Seeburg M100 C Miniatuur Jukebox

Maak je jukebox-verzameling compleet met deze miniaturen!We bieden een mooie miniatuurreproductie van de klassieke Jukebox uit de vroege jaren 50, Seeburg M100C, gebouwd in 1952 - met wisselende lichten en muziek. Dit model is ook bekend als "Happy Days Jukebox" - zoals dezelfde US TV-serie uit de jaren 70.Nadat hij is aangezet en op een knop heeft gedrukt, speelt de Rock'n Roll-hit "Rock Around The Clock" van Bill Haley ongeveer een minuut lang.Hoogte: ongeveer 13 cm; werkt met 3 batterijen van het type AA niet inbegrepen.

€ 15.00

Meerinformatie

Retro Jukeboxen Miniatuur Jukeboxen
Product
 

Ami Continental II Miniatuur Jukebox

Maak je jukebox-verzameling compleet met deze miniaturen!Een mooie miniatuurweergave van de AMI Continental 2 met wisselende lichtjes en muziek. Nadat je deze hebt aangezet en op een knop hebt gedrukt, speelt deze het Italiaanse nummer "24 Mila Baci" van Little Tony ongeveer 1 minuut lang.Hoogte: ongeveer 13 cm; drie batterijen type AA niet inbegrepen.Gelimiteerde beschikbaarheid.

€ 22.50

Meerinformatie

Retro Jukeboxen Miniatuur Jukeboxen
Product
 

Mills Panoram Miniatuur Jukebox

Maak je jukebox-verzameling compleet met deze miniaturen!We bieden een mooie miniatuurreproductie van het Amerikaanse model Mills Panoram, gebouwd in 1940-42 met wisselende lichten en muziek. Eigenaardig voor het model was de combinatie als een film-jukebox die de zogenaamde "soundies" voor slechts één dubbeltje speelde.Nadat je hem hebt aangezet en op een knop hebt gedrukt, speelt de Italiaanse hit "Op op trotta cavallino" van Natalino Ottofor ongeveer een minuut.Hoogte: ongeveer 14 cm; Werkt met 3 batterijen van het type AA niet inbegrepen.

€ 19.00

Meerinformatie

Retro Jukeboxen Miniatuur Jukeboxen
Product
 

Seeburg ESTD2 Entertainer Miniatuur Jukebox

Maak je jukebox-verzameling compleet met deze miniaturen!We bieden een mooie miniatuurreproductie van de klassieke jukebox Seeburg STD2, gebouwd in 1975-76 - ook bekend als Entertainer - met wisselende lichtjes en muziek. Nadat je hem hebt aangezet en op een knop hebt gedrukt, wordt het nummer "Un'estate al mare" van Giuni Russo ongeveer een minuut afgespeeld.Hoogte: ongeveer 13 cm; werkt met 3 batterijen van het type AA niet inbegrepen.

€ 10.00

Meerinformatie

Retro Jukeboxen Miniatuur Jukeboxen
Product
 

Filben Maestro EP 300 Miniatuur Jukebox

Maak je jukebox-verzameling compleet met deze miniaturen!We bieden een mooie miniatuurreproductie van het klassieke model Filben FP-300, gebouwd in 1946 - ook bekend als Maestro - met veranderende lichten en muziek. Nadat je hem hebt aangezet en op een knop hebt gedrukt, wordt de geweldige hit "Blue Moon" van Jazzlegende Billie Holliday gedurende ongeveer een minuut afgespeeld.Hoogte: ongeveer 13 cm; werkt met 3 batterijen van het type AA niet inbegrepen.

€ 22.50

Meerinformatie

Retro Jukeboxen Miniatuur Jukeboxen
Product