AMI G 200 Jukebox 200 Selecties 1955 Origineel

Mooie originele AMI G jukebox met 200 selecties uit 1955.Deze jukebox is geïmporteerd uit Amerika en verkeert in originele staat. Dus in gebruikte staat en moet gerestaureerd worden. Werking onbekend, we hebben daarom niet getest en staat nog steeds op 110V zoals hij uit de VS kwam - tenzij anders vermeld.De jukebox wordt verkocht zoals hij is, zoals afgebeeld. Deze is eventueel op afspraak te bezichtigen in Den Haag / Scheveningen in ons magazijn vol ongerestaureerde jukeboxen: Voor een afspraak bel 070-3585810 (+31 70 3585810). Neem het direct mee of kan tegen meerprijs bezorgd worden.Mogelijk kunnen we u helpen met verschillende nieuwe en originele onderdelen tijdens het restauratieproces.Bennies Fifties importeert meerdere keren per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers' - Volg de Dutch Pickers op Facebook of Instagram om direct op de hoogte te blijven van wat komen gaat.

€ 1950.00

Meerinformatie

Retro Jukeboxen Ami Jukeboxes
Product
 

AMI I Jukebox 1958 200 Selecties Gerestaureerd

Geweldige originele Ami I jukebox met 200 selecties uit de USA en in gerestaureerde staat. Dit is een fantastisch item in elke kamer, ga terug naar de jaren 50 met dit fantastische kunstwerk. Deze jukebox is gekocht door de Dutch Pickers, volg hen op Facebook en Instagram en zie alle mooie spullen die zij inkopen.

Meerinformatie

Retro Jukeboxen Ami Jukeboxes
Product
 

Ami K 200 Select Jukebox Gerestaureerd

Originele Ami K Jukebox rechtstreeks uit Amerika, gerestaureerd. Buitenkant en kast volledig origineel. Technisch volledig nagezienVolg the Dutch Pickers op Facebook en zie wat voor mooie spullen zij allemaal inkopen!

€ 6900.00

Meerinformatie

Retro Jukeboxen Ami Jukeboxes
Product
 

Ami H 200 jukebox Oudere Restauratie

Geweldige Ami H200 Jukebox. In werkende conditie. Glazen topper. Verkoop zoals op de foto. Zonder garantieDe jukebox wordt verkocht zoals hij is, zoals afgebeeld. Deze is eventueel op afspraak te bezichtigen in Den Haag / Scheveningen in ons magazijn vol ongerestaureerde jukeboxen: Voor een afspraak bel 070-3585810 (+31 70 3585810). Neem het direct mee of kan tegen meerprijs bezorgd worden.Mogelijk kunnen we u helpen met verschillende nieuwe en originele onderdelen tijdens het restauratieproces.Bennies Fifties importeert meerdere keren per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers' - Volg de Dutch Pickers op Facebook of Instagram om direct op de hoogte te blijven van wat komen gaat.

€ 8500.00

Meerinformatie

Retro Jukeboxen Ami Jukeboxes
Product
 

Automatic Hostess By Ami Machine Origineel

De jukeboxfabrikant AMI produceerde deze apparatuur en noemde het Automatic Hostess. Het werkte net als een hedendaagse internetjukebox.De eenheden die in de plaatselijke tavernes werden geplaatst, zagen eruit als een gewone jukebox, maar hadden geen fonograafmechanisme.De beschermheer in de taverne deponeerde een munt en sprak vervolgens in een microfoon die hen verbond met een van de operatoren in de studio, die vervolgens de plaat zou lokaliseren en het verzoek zou spelen.Het was een technologie die zijn tijd ver vooruit was en alleen duurde tot het midden van de jaren 50.Deze fantastische machine is gekocht door de Dutch Pickers, volg ze op Facebook en Instagram.

Meerinformatie

Retro Jukeboxen Ami Jukeboxes
Product
 

AMI I 200 Jukebox 1957 200 Select Origineel

Mooie originele AMI I jukebox met 200 selecties. De jukebox heeft een verkeerde versterker, maar de rest ziet er compleet uit.Deze jukebox is geïmporteerd uit Amerika en verkeert in originele staat. Dus in gebruikte staat en moet worden hersteld. Werking onbekend, we hebben daarom niet getest en is nog steeds op 110V zoals deze uit de VS kwam - tenzij anders vermeld.De jukebox wordt verkocht zoals hij is, zoals afgebeeld. Dit is mogelijk op afspraak te bekijken in Den Haag / Scheveningen in ons magazijn vol ongerestaureerde jukeboxen: bel 070-3585810 (+31 70 3585810) voor een afspraak. Neem het direct of kan worden geleverd tegen een meerprijs.We kunnen u mogelijk helpen met verschillende nieuwe en originele onderdelen tijdens het restauratieproces.Bennies Fifties importeert meerdere keren per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers' - Volg de Dutch Pickers op Facebook of Instagram om direct op de hoogte te zijn van wat er gaat komen.

€ 6250.00

Meerinformatie

Retro Jukeboxen Ami Jukeboxes
Product
 

Ami Continental 1 Jukebox 1960 61 Gerestaureerd

Prachtige Ami Continental 1 jukebox, volledig gerestaureerd. Deze jukebox had de moderne space age look die in die tijd in veel producten werd gezien.In mei 1960 werden de AMI Lyric en Continental geïntroduceerd als een aanvulling op de huidige AMI K-lijn. AMI noemde ze de "Compacte toevoegingen". Lyric en Continental zijn iets kleiner dan gewone AMI-jukeboxen en beide zouden tegen een lagere prijs worden aangeboden. Ze zijn ook in verschillende landen onder licentie gebouwd.Verkrijgbaar vanuit onze showroom, met garantie.Dit is een groot artikel, exclusief verzendkosten buiten Nederland. Vraag om een verzendofferte of bezorg-opties

Meerinformatie

Retro Jukeboxen Ami Jukeboxes
Product
 

AMI I Jukebox 200 Select 1958 Origineel

Mooie originele AMI I jukebox met 200 selecties. De jukebox heeft een originele glazen bovenkant.Deze jukebox is geïmporteerd uit Amerika en verkeert in originele staat. Dus in gebruikte staat en moet worden hersteld. Werking onbekend, we hebben daarom niet getest en is nog steeds op 110V zoals deze uit de VS kwam - tenzij anders vermeld.De jukebox wordt verkocht zoals hij is, zoals afgebeeld. Dit is mogelijk op afspraak te bekijken in Den Haag / Scheveningen in ons magazijn vol ongerestaureerde jukeboxen: bel 070-3585810 (+31 70 3585810) voor een afspraak. Neem het direct of kan worden geleverd tegen een meerprijs.We kunnen u mogelijk helpen met verschillende nieuwe en originele onderdelen tijdens het restauratieproces.Bennies Fifties importeert meerdere keren per jaar jukeboxen uit de VS onder de naam 'The Dutch Pickers' - Volg de Dutch Pickers op Facebook of Instagram om direct op de hoogte te zijn van wat er gaat komen.

€ 6750.00

Meerinformatie

Retro Jukeboxen Ami Jukeboxes
Product