 

Kite Optics Verrekijker Fitis 8x40 Zwart

De Fitis, Kite's standaard porro kijker, is een zeer bertrouwbaar all-round instrument. Het is de meest budgetvriendelijke starters verrekijker bij uitstek, voor vogel- en natuurobservatie. De Fitis biedt omvouw oogdoppen en een zeer duurzame rubber beschermlaag. De Fitis wordt net als alle Kite verrekijkers in Japan gebouwd. U mag er dus op rekenen dat deze verrekijker, ondanks zijn lage prijs, zowel optische als technische top-kwaliteit biedt. KITE Optics is hét Belgische merk van verrekijkers en telescopen. De Brugse onderneming staat voor topkwaliteit, duurzaamheid en is tot ver buiten onze landsgrenzen gekend voor zijn uitstekende dienst-na-verkoop en excellente herstelservice.

€ 194.95

Meerinformatie

Outdoor Camera apos s en optiek Optiek
Product
 

Kite Optics Verrekijker Petrel 8x32 Zwart

Volledig in Japan gebouwd met de expertise van Kite Optics, biedt de Petrel uitmuntende technische en optische eigenschappen. Daarbovenop is ook voor dit model, de unieke Kite 30-jaar garantie van kracht. Dit lichtgewicht instrument is een afgeleid product van het immens populaire Forster ontwerp. In verschil heeft de Petrel een minder complex lenzen- en coatingsysteem. Als resultaat is het optisch vermogen iets verlaagd, maar profiteert de Petrel wel mee van de mechanische en technische eigenschappen van de Forster. Met de Petrel heeft Kite op vele vlakken het beste instrument in zijn prijs-klasse neergezet. KITE Optics is hét Belgische merk van verrekijkers en telescopen. De Brugse onderneming staat voor topkwaliteit, duurzaamheid en is tot ver buiten onze landsgrenzen gekend voor zijn uitstekende dienst-na-verkoop en excellente herstelservice.

€ 469.95

Meerinformatie

Outdoor Camera apos s en optiek Optiek
Product
 

Kite Optics Monokijker Kite SP65 17 50x Zwart

Het SP gamma van KITE OPTICS is een professionele reeks telescopen voor gedetaileerde observatie op grote afstand. KITE SP telescopen zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en ontworpen voor intensief gebruik ongeacht in welke omstandigheden. De instrumenten zijn gewaarborgd door een 30 jaar durende garantie, typerend voor professionele KITE toestellen. Elk model is uitgerust met een dual speed (2 versnellingen) scherpstelwiel voor comfortabel en snel focusen. Ook terugkerend zijn kenmerken die enkel aan het hoogste segment behoren, zoals de gestandaardiseerde statiefvoet naar model van de Manfrotto 200PL14, wat directe montage van het instrument mogelijk maakt op 's werelds beste statiefkoppen voor telescopen zonder nood aan koppelplaten die afbreuk doen aan de stabiliteit.Grootte zegt alles? Deze telescoop mag klein zijn, maar zal een grote indruk op u maken. De SP 65 geniet van alle mechanische snufjes die ook op de grotere SP telescopen te vinden zijn, maar behuist een kleiner optisch systeem. De telescoop heeft net de goede afmeting om overal gemakkelijk met u mee te reizen, en toch nog goede en nauwkeurige observaties mogelijk te maken, zelfs als er wat minder licht is. Het 17-50x oculair biedt hoge vergrotingsfactoren en een zeer genereuze veldbreedte. Dit is misschien wel een van de beste instap telescopen ooit gemaakt.

€ 469.95

Meerinformatie

Outdoor Camera apos s en optiek Optiek
Product
 

Vanguard Verrekijker Vesta 8250 Zwart

*Vergrotingsfactor: 8x * Objectiefdiameter: 25 mm * Gasgevuld: Ja * Gasgevuld (vocht/condensbestendig): Ja * Diameter Objectief (mm): 25 mm * Type verrekijker: Binoculair.

€ 109.95

Meerinformatie

Outdoor Camera apos s en optiek Optiek
Product
 

Bynolyt Verrekijker Heron 8x30

De Heron 8x30 is speciaal gemaakt om iedereen met kleinere handen (en dat geldt dan ook voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar) een goede en goed te hanteren verrekijker te bieden. De Porro prisma's zorgen voor een helder kijkerbeeld, omdat ze weinig reflectievlakken hebben (4 om precies te zijn), zodat vrijwel geen licht door reflecties verloren gaat en meer licht de kijker uitkomt (hogere lichttransmissie). De Heron is waterdicht en gevuld met droog stikstofgas tegen het beslaan van de optiek in de kijker. De handligging van de Heron is zeer goed en het grote centrale scherpstelwiel is makkelijk bereikbaar met een goede grip, zodat scherpstelling ook met handschoenen aan uitstekend gaat. De dichtbij afstand van 3 meter is prettig om ook vlinders, bosmuizen, slangen, grote spinnen enz. Van dichtbij te kunnen bekijken, zonder dat je ze in de hand hoeft te nemen. De Heron heeft een ingebouwde statief aansluiting.

€ 179.00

Meerinformatie

Outdoor Camera apos s en optiek Optiek
Product
 

GoPro Accessoire Suction Cup Mount

Bevestig uw GoPro aan auto's, boten, motorfietsen en meer. Deze industrial-strength zuignap mount heeft zich al bewezen bij snelheden van 150 + mph en is ontworpen voor stabiliteit. De verstelbare armen zorgen voor ultra-compacte montage. Inclusief een standaard basis en een quick release basis dat het verplaatsen tussen verschillende locaties vergemakkelijkt. Voor maximale houdkracht, hecht de Suction Cup aan een schoon oppervlak.

€ 34.95

Meerinformatie

Outdoor Camera apos s en optiek Optische en camera accessoires
Product
 

Kite Optics Verrekijker Ursus 10x50 Zwart

De KITE URSUS, het instapmodel tot de professionele lijn van KITE dakkant verrekijkers. Een eenvoudig te gebruiken en all-round verrekijker, die ontworpen is voor dagelijks gebruik en gedekt is door een uitgebreide 30 jaar durende garantie. Het optisch systeem is voorzien van KITE's MHR coating. Dit coating proces voorziet een meerlaagse coating op elk glasopervlak, alsook een hoog reflectieve coating op het prisma. Dit resulteert in uitstekende kleurenbalans, een helder en scherp beeld. De Ursus is volledig waterdicht en stikstof gevuld, zo wordt elke kans voor condensatie aan de binnenzijde van het instrument teniet gedaan. Het chassis is bekleed met een stevige rubber mantel om de verrekijker te voorzien van de nodige bescherming tegen schokken en stoten.

€ 309.95

Meerinformatie

Outdoor Camera apos s en optiek Optiek
Product
 

GoPro Accessoire Hero3 Flat Curved Adhesive Mounts

Maak je GoPro camera vast aan vlakke en gekromde oppervlakken met deze zeer vastplakkende mounts. Verwijderen kan door gebruik van warmte (van bijv. Een föhn).

€ 21.95

Meerinformatie

Outdoor Camera apos s en optiek Optische en camera accessoires
Product
 

Bynolyt Verrekijker Voyager WP 34 8X34

Mis niets onderweg! Deze Voyager is met zijn goede eigenschappen en gewicht van nauwelijks 420 gram de ideale reisgenoot van de actieve buitenmens. Geniet van heldere, contrastrijke beelden door een verrekijker die ook met kleine handen zeer goed te bedienen is. Ook geschikt voor brildragers.

€ 189.00

Meerinformatie

Outdoor Camera apos s en optiek Optiek
Product
 

Kite Optics Monokijker Mono ED 8x42 Zwart

De beste Kite monokijker, alsook een van de beste monokijkers beschikbaar op de huidige markt. Dit instrument is beschikbaar in de types 8x42 of 10x42, en in de eerste plaats speciaal ontworpen voor mensen die enkel op 1 oog goed zicht hebben. In dit geval is er letterlijk enkel nood aan een halve verrekijker. Daarom deelt de Mono ED zeer gelijkaardige kenmerken met de Kite dakkant verrekijkers, zowel optisch als technisch. Zo biedt de Mono ED een breed gezichtsveld, korte minimum scherpstelafstand, een twist-up oogdop en scherpstelwiel met grove grip. De ED lens en laatste technieken in coating resulteren dan weer in een verbluffende beeldscherpte en helderheid. KITE Optics is hét Belgische merk van verrekijkers en telescopen. De Brugse onderneming staat voor topkwaliteit, duurzaamheid en is tot ver buiten onze landsgrenzen gekend voor zijn uitstekende dienst-na-verkoop en excellente herstelservice.

€ 318.95

Meerinformatie

Outdoor Camera apos s en optiek Optiek
Product